/spanien/barcelona/forum/1134.aspx/spanien/barcelona/forum/1134.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Thierry Henry
2016-08-01 01:16
@CRset:
Jag tror du borde hålla dig till saker du förstår dig på. Att du jämför Maradona med Ronaldo talar sitt tydliga språk om att du är vilse i det här ämnet. På vilja grunder jämför du Maradona med Ronaldo? Antalet mål? Maradona under sin peak dominerade matcher som ingen annan spelare vart i närheten av. Dock var hans storhetstid betydligt kortare än Messi och Pelés. Mycket av det berodde nog på festandet och drogerna. Men det är ingen tvekan om att han är en av världens 3 bästa spelare genom tiderna. Han kunde göra vad han ville på plan. Va han på humör så va han ostoppbar. Framgångarna han förde Napoli och Argentina till talar sitt tydliga språk. Nej han spela inte ensam i lagen men ingen annan spelare har vart så essentiell för sina lag och vart så betydande för sina lags framgångar som han har vart. Argentina på 80 talet kan jämföras med dagens Portugal eller Holland i slagkraft utan Maradona, och att vinna serie a (världens då överlägset bästa liga) med Napoli på den tiden är motsvarigheten till om Messi skulle fört Malaga till vinst i la liga idag. Ska man gå efter titlar och statistik så är Pelé tidernas bästa spelare. Det är även han som dominerat världsfotbollen under längst tidsspann Det fanns på hans tid en drös legendariska spelare som Di Stefano, Puskas, Garincha, Best, Charlton Eusebio etc men ingen av dom kom i närheten av Pelé. Dessa faktum begraver frågan för mig. Pelé är tideras bästa. Messi har rivaliserats av Ronaldo genom hela sin karriär och misslyckats föra Argentina till några troféer. Det gör att han halkar efter tyvärr. Vem som är näst respektive 3dje bäst av honom och Maradona är en smaksak. Maradona förstörde mycket för sig själv. Men att säga att han inte är i närheten av någon fotbollspelare, vem det än må vara, är komedi som bäst
Barcelona CRset
2016-08-01 00:38
@Dr Pepper:
Ett skämt att ens jämföra Maradona och Messi. Jag har granskat Maradona och vad den killen har åstadkommit och han är inte i NÄRHETEN AV MESSI. Han är inte ens i närheten av dagens Ronaldo. För de första hade Maradona Balotelli's personlighet, dvs en diva som rökte, festade, samt slängde ur sig bullshit och klagade på allt som rörde sig på två ben. Det vill säga ingen personlighet som man rekommenderar ens barn att se upp till. För det andra så har Maradona sin bästa säsong inte ens närheten Messis sämsta säsong när det gäller mål. Då Maradona som bäst i Europa skarspade ihop 23 mål som bäst och då första året i Barca. I Napoli snittade han 17-18 mål. Vilket för mig är bedrövligt. För det tredje så är han inte heller i närheten av Messi när det gäller assist. Sedan ska man gå till titlar, så tror jag Arsenal spelarna har skrapat ihop lika många titlar som Maradona under sin karriär. Maradona lever på ett VM som enligt alla Maradona-fanatiker bärgade på egen hand. Vilket också är fel. För isf så tog ju Thomas Muller Tyskland på egenhand till ett VM guld senast eftersom han gjorde hela 5 mål. Vidare, kan man bara jämföra individuella priser. Där både Ronaldo och Messi har en hel bok full med dessa. Hade Maradona haft den karriären som krävs för att rankas som tidernas bäste, så hade han inte spenderat halva karriären i Argentina till en början för att sedan endast vara kvar 1 år i barca och på grund av sin speciella personlighet lämna klubben för att gå vidare till ett Napoli som varken nu eller på den tiden var något topplag i Serie A. Utan hade då gått till ett Juventus som dominerade italiensk fotboll. Är mer vettigt isf att jämföra Pele och Messi, då Pele på sin tid var utomjordisk och förde Brasilien till två raka VM guld och som gjorde över 1000 mål. Det om något är argument till att vara betraktad som en av tidernas bästa. Men Messi's bok skrivs forfarande och än har han rekord och titlar att plocka för att stärka övertygelsen om att vara tidernas främste.
Barcelona Skurhink
2016-08-01 00:20
Så sant att D.Alves kommer att saknas han va så mycket mer än en högerback! Spelmotor och snacka om dom stora matchernas man! Men det finns helt ärligt inte just några allternativ på marknaden som erbjuder så mycket mer än vad Roberto och Vidal gör. Bellerin är absolut ingen garanti och på tok för dyr iår!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-31 23:24
@Ribohn Fan:


Jag tror att vi kommer märka vilken stor pussel D. Alves var den här säsongen.

Nu gäller att Vidal eller Roberto tar den platsen.

Men Barca har varit efter en tredje anfallare. Nej, jag vill inte ha en 39 gammal anfallare.

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-31 23:22
Sant att vi kanske ska hålla ut innan vi skjuter ner ledningen.

Men, men jag köper inte ekvationen att ingen vill anfallare vill komma till Barca för att vi har trion. Kolla på de andra storlag.

P.s det var samma föra säsongen, Barca ville ha en anfallare till. Det räckte med Munir och sandro tyckte dem.

Vi har haft tur med skador.

Shiit. Man, Chelsea, Man City, Arsenal, Psg, R.Madrid, at Madrid och Bayen har bättre bänk när det gäller våra forwards.

Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-07-31 23:10
@Ribohn Fan:Ryktades lite om Bruno Peres från Torino, även city är ute efter han. Sägs kosta mellan 15-20. Killen är hur bra som helst.

Men det sjuka är att vi lägger dom pengarna på digne haha.
Barcelona Ribohn Fan
2016-07-31 22:57
Ännu mer tragiskt att man inte kan hitta en högerback.
Barcelona papillon
2016-07-31 22:46
Oavsett om man har MSN framför sig så blir man orolig över hur svårt det verkar vara att få in en anfallare som är beredd att konkurrera.

Cristiano, Benzema, och Bale är inga man direkt petar så värst lätt men Morata verkar acceptera konkurrenssituationen.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Smogen
2016-07-31 22:24
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]rätt komiskt eller snarare tragiskt att en klubb i Barca's dignitet inte kan fixa en anfallare.. [/QUOTE] Fast vi kanske ska chilla med att klaga fram till att transferfönstret stänger? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-31 22:06
Fast problemet är ju inte att vi har svårt att hitta anfallare att köpa, problemet är att spelarna inte vill komma... Alla vet om vilken anfallstrio vi har och att det blir mycket tid på bänken om dem går hit. I det här läget kan man inte klaga på ledningen som försöker hitta diverse spelare...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-07-31 21:19
Freeyourmind: I mina ögon den mest uppenbara avsaknaden förra säsongen va ju att vi helt saknade backning till MSN! Det borde ha varit det första man löste!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-31 21:14
rätt komiskt eller snarare tragiskt att en klubb i Barca's dignitet inte kan fixa en anfallare..
Barcelona Barca4life98
2016-07-31 20:48
Barcelonistas Med all respekt men Podolski är ju sämre än Munir ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-07-31 20:27
Mario Gomez,Mandzukic, Podolski, Van Persie. Inte så svårt och köpa en anfallare. Jag hade gått för Gomez elr Podolski.
Postat via SvenskaFans-appen
Dr Pepper
2016-07-31 19:49
Arrigo Saccis uttalanden om att Messi inte är den bäste argentinske fotbollsspelare genom alla tiderna samt avsaknad av Maradaonas personlighet...


“Maradona and Di Stéfano were the two greatest players. Different, but the greatest. Maradona had more talent. Alfredo was just everywhere on the pitch"


“Messi is the best in the world today but he lacks the personality of Diego. Maradona could play anywhere. It Italy during Maradona’s er] they did not play beautiful football. It may be a bit better now but Italian football is very difficult, possession is hard to maintain. Yet, Maradona had the edge in Italy and in Spain. Nobody could stop Maradona.”
Dr Pepper
2016-07-31 19:48
Onekligen så hade Samper fått betydligt mer utveckling av att få kontinuerlig speltid som startspelare på annat håll att agera som komplementspelare till Busquets, en spelare som fyllde 28 år gammal för 1 vecka sedan och har många år kvar på toppen.

Barcelona Blaugrana91
2016-07-31 19:44
[QUOTE=Gabriel]EMD har nu förnekat klubbens intresse för Luan. SPORT och EMD verkar inte kunna komma överens om någonting. [/QUOTE] Haha komedi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-31 19:37
EMD har nu förnekat klubbens intresse för Luan. SPORT och EMD verkar inte kunna komma överens om någonting.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-31 17:37
[QUOTE=Reymar]Så du föredrar att Samper ruttnar på bänken då Busquets kommer starta 90% av matcherna än att han spelar och utvecklas.. Bra tänkt. [/QUOTE] Ja. Med tanke på hur många spelminuter Roberto o Mascherano tillsammans fick på Busquets position förra säsongen så är det tillräckliga minuter för Samper helt klart nästa säsong. Dessutom kommer han lära sig av världens bästa CDM i Busquets och möter MSN, kommer utveckla honom mer än att möta Negredo o co på träningarna varje dag. samt att han kommer in i laget mer om han stannar hos oss. Sist så kan han Barca, i Valencia är det ett helt annat spelsätt som kanske inte passar honom plus att klubben just nu är i en minikris. Jag håller med dig att det är bra tänkt från min sida :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-07-31 17:15
@El Pistolero #9:

Så du föredrar att Samper ruttnar på bänken då Busquets kommer starta 90% av matcherna än att han spelar och utvecklas.. Bra tänkt.
Barcelona Rambla~
2016-07-31 17:09
Kan bara instämma. De har en köpoption på Gabigol, han rankas dessutom mycket högre i Brasilien och hans pris ligger på ungefär samma nivå. Ändå envisas de att gå efter någon random brasse. Åtminstone enligt denna blaska Sport. Jag begriper inte hur de resonerar om det här stämmer? Vill de så gärna göra en ny Douglas-värvning?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-31 15:46
FC Barcelona want Luan Guilherme (23) to reinforce the attack. He is willing to join the club and would cost around €20M [sport] Sport måste sluta länka ihop oss med spelare som inte ens skulle platsa i Rayo. Sjukt vilken skittidning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-31 14:25
Samper aktion igår. Läser spelet sjukt bra o passningen till Luis Suarez, madre mia! Om Lucho föredrar Masche eller Roberto som pivote istället för Samper o lånar ut honom till krisande Valencia... Bevisar att han är fotbollsdum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-31 14:20
André Gomes: "My father has been here several times, first was 18-20 years ago. He has strong feelings for the club." [fcb] #fcblive :'(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-31 14:09
André Gomes: "I promise hard work, humility and sacrifice, all to help the team." [fcb] #fcblive André Gomes: "My father? I tried to keep him out of things, didn't want him to get anxious. But he has his feelings about Barça." [fcb] André Gomes: "Role models? I really liked Ronaldo Nazario. Iniesta and Xavi also, now I have the chance to play with one of them." [fcb]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-07-31 10:48
@Vlom:Celtic är trots sin medelmåttighet ett proffs lag med många landslagsspelare. Dom är också långt föra barca i förberedelser för den nya säsongen då dom redan inlett den och spelar cl kval.

Sen måste du lära dig skillnad på "jippomatch" och försäsongsmatch. När t:ex Zidane and friends möter Ronaldo and friends för att t:ex införsamla pengar till rädda barnen då är dett en "jippomatch".

När Barca spelar för säsongs match mot Celtic så är det för att spela in sig och förberedda sig inför en ny säsong där spelarna gör sitt bästa för att spela in sig och komma i så bra form som möjligt till säsongspremiären . Extra viktigt är det för en 18 åring som Alena som måste visa framfötterna. Så det är inte alls tokigt att bedöma våra unga spelares förmåga baserat på prestationerna i en sån här match. För det är precis det Enrique och vår tränar stab gör och det är därför dom spelar.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-31 02:33
[QUOTE=Barca4life98]Asså CAMARA blev matchens lirare enligt Barcas snapchat. Asså what?! Han va sämst ju? [/QUOTE] Tyckte han var riktigt bra. Ser intressant ut. Var bestämd idag och ett hot framåt, distinkta passningar och bra löpningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-30 23:11
Hazard gjorde två mål mot Real. Nu kommer Real bjuda 1 miljard för honom.
Barcelona Rambla~
2016-07-30 22:42
Zidane har med sin mediokre son.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-07-30 22:33
[QUOTE=enkos]Jag tycker att Barça borde ha spelat med två jämna halvlekar idag och inte köra med bättre i första och alla nya spelare i andra. Messi bla borde ha spelat andra och inte börjat matchen. [/QUOTE] I första försäsongsmatchen? Varför?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: