/spanien/barcelona/forum/1157.aspx/spanien/barcelona/forum/1157.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barclasico
2016-11-06 19:40
Barca line-up vs Sevilla: Ter Stegen, Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne, Denis, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar #fcblive
Barcelona Skurhink
2016-11-06 19:19
Vlom: Det är iaf statistiskt sett goda nyheter för oss :) Jag hoppas inför matchen ikväll att Lucho gjort sin läxa och studerat hur laget defensivt ska stoppa Sevilla med Vitolo i spetsen på deras högerflank, kändes mot City att vi tappade kanterna totalt defensivt Digne och Roberto hade båda usla matcher då, och jag hoppas att Lucho lagt stor förberedelse just där inför kvällens match!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-11-06 19:13
Vill bara inflika och bekräfta vad en annan skribent framhöll för någon dag sedan, nämligen att det finns flickvänner och kvinnor som inte bara kan uppbåda en viss förståelse för "manligt" fotbollsintresse, utan också dela detsamma i nöd som lust. Och ibland också för sin egen skull gå i bräschen för en fotbollsresa till Barcelona. För er som läste mitt inlägg där jag lämnade en fin middag för att inte missa ett El Clásico, så kanske ni kommer ihåg att min sambo såg något skamsen ut i samma stund som jag drog mig ur. Men vad som inte framgick av min berättelse, var vad sambon hade att säga mig när hon halvfull kom hem sent på natten. Det var tre ord. Nej, inte "jag älskar dig", utan bättre upp efter omständigheterna: "Hur gick det?" Och det var hon som helt på eget initiativ beställde rubb och stubb inklusive två kanonbiljetter, när vi var på Camp Nou och såg Messi utöka sitt målrekord för ett kalenderår, på Camp Nou, mot Athletic Bilbao. Men hon ansåg själv att Sergio Busquets var "man of the match". Precis, det var ett bra tag sen vi befann oss på plats. Men allt det där är historia nu. Snart är det matchen mot Sevilla som hotfullt invaderar våra medvetanden. Magkänslan säger mig att det kan sluta i stort sett hur som helst. Men först en bit mat, förstås. Man ska aldrig ändra på ett vinnande koncept.Särskilt inte nu.
Barcelona Andresito
2016-11-06 19:11
Det är ingen mindre än mannen, myten, legenden som avgör matchen för Barça B genom en Messi-frispark i 86e minuten.

Grande Gumbau!
Vlom
2016-11-06 18:20
Nyligen så har det offentliggjorts att Cristiano Ronaldo skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2021. Kan knappast se mig framför att portugisen skulle acceptera bänken även när han är 35+ och vars knä har blivit än värre med åren som har gått.
Barcelona Junta Dimision
2016-11-06 17:37
@neymar JR:

Ja fast det är ju det som är problemet när man fokuserar sig på resultat istället för utveckling av talanger, vilket är det ett B-lag är till för, eller iallafall var till för.
Barcelona ElRaval
2016-11-06 17:35
[QUOTE=neymar JR]B-laget har chans att gå upp i serieledning, står 0-0 mot jumbon borta. Lite småkul att b-laget inte är något frekvent diskussionsämne när det går bra, det var förvånansvärt mycket gnäll förra säsongen. Dom man kritiserar ska man kunna ge beröm när tiden är inne. [/QUOTE] Bra och bra.. Är inte imponerad trots vinster.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-06 17:31
Junta Med tanke på den stommen inte räckte till så förstår jag. Ingen vidare stomme om dom är påväg ut från division 3, inte mycket potential till a-laget där nej. Inte gjorde det Gerard någon nytta att ha talanger som redan trodde sig vara värdiga att spela i Barcelonas a-lag trots uteblivna prestationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-11-06 17:28
@neymar JR:

Tror det har att göra med att halva stommen av La Masia spelares kontrakt bröts och massa avdankade 25-åringar togs in istället.
Barcelona neymar JR
2016-11-06 17:25
B-laget har chans att gå upp i serieledning, står 0-0 mot jumbon borta. Lite småkul att b-laget inte är något frekvent diskussionsämne när det går bra, det var förvånansvärt mycket gnäll förra säsongen. Dom man kritiserar ska man kunna ge beröm när tiden är inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-11-06 17:14
@El Pistolero #9:
Klopp händer, hoppas verkligen de vinner PL i år!
Barcelona Iniesta70
2016-11-06 17:01
Till moderatorerna .
Vid en eventuell förlust , spärra mig genast , tack , för allas trivsel och den fortsatt goda ton på forumet.
Litar inte på mig själv vid såna tillfällen....
Barcelona CarlesPuyol5
2016-11-06 17:00
Saken är att jag har tittat på Reals spelschema och vinner vi denna match så har dem ett helvetiskt schema framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-11-06 16:20
Jag hoppas på en intensitet utan dess like idag. Att vi visar vika som är bäst , att vi är ett gäng bestar som pressar Sevilla till bolltapp och får dom långt till vårt mål.
Att alla vet sina roller och att vi jobbar som ett lag , hålla laget kort , aggressivt. , ingen i Sevilla ska få vända upp med bollen!

Tyvärr tror jag nog att Lucho väljer att ha Ter Stegen som spelfördelare och vi kommer att ha långt till mål och stå för bolltappen.

Men jag hoppas ha fel och att Lucho sticker ut hakan och skickar ut ett gäng revanchsugna vargar och inte ett gäng valpar som kommer att fastna i Sevillas press!
Visa alla att det är Barca du tränar Lucho! Våga vända trenden med offensivt , aggressivt spel.
Det här kan / är en nyckelmatch.både resultatmässigt och i form av en självförtroende boost , sätta lite press på Real inför landslagssamlingen och få en liten lucka till Atletico och Sevilla.

Ölen på kylning , mutor till familjen framtagna, den "magiska" Ronaldinho tröjan redo.....

Jag har gjort vad jag kunnat ....
Nu är det upp till grabbarna....vi tror på er!!!
Nu kör vi!!!
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:48
ojoj! Fint mål av Coutinho. Liverpool spelar roligare fotboll än oss. Vad händer?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-06 15:47
Vi behöver ingen sådan spelare vi behöver en maestro/spelmotor, att gå efter brassen vore ytterligare ett misstag. Dels för han och Neymar jobbar ut ifrån samma ytor och dels för det är ytterligare en ojämn spelare. Vi behöver en som ger oss stabilitet varje vecka och ger oss kontroll under matcherna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:47
[QUOTE=Smogen]ja, håller nog med. och jag tror det helt klart finns en chans att han kan vända det. MEN, detta är enligt mig ändå den längsta formsvackan vi varit i sedan Tata var tränare.I det räknar jag inte bara resultat, utan räknar mycket hur spelet och spelarna sett ut på plan. Det som räddade Lucho var ju att säsongen tog slut, en eller två omgångar till och vi hade nog tappat ligan förra våren. Jag förväntade mig en klar uppryckning nu, men har bara sett korta stunder av riktigt bra spel från laget. [/QUOTE] Jag är helt enig med dig. Ta bort Messi från Barça i slutet på förra säsongen o Zidane hade vunnit ligan med Real Madrid. Han var vårt anfallspel! Så illa var det o vi spelar bara sämre o sämre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:43
Kollar på Liverpools match o Coutinho står verkligen ut. Hans bollkänsla o finess... Madre mia!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-11-06 15:34
@El Pistolero #9:


ja, håller nog med. och jag tror det helt klart finns en chans att han kan vända det. MEN, detta är enligt mig ändå den längsta formsvackan vi varit i sedan Tata var tränare.I det räknar jag inte bara resultat, utan räknar mycket hur spelet och spelarna sett ut på plan. Det som räddade Lucho var ju att säsongen tog slut, en eller två omgångar till och vi hade nog tappat ligan förra våren. Jag förväntade mig en klar uppryckning nu, men har bara sett korta stunder av riktigt bra spel från laget.
Barcelona Barca Barca
2016-11-06 15:30
El Pistolero Fyfan va skönt, slippa Coutinho. Känner mig så trygg med Arda o Andre Gomes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:28
Barcelona coach Luis Enrique has rejected the idea to sign Liverpool midfielder Philippe Coutinho (24) in the January transfer window. [MD] The agent of Philippe Coutinho (24), Joorabchian, has been pushing Barcelona to make a serious bid for the Liverpool midfielder. [MD]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:26
[QUOTE=Smogen]Säg att vi torskar ikväll, samt gör en förlust i clasico. Ett inte helt omöjligt scenario. Tror ni han börjar hänga löst då? Eller sitter han bombsäkert fast till allra minst slutet av säsongen? och jag pratar inte om att en tränare ska sparkas efter en dålig match på bortaplan mot Man C. Det här handlar om en usel form som från och till varat sen ungefär mars förra året. Tror ni Roberto och ledningen är säkra på att Lucho kan vända på det här, eller tror ni dom snart börjar kolla alternativ? [/QUOTE] Barça har ju mycket mer tålamod med sina tränare än vad exempelvis Real Madrid o Inter har. Bara kolla på hur Rijkaard fick tid på att vända det trots att hand inledning var dålig. Nu är det också en tränare som har gudstatus efter en trippel, en dubbel samt en stor status som tidigare spelare. Mycket ska till för att ledningen ska sparka Lucho. Det måste gå RIKTIGT jävla illa för att det ska hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-11-06 15:24
@neymar JR:


Näe, jag kan knappt minns när en tränare i Barcelona fick lämna mitt under säsongen. Däremot så närmar vi oss Real i det mesta nu för tiden, så varför inte med detta också.
Barcelona neymar JR
2016-11-06 15:16
Att lucho sparkas mitt under säsongen kan ni glömma, det är Barcelona och inte real här. Men efter säsongen kommer han nog inte vara kvar av frivilja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:14
Förlorar vi idag så ligger vi hela fem poäng bakom ZIDANES Real Madrid i ligan... Oacceptabelt med vår trupp!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-11-06 15:12
Säg att vi torskar ikväll, samt gör en förlust i clasico. Ett inte helt omöjligt scenario. Tror ni han börjar hänga löst då? Eller sitter han bombsäkert fast till allra minst slutet av säsongen?

och jag pratar inte om att en tränare ska sparkas efter en dålig match på bortaplan mot Man C. Det här handlar om en usel form som från och till varat sen ungefär mars förra året. Tror ni Roberto och ledningen är säkra på att Lucho kan vända på det här, eller tror ni dom snart börjar kolla alternativ?
Barcelona BARCA-més que un club
2016-11-06 14:58
Tror lucho har gått på fetta tabletter nuförtiden vinner vi inte ikväll kan Real nog rycka i ligan och kanske också vinna den till slut .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 14:37
Luis Enrique: "We’re so good that we don’t only know to win but we also know how to lose. I’m in a state of Nirvana." [Squawka]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-11-06 13:48
@Blaugrana91:


Okej, jag ville bara veta lite hur du tänker. Tack för ditt svar.
Barcelona Blaugrana91
2016-11-06 13:31
[QUOTE=Gabriel]Blaugrana91 Vill minnas att du ansåg att det nya sponsoravtal skulle ligga på minst 80-85M€ när du först började skriva om det. Du har sänkt dina krav med 20M€? Eller minns jag helt fel kanske? [/QUOTE] Jo det stämmer, men det är ingen som kommer betala så mycket för att sponsra tröjan helt enkelt. Dessutom var det innan vi hade tecknat avtalet med Nike, får vi in maximalt €155M från Nike är €60M-€70M från tröjsponsorn ändå bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: