/spanien/barcelona/forum/1137.aspx/spanien/barcelona/forum/1137.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Davids3
8/28/2016 01:08
Fler och fler börjar få upp ögonen för den här Emre Mor. Helt galen är han. Hur han accelererar med bollen från stilla stående, det har jag inte sett någon göra bortsett från Messi. Känns som han har potentialen att bli hela fotbollsvärldens största namn om 7-8 år om han får rätt vägledning. Just nu är han lite rastlös med bollen. Fick inte göra inhopp för Dortmund i ligan.
Barcelona El Pistolero #9
8/28/2016 00:34
[QUOTE=Skurhink]Blugrana91: Att sommaren skulle ge oss dessa spelare hade man aldrig vågat drömma om! Vi kunde i januari inte ens hosta upp 18M för Nolito!?! Att vi överskridit budgeten den här sommaren känns helt ok med tanke på hur åldern ser ut i truppen. Nästa sommar kan vi skriva av Marlboro och förmodligen Arda! Flytta upp Marlon och ta hem Munir och ev om det inte fallit väl ut med Vidal och Roberto då lägga pengarna på en Bellerin. [/QUOTE] Varför Arda? Nästa sommar är han 30 år, knappast mycket. Mathieu håller jag med om. Bort med honom redan detta fönster, helst. Skadebenägen rökare....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/28/2016 00:32
[QUOTE=Mdawg]Vi hade en budget på 60m. 31,6m i försäljning ger oss ett tak på 91,6m. Med klubbens beslut om att Gomes transfer tas ur kommande fönsters budget håller vi oss alltså direkt under nuvarande budgettak. 123-35=88 (<91,6) Robert fixar. [/QUOTE] Väldigt bra jobbat av klubben och Robert verkar vara rätt man för jobbet. Ledningen förtjänar också beröm för hur man hanterar ekonomin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
8/28/2016 00:27
Okej Paco vill verkligen spela i Barcelona och det beteendet tar en långt i mina ögon trots att jag var emot värvningen först. Blir kul att se vad han kan göra i en fungerande klubb och med världsspelare omkring sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
8/28/2016 00:20
[QUOTE=Davids3]Varför heter la liga nu "LaLiga Santander" ? [/QUOTE] Ny sponsor. Santander är en bank.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
8/28/2016 00:18
Varför heter la liga nu "LaLiga Santander" ?
Barcelona Mdawg
8/28/2016 00:11
[QUOTE=Blaugrana91]Inför sommaren så pratades det om att klubben var i en tuff ekonomisk situation, nu några månader senare har vi värvat följande: Denis Suarez, Umtiti, Digne, Andre Gomes, Cillesen och mycket snart Paco Alcácer! Total har vi värvat för €123M, med facit i hand en dyr sommar men dem värvningar vi har gjort har varit både nödvändiga och otroligt spännande! Dock har vi sålt för ungefär €31M, så netto förlusten blir €92M. Ganska mycket över budget iof.. ;) [/QUOTE] Vi hade en budget på 60m. 31,6m i försäljning ger oss ett tak på 91,6m. Med klubbens beslut om att Gomes transfer tas ur kommande fönsters budget håller vi oss alltså direkt under nuvarande budgettak. 123-35=88 (<91,6) Robert fixar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
8/28/2016 00:04
Blugrana91: Att sommaren skulle ge oss dessa spelare hade man aldrig vågat drömma om! Vi kunde i januari inte ens hosta upp 18M för Nolito!?! Att vi överskridit budgeten den här sommaren känns helt ok med tanke på hur åldern ser ut i truppen. Nästa sommar kan vi skriva av Marlboro och förmodligen Arda! Flytta upp Marlon och ta hem Munir och ev om det inte fallit väl ut med Vidal och Roberto då lägga pengarna på en Bellerin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
8/28/2016 00:04
Räkna inte bort At.Madrid. De försöker hitta formen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
8/28/2016 00:01
Nu kan vi verkligen räkna bort Atletico. Hade inte lagen precis under varit så jävla dåliga hade dem riskerat att missa topp 4.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/27/2016 23:48
Inför sommaren så pratades det om att klubben var i en tuff ekonomisk situation, nu några månader senare har vi värvat följande: Denis Suarez, Umtiti, Digne, Andre Gomes, Cillesen och mycket snart Paco Alcácer! Total har vi värvat för €123M, med facit i hand en dyr sommar men dem värvningar vi har gjort har varit både nödvändiga och otroligt spännande! Dock har vi sålt för ungefär €31M, så netto förlusten blir €92M. Ganska mycket över budget iof.. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/27/2016 23:40
Min elva imorgon: Ter stegen Roberto-Piqué-Umtiti-Alba Rakitic-Busquets-Gomes Messi-Suarez-Arda Umtiti före Mascherano för att Athletic kommer försöka nå Aduriz o Raul Garcia på huvudet - då är det bra med Umtiti som är otroligt bra på att nicka. Gomes istället för Denis för att han är mer fysisk o behärskar att bygga upp spel när Busquets är pressad. Jag är ok med att Denis startar före Gomes, även om jag inte hade gjort det valet. Men startar Mascherano imorn så kommer det bli tuffare än vad det ska vara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
8/27/2016 23:35
Oj va svårt At.Madrid har det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
8/27/2016 23:21
Santiago Cazorla Men veta lite... När du leder borta mot Real är chansen väldigt stor att man faktiskt tar poäng men står det 1-1 då vet man på Real hemma plan då kommer Real vinna. Hade Real mött Celta borta och de hade stått 1-1 då finns det en stor chans att Celta tar poäng för det är stor skillnad när du spelar hemma och borta. De kvittar om Zidanes Kollektiva inte imponerar på dig men hans lag vann UCL och hur dem vann behöver vi inte gå in på. Zidane har en extrem stor STATUS i fotboll men mest i Real och spelarna lyssnar på vad Zidane har o säga. Dem kan spela skit dåligt i första halvlek sen i halvtid räcker det att Zidane bara säger något BOOOM 2-1 och Real vinner. Zidane är ingen bra tränare men han är legend i Real och spelarna har enorm stor respekt för Zidane så därför tror jag att deras succé i UCL har varit för Zidanes tjänst å Ramos hahaha. För mig är Ancelotti en bättre tränare än Zidane. Problemet är här inne att så fort något lag har 1-1 mot Real, alla här inne hoppas för mkt sen när Real vinner då blir alla så besvikna. Gör som jag, innan Real börjar spela säger jag att Real kommer vinna sen om dem tappar poäng då är livet underbart men vinner dem då är livet som det är. Mitt förslag är att man ska inte hoppas för mkt för då blir man besviken och det kan bli för mkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
8/27/2016 23:19
Och på tal om Atlético de Madrid, så har dom oerhört svårt att bryta ner bussen som Leganes har ställt upp med.
Barcelona enkos
8/27/2016 23:15
Giuseppi Rossi är klar för Celta så nu är det mest troligt att Munir hamnar i Valencia.
Barcelona enkos
8/27/2016 23:09
The octopus Vi ska inte alls vara oroliga för Atletico då de kommer till slut att hamna 10-15 poäng bakom oss. Atletico är pinsamt dåliga mot mindre lag att de skapar för lite för att vinna eftersom mindre lag precis som de gör mot bättre, parkerar bussen och kontrar. Atletico har därför enligt mig ingen chans att vinna ligan. Däremot kan vi oroa oss att möta de i CL över två matcher där Atletico trivs bra mot inte bara oss utan alla större lag, att parkera bussen och kontra bland stora ytor. Atletico har som sagt lättare att göra mål och vinna mot bättre lag än sämre.
Barcelona Santiago Cazorla
8/27/2016 23:02
Barca - Puyol

Du kanske skulle lära dig skillnaden mellan att tro och hoppas? Det är väl ganska logiskt om det står 1-1 med cirka 10 minuter kvar att man hoppas på poängtapp, även om man inte riktigt tror på att det räcker hela vägen? Men det verkar som att du har bestämt dig för att folk inte får göra det.

Hur som helst räcker det inte hela vägen för Real ändå, tycker inte Zidanes kollektiv imponerar.
Tiki-Taka
8/27/2016 22:58
Deal could be completed within hours. 30M plus 2M variables. Munir to Valencia. [@SiqueRodriguez]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
8/27/2016 22:43
De som irriterar mig mest att folk här inne är så jävla dumma i huvet för att folk trodde att Celta hade en chans att poäng. Chans för mig är om Celta hade 1-2 ledning där dem var 3 spelare mot 1 men de sopade sin chans. Jag visste efter det att Celta kommer straffas för det. Man måste vara ärlig, Real må ha domarna på deras sida men de har viljan att vända matchen helt till deras fördel. Folk måste börja tänka OM Real är inget bajslag, Real vinner för eller senare. Jag firade inte när det var 1-1 för jag kände på mig att Real kommer göra 2-1 å vad hände ju dem gjorde mål. Spanska lag är för dåliga för att ta poäng av Real, Barca och At.Madrid är dem Real måste höja sig emot extra för att vinna. Resten av La Liga lagen är för dåliga ärligt talat. En dålig dag men Celta spelade bra men inte tillräckligt om ni förstår min poäng.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
8/27/2016 22:24
Kan vi ta och lugna ned oss härinne? Det är inte första gången Real vinner sina matcher på liknande sätt, så jag förstår inte hur någon härinne är förvånad längre. Jag syftar inte ens på några domarmisstag eller liknande, men Real tenderar att stundtals bli utspelade och ändå få med sig 3 poäng. Det ska dock nämnas att det här är samma klubb som har 1 ligatitel på dem 7 senaste säsongerna, medan vi sitter på 5. Jag är inte ett dugg orolig för att Zidanes manskap ska vinna ligan i år, utan det är Atlético vi ska oroa oss för, som saknade en etablerad målskytt bredvid Griezmann förra säsongen, vilket nu har lösts med värvningen av Gameiro. I slutändan får vi ses som storfavoriter för ligan även i år och jag skulle bli oerhört förvånad ifall vi inte tar guld med tanke på den trupp vi besitter och även det grundspel som per automatik vinner oss 90% av matcherna. Det är Champions League som är mer oviss där en formdipp under någon vecka kan leda till uttåg.
Barcelona Barca - Puyol
8/27/2016 22:20
Tyst med dig jävla troll. Ni underskattar Real. Karma is bitch. Vamos Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/27/2016 22:17
Barca - Puyol Trollolol
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
8/27/2016 22:13
Ni trodde att Real skulle tappa hahaha. Jag visste att dem skulle vinna, Real krigar tills dem gör fler mål än motståndarlaget. De kvittar om de är offside eller tur, vinst som räknas. Jag visste att Celta var för svaga för att ta poäng mot Real, ska man ta poäng då ska man spela bra i 93 minuter vilket Celta inte gjorde. De var bra att Real vann för ni tvingar dem våra spelare att spela bra imorgon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
8/27/2016 22:13
@El Pistolero #9:

Blir så j...a förbannad om.vi inte vinner mot detta naiva och duma pajas laget från Vigo. Händer allt annat än seger både hemma och borta ska jag åka ner och sparka arsle ur LE.
Barcelona BARCA-més que un club
8/27/2016 22:09
Detta Real alltså lever bara på tur ja spyr
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
8/27/2016 22:09
Vlom Därför det är CL det ska vara all in på. Celta ska ta poäng idag, på tok för dåligt av Guidetti o CO.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/27/2016 22:09
Vänta bara till Celta får en liknande kontring mot oss, han Diop kommer smälla upp den i krysset.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
8/27/2016 22:07
Det är meningslöst att man ska hoppas på att Real Madrid tappar poäng varenda gång när de spelar. Förutom när de ställs mot oss och Atlético de Madrid. Föredrar hellre att uppskatta läckra aktioner som både Madrid-spelarna och motståndarspelarna bjuder på.
Barcelona Bossquets
8/27/2016 22:05
Alltså att det här laget vann cl är nog världens största tur. Om de hade fått gå samma väg som Atletico till finalen och Atletico i deras väg. Så hade Madrid åkt ur med röven för längesen.
Annons: