/spanien/barcelona/forum/1138.aspx/spanien/barcelona/forum/1138.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2016-07-27 12:35
Live presentation av André Gomes från Mini-Estadi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-27 12:21
Kan vi sluta prata om Higuaín och Ronaldo och Real här inne. Man blir trött att gå in här o se hur mkt de skrivs om allt annat förutom Barca. Vi ska lägga fokus på Barca inte allt annat skit. Var är de som har ett ansvar för detta forum? Varför lägger ni så mkt energi på allt än just Barca? Orkar inte med detta. Ni borde veta bättre. Visa att ni har ett Barca hjärta och lägg fokus på Barca. Hoppas ni förstår min poäng. Ha det bra. Iam out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-07-27 12:16
Barclasico Fyfan vad vackert, det är vad Barcelona ska vara! En stor familj som strävar efter samma mål!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-07-27 12:05
Thierry Henry

Ursäkta att jag inte kunde hålla isär Lionel "Rey" Messis inlägg från ditt och därför drog in ditt "nick" i sammanhanget. Tur att det går att ändra i efterhand. Åtgärdat.
Barcelona Kröjff
2016-07-27 11:36
@Lionel "Rey" Messi:
Señor (?) Lionel "Rey" Messi Tackar som frågar. Jo, som du kanske vet behöver du inte ägna extra tid och energi åt att övertyga mig om att Messi är en betydligt bättre fotbollsspelare än CR7. Det vet väl alla härinne vid det här laget. Men eftersom du i ett annat och tidigare inlägg delvis förklarade överpriset på Higuaín som snart fyller 29 år, med att strikers är en bristvara i dagens fotboll och att denna deras speciella s k spetskompetens, gör dom så eftertraktade att marknadsvärdet drivs upp till dessa orimliga nivåer. Du menade också att man bortsett från det fotbollsmässiga också ska inkludera den kommersiella attraktionskraften och fann att Neymar "helt klart" ska kosta minst 2 miljarder, då han enligt dig "tillsammans med CR och Leo" är fotbollens ansikte utåt "samt "drar in rejäla summor från alla möjliga håll". Och när som du nu kan uppge en minimumsumma för Neymar och räknade in Ronaldo som topp tre vad gäller hans marknadsvärde, så fann jag det naturligt att fråga dig vilken sorts prislapp som du personligen tycker portugisen borde ha på samma premisser. Och ditt svar blev alltså att CR7 som inte verkar lämna någon enda oberörd i hela den stora fotbollsvärlden och som ständigt höjs till skyarna i vått som torrt till vår stora irritation, borde vara betydligt billigare än den summa som några "räknenissar" lär vara beredda att betala för Higuaín. Just den ekvationen får jag ärligt talat inte riktigt att gå ihop. Inte heller köper jag det gamla vanliga ryggmärgsargumentet som sedan anförs fortsättningsvis, nämligen att Neymar som sedan flera år tillbaka framställs som fotbollens framtida fixstjärna, betalar sig på "nolltid" om några får för sig att "pröjsa" 2 miljarder för honom; bl a genom tröjförsäljning. Kan någon följa upp ett sådant påstående genom att räkna ut för en matematisk novis, hur många tröjor som måste säljas på cirka trettio dagar för att den månadslön brassen uppbär, ska finansieras den vägen? Men som svar på din fråga, skulle jag nog vilja välja att beskriva dagens smått vanvettiga fotbollsvärld som ett gigantiskt luftslott, för vilken det förr eller senare kommer att gå som för Grekland (och då tänker jag inte på EM i Portugal). För övrigt så är Kejsaren naken..
Barcelona Barclasico
2016-07-27 11:23
Måste läsas!

Iniesta: "Few days before El Clasico, Ronaldinho called me after midnight, he said: 'Andres, I know that it is 3am but I have to tell you something, I will leave Barça in June, my brother has closed a deal with Real Madrid, they have offered crazy numbers so I can't say no. You are young, I know you can understand me. But please, do not tell anyone about it, do not tell any other player or the club, I trust you more than anyone else, do not let me down. goodnight Andres!' Ronaldinho didn't give me a chance to respond.
The next day we were at the training ground and I could feel something unusual going on around me. Everyone was acting weirdly, everyone was hugging Ronaldinho like never before.
Then El Clasico day arrived, we were in our dressing room at the Bernabeu. Ronaldinho started speaking to all of us: 'Boys, today we play a very important game, they are strong but in the post few days I have realized that we are a family, I have called each one of you after midnight and told you all that I will leave to Real Madrid in June, and none of you revealed my secret. After that, I realized that we are all ready to suffer on the inside for each other. I will stay here in Barça for many more years. Now, let's get out to the pitch and give Real Madrid a football lesson.'
In that night, Ronaldinho delivered one of his greatest performances at the Bernabeu, he scored two goals against Real Madrid and was applauded by the Bernabeu.

Tårögd, så vackert!
Tiki-Taka
2016-07-27 11:14
Ser inte någonstans att Moussa är klar för real!? Hänvisa till källa. Inte ens Madrid forumet har uppmärksammat det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-07-27 10:53
@5puyol5:


Tycker han gjorde några riktigt bra matcher med Frankrike i EM, och känns tyvärr som en väldigt bra värvning för dom. Men jag hoppas du har rätt. :)
Barcelona Culés
2016-07-27 10:47
Jag säger som så många andra här, kasta ut "Trippeln" härifrån. Rätt så uppenbart. Jefecitos checklista är ju bara så klockren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 5puyol5
2016-07-27 10:32
Moussa Sissoko är klar för Real Madrid! Duktig spelare som kommer nöta bänk och ruttna där!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-07-27 10:07
[QUOTE=Trippeln]El Jag är mer cule än du någonsin kommer vara. Att skrika korruption och ta på sig en jävla offermantel är inte värdigt en Barcelona supporter, det är bara pinsamt. "buhu Real har köpt allting" "buhu Real är korrupta" "stackars oss" ska vi prata korruption eller? Vems presidenter är det som riskerar fängelse? Hade Real varit så korrupta så hade dom inte vunnit bara 1 ligatitel på typ 7 år eller vad det är. Du beter dig som en Real supporter som lipade över att vi fick möta PSG s och Bayerns B lag sist vi vann CL. Lion Reals lottning var pinsam. Men ingen kommer bry sig om dom lottningen, allt folk bryr sig om är att dom vann titeln. Vi och Bayern fick pisk av Atletico, Real fick inte det och därför vann dom. Hade inte vi tur när Iniesta gör ett mål i 93 minuten? Eller när Real hade 22 raka och helt plötsligt fick sina 2 bästa spelare skadade vilket ledde till att dom tappade allt och det öppnade upp för oss? Kom igen för fan. Vi vinner titlar varje år, ändå målar man upp sig själva som offer ändå. [/QUOTE] Om du nu ska vara cule så kan du ju börja läsa lite om Barcelona och annat. 1. La liga och CL styrs av två helt olika organisationer. La liga är ligaförbundet och styrs av Tebas, en uttalad Real Madrid supporter och dessutom gammal fascist. Det är bl.a. han tillsammans med domarförbundets ordförande som försökt påverka en linjedomare till att döma till fördel för Real i förra årets clasico. Det finns mycket mer att säga om detta. Till exempel har Marca ibland räknat ut vad poäbgen i ligan landat på om domarna inte gjort några misstag, varje gång har Real fått för mycket poäng. En annan sak är hur ligan spelas och vilka som dömer vilka matcher, vilka lag man möter efter landslagsuppehåll, vilka tider matcher läggs på etc. Nästan alltid till Real fördel och Barcas nackdel, men det är klart. Dom har nog bara flyt, år ut och år in. 2. CL styrs av UEFA, en organisation där majoriteten av styrelsen är medlemmar i Eal Madrid. En organisation där fler än en insatt person anklagat dom för att fuska i lottningar m.m. Men det är klart, UEFA är nog fri från korruption och Real har nog bara flyt....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-07-27 04:50
@Lionel "Rey" Messi:Även Messi är påväg ner (iaf peakat ) känns det som. Även om han fortfarande är bäst och 2 år yngre än Cr. Skulle dock vädera Messi kring 1,8-2 miljarder eller liknande. Neymar är för mig den spelaren som jag tycker är värd mest pengar i fotbollsvärlden idag 2.2-2.5. Det står skrivet i pannan på killen att han kommer dominera fotbollsvärlden framöver. Med den åldern och potentialen . Det marknadsvärdet och så bra han är redan nu så är han lätt den mest värda spelaren.

Neymar kommer prestera mer från dagens datum till den dagen han slutar än va Messi och Cr kommer göra från nu tills dom slutar. Därför är han mest värd för mig. Cr är 31 och klart på nedgång 800 miljoner max.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-27 04:33
[QUOTE=El Pistolero #9]Neymar: "I told Gabriel Jesus and other teammates that Barcelona is one of the biggest clubs in the world." #fcblive :O :O [/QUOTE] Gabriel Jesus och lagkamraterna måste blivit chockade när de hörde det. Inte visste de att Barcelona, som vunnit 2 tripplar, 4 CL och 8 La liga senaste decenniet, är en av världens största klubbar. Tack för klargörelsen(som är felaktig dessutom, då Barca inte är en av, utan den bästa klubben i världen) Ney.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-27 04:27
[QUOTE=Kröjff]Så vad skulle du då uppskatta CR:s marknadsvärde till, om man nu får fråga? För om det är kombinationen av att göra många mål på regelbunden basis och samtidigt vara ett framgångsrikt varumärke som är gångbart globalt samt visat sig hålla över tid, så borde väl CR vara nära nog dubbelt så dyr som brassen? Åtminstone i den bästa av världar, där ålder är av underordnad betydelse i det långa loppet. [/QUOTE] CR är 31 och är på dekis. Han har gjort många mål senaste åren men spelmässigt har han varit under all kritik, med tanke på vad han själv, och hans fans, säger om honom. Bäst senaste 20, bäst genom tiderna är sånt man får höra hela tiden. Jag skulle värdera honom till 70-80 miljoner euro, och då är majoriteten av summan pga hans enorma varumärke och expansion inom flera olika branscher. Det fotbollsmässiga är en annan femma. Vi såg under EM att han inte är den som kliver fram när det gäller. 3 mål på 7 matcher är inget att hurra över. Messi gjorde, för att sätta i perspektiv, 5 mål på 4 matcher och ändå var det han som fick ta största delen av kritiken. CR, å andra sidan, gled på en räkmacka serverad av lagkamraterna; Pepe, Nani, Renato och Quaresma för att nämna några. Samtidigt i Argentina förväntade både fans och medspelare sig underverk från Leo. Jag hade således värderat Messi till minst 2,5-3 miljarder, då han är den överlägset bästa spelaren och då krävs det att klubbar slantar upp rejält om de vill ha Messias. Neymar värderar jag till 2 miljarder för att han är ung men redan topp 3 i världen, och har då ändå inte fått ut sitt fulla repertoar. Lägg därtill ett varumärke som enbart blir större. Klubbar får tillbaka den summan på nolltid,genom för att nämna en grej, tröjförsäljningar. CR, som sagt, värderar jag till max 80 dels för hans ålder men också för att han inte är samma spelare som för ett par år sedan. Själv då, herr Kröjff?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-07-27 04:21
@Trippeln:
Mama Mia. Vilken passion och kraft du har när du försvarar real. Du kanske ska ta dig in till Puertan och se om ditt snyftande blir bättre emottages av dina egna? Att real halkat på bananskal ända fram till cl titeln råder inga tvivel om. Dom förlora kanske inte mot atletico men dom vann inte heller. Straffspakrar är lotteri inget mer. Atlético va det enda rejäla motståndet real mötte i cl. Man lyckades kryssa mot dom och vinna på lotto. Grattis. Vi vann dubbeln i Spanien. Det räcker gått och väll. Det är ingen tvekan om vilket Spaniens bästa lag är. Gå du och gråt hos dina vita bebisar på det andra forumet. Ps: du skriver även qtt du är "rädd" för ett real som vunnit 1 ligatitel på 8 säsonger. Men du är inget troll givetvis;) haha. Barca är världens bästa lag med 5 titlar dom 2 senaste säsongerna. Rea har 1 titel där man flög genom turneringen på räkmacka. Gå du till Puertan och darra med dina egna istället. Barca har våldfört sig på er sedan 2009. Inte undra på att du är rädd. Rape victim dom du är
Mascherano#14 el Jefecito
2016-07-27 02:20
@El Pistolero #9:


Snyggt bluffat! Marängen gick rakt i fällan och kunde inte hålla sig ifrån att försvara korruptionen som genomsyrar den föreningen så totalt.
Barcelona Trippeln
2016-07-27 02:09
El Jag är mer cule än du någonsin kommer vara. Att skrika korruption och ta på sig en jävla offermantel är inte värdigt en Barcelona supporter, det är bara pinsamt. "buhu Real har köpt allting" "buhu Real är korrupta" "stackars oss" ska vi prata korruption eller? Vems presidenter är det som riskerar fängelse? Hade Real varit så korrupta så hade dom inte vunnit bara 1 ligatitel på typ 7 år eller vad det är. Du beter dig som en Real supporter som lipade över att vi fick möta PSG s och Bayerns B lag sist vi vann CL. Lion Reals lottning var pinsam. Men ingen kommer bry sig om dom lottningen, allt folk bryr sig om är att dom vann titeln. Vi och Bayern fick pisk av Atletico, Real fick inte det och därför vann dom. Hade inte vi tur när Iniesta gör ett mål i 93 minuten? Eller när Real hade 22 raka och helt plötsligt fick sina 2 bästa spelare skadade vilket ledde till att dom tappade allt och det öppnade upp för oss? Kom igen för fan. Vi vinner titlar varje år, ändå målar man upp sig själva som offer ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-07-27 01:54
@Trippeln:


Mina ögon svider när jag ser detta. "Alla lag får fördelar, alla lag får lätta lottningen". Det stämmer, men jag har aldrig sett en sån enkel väg till CL som Real Madrid fick förra säsongen. Varför? Jo för att verkligheten är den att alla lag Real Madrid lyckades slå fram till finalen riskerar att, hör och häpna, inte ens delta i den turnering som Real Madrid vann. En (Wolfsburg) är redan avhängd. Hade United tagit en ynka poäng till så hade City inte heller spelat CL. Verkligheten är också så att Wolfsburg aldrig tidigare spelat kvartsfinal, inte heller hade City spelat semi. Så alla lag var färskingar, nya på sina respektive destinationer. Väl framme i finalen så bjöds det på ett mål som inte ens var ett regelrätt mål. Champions League säsongen 2015/2016 hade fyra lag, man kunde förstå ganska tidigt vilka lag det var, de fyra bästa lagen. Problemet var att på ena sidan av "turneringsträdet" fanns vi, Atleti och Bayern och på den andra sidan ett ensamt Real Madrid. Så medan vi, Atleti och Bayern möts och slår ut varandra så får ni slå färskingar, lag som haft katastrofala säsonger på andra sidan. Lag som riskerar att inte ens spela i den turnering du/ni vann kommande säsong, tänk dig.

Ingen kan komma och säga till mig att detta inte stinker på långt håll. Madrid och framförallt Pareze/styrelsen hade gjort bort sig grovt på alla plan inom klubben Real Madrid Cf. I ligan, cupen, val av tränare men även spelare. En titellös säsong med Ancelotti skapade kaos, tänk dig två och på det sätt man kunde bli. Nånting var tvunget att rädda en/vissa personers röv/rövar. Låt mig njuta av min semester!
Tiki-Taka
2016-07-27 01:42
En Bacca på bänken hade varit en dröm, om inte han så skulle Lucas Perez vara ett grymt och billigt alternativ!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-27 01:19
Bacca (Milan), Gomez (Fiorentina), Perez (Deportivo) and Lacazette (Lyon) are options to 'oxygenate' MSN | MD | Alla fyra är bra strikers. Måste jag välja en så är det helt klart Bacca. Komplett anfallare, målgaranti. Vad känner ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-27 01:17
[QUOTE=Josep "Pep" Guardiola Sala]Vad sägs om Mandzukic? [/QUOTE] Mandzukic är bättre på huvet än med fötterna, no joke. Magsår av att se den spelaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-07-27 00:57
Vad sägs om Mandzukic?
Barcelona Davids3
2016-07-27 00:53
Enligt källor är Bacca Barcas plan B, ifall varken Vietto eller Gameiro kommer.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-27 00:32
Trippeln Även om jag tycker RMs CL var korrupt så kommentera jag det till dig för jag ville se din reaktion då jag misstänkte troll sen dagar tillbaka. Kul liv du måste ha. Mod?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-07-27 00:24
Mascherano#14 el Jefecito Damn, bra öga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rieiro
2016-07-27 00:12
Ja fast dom tappar 25 garanterade mål så tiden för utvisa min vän:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-07-27 00:10
Att ge klubben som hotar en 94 miljoner € pga en spelare är som att leka med djävulen. Är Napoli vettiga och har någon sportslig planering så borde dom bli starkare nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rieiro
2016-07-27 00:07
Jag förstår hur du tänker men ser köpet som en tydlig signal om att de säljer pogba. Därför hade jag passat på att försvaga Napoli och samtidigt säkra ligan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-07-27 00:05
Juve vinner ligan även med higuain i Napoli!? Hans 25 mål/säsong är helt obetydliga, irrelevant och helt ur ekvationen i hans prissumma då Juventus hade slutat högst upp i serien oavsett vad. Den stora frågan är dom 94 miljonerna € väl investerade i higuain gällande Europa satsningen får vi se. Eller nja han kommer absolut inte vara en bidragande faktor till en cl titel, däremot kommer han vara syndabocken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-07-27 00:03
Man borde starta en trend eller något om att hämta hit Mario Gómez. Man dreglar av den tanken att se honom i vår klubb. Han är den optimala solutionen och perfekta suppleanten. Han är lång, stark och är 31 år gammal. Tysken skulle lätt acceptera bänken.
Annons: