/spanien/barcelona/forum/1147.aspx/spanien/barcelona/forum/1147.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-27 00:07
@Reymar:


Rätt kul faktiskt.
Det var som en kör idag. Måste nog vara fösta gången nästan 99% av de skrev här håll med varandra. Det var det som skrämde upp mig. Oftast brukar det vara två olika läger.

Det är inte så att vi har match imorgon och dessutom har Lucho get spelarna ledigt. Hade Neymar sugit hela sen här säsongen med vikten och spelet skulle jag förstå tonen här. Men Neymar kanske inte har öst in mål men han, Suarez och Rakitic är det som sliter mest varje match.

Jag stör mig också enormt mycket varje gång Neymar tappar huvudet flertal matcher men hans kamp och spel väger upp det.
Han valde Barca framför alla lag därute, han förlängde precis och han vill vara kvar i Barca många år framåt.

Låt oss leka med tanken att vi säljer honom (Gud förbjude detta). Vem skulle ni lägga hans plats?


Barcelona Cule4life
2016-10-26 23:51
Jag blev väldigt imponerad av hans Xavi liknande vickande och Iniestas genombrytnings förmåga. Bör Barca slå till och säkra upp?
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-26 23:37
Ska sägas att jag har inga som helst problem med att Neymar är i London o käkar hamburgare när ALLA nyckelspelare fått ledigt. Vad som stört mig är när han medvetet tog det där gula kortet så han kunde dra o fira sin syrras födelsedag i Brasilien under förra säsongen. Att Lucho också tillät honom är retligt. Älskar Neymar, men det han gjorde är bara så fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-10-26 23:31
En fråga, när har Neymar utöver veckans resa åkt till London? Den enda resan jag minns är den till Brasilien för att fira syrran. Om det är denna veckans resa så bör Sergi Roberto få en lika stor känga, han var nämligen också i London. Messi var i Frankrike och Suárez i Italien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-10-26 23:18
Neymar har sedan han kom till Spanien lagt på sig flera kilo muskler och hamnat på Ballon d'Or podiet, sånt händer inte om man är oprofessionell. Visst kan man strama åt kopplet och strypa Neymar helt och hållet och göra honom till en robot med strikta regler, men det funkar inte på så pass stora personligheter. Vår brasse tillför en hel del till laget och är en viktig kugge i lagbygget, lägg därtill att han endast är 24 år med enorm potential där endast han sätter sin gräns. Han visade en otrolig form under Messis skada förra säsongen och det finns absolut ingenting som pekar på att han inte kan nå upp till den nivån igen. Men visst, sätter vi koppel på Neymar så kommer han bita sig loss och gå till City eller United som kommer stå där med Gordon Ramsay som lagar burgare åt Neymar. Det kommer bli en vinst för dem och en otrolig förlust för oss. Vem hade kunnat ersätta Neymar? Dessutom så är Neymar-skandaler en enkel click bait för media. Så fort det händer något litet så är förstoringsglaset där. Är övertygad om att många spelare "fuskar" i sin vardag, på en måttlig nivå såklart. Och som sagt, hamnar man tredje längst upp i världsrankingen och leder både lands- och klubblag till titlar så är man inte oprofessionell. Möjligtvis mer oproffsig än Iniesta, men inte så stor att det bör bli någon stor grej av det. Visst önskar jag också att våra spelare ska äta rätt till 100%, lägga sig i tid och träna 110% varenda träning. Men det funkar inte så i verkligheten. Barcelona är trots allt ingen sekt, och jag tror nog att man har koll på Neymars generella diet och vanor, trots att media skriver om det som om vår staff är lika ovetandes som vi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-10-26 23:13
Detta forum asså.. Det krävdes bara en bild på Neymar som käkar hamburgare och nu vill folk sälja eller bänka honom.. Sen nämns det att han tog ett flyg till Brasilien för att fira sin systers födelsedag som en anledning till all hat. Killen var avstängd i en match och det var en vecka till nästa match då kan man väl unna sig en resa för att vara med sin familj och det var ingen direkt tufft motstånd vi stötte på när han var borta samtidigt hade han tillåtelse av Lucho att åka iväg men härinne ska det överdrivas.

När man ser hur dom flesta härinne hatar Neymar och hur uppskattad han är i Puertan så skulle väl det inte vara några problem om dom fick honom? Glöm bort att han är topp tre i världen utan han är bara en omogen, nonchalant, oprofessionell kille med attitydproblem.
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-10-26 22:53
OBS Pep förlorade mot Mourinho oj oj. Nu hyllar Mou domarna hahaha. När han vinner då är alla bra men när han förlorar då är domarna syndabockar hahahahaha .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-10-26 22:41
Ordet hat till egna spelare ..?
Kom igen , använd inte det ordet så lättvindigt , ni som nu använder det.
Det ordet är stark så sjunk inte till nån form av mellanstadie nivå .
Gör inte ordet legetimt, och använd det inte så fort nån har en annan åsikt eller syn på prestationer , laguttagningar eller dylikt...
Slå upp ordet i en lexikon så ni förstår dess innebörd...och om ni ändå håller på och bläddrar i böcker så använd en synonymbok och bredda vokabulären lite..

Finns säker ett forum där man kan sitta och hata hit och dit...
Barcelona Junta Dimision
2016-10-26 22:28
@Ribohn Fan:

En av våra jämnaste spelare ger 200% varje match och är oerhört viktig för balansen på vårt mittfält. Det är inget hat mot Neymar (iallafall för min del), men hans inställning kan och bör kritiseras i det här fallet. Förstår inte vart du försöker komma med att dra in Rakitic ens.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-26 22:28
Så mycket hat mot Neymar!!!

Ibland undrar jag om vi är de tuffaste fansen när det gäller egna spelarna.

Jag är anti- all barnslighet Neymar håller på med, Men jag försöker ta hänsyn till hans omogenhet och hoppas på att han växer från.

men att Neymar inte ger allt, Raktic har varit värdelös?

Lite roligt att du pekar bara ut Rakitic när vår sämsta spelare på mittfältet here Busquets hela den här säsongen. Det andra som du inte tar hänsyn till är att vi har inte längre ett mittfält som kan styra spelet utan de får jobba hårt för att försvara eller täcka upp och stänga hål.

Som sagt, finner lite underligt att vi inte uppskattar Neymar's jobb på planen. Man måste ju väga upp lite för-nackdelar. Känns som ni bara fokuserar på det Negativa.

Barcelona Barclasico
2016-10-26 22:28
Ribohn Fan Helvete vad du har emot Rakitic, tagga ner. du skämmer bara ut dig!
Barcelona Ribohn Fan
2016-10-26 22:27
El Pistolen

Prestera och ge allt är inte riktigt samma sak!
Jag tycker det är dags att bänka Rakitic, gör en Vidal.
Barcelona neymar JR
2016-10-26 22:19
Sen när bryr sig ledningen om fansen? Messi går ju inte att diskutera, han finns det absolut inget att klaga på. Utan än mer att uppskatta med honom den här säsongen. Hans vilja och kämparglöd, hans passion för sporten/klubben. Världens bäste fotbollspelare senaste 8 åren men ändå går han till gymmet fast han är skadad och fått ledigt. Suarez kan man klaga på och bli förbannad på, men han sliter med hela sitt hjärta för laget. Han kämpar till sig "rättigheten" att spåra ur ibland (haha). Men Neymar med sin nonchalans, oprofessionell, tjafs med medspelare/motspelare är inte försvarbart. Det där är så tvärtemot vad lucho är, så att lucho accepterar det beteende finner jag oerhört orealistiskt. Nej brassen försvarar av högre makter. Själv hopps jag att lucho fullständigt skiter i konsekvenserna och bänkar Neymar rejält. Han har gjort sig förtjänt den behandlingen pique fick, skärper han inte sig så kan lucho alltid gör en "Vidal".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-26 22:17
Är det någon i truppen som alltid ger allt så är det Rakitic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-10-26 22:13
Ganska många som har skämt ut sig, dem senaste timmarna här inne.
Denna Neymar hat. Ställe lite krav på spelare som inte presterar istället. Typ Rakitic.
Barcelona Blaugrana91
2016-10-26 22:08
[QUOTE=Ribohn Fan]Undra hur många burgare Rakitic käkar, med den övervikten och trögheten han har. [/QUOTE] Jag hoppas för din egen skull att du skämtar, annars har skämt ut dig totalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-10-26 22:06
@Ribohn Fan:

I vilken värld är Rakitic överviktig?
Barcelona Iniesta70
2016-10-26 22:00
Allvarligt talat , grabbar!

Om ni skulle ha riktigt svårt att somna nån gång så har ni ett 100% säkert tips på sömn!!
Sätt på nån av Uniteds senaste matcher med Mourinho som tränare !
Somnar ni inte efter minst tjugo minuter då är det allvarligt , då bör ni söka medicinsk rådgivning snarast.

Hujedamig ! Karln gör ju inget rätt , tränar dom ens ....
Barcelona Ribohn Fan
2016-10-26 21:58
Undra hur många burgare Rakitic käkar, med den övervikten och trögheten han har.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-26 21:57
[QUOTE=neymar JR]Vems sida tror du presidenten tar? Luchos eller neymars? Dom tvekar inte en sekund på att kicka lucho för att rädda guldgossen. Lucho får inte ens bänka dom innan dom ska lipa alternativ hota med att lämna :). [/QUOTE] O vems sida tror du fansen tar i Barcelona? Inte Neymars iallafall. O vem är dom? MSN? Suarez har blivit utbytt ett antal gånger denna säsong utan problem. Det handlar om att sätta ner foten. Lucho har en enorm status i Barça efter en trippel, dubbel o sin spelarkarriär, varför ska han inte kunna sätta ner foten mot Neymar? Messi är en annan femma, men han är ju hur proffsig som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-10-26 21:43
[QUOTE=El Pistolero #9]Massa kritik till Neymar men inte en enda känga till han som tillåter Neymar att göra sånt här? Neymar är en fantastisk spelare men han är också brasse o behöver någon som håller honom i styr. Så är dom alla! [/QUOTE] Samtidigt är han en vuxen människa och inte något litet barn, handlar ju om att ta ansvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-10-26 21:41
Men där är vi redan ju, Neymar smugglar burgare till Suarez...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-10-26 21:39
Romario där har ni en lirare som visste hur man dikterade villkoren :) Som El Pistolero är inne på om brassar , dom har en helt annan mentalitet än vi här uppe i Norden . Svårt för oss att sätta sig in i eller förstå men det kommer långt tillbaka i barndomen. En helt annan livssyn i Brasilien , listan kan väl göras ganska lång på brassar som glider över till det mer lättsamma livet eller ens haft motivation att fortsätta på absolut toppnivå under nån längre period.. Och då pratar jag inte bara om brassar i Barca , utan överlag. Läste ju senast idag om nån gammal brasse back från Mönchengladbach som åkt dit för att smugglat 759 kg marijuana ( sportbladet) .så nån måste sätta ner foten om det börjar glida alltför mycket åt ena hållet för Neymar , då menar jag inte att han ska börja smuggla , men , det kan gå hyfsat fort. Nu är jag såklart ingen expert på Neymar och vet inte vilket som är sant eller om det han gjort skulle vara speciellt allvarligt , om det finns sanning i det eller blir för mycket resor till Brasilien så bör ju nån sätta ner foten. Vad är det man brukar säga " ingen rök utan eld" eller ....
Barcelona neymar JR
2016-10-26 21:31
Vems sida tror du presidenten tar? Luchos eller neymars? Dom tvekar inte en sekund på att kicka lucho för att rädda guldgossen. Lucho får inte ens bänka dom innan dom ska lipa alternativ hota med att lämna :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-26 21:31
@El Pistolero #9:


Självklart är det så, och åtminstone jag kritiserade Luis Enrique för det för bara ett par dagar sedan. Närmare bestämt igår tror jag det var.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-26 21:29
[QUOTE=Cule4life]Om man nu tror på Marlon...varför lånar man inte ut honom till ett bottenlag i la liga ? För jag vill gärna ha 3 supermittbackar i truppen. Alltid någon avstängd eller skadad. [/QUOTE] Varför ska vi ständigt låna ut nuförtiden. Jag hat hellre honom i vår trupp än Mathieu just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-26 21:29
Massa kritik till Neymar men inte en enda känga till han som tillåter Neymar att göra sånt här? Neymar är en fantastisk spelare men han är också brasse o behöver någon som håller honom i styr. Så är dom alla!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-10-26 21:28
Om man nu tror på Marlon...varför lånar man inte ut honom till ett bottenlag i la liga ? För jag vill gärna ha 3 supermittbackar i truppen. Alltid någon avstängd eller skadad.
Barcelona neymar JR
2016-10-26 21:27
Det här spelet måste verkligen döda pep inombords, jisses vad långbollar från bägge lagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-26 21:20
Gällande Neymar så är det precis som skribenten med namnet i fråga själv säger, att det inte enbart handlar om den här enstaka måltiden, men jag kanske borde varit mer tydlig. Det finns en hel del irritationer från min egna sida gällande brassen vilket självklart kan ha en viss effekt när jag skriver mina inlägg. Jag har helt enkelt inte lika mycket tålamod längre gällande honom som jag hade i början. Han får privilegier jag inte tycker han förtjänar att ha helt enkelt. Varför ska han få tillåtelse att dra iväg mitt under säsong till London eller Brasilien enbart för att han "mår bra av det"? Förlåt, men jag tycker bara inte att det är rätt liksom. Tror ni inte att våra andra spelare hade mått bra av att åka hem till deras hemländer mitt under säsongen? Klart de hade, men gissa vad, det går inte, det här är elitfotboll och en av världens allra största klubbar och det innebär att det finns vissa regler att följa. Neymar har faktiskt ett kontrakt och får sjukt mycket betalt, en av världens bäst betalda fotbollsspelare, ändå klarar han inte av att sköta sitt jobb utan att få specialbehandling. Är det det ni påstår alltså? Förlåt men det låter ju verkligen för jävligt isånnafall. Må hända att jag är hård i min bedömning, men jag avskyr special treatments framför allt om inte spelaren i fråga har gjort sig förtjänat av det. Och precis som "Neymar JR" här inne säger så har han levererat i en absolut världsklass under en 3 månaders period förra säsongen i Messis frånvaro. Den andra tiden har han spelat på en hög nivå, men han har aldrig spelat som världens bästa fotbollspelare bortsett från under en 3 månaders period. Och jag är ledsen men jag köper inte argumentet att man ska låta Neymar få göra lite som han själv vill och att han själv ska få sätta kraven för att kunna leverera sin bästa fotboll, det är inte logiskt. Så ni säger alltså att Neymars fotboll når ut sin fulla och bästa potential av att han ständigt åker iväg på dessa resor till andra länder? Han utvecklas snabbare av att slänga i sig skräpmat med hamburgare, pommes och läsk? Och vem säger att det här var ett undantag bara för att det råkade tillkomma en bild just den här gången, det är säkertligen inte första gången. Han mår alltså bra av att gå på fester mitt under säsongen, det är så han levererar sin bästa fotboll? Nej, jag köper det inte alls. Vad Neymar behöver är striktare regler för att kunna utvecklas snabbare och verkligen fokusera sig på fotbollen. Han älskar ju att spela fotboll eller är jag helt ute och cyklar, då borde det väl inte vara speciellt svårt att klara av att njuta av sitt yrke och dedikera sig fullt på det, åtminstone under ett par år. Jag vet att han är brasse och med det tillkommer även en viss livsstil, men faktum är att man får prioritera och inse att man inte både kan få kakan och äta den. Well, förmodligen hade jag lugnat ner mig om jag ansåg att hans prestationer gav hov till denna special treatment, det är antagligen där skon klämmer. Och visst det må vara en höna av en fjäder men tom Ronaldinho klarade av att vara professionell i åtminstone 3 år innan han "gick loss", och ingen var en större "festprisse" än Dinho.
Annons: