/spanien/barcelona/forum/1142.aspx/spanien/barcelona/forum/1142.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2016-04-02 23:14
[QUOTE=wallmannen]Kul match... Sju matcher kvar... Fyra segrar och tre oavgjorda räcker för ligaseger? Finns det nån matematiker här? [/QUOTE] Barça har bättre inbördes mot både Real och Atletico. Det är sex poäng till Atletico som måste förbi Barça poängmässigt så det är egentligen sju poäng. Real ligger sju poäng bakom och måste förbi så det är åtta poäng. Två förluster till för Barça och de hamnar på samma poäng som Atletico. Två förluster och ett kryss och Atletico är förbi. Osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jefecito
2016-04-02 23:13
Matchen tappades när Rakitic gick ut.

Jag tror att Arda var Luchos värvning, och att han därför vill spela in han i laget. Men dessvärre så har Arda utefter hans prestationer i de matcher han spelat inget att göra i Barca. Det hade varit bättre att ta in Roberto än Arda.
Barcelona A good coach is everything!
2016-04-02 23:11
Alba, Alves,Adra AAA va inge bra punkt slut likaså MSN.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-02 23:10
Nej jag skyller förlusten på lucho, han borde veta vilka spelare som är taggade inför matchen. Speciellt med tanke på att vi hade 10 poängs försprång så borde han lagt en närmre eftertanke på det. Spelare som rafinha, Roberto, Vidal och arda hade velat betydligt mer. Pinsamt att se den här loja attityden på hemmaplan när man hedrar Cruyff. Man gav honom en käftsmäll istället för underhållning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2016-04-02 23:09
Nu har vi tappat ledningen två matcher i rad. Inte bra! Tur som fan att detta var en betydelselös match och inte första mötet i en CL-semi eller liknande. Hade detta varit CL så hade det sett mörkt ut nu. Så skönt att det inte betyder ett skit mer än lite sveda & värk. Anfallsspelet är katastrof. Det känns som att MSN är ur form. De lyckas inte med någonting i princip. Får hoppas att de taggar till på tisdag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-02 23:09
Jag har tidigare påpekat Albas brister och att han kostat oss en del och det ofta händer att när han gör fel så tappar vi poäng eller förlorar. Andra var snabba på att försvara honom och hävda att han är världens bästa vänsterback.
Barcelona wallmannen
2016-04-02 23:08
Kul match...

Sju matcher kvar... Fyra segrar och tre oavgjorda räcker för ligaseger? Finns det nån matematiker här?

Barcelona erkano
2016-04-02 23:08
Arda är suverän på plan i Turkiet och Atletico. Barcelona använder honom heeelt fel. Arda är grym punkt slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-04-02 23:08
@Vronskij:


Inte för att vara sådan men om du inte såg nonchalansen och inställningen hos spelarna idag så måste du varia blind. Det var inte "taktikten" det var fel på. Spelarna har annat i fokus. Medvetet eller inte kan ingen säga. Men den här matchen hade ingen betydelse och det kanske är svårt att prestera på topp när man innerst inne vet att så är fallet?
Vlom
2016-04-02 23:07
I länktipset hittar ni Cristianos 1-2 mål
Vlom
2016-04-02 23:07
I länktipset hittar ni Bales bortdömda 1-2 mål. Ett mål som Hernandez Hernandez egentligen skulle ha godkänt.
Vlom
2016-04-02 23:07
I länktipset hittar ni Benzema 1-1 mål
Vlom
2016-04-02 23:07
I länktipset hittar ni Piqués 1-0 mål
Barcelona Ribohn Fan
2016-04-02 23:06
Real har fyra riktiga målchanser i matchen. Båda målen efter idiot passar av Alba, kontring och mål. Första målet är han med tillbaks, men är inte tillräckligt aggressiv mot Bales. Alltså två fel vid målet. Likadant vid Bales felaktigt bortdömda mål bedrövligt försvarsarbete. Fjärde målchansen djupleds boll till Bale, där han klart först på boll, men av någon anledning släpper igenom bollen till Bale. Albas spel sista månaden oroväckande dålig. Minns inte när han gjorde en bra match sedan. Pique, Marcherano, Busquets , Alves och Iniesta helt felfria i matchen. Hög nivå som vanligt. Lucho liten felbedömning att byta in Ardan, i detta läget och i efterhand lätt att tycka att bästa valet hade varit Sergi i stället. Jag tror att långa resorna tätt in på matchen för våra sydamerikaner och matchen på tisdagen i bakhuvudet är också en stor faktor till förlusten.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2016-04-02 23:05
Arda Vi förlorar mestadels pga MSN men sen bidrar inte Arda med något. Vill han peta Rakitic så måste han prestera på dessa 15 minuter. Dags o ta av dig dina rödvita glajjor. Godnatt på dig med, son. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vronskij
2016-04-02 23:04
@Himne del Barcelona:


Superbra och sansat inlägg. Roligt att någon mäktar med en analys av varför Barcelona såg ut som de gjorde istället för att yra om INSTÄLLNING. "VILKEN DÅLIG INSTÄLLNING!!!" vad betyder det?
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-04-02 23:04
Mina tankar efter matchen: 1. Barca förlorade pga MSN idag och inte för att Madrid var bättre. Personligen tycker jag att Madrid spelade bättte i 4-0 matchen än den här. 2. Så fort när Rakitic gick ut tappade Barca matchen. Vet inte varför L.E byter ut Rakitic runt 70 min, om det har med hans kondition att göra? men Arda är inte i närheten av Rakitic. 3. Dagens tre bästa spelare: Rakitic, Busquets och Pique. Nu hoppas jag verkligen att vi får möta Madrid i CL. Zidane kom billigt undan!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-04-02 23:04
Tycker vi förlorar matchen pga Alba och Alves som är helt felpositionerade sista 20 minutrarna... Givetvis gör hela laget det katastrofalt dåligt men ytorna bakåt var alldeles för stora. Dålig synk med Arda på mitten som lämnade Real med alldeles för stora ytor att anfalla på. Våran klassiska akilleshäl mot Real Madrid som passar dom som handen i handsken. Snabbhet, inlägg och avslut.
Barcelona Barca Barca
2016-04-02 23:03
Instämmer med dom flesta här inne, jag går hårt mot Arda och det är inte rättvist om jag klandrar bara honom. MSN var fullständigt värdelösa idag, pinsamt hur Messi och även Neymar sköte sig, oinspirerade och helt lama. Alba ska vi inte ens prata om, vi kanske borde börja spela in Vidal lite som vänsterback för att skapa lite konkurrens på ytterbacks platserna och Arda bör ENDAST avlasta Messi och Neymar för på mittfältet har han inget att hämta. Sergi bör agera inhoppare/start spelare på Rakitic eller Iniestas plats.
Barcelona enkos
2016-04-02 23:03
Inte bara sämst på plan och missar bollen som en junior. Han är också avstängd borta mot Sociedad.
Barcelona Gabriel
2016-04-02 23:02
Ingen skyller väl förlusten på Arda men i sll besvikelse tar man liksom ut allt som man "stör sig på" därmed kommer dit mycket ris till Arda också. Det kanske är fel match att klaga på Arda när det finns så mycket mer att klaga på en kväll som denna men om vi ändå ska gå in på ämnet Arda så måste jag säga att jag förstår massan och tom håller med. Jag minns att jag var glad när vi värvade honom. Han var en bjässe i Atletico. Vi värvade enligt min tro en teknisk krigare som skulle höja laget ännu ett snäpp och tom konkurrera ut Rakitic. Jävlar vad fel man kunde ha, och jag är också sjukt besviken på honom. Men en kväll som denna är det förmodligen fel tidpunkt att klaga på just Arda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2016-04-02 23:01
Skriver det igen: Jordi Alba sket ned den här matchen på egen hand. Mål 1: Grov miss på mittplan (missar Neymar med tre meter från tre meters håll = kontring) Mål 2: Helt ur position och låter Mascherano för tusende gången gå ut och pressa Bale (som därefter slår inlägget till målet). Alba står på mellanhand. Grattis till Real, men varningsklockor på några spelare. Busquets är bäst tillsammans med Pique. MSN spelade sämsta matchen för säsongen - alla kategorier.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-04-02 22:58
Synd att Alves gjorde bort sig lite där i slutet efter att ha hållit så bra koll på sin kant trots dålig hjälp. Han förtjänar verkligen inte all kritik han ofta får efter allt han har gjort och fortfarande gör för klubben.
REM-HIM-MSN
2016-04-02 22:58
@Vlom:


Håller med. Tycker MSN som helhet var otroligt svaga idag. Kanske beror på landskampsmatcherna, vad vet jag. Tycker att följande spelare förtjänar eloge: Pique, Rakitic och Busquets. Även Masken var helt ok. MSN och Alba var inte alls bra idag!
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-02 22:57
[QUOTE=Santiago Cazorla]Arda är en duktig spelare men det glöms ju lätt bort att han lirade på kanten i Atletico, att sedan anpassa sig till att spela på innermittfältet i Barcelona är inte enkelt. Det verkar som att det blev en felvärvning helt enkelt men att kalla honom dålig tycker jag är felaktigt. [/QUOTE]Håller med dig, Arda är inte en syndabock, det är inte hans fel att vi förlorar. Men jag förväntar mig mer av honom. Visst han spelade på kanten i atletico, men han sprang och kämpade som bara fan. Tror att det är den bilden dem flesta har på näthinnan.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-04-02 22:56
Sett till matchen gjorde Suárez onekligen sin absolut sämsta match hos oss såhär långt. Och som det inte vore nog, kommer uruguayanen att missa borta mot Real Sociedad på Anoeta.

* Uselt beslutsfattande.
* Uselt avslut (bara kolla på länktipset som ett exempel)

Man kan tyvärr inte säga något positivt om Suárez insats.
Barcelona enkos
2016-04-02 22:54
Skrev Abidal men j...a mobilen ändrar till Adidas.
Barcelona Skurhink
2016-04-02 22:54
Raketic va kung! Alves va åxå grymt bra! Arda ska inte ha skit för den här matchen, det är fel att ge honom det! Att han inte har något i laget o göra är något helt annat!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ArdaTuran
2016-04-02 22:53
@Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR:


Nu får du bestämma dig! Du skyller först på MSN och sen på Arda. Det märks att du inte kan ett skit om fotboll och att du inte är smartare än en femteklassare. Att förlora El Clasico kan svida, men du behöver inte spela allan. Jag är inte här för att skydda Arda på något sätt. Går du tillbaka i historiken kan du se att jag skrivit negativa saker om honom också. Visst, han måste höja sig, men att skylla dagens förlust på honom är dagisnivå från din sida. Sedan är det inte du som bestämmer om min befintlighet här på forumet. Du bör se över dina egna inlägg innan du skriver om andra. Det enda du gör är att gnälla. Skriv något konstruktivt istället. God natt!
Barcelona DM1982
2016-04-02 22:53
[QUOTE=enkos]Problemet med Barca är att vi spelar med två backar och alla andra anfallare. Vi måste skaffa en vänsterback med hjärna typ Adidas för denna hjärnlösa Alba kommer kosta oss mycket i stora matcher då han springer ger och kämpar som en vilde men ändå uppträder som en yra höns. Alves spelade mycket bra matchen genom men sin vana trogen gör avgörande misstag som kostar matchen. Vi har så mycket offensiv kraft att vi behöver inte ytterbackarna vara anfallare. [/QUOTE] Adidas?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: