/spanien/barcelona/forum/11567.aspx/spanien/barcelona/forum/11567.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2011-09-03 00:35
Haha tack för videon. Alltså seriöst Valdes, det är nästan så att han får kåtslag så fort lagen börjar tjafsa. Sätt dig ner.

Samma sak i Barcelona. När det är tjafs så måste han springa typ 60 meter bara för att få gult kort i slutändan.
Barcelona Senor Grande Pep
2011-09-03 00:32
här e video på bråket, det var någon som frågade här inne efter den
Barcelona II Barça II
2011-09-02 23:56
,Sami:

Ja det hade inte varit fel hahaha. Han cykelspark försök efteråt, är också komisk :). Thank God for Valdes.
,Sami
2011-09-02 23:50
II Barça II
Hahaha fi fan! Kunde inte han gjort den dära sparken på Pepe istället. Det hade varit härligt.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-09-02 23:50
Överdriv inte, så jävla gnällig är inte Busquets. Bortsett från Madridmatcherna i fjol så filmade han ingenting på hela säsongen. Han har bara fått ett rykte om sig om att vara filmare, precis som Ronaldo, och det är väldigt svårt att tvätta bort. Sen gnäller han inget på plan och spelar inte fult, ett riktigt Barcahjärta och sånt gillar vi:)
Barcelona Blaugrana91
2011-09-02 23:49
Vet inte om ni har läst det redan men:

Carles Puyol is about to get the green light and will be available for the Liga game against Real Sociedad next Saturday. #fcblive [esport3]

Underbara nyheter!
Barcelona Frodo
2011-09-02 23:46
På tal om annat än Busquets så verkar Torres nästan ha tappat allt. Han sprang ju knappt när han kom in. Han och Xabi Alonso får chans efter chans utan att göra något vettigt och det är tråkigt att de kommer nå 100 landskamper på en räkmacka.
Barcelona II Barça II
2011-09-02 23:43
,Sami:

Haha Rustu ja :P, kolla länktips, grym "räddning" :).
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-09-02 23:41
"harmlös tjurskalle. "

Absolut inte. Deco är en av de fulaste(när de kommer till småknep) spelarna som någonsin burit Barcelona tröjan. Om det är någon som smutsat ner tröjan är det just Deco. Men jag är lika glad för det, i.om att han är så effektiv i det han gör.

När du sa det som du gjorde där jag refererade till "Premier elague fanboy" menade jag just det att många svenska fans har blivit Premier League sjuka och tror att om man inte tåler en massa stryk på planen är man inte en riktig eller hederlig fotbollsspelare. Vetifan om det.

Är det någon som är tjurig/gnällig i dagens Barca är det Messi eller Fabregas. Inte Busquets.
Barcelona Hetfield
2011-09-02 23:37
Frodo

Ja du, jag vill inte ha Arbeloa som referens här. Jag föredrar hellre en som ger tjuvsmällar än att filma/förstärka. Tjuvsmällar menas då lite nyp här och där, inte Pepe "mortal combat" grejer. Jag tycker inte heller att Deco var så farlig, han var helt enkelt en tjurskalle, men en harmlös tjurskalle.
,Sami
2011-09-02 23:37
II Barça II
Ja självklart vi har haft Rustu hahaha nä skämta bara:) Valdes är Kung!
Barcelona II Barça II
2011-09-02 23:33
Tycker att det är tråkigt när man glömmer Valdes. Man nämner Xavi, Messi, Iniesta och Busquet men glömmer Valdes.

Valdes är helt outstanding, helt klart en av de viktigaste i dagens Barcelona.

Har vi haft bättre målvakt de senaste 15-20 åren?
Barcelona Frodo
2011-09-02 23:32
Hetfield

Så om jag har förstått det rätt så är man "tuff" om man går runt och sparkar ner folk men en pussy om man filmar? Vad gör det till Arbeloa i så fall som både går runt och sparkar folk samt filmar till sig straffar?

Deco drog på sig onödiga kort med sitt temperament vilket knappast gynnade laget va? Vill man se tuffingar som aldrig filmar så får man hålla sig till svensk division 3. Alla lag i toppfotbollen har seriefilmare.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-09-02 23:31
Haha kan inte sluta skratta åt dem gunners som på riktigt tycker Mikel "Average" Arteta är världsklass nu bara för han spelar för Arsenal. #pathetic
Barcelona Alvés - Por Que?
2011-09-02 23:28
Trökigt att vi ska diskutera Busquets då vi alla kan enas om att han är en av dom viktigaste delarna i vårat lag och det enda negativa har varit hans tidigare förstärkningar.

New topic please.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-09-02 23:26
"Jag tycker inte att Deco var en pussy (som Busquets kan vara ibland)"

Premier League fanboy varning på den :-P
Barcelona Hetfield
2011-09-02 23:23
För min del är det inte världens största grej om man förstärker i vissa lägen för att få en frispark med sig (beror på situationen, men att ta sig för ansiktet, nja.

Frodo

Nja, kanske lite. Jag tycker inte att Deco var en pussy (som Busquets kan vara ibland), han var mer av en tjurskalle.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-09-02 23:22
Frodo

Förstår visserligen vad du menar men Deco var mer tjuvsmällar medan Busquets hoppar som ett skott vid minsta lilla kontakt. Båda spelarna var ytterst charmiga enligt mig men ganska motsatta sätt var de fuskisar :-P
,Sami
2011-09-02 23:22
Vad fan har hänt i Real forumet haha.
Barcelona Manita-Barcelona > Real Madrid
2011-09-02 23:21
Lol på spammern på Reals forum.
Barcelona Frodo
2011-09-02 23:21
Busquets är på många sätt och vis som Deco på plan.
,Sami
2011-09-02 23:16
Någon som har länk till målen och bråket? Missade matchen kom hem precis.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-09-02 23:16
Och till er som gnäller på hans förstärkningar:

det är något som kommer med paketet. Tror sällan jag sett Busquets filma, inte ens där du påpekar att du slutade gilla Busquets, när han förstärkte Mottas "slag" mot ansiktet, filmade han inte.

Bottom line is, Busquets vinner otroligt många frisparkar för oss och är enligt mig, vår fjärde viktigaste spelare efter Xavi, Iniesta och Messi. Busquets går inte att ersätta. Om vi tar ifrån honom hans filmningar kommer vi göra honom till en sämre spelare.

Däremot är det ju viktit att nämna att han inte gör det på den allra värsta formen mot sämre lag. Han gör det oftast(nästan bara) endast mot Real.

Tycker det är roligt hur många här inne klankar på Busquets förstärkningar när dessa individer istället borde klanka på hans förmåga att förlora koncentration och spela iväg vissa alldeles idiotiska bollar till moståndet. Det hade jag köpt som ett argument till att man inte gillar honom.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-09-02 23:13
Alla som "var med på" tiden då Sergios pappa, Carles, spelade vet vad killen har att brås på. Det finns crazy i generna, den saken är säker.

Jag gillar faktiskt Busi, just för att han är lite av ett original och framställer sig själv som en smula (eller två) arrogant och nonchalant för att i nästa sekund tända till på alla cylindrar.

Klart att hans filmande och förstärkningar inte ger några pluspoäng, men man kan inte annat än gilla grabben från Sabadell.

Samma sak med farsan hans, från de mest idiotiska misstagen till räddningar som inte ens finns på pappret. Crazy var det.
Grace/Wastelands
2011-09-02 23:12
Varför ska man inte som manager kunna säga till sin spelare att inte filma? Det handlar om vad man sänder ut för signaler och vad det är för en klubb. Accepterar man sådant eller motsätter man sig det? Jag vill inte att Barcelona ska bli anklagade för att filma hela tiden och Busquets gör ytterst lite för att ta död på den myten.

Att andra lag också gör det är givetvis bedrövligt det med, men dom bryr jag mig inte om på samma sätt då jag inte värnar om klubbens rykte likt jag gör med Barcelona.

barcetia

Vad tror du? Den attityd han förmedlar på plan givetvis. Jo, den är ovärdig och extremt trist. Marquez var ett svin, på ett jävligt bra sätt. Han tacklade hårt men fair, stod upp och kunde ta en fight. men Busquets som förstärker filmar och gnäller tycker jag bara är ovärdigt.

Hur ska jag kunna uttala mig om hans attityd i privatlivet? Jag har endast bilden från honom som fotbollsspelare. Vad trodde du seriöst med den frågan?
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-09-02 23:12
"För att han har en extremt ovärdig och direkt ovärdig attityd. Gnällig, filmar och överdriver."

Attityd? Har du någonsin sett honom prata? Unbelievable. Har du någonsin spelat fotboll i hela ditt liv? Du inser att alla kan inte vara San Iniesta's som läser poesi innan matcher. Det finns många spelare som är idioter på planen men schysta killar utanför. Hur man beter sig på planen har inte det minsta med ens personlighet och göra. Du har absolut ingen aning om vad du pratar om.. tyvärr.
Barcelona Mujje
2011-09-02 23:11
Han är väl inte så "PK-Barcelona" som vissa kan önska. En riktig arbetare/vinnarskalle som gör varsomhelst för laget och vinsten. Tycker det är ganska gött att ha en sån i laget ändå. Det funkar så länge man är på samma planhalva som den herrn så att säga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2011-09-02 23:10
Tillfället som fick mig att vända ryggen till Busquets som person var när han fick en "smäll" i ansiktet av Thiago Motta, lägger sig ner och rullar runt med handen på ansiktet, tittar sedan på domaren typ mellan fingrarna samtidigt som han låtsas att han har blivit skadad. You just don't do that, det är kanske ok i andra lag men inte i Barcelona. Jag är kanske romantisk/idealistisk lagd nu, men det är bara vad jag tycker. Det där funkar med Mourinho, inte i Barcelona.

Jag måste tillägga att detta handlar om Busquets som person när han spelar fotboll, inte utanför fotbollsplanen.
Barcelona Alvés - Por Que?
2011-09-02 23:10
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

Tror han "ogillar" honom pga förstärkningarna, Han är min favorit spelare tillsammans med Xavi då jag spelar på samma position som honom, Def mitt och han är ju knappast en idiot in real life, han är rätt blyg har man sett på intervjuer osv, enda som är negativt är hans förstärkningar.
Barcelona Frodo
2011-09-02 23:08
Det känns ju onödigt att ständigt klanka ner på Busquets. Killen är helt fenomenal och att attackera hans personlighet bara för det han gör på plan, vilket är att vinna sitt lag fördelar, precis som fotbollsspelare i alla andra lag gör är gripa efter halmstrån. Ska Pep säga åt honom? Tror ni en rutinerad tränare som Ferguson skäller ut Rooney, Nani m fl när de filmar till sig straffar? Wenger? Mourinho? Det här är inte pojkfotboll.

Idag var det onödigt av honom att ge sig in i bråket. Men det var ju rätt många spelare som gjorde det?
Annons: