/spanien/barcelona/forum/1152.aspx/spanien/barcelona/forum/1152.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2016-04-02 23:37
Att Lucho kan acceptera sån skitinställning från några spelare i laget ger mig inte bra vibbar. Är MSN större än tränaren? För vartenda jävel kunde se att de inte försvara med resten av spelarna. Jag trodde att en förändring skulle ske efter paus men icke, varför?

Lucho byter för fan aldrig ut någon av MSN heller, vågar han inte?
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-04-02 23:36
Den som får väl godkänt är busket. Pique var grym innan 1-1. Men det Piques fel vid 1-1. Sen vid 1-2 var det Alves som mer mindre ger bort bollen till CR. Alltså ingen annan får godkänt förutom Busket. Tycker synd om Busket som står för grym insats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-04-02 23:36
Den som får väl godkänt är busket. Pique var grym innan 1-1. Men det Piques fel vid 1-1. Sen vid 1-2 var det Alves som mer mindre ger bort bollen till CR. Alltså ingen annan får godkänt förutom Busket. Tycker synd om Busket som står för grym insats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-04-02 23:34
Alba var bedrövlig, ja. Annars, det känns som laget blir alldeles för långt i slutet på matchen. Så har det sett ut en tid och det funkar för det mesta inte. Det måste bli mer kompakt, speciellt när en ledning eller oavgjort resultet ska försvaras. Självklarheter egentligen. Sättet att tappa boll vid 2-1 målet är ju bedrövligt.
Barcelona Tiki-Taka
2016-04-02 23:32
Det är i sådana här stunder som man saknar xavi! En som kan hoppa in och styra spelet och lugna ner det.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-04-02 23:26
På Les Rambles är det nämligen väldigt många människor som är jävligt snabba att hacka och korsfästa Mathieu (eller "Marlboro" som vissa brukar säga) när denne gör en mindre godkänd insats. Men när Alba idag gjode en horribel insats mot ett lag som under säsongens gång underpresterat avsevärt på bortaplan under Zidane, så är kritiken mot honom inte lika intensiv... När Alba befinner sig på den sista tredjedelen av planen, så är han faktiskt värdelös. Antingen gör katalanen en dålig pass eller slår en hemsk dålig inlägg samt och hans avslut är inget att hänga upp i granen direkt. Alba är så hetlevererad till den grad att han börjar protestera/gnälla mot motspelare och domare vid den minsta lilla som går emot honom. Det är än mer besvärligt när Alba tappar bollen uppe på planen och motståndarlaget gör en kontring på hans kant samtidigt som Alba bara står och vevar med sina armar och klagar på domaren. Vilket gör att han lämnar Mascherano och Piqué alltför ensamma när motståndarlaget gör sin anstormning. Vi MÅSTE köpa en vänsterback som faktiskt kan ge Alba en rejäl konkurrens om vänsterbacksplatsen. Edit: Jag ska göra en kovändning gällande Ricardo Rodriguez och ser mer än gärna att han kommer till oss, vi behöver en rejäl förstärkning gällande vår vänsterbacksuppsättningen.
Barcelona wallmannen
2016-04-02 23:25
DM1982 14 poäng på de sista sju omgångarna...Fyra segrar och två oavgjorda räcker alltså.. Komvux here I come!
Barcelona enkos
2016-04-02 23:23
Real vinner mot Barca på Camp Nou och bryter den långa sviten. Zidane överlistar LE och vinner sin allra första El clasico som tränare. BBC slår MSN med 2-0 Ronaldo mest hatade och mest utbuade varje gång han rörde bollen avgör matchen och tystar Camp Nou. Ja, det var med andra ord perfekt match vi gjorde. God natt.
Barcelona FCB_Messi
2016-04-02 23:19
Första jag tänkte på när jag vakna idag "gött med el clasico hoppas vi inte förlorar och hoppas i så fall inte Ronaldo av alla avgör".. Sista jag tänker på när jag ska sova nu "jävla skitmatch vi torskade och Ronaldo avgjorde"..........
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-04-02 23:14
[QUOTE=wallmannen]Kul match... Sju matcher kvar... Fyra segrar och tre oavgjorda räcker för ligaseger? Finns det nån matematiker här? [/QUOTE] Barça har bättre inbördes mot både Real och Atletico. Det är sex poäng till Atletico som måste förbi Barça poängmässigt så det är egentligen sju poäng. Real ligger sju poäng bakom och måste förbi så det är åtta poäng. Två förluster till för Barça och de hamnar på samma poäng som Atletico. Två förluster och ett kryss och Atletico är förbi. Osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jefecito
2016-04-02 23:13
Matchen tappades när Rakitic gick ut.

Jag tror att Arda var Luchos värvning, och att han därför vill spela in han i laget. Men dessvärre så har Arda utefter hans prestationer i de matcher han spelat inget att göra i Barca. Det hade varit bättre att ta in Roberto än Arda.
Barcelona A good coach is everything!
2016-04-02 23:11
Alba, Alves,Adra AAA va inge bra punkt slut likaså MSN.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-02 23:10
Nej jag skyller förlusten på lucho, han borde veta vilka spelare som är taggade inför matchen. Speciellt med tanke på att vi hade 10 poängs försprång så borde han lagt en närmre eftertanke på det. Spelare som rafinha, Roberto, Vidal och arda hade velat betydligt mer. Pinsamt att se den här loja attityden på hemmaplan när man hedrar Cruyff. Man gav honom en käftsmäll istället för underhållning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2016-04-02 23:09
Nu har vi tappat ledningen två matcher i rad. Inte bra! Tur som fan att detta var en betydelselös match och inte första mötet i en CL-semi eller liknande. Hade detta varit CL så hade det sett mörkt ut nu. Så skönt att det inte betyder ett skit mer än lite sveda & värk. Anfallsspelet är katastrof. Det känns som att MSN är ur form. De lyckas inte med någonting i princip. Får hoppas att de taggar till på tisdag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-02 23:09
Jag har tidigare påpekat Albas brister och att han kostat oss en del och det ofta händer att när han gör fel så tappar vi poäng eller förlorar. Andra var snabba på att försvara honom och hävda att han är världens bästa vänsterback.
Barcelona wallmannen
2016-04-02 23:08
Kul match...

Sju matcher kvar... Fyra segrar och tre oavgjorda räcker för ligaseger? Finns det nån matematiker här?

Barcelona erkano
2016-04-02 23:08
Arda är suverän på plan i Turkiet och Atletico. Barcelona använder honom heeelt fel. Arda är grym punkt slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-04-02 23:08
@Vronskij:


Inte för att vara sådan men om du inte såg nonchalansen och inställningen hos spelarna idag så måste du varia blind. Det var inte "taktikten" det var fel på. Spelarna har annat i fokus. Medvetet eller inte kan ingen säga. Men den här matchen hade ingen betydelse och det kanske är svårt att prestera på topp när man innerst inne vet att så är fallet?
Vlom
2016-04-02 23:07
I länktipset hittar ni Cristianos 1-2 mål
Vlom
2016-04-02 23:07
I länktipset hittar ni Bales bortdömda 1-2 mål. Ett mål som Hernandez Hernandez egentligen skulle ha godkänt.
Vlom
2016-04-02 23:07
I länktipset hittar ni Benzema 1-1 mål
Vlom
2016-04-02 23:07
I länktipset hittar ni Piqués 1-0 mål
Barcelona Ribohn Fan
2016-04-02 23:06
Real har fyra riktiga målchanser i matchen. Båda målen efter idiot passar av Alba, kontring och mål. Första målet är han med tillbaks, men är inte tillräckligt aggressiv mot Bales. Alltså två fel vid målet. Likadant vid Bales felaktigt bortdömda mål bedrövligt försvarsarbete. Fjärde målchansen djupleds boll till Bale, där han klart först på boll, men av någon anledning släpper igenom bollen till Bale. Albas spel sista månaden oroväckande dålig. Minns inte när han gjorde en bra match sedan. Pique, Marcherano, Busquets , Alves och Iniesta helt felfria i matchen. Hög nivå som vanligt. Lucho liten felbedömning att byta in Ardan, i detta läget och i efterhand lätt att tycka att bästa valet hade varit Sergi i stället. Jag tror att långa resorna tätt in på matchen för våra sydamerikaner och matchen på tisdagen i bakhuvudet är också en stor faktor till förlusten.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2016-04-02 23:05
Arda Vi förlorar mestadels pga MSN men sen bidrar inte Arda med något. Vill han peta Rakitic så måste han prestera på dessa 15 minuter. Dags o ta av dig dina rödvita glajjor. Godnatt på dig med, son. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vronskij
2016-04-02 23:04
@Himne del Barcelona:


Superbra och sansat inlägg. Roligt att någon mäktar med en analys av varför Barcelona såg ut som de gjorde istället för att yra om INSTÄLLNING. "VILKEN DÅLIG INSTÄLLNING!!!" vad betyder det?
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-04-02 23:04
Mina tankar efter matchen: 1. Barca förlorade pga MSN idag och inte för att Madrid var bättre. Personligen tycker jag att Madrid spelade bättte i 4-0 matchen än den här. 2. Så fort när Rakitic gick ut tappade Barca matchen. Vet inte varför L.E byter ut Rakitic runt 70 min, om det har med hans kondition att göra? men Arda är inte i närheten av Rakitic. 3. Dagens tre bästa spelare: Rakitic, Busquets och Pique. Nu hoppas jag verkligen att vi får möta Madrid i CL. Zidane kom billigt undan!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-04-02 23:04
Tycker vi förlorar matchen pga Alba och Alves som är helt felpositionerade sista 20 minutrarna... Givetvis gör hela laget det katastrofalt dåligt men ytorna bakåt var alldeles för stora. Dålig synk med Arda på mitten som lämnade Real med alldeles för stora ytor att anfalla på. Våran klassiska akilleshäl mot Real Madrid som passar dom som handen i handsken. Snabbhet, inlägg och avslut.
Barcelona Barca Barca
2016-04-02 23:03
Instämmer med dom flesta här inne, jag går hårt mot Arda och det är inte rättvist om jag klandrar bara honom. MSN var fullständigt värdelösa idag, pinsamt hur Messi och även Neymar sköte sig, oinspirerade och helt lama. Alba ska vi inte ens prata om, vi kanske borde börja spela in Vidal lite som vänsterback för att skapa lite konkurrens på ytterbacks platserna och Arda bör ENDAST avlasta Messi och Neymar för på mittfältet har han inget att hämta. Sergi bör agera inhoppare/start spelare på Rakitic eller Iniestas plats.
Barcelona enkos
2016-04-02 23:03
Inte bara sämst på plan och missar bollen som en junior. Han är också avstängd borta mot Sociedad.
Barcelona Gabriel
2016-04-02 23:02
Ingen skyller väl förlusten på Arda men i sll besvikelse tar man liksom ut allt som man "stör sig på" därmed kommer dit mycket ris till Arda också. Det kanske är fel match att klaga på Arda när det finns så mycket mer att klaga på en kväll som denna men om vi ändå ska gå in på ämnet Arda så måste jag säga att jag förstår massan och tom håller med. Jag minns att jag var glad när vi värvade honom. Han var en bjässe i Atletico. Vi värvade enligt min tro en teknisk krigare som skulle höja laget ännu ett snäpp och tom konkurrera ut Rakitic. Jävlar vad fel man kunde ha, och jag är också sjukt besviken på honom. Men en kväll som denna är det förmodligen fel tidpunkt att klaga på just Arda.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: