/spanien/barcelona/forum/1130.aspx/spanien/barcelona/forum/1130.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2016-10-26 19:16
Jante! Jante! Jante! alla är så avundsjuka!
Barcelona neymar JR
2016-10-26 19:01
Eh börjar ge upp honom, sälj honom till psg pengar+ veratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-26 18:44
Och på tal om våran stjärnbrasse. Här unnar han sig själv, allt med vår tränares tillåtelse såklart, några dagars semster i London. Visst ser han ut att ha det bra med sin hälsosamma mat? Pommes, läsk och hamburgare, på tal om liknelserna med Tata-tiden.

Den professionella livsstilen...
Barcelona Gabriel
2016-10-26 18:34
Faktum kvarstår att för att en liga ska anses som att den sköts PROFFESIONELLT så MÅSTE det existera en nolltolerans mot våld och rasism. Det är RFEF's (det spanska fotbollsförbundets) ansvar att införa såna regler och riktlinjer för att visa var nivån på den spanska ligan ska ligga. Att Neymar är omogen och inte klarar av att sätta ett emotionellt koppel på sina känslor är ingen hemlighet, men det varken ska eller bör vara rubriken på tidningarnas förstasida när man summerar händelsen. Istället för att välja att agera med pondus och karaktär så visar ligan och aktörerna att man fortfarande är långt ifrån att mäta sig med den spanska fotboll som spelas under matcherna som de faktiskt representerar och presenterar till omvärlden som "världens bästa liga". Att böta Valencia för kaffepengar efter att det kastats in föremål på våra spelare är en örfil mot FC Barcelonas konstitution och man kunde ärligt talat valt att ignorera händelsen fullt ut istället, för vad är meningen med att böta alls om det ska vara som att jag får böta en 1 krona varje gång jag tjuvåker på Göteborgs spårvagn och blir tagen? Jag har svårt att avgöra vad som är värst utav Valencias böter eller Javier Tebas uttalanden efter händelsen om att våra spelare filmar och att han hade skämts ifall det var han som gjorde så. Det är så skrämmande att man blir mörkrädd. Så här sätter man ribban i Spanien, jävligt lågt med andra ord. För att Neymar provocerar och att Barcelonas fotbollsspelare knappast fick så ont som de syntes göra är inte det absolut viktigaste, även om alla har sitt egna ansvar att ta för att hjälpa till. Men klarar inte ens det spanska fotbollsförbundet eller La Ligas president av att ta sitt ansvar som krävs för att skapa en bra, professionell och välskött liga, ja då kan man inte eller förvänta något annat av fotbollsspelarna heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-26 18:34
Marlon: "What I'm focusing on is playing good games with Barça B, so that I can be with the first team as soon as possible." [globo] Marlon: "But, of course, I'm in no hurry, I have to improve and progress gradually. I'm working with serenity and patience." Marlon: "My time here has been very productive so far. I've been gradually adapting and developing a good understanding with my teammates." Marlon: "When you get to train with Messi, Neymar, Suárez, Iniesta, you feel very well and comfortable. They welcomed me very pleasantly." Han säger alltid rätt saker. Verkligen imponerad av honom både på plan o utanför. Marlon mot Espanyol i länktips.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-26 18:29
Undrar en sak; varför blir aldrig Valenciafansen, eller valfri la liga-klubbs fans så upprörda när Ronaldo gör calma till dom eller hyschar dom? Känns också som att det är viktigare för lag o fans att slå oss på sin hemmaplan än Real Madrid eller Atletico Madrid. Mestalla eller Ramon Sanchez Pizjuan kokar på ett helt annat sätt när vi är på besök.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-10-26 16:34
Freeyour Kan ju börja med stänga av supportern från alla la liga matcher så lär sig andra med. Tyvärr så rättfärdigar dom deras beteende och detta kommer att ske betydligt oftare nu med tanke på hur milt straff man åker på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-26 16:32
@neymar JR:


Sant. Neymar provocerar dem. Om du kollar på reprisen så går alla fram till Messi för att krama honom medan Neymar eldar på. Valencia fansen svor säkert till alla våra spelare men den enda spelaren som reagerade som fansen ville var Neymar. *Jag hoppas att han mognar från det snart. Det kommer varken gynna honom eller Barca.

Men det tar fortfarande inte bort att Valencia fansen har slängt allt möjligt i två säsonger efter varandra och de klubben får böra böta 1500.

Jag tycker det borde vara mer. Ok, om det var första gången. Men de gjorde samma sak föra säsongen med.

Barcelona neymar JR
2016-10-26 16:27
Official: RFEF has fined Valencia €1500 for abusing our players. Barcelona have gotten a warning too. Detta är ju kul, dock så provocerar Neymar Valencia klacken helt jävla idiotiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2016-10-26 15:51
@Andresito:


haha ;)
Barcelona Andresito
2016-10-26 15:48
[QUOTE=BARCA-més que un club]Snälla skicka iväg Mathieu i januarifönstret . sämre mittback finns inte [/QUOTE] Sergio Ramos
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2016-10-26 15:38
Snälla skicka iväg Mathieu i januarifönstret .
sämre mittback finns inte
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-26 15:38
Iniesta70 Jo så är det nog :) Kommer ni ihåg detta inhoppet från Denis Suarez borta mot Sporting? Kommer in vid ställningen 2-0 till oss o ligger sen bakom 2 mål på 20 min. Passningen till Neymar är det inte många spelare som kan göra, ögongodis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-10-26 15:13
El pistolero

Tycker det varit lite mer " jävlarinamma " över D Suarez senaste inhopp.
Kanske tyngden och kraven han känt börjar släppa?

Börjar också tycka han verkar intressantare än jag gjorde från början , måste nog ge grabben tid....han har ju inte varit en Barca spelare alltför länge :)
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-26 14:52
Denis Suarez har jag stora förhoppningar på. Tekniskt otroligt bra, bra fart med boll, blick, skott. Han Kommer bli stor för oss. Hoppas verkligen att det blir han som ersätter Iniesta nu och inte Arda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-10-26 14:39
El pistolero
Andresito
Katalano

Självklart hypotetiskt !
Håller med Katalano om att Roberto , med tid och tålamod och att han får en rejäl chans , så har han potential enligt mig.
Sen är ju han fruktansvärt bra som hb , helt klart .

Men man drömde sig iväg i den bästa av världar ....
Barcelona Katalano
2016-10-26 14:29
El Pistolero #9    Andresito Om ni svarar upp på min och Iniesta70's diskussion så bollar vi bara hypotetiskt om vårt mittfält utifrån den fotboll som vi skulle vilja se att Barcelona spela och inte den fotboll som vi spelar under Lucho idag. Det är självklart att Sergi Roberto har varit klasser bättre på högerbacksplatsen än på mittfältet. Men om vi vill spela med ett mittfält som andas Barca med snabba kombinationer och triangelspel så är formodligen Sergi Roberto den av mittfältarna förutom Iniesta och Busquets som klarar av det bäst och det är det vi diskuterat. Rent hypotetiskt som sagt eftersom Lucho inte vill spela den typen av fotboll ändå.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-26 14:10
@Blaugrana91:

'
Det är helt otroligt att han kan vara så öppen med vilka han favoriserar. Hur är det med Spanien? Är politikern likadan? Ju, jag är medveten Katalonien kräver självständighet varje år och att de visar det öppet.

Men hur är det med politikerna i huvudstaden. Är de lika pantade som den här presidenten ? Och vem väljer presidenten? Hur väljs han?
Var kan man klaga om han beter sig så här?

Det är helt sinnessjukt. Utan R.Madrid och Barca nu A.t Madrid senaste 3 år så skulle La liga vara lika attraktive som Qatars högsta liga.

Barcelona Andresito
2016-10-26 14:01
[QUOTE=El Pistolero #9]Bara jag som tycker att Roberto är klasser bättre som HB än CM? Vet inte vad han gör fel men när han spelar som CM så har han väldigt svårt för att bli inblandad i spelet o man märker knappt av honom på planen. Så var det i flera år när han blev kritiserad som mest här inne. Som HB är han ju världsklass. Känns som den bästa positionen för honom. [/QUOTE] Håller med. Roberto har inga spetskvalitéer utan han är bra på allt. Han saknar tekniken för att axla en kontrollerande mittfältsroll. Förstår inte vad han skulle kunna tillföra på vårt mittfält som vi inte redan har. Hans bästa egenskap är hans driv vilket vi får se oftare som högerback än i ett låst mittfält. Titta bara på André Gomes som kunde ånga på match efter match i Valencia. Den där fria ytan finns inte riktigt i Barcelona. Vi har tre unga mittfältare som ännu inte kommit upp till sin maxnivå, man kanske ska ha lite tålamod med dessa innan man utesluter dem från Barcelonas framtida mittfält. Roberto har ersatt Alves på ett galant sätt och förhoppningsvis är det Roberto som är vår högerback i många år framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2016-10-26 13:58
Ang. Marlon från Barca B så såg man tidigt på försäsongen att han har fina kvalitéer! Bra med boll och snabb. Dessutom är riktigt välbyggd och stark - något som definitivt är en fördel för snabb anpassning till A-laget. Hoppas att han får chanen nu när Marlboro är skadad också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-10-26 13:47
[QUOTE=Blaugrana91]MD skriver att Mathieu blir borta 3 veckor. Dessa skador..... [/QUOTE] Det måste betyda att Marlon får debutera i A-laget och kanske även spela ett flertal matcher. Ordinarie backlinje lär vara Digne - Umtiti - Masche - Roberto. Bakom dessa finns endast Aleix Vidal. Tror dessutom att Lucho plockar upp en lirare från B-laget som kan spela till vänster, som Moisés eller Palencia. Lucho har hittills inte visat mycket intresse för La Masía men nu är han tvungen att ge ynglingarna chansen. Vem vet, vi kanske får se ett positivt genombrott.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-26 13:47
Bara jag som tycker att Roberto är klasser bättre som HB än CM? Vet inte vad han gör fel men när han spelar som CM så har han väldigt svårt för att bli inblandad i spelet o man märker knappt av honom på planen. Så var det i flera år när han blev kritiserad som mest här inne. Som HB är han ju världsklass. Känns som den bästa positionen för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-10-26 13:26
MD skriver att Mathieu blir borta 3 veckor. Dessa skador.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-10-26 11:34
Nu när iniesta har skadat sig en längre tid så öppnas fönstret för denis igen. Denna gången får han ta chansen och visa upp sig. Tror verkligen han kan bli den mittfältaren vi vill ha om han höjer sitt självförtroende. Lucho måste ha mer tålamod med honom, dock så måste spelaren ta chansen med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-10-26 11:13
[QUOTE=dinho the artist]Alltså, är jag ensam om att vilja ha ett mittfält med mer flärd? Medveten om hur otacksamt det är av mig men jag vill gärna se en annan spelartyp än Rakitic, hur mycket gott han än gör. Jag råkar bara vara oerhört svag för andra spelartyper(thiago, coutinho, oli torres). Dock tror jag tyvärr det är en ouppnåelig utopi med Enrique vid rodret. [/QUOTE] Nej, du är inte ensam om det. Vill ha ett mittfält som kan kontrollera matcher, vilket vi inte har just nu. Verratti är för mig ett måste nästa säsong om vi vill gå tillbaka till ett mer kontrollerande mittfält (lär ju inte hända med Enrique vid rodret, mer önsketänkande från min sida).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-10-26 10:54
Katalano

Instämmer . Raketic i rätt miljö , kan klara det .
Roberto däremot kan klara sig även när rotationsspelare är runt honom , han kan vara "navet ".
Men han måste ju även få chansen. Och just nu lär det ju vara ett tag kvar , om inte Lucho trollar fram en hb ur röv....
Barcelona Z_Z
2016-10-26 10:39
@erkano:


Nej. Katalanska supercupen.
Barcelona dinho the artist
2016-10-26 10:33
Alltså, är jag ensam om att vilja ha ett mittfält med mer flärd? Medveten om hur otacksamt det är av mig men jag vill gärna se en annan spelartyp än Rakitic, hur mycket gott han än gör. Jag råkar bara vara oerhört svag för andra spelartyper(thiago, coutinho, oli torres).

Dock tror jag tyvärr det är en ouppnåelig utopi med Enrique vid rodret.
Barcelona Katalano
2016-10-26 09:57
Iniesta70

Jag har sett dig skriva om Sergi Roberto på mittfältet tidigare och jag instämmer med dig gällande honom.

Angående Rakitic och Arda så tror jag att båda två skulle klara av den typen av spel som vi båda är ute efter. Speciellt Rakitic som under hans första säsong hos oss visade att han också klarar av att spela en mer kontrollerande fotboll, men det beror också på vilka mittfältskollegor han har med sig på planen förstås. Arda å andra sidan känns inte rätt för varken Luchos nuvarande spelmodell eller den jag är ute efter. Han spelar smart ute på kanten och har klarat av det bra hittills när han fått chansen, men han saknar snabbheten och kreativiteten för att övertyga mig på riktigt. När han spelar på innermittfältet så har han inte lyckats lika bra enligt mig. Han har svårt att hitta balansen mellan att spela med små risker och att hitta öppnande passningar offensivt. Han har dock imponerat allmänt hittills denna säsong så han kanske kan övertyga än mer framöver när Iniesta är skadad. Han lär få en mängd chanser åtminstone.
Barcelona erkano
2016-10-26 09:12
var det copa del rey match igår som spelades eller ???
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: