/spanien/barcelona/forum/11181.aspx/spanien/barcelona/forum/11181.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zamboza
2011-12-17 18:52
Barcelonistas

Han lär nog kosta mycket oavsett när han kommer. Dock hoppas jag barca inte lägger några summor på 40m euro och uppåt. Det är han inte värt oavsett hur bra han är.
Barcelona Messidinho_10
2011-12-17 18:51
Pengar är inget problem för oss, utan problemet är att ManC lr Real ska sno Neymar före oss. Så det hade varit jävligt skönt om man gjorde klart med honom snabbt, och sen kan han få komma när han e redo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2011-12-17 18:50
Barcelonistas

Ja, men alla dom du rabblade upp har sett Real Madrid vinna en tittel, men tror knappast att Neymar, Götze, Hazard och gubbarna väljer Real Madrid i första hand idag. Dom är så "stora" tack vare Francos tid på 50 & 60 talet då denna människa krävde att motståndarna skulle förlora medvetet mot Real Madrid annars skulle dom råka illa ut, annars hade inte Real Madrid varit större än Levante.

Hota och hota.. dom har ju vunnit en match sedan 2008 och det var var en match i copa del rey.
Barcelona Xaviesta
2011-12-17 18:50
basaric - ?#AnimoElGuaje

Balotelli för sin förmåga att ställa till det för sig utanför planen.
Zlatan för sitt Gud-syndrom.
C. Ronaldo för sin förmåga att spela för sig själv hellre än laget.
Alla dessa tendenser visar Neymar upp till och från. Killen är 19 år och har aldrig testats utanför Sydamerika. Han har fått på tok för mycket uppmärksamhet utan att ha visat något egentligen. Ett par snygga mål räcker inte för mig iaf. Barca har flopp-värvat ett X antal år på raken nu. Dags för lite smartare värvningar framöver. Jag hoppar inte på Neymar-hypen iaf.

Enda skälet att jag kan se att han hamnar hos oss ändå är om Rosell skulle påverka Pep på något sätt, eller om Pep flyttar och Neymar köps in efteråt. Ett köp av Neymar i rent kommersiellt syfte är något jag kan se Rosell göra, då vår käre president är lite pengakåt (gillar att spara, skära in, sälja, byta Unicef mot Quatar Foundation, snåla, och förstöra säsongsuppladdningar genom diverse jippon och skit som spelarna måste ställa upp på som om vi vore några jävla Harlem Globetrotters) precis som sin sliskiga kollega Perez. Jag förstår precis som näste man att klubben behöver cash mer än nånsin tidigare, men det finns bättre sätt att göra det på än att låta det sportsliga lida. Tror du Pep var nöjd med hur vi inledde säsongen efter semstern?

Vi har Messi redan som gör allt det Neymar är bra på, dvs dribbla bort 5-6 pers och driva inåt. Messi har dessutom Xavi/Iniesta kvaliteér vad gäller speluppfattning och passningsspel.

Behöver vi en Neymar i Barcelona? Jag tvivlar.
Barcelonistas
2011-12-17 18:44
Basaric

Menade dom mest populäraste. Det är dom 2 klubbarna som dom bästa spelarna vill spela för.

Ronaldinho,Zidane,Luiz de lima,Romario,Rivaldo, Maradona etc.

Barca är världens bästa klubblag,men Real är den klubben som kan hota oss. Resten av världens klubbar har ingen chans mot oss.

Blaugrana91

Neymar kommer för eller senare inse att han själv måste röra på sig. Santos kan inte tvinga han va kvar till 2014, är det ett fängelse eller? Neymar är född för att ta på sig den röd blå randiga tröjan.

Barcelona Blaugrana91
2011-12-17 18:43
Vart har folk läst att Nemyar kostar €30 Miljoner? Dem summor jag hört att Santos kräver för honom är mellan €45-50 Miljoner, t.o.m €60 Miljoner har nämts att Barca var villiga att ge. (Antagligen skitsnack).

Så den klubben som vill ha Neymar kommer att få slänga upp mycket pengar.
Men det råder ingen tvekan att Neymar väldigt gärna vill spela för oss, som flera nämnt det är bara kolla på alla uttalanden han gör där han ständigt berömmer klubben. Rosell har sagt att han gillar spelare som visar att dem verkligen vill spela för Barca.

Men finns ingen chans att vi kommer värva Nemyar nu i januari, kanske i sommar, men även det känns tveksamt då Santos sagt att dem vill ha kvar honom till 2014. Men återstår att se.
Barcelonistas
2011-12-17 18:38
Zamboza

Det är bättre att få hit Neymar redan nu då han i stort sett kostar nada. Om 2-3 år kommer priset ligga på en annan nivå.
Barcelona Zamboza
2011-12-17 18:38
Det ska tilläggas att han är en väldigt bra spelare, som dessutom alltid försöker ta sig igen med hjälp av sina lagkamrater och inte bara försöker dribbla huvudlöst.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2011-12-17 18:37
Barcelonistas

Nu tycker jag att du överdriver när du kallar lillebror Real Madrid för den bästa klubben. Lillebror som inte har vunnit en stor tittel på 4 år.

Lillebror, lillebror, lillebror..
Barcelona Zamboza
2011-12-17 18:35
Jag avskydde Neymar från början pga att jag fann honom lite stöddig och med en barnslig frissa. Dock är han klokare än man tror. Han tillrättavisade(nåja) Pele när denna påstod att Neymar var bättre än Messi. Han har dessutom nyligen fått ett barn, så nog borde det få honom att mogna, till skillnad från ztatyn. Jag ser gärna Neymar i barca redan nästa säsong, men har inget emot om han kommer om 2 eller 3 år.
Barcelonistas
2011-12-17 18:32
Messidinho10

Finns bara 2 klubbar som Neymar kommer spela i antingen Barcelona eller Real Madrid. Det är dom bästa klubbarna, det är där alla vill spela. Men så som han har snackat om Barca så känns det som att han vill komma hit.

Han verkar även ha bra kontakt med Adriano och Alves.


Jag gillar inte när folk hela tiden ska snacka om priset. Ni får det att låta som om Neymar kostar 1 miljard. Neymar kommer ligga runt 30-35 mille, och det är enligt mig små pengar med tanke på att vi i stort sett kommer få tillbaka dom pengarna på bara (NEYMAR). Det kommer säljas en hel del tröjor kan jag säga er.
Barcelona Barcadinho.
2011-12-17 18:26
Kollade lite på nätet om Santos.
Tydligen hade klubben inte så lyckosam säsong och laget slutade på 10.e placering den här säsongen 2011 som slutade nyss. Titeln gick till Corinthians. Det säger kanske inte så mycket, eftersom vi möte förut Estudiantes från Argentina som då också hade en svag säsong innan de möte oss i finalen. Och vi kommer mycket väl ihåg vilken tuff match vi fick smaka på.

Bra att notera att ligans skyttekung blev Humberlito Borges från Santos med 22 mål och långt bakom finns Neymar med 13 baljor.
Puyol får akta sig alltså för den där Borges, inte bara Neymar...

Edit - såg precis att Jonas tog upp allt detta i inför match rapporten. Ok, två gånger är bättre än en gång.
Barcelona Messidinho_10
2011-12-17 18:25
Hoppas vi gör klart med honom imorgon, det bara och sätta en kråka på kontraktet. Fan 300 m för Brasiliens största talang är ingenting. Alexis Messi Neymar är CL garanti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2011-12-17 18:25
Vem vill kolla på porr för att njuta när det finns detta tillgängligt rena ögonorgasmen helt fenomenalt.
Barcelonistas
2011-12-17 18:24
BB-Barceloneta

Robinho har alltid varit lite överskattad som spelare. Men jag tycker han var riktigt grym säsongen 07/08 där han var en stor bidragande faktor till att det gick bra för Madrid. Däremot så ville inte Real förlänga med Robino då denne hade för stora krav, och då såldes han till City.

Han sa bland annat att han kunde bli bäst i världen i Man City och leda laget till stora titlar. Men det hela blev tillslut ett stort fail..
Real Madrid BB-Barceloneta
2011-12-17 18:19
Visst verkar det ju självklart att Neymar föredrar Barca före Real men jag håller med om att han verkar ha lite mer "Realmentalitet" än "Barcamentalitet". Han har ju trots allt varit inblandad i smärre "skandaler" i Brasilien. Men jag tycker ändå han visar stor ödmjukhet i alla hans senaste uttalanden kring Barcelona och klubblags VM. Jag tycker fortfarande inte att Neymar ska värvas, åtminstone inte nu eller nästa år. Sen får vi se hur läget är i framtiden. Jag tvivlar inte på hans talang men jag tvivlar på om han verkligen kommer bli den superspelaren som alla tror. För mig känns det som lite Robinho varning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2011-12-17 18:19
Xaviesta

Med sista pyssel biten menar jag att Neymar är den sista biten som gör så att vi har en säker framtid.

Neymar-Messi-Pedro-Sanchez etc.

Jag håller med dig och jag ställer själv ett stort frågetecken för just mentaliteten. Men glöm inte heller att Neymar är ung, i den åldern kan man förändras som person. Jag tror Neymar kan förändras och passa in i Barca, för Zlatan var det omöjligt. Han var helt färdig utvecklad som spelare och även i huvudet, han kunde inte förändras på något sätt.


"Men de flesta håller nog med om att han känns mer som en Real-spelare än en Barca-spelare"

Ja det känns så. Men jag tror som sagt att allt det där kaxiga skiten försvinner när han kommer hit.

Barcelona 1.70-ligan
2011-12-17 18:14

Ett frågetecken kring Neymar är dock att han är så späd i kroppen. Det fungerar säkert med hårda spelare omkring sig, men det har han ju inte direkt i Barca. Kanske lägger han på sig ett par kilon med åren.
Annars är det en sak som gör Deulofeu ännu mer spännande. Som en engelsk kommentator sa:

"he might be the only barcaplayer who visit the gym on permanent basis"... lite överdrivet att han är den enda, men om han får ut max av sin kapacitet kan det bli en oerhört spännande och kraftfull ytter. Hans största utmaning är nog att komma in i tika-taka-liret.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2011-12-17 18:13
Xaviesta

Fast där håller jag inte med. Vad jag läst dom senaste åren så är Neymar en rätt så ödmjuk person. Han hyllar andra spelare (mest Barcelona) och verkar ha fötterna på jorden. Att jämföra honom med Balotelli som för några månader sen sa att han är världens bästa spelare efter Messi är inte rättvist. En Balotelli som slåss med sina lagkamrater på daglig basis och är rubrikernas man. Att jämföra honom med Cristiano som för några år sen att han är världens bästa, världens andra bästa och världens tredje bästa är inte heller rättvist.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2011-12-17 18:11
Nu säger jag inte att jag vill ha Neymar i Barcelona, men om vi värvar honom så är pengarna inga problem. Precis som Barcelonistas säger så kommer man få tillbaka pengarna inom några månader med tanke på att Neymar är så hypad just nu.

Villa, Messi, Pedro, Sanchez, Affelay.. vet dock inte riktigt vart man ska placera Neymar i dagens Barcelona.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2011-12-17 18:11
dubbel
Barcelona Xaviesta
2011-12-17 18:09
Barcelonistas

Sista pusselbiten? Tror du att en spelare som Neymar hade funnit sig i att vara en i mängden? Han har absolut kvaliteén som krävs för att spela i Barca, men mentaliteten tvivlar jag på. Han känns Balotelli. Han känns Zlatan. Han känns som C. Ronaldo. Att ställa en sån bredvid tex Xavi, som fortfarande bor hemma hos sina päron vid 31 års ålder trots sin inkomst och status, funkar inte. Jag känner inte direkt Neymar personligen, och kan självklart bara säga vad jag tror. Men de flesta håller nog med om att han känns mer som en Real-spelare än en Barca-spelare.
Barcelona 1.70-ligan
2011-12-17 18:08
Det känns ju faktiskt som att Neymar verkligen vill till barca. Han verkar åtminstone föredra dem före Real, det är ett som är säkert. Jag tycker det är en spännande spelare och han kan säkert bli otroligt bra med åren. Och efter att han de senaste månaderna har visat sig vara väldigt ödmjuk mot Barca, börjar man bli lite bekväm med tanken att han kanske en dag kan spela här - och scenariot att det faktiskt kan bli så känns mer troligt.
Men jag hoppas ändå Gerard Deulofeu och Rafinha är framtidens anfallare för Barca.
Barcelonistas
2011-12-17 17:59
Hetfield

30 mille är i stort sett kaffe pengar. Dom pengarna kommer man få in snabbt igen tack vare att spelaren heter (Neymar).
barca löver
2011-12-17 17:56
Bara jag som tycker Doumbia i Moskva skulle vara en bra värvning ? Bra avslutare och jävligt snabb även bra på huvudet men det är inte så viktigt i Barca.
Barcelona Hetfield
2011-12-17 17:53
Jag gillar Neymar, men Santos kan suck my balls om de tror att Barcelona ska betala mer än 30 miljoner för honom.
Barcelonistas
2011-12-17 17:52
Barcelonito

Som sagt Bayer Leverkusen har inget att komma med mot oss. Skulle inte alls bli förvånad om vi vinner med 4-5 bollar nere i Tyskland.

elbraco

Neymar är den sista pyssel biten som saknas i Barcelona. Visst det kommer kosta en hel del men tänk ochså på att Neymar redan nu är ett stort namn, och bara på det kommer vi drar in stora pengar.

Neymar sa även inför Clasicot att han höll på Barcelona, och att han ville att vi skulle vinna. Han har bara snackat positivt om oss senaste tiden. Om inte detta är tydliga bevis på att han vill spela för Barca så vet jag inte vad. Sen är det just den här typen av spelare som förtjänar att spela för Barca, det är spelaren som måste visa intresse och vill komma hit inte vice versa. Vi är Barcelona världens bästa klubblag senaste 4-5 åren, vi är det dominerande laget i världsfotbollen.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-12-17 17:51
Neymar (Santos): "It's an honour to play against Puyol. I'll try to make him suffer a bit and then ask to change shirts." #fcblive #cwc

Genast gillar jag Neymar lite mer. Men inte tillräckligt mycket för att förespråka en värvning, det kommer ta lång tid tills dess...
Barcelona 1.70-ligan
2011-12-17 17:37
Blaugrana91

Jag vill minnas att man aldrig förnekade intresse för Afellay och affären blev ju klar redan i mitten av novemberg.

Soriano är ett utmärkt alternativ, absolut! Han har dock inte varit så het idag. Men alla har väl sina ups and downs.. man ser i alla fall att han är en avslutare ut i fingertopparna. Hugger på allt :)
Barcelona B-Guden
2011-12-17 17:36
off topic men,

Jag lirar fifa 12 på xbox 360 och har ändrat kamera vinkeln, och undrar hur det ska va som när man köpte det, kan nån här kolla det, och skriva här eller ett pm vore schysst
Annons: