/spanien/barcelona/forum/11159.aspx/spanien/barcelona/forum/11159.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
elbraco - Bojan y Thiago
2011-08-27 14:48
Förresten, kommer ni ihåg marängen som var inne här och skröt om att Di Maria var bra för han hade minsann lyckats fixa mest straff-assist till Ronaldo. HAHA, straffassist, så jävla roligt :D till marängens försvar ändrade han sig dock sen och erkände att det var rätt löjligt.

Men roligt som fan var det.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-08-27 14:44
På de italienska forumen är man ofta mer lugna, speciellt på Milans forum. Där är det bara de vanliga p12:orna som hatar men det är inte så många.

FC Mordor har någonting att göra med dvärg skämten antar jag. Jävligt långsökt dock..Mordor är ju för orcer. FC Moria kanske?

Barcadinho

Haha word, kommentatorn igår var ju extremt dålig. Satt och gnällde fram sina egna subjektiva åsikter och pratade om saker som inte var relevanta för matchen.
"jaa, Barca är ju ofta beskyllda för att filma blabla och Madrid spelar hårt blabla" för att sedan försöka lirka ut sig från det han hade trasslat in sig i. Knappast diskret.
Barcelona Barcadinho.
2011-08-27 14:38
addeh.

Ju visst, de två är inte så samspelade än.
Mascherano hade knappt försäsongen med hela truppen pga CA, så här har man kanske en anledning. Abidal spelade rätt mycket under försäsongen.
Det är lite därför jag förväntar mig mer av honom.
Men det kommer. Abidal var ju borta länge och hela cancer historian satt säkert några psykiska spår i huvudet.Ddet tar tid att bearbeta det kanske.
Barcelona Frodo
2011-08-27 14:34
II Barça II

Det är bara ett fenomen i Sverige och även lite grann i England. Kollar man medier runt om i världen får Barca oftast väldigt bra feedback. Man ser inte så mycket bullshit på de flesta internationella forum.

Man ska inte ta tempen här i Sverige då en stor majoritet i det här landet är dumma anglofiler som får en dålig självkänsla när ett spanskt lag gör lite som de vill med de. Sen kan man inte undgå från zlatanisternas hat mot vårt lag. Vi är för evigt körd hos den stora massan i det här landet efter ztatyns uttåg. Många läser ju inte annat än Aftonbladet och Fotbollskanalen och därför bildar de sina uppfattningar från vad som står där.

De flesta medier fördömde Mourinhos upptåg medan forumiterna på SF tyckte att han var kung när han petade Tito i ögat. Att de flesta på diverse olika forum på SF önskar benbrott, flygplanskrascher, död, fängelsevåldtäkter och liknande åt Barcas spelare säger mer om vilka fascistiska svin som härjar runt och får skriva vad de vill.

Haters gonna hate. Ta inte åt dig. Vi befinner oss i en guldera. Njut av det.
Barcelona Barcadinho.
2011-08-27 14:32
II Barça II

Kommentatorn igår gnällde om samma sak han med. Jag blev till slut trött på honom och hade lust att streama matchen istället. Det finns människor som inte vet hur man njuter av skönhet. De letar jämnt efter defekter. Tycker synd om sådana. De slösar bort härlig tid med tjafs och negativ energi. Båda inom fotbollen och allt annat.
Ja visst så hade man extra filmningar och gnäll under klassikerna. men laget har ju spelat runt 50 andra matcher under säsongen. Bland annat mot United i finalen. Var det likadant hela tiden? Nej, absolut inte. så varför ska man påpeka mest om det negativa? Vi möte också Porto igår, inte real.
Barcelona NoGo™
2011-08-27 14:29
II Barça II

Knappast troligt att det är så utanför Sverige, typiskt den svenska avundsjukan. Tragisk är var det är! Inget att bry sig om dock. Det har att göra ved en viss staty som lämnade klubben också.
Atlético addeh
2011-08-27 14:22
Barcadinho

Ja, fast insatsen på Bernabéu och igår har nog en del att göra med att Mascherano spelade bredvid honom i mittförsvaret och de tidigare aldrig spelat tillsammans. Det tar ett tag att spela ihop sig och lära känna varandra på planen, och det blir inte lättare när man möter riktigt bra lag.
Barcelona Frodo
2011-08-27 14:19
Barcadinho.

Broberg är rätt duktig. Han försöker vara saklig och håller sig till fakta. Dessutom försöker han hålla sig undan från pajkastning och lögner.
Barcelona Barcadinho.
2011-08-27 14:17
addeh.

Jag satt en stund och funderat på vad du skrev och jag är beredd att ändra mig en aning. Ju, det stämmer att han var bra på CN. Men första matchen var han slarvig och igår.
Det är iof sig inte bara han, utan flera andra. Det är kanske lite orättvist att klaga just på honom. Hela backlinjen som vi har tillgängligt nu (med Adriano, Masch, Alves) slarvar mycket.
Men jag är säker på att formen blir bättre med tiden.

Jag får inte glömma heller att det var runt 30 grader varmt igår i Monaco. Värmen gör mycket.
Barcelona II Barça II
2011-08-27 14:11
Jag tycker att det har blivit så jävla patetiskt att vi beskylls för fusk, filmning, dopning, ja you name it. FC UEFA, FC Mordor (vad det innebär förstår jag inte), FC UNICEF (WTF?!) så jävla lågt så det finns inte.

Varför inte bara erkänna att dagens Barcelona helt enkelt är bra, man blir ju så otroligt trött på det!

Undra om det är så här i andra delar av världen också, jag är tveksam, tror att det är ett fenomen bland fjortisar i Sverige. Vad tror ni?

Jag tycker man ska hylla dagens Barcelona, oavsett vilket lag man håller på. Det vi ser idag är fotbollsporr, unikt och magiskt.

Personligen så hyllade i alla fall jag tillexempel Milan när de hade sin storhets tid. Helt underbara var de!
Barcelona Barcadinho.
2011-08-27 14:06
De har också en duktig skribent - Joakim Broberg, men han skriver inte ofta, tror jag.
Atlético addeh
2011-08-27 14:06
Barcadinho.

Tycker du är väldigt orättvis när du påstår att "Abidal har tappat enormt" då han var helt överlägsen mot Real Madrid för bara ett par veckor sedan. Har du redan glömt bort det? Sådan dominans, som vänsterback, har jag nog aldrig tidigare varit med om.

Igår kan jag dock hålla med om att Abidal inte kändes lika stensäker som vanligt, tänker främst på situationen när han drog undan fötterna på en Porto-spelare i straffområdet, men jag är för den sakens skull inte alls orolig. Detta var andra gången någonsin Mascherano och Abi kompanjerade som mittbackar och man kan inte kräva att allt sitter hundra procent direkt.

Defensivt anser jag att Abidal är vår främste försvarare för tillfället.

Angående Fábregas så kan jag bara instämma. Det är helt fantastiskt att se honom så här. Känns som har varit i laget i en evighet redan.
Barcelona Frodo
2011-08-27 14:02
Rambla~

Kunskap, källkritik och logik verkar inte vara ett kriterium för att få skriva där.

Gonzalez_Barca

Jag måste säga att Pep klär sig jävligt elegant.:P
Barcelona Barcadinho.
2011-08-27 14:01
Kul att se Fabregas äkta glädje sen han har kommit till Barcelona. Han går omkring och är glad som en ung pojke som har kommit tillbaka till en plats som han alltid älskat. Han går omkring och ler och kramar massa med folk och lyser med sin glädje. Måste kännas skönt att komma tillbaka till den plats där man kan prata modersmålet och där man känner till precis alla de små och stora sociala koderna. Jag hoppas att glädjen som han har behålls så långe som möjligt. Det smittar av sig på andra. Jag som inte känner honom personligt blir glad av att se honom så här.
----

Känns nästan lite märkligt hur vi lyckats plocka hem två supercup titlar utan att alls spela bra fotboll. Vi spelar rätt kaotiskt tycker jag. Många fel pass, duma chansningar i backlinjen, mittfältet har svårt att kontrollera tempot och matchen, Messi är lite grinig på plan för nån anledning osv Det enda klara ljusa punkt är sättet Cesc smällter in i laget. Helt perfekt.
Det var bra att Pep gav Alexis några minuter igår. Han för inte hamna i kylan.
Abidal har tappat enormt, lite oroväckande.
-----

Det är några dagar kvar på transfer perioden. Jag undrar om det blir några stora värvningar i Europa de sista dagarna. Undrar t ex hur det slutar med Tevez.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-08-27 13:56
Haha, Dani Alves är kung!
AndreD
2011-08-27 13:55
CR-seven

Det står "världens bästa" och inte "världens sämsta". Läs om, läs rätt :)
Barcelona Frodo
2011-08-27 13:53
Shavi

Fotboll är fotboll. Man behöver inte se folk i andra ligor. Er bästa spelare Silva gör lite vad han vill i PL, right? Är man bra så är man.

Att vissa i det engelska mediedrevet börjat snacka om att City är bättre än Barca belyser bara vilket idiotiskt land England är vad gäller fotboll.
Barcelona Rambla~
2011-08-27 13:50
Frodo

Ja jisses, jag trodde den där Kaljic var ett unikum men ack så fel man hade. Det finns tydligen fler som lider av samma åkomma.
CR-seven
2011-08-27 13:49
Gonzalez_Barca

Varför länkar du youtube klipp med Mourinho?
Barcelona Frodo
2011-08-27 13:46
Boom! El Flaco är tillbaka med en alldeles lysande krönika.

På tal om motsatsen, dvs värdelösa skribenter, så verkar Real Madrids Goebbels ha plockat in en katastrof till skribent i form av Ranamei.
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-08-27 13:42
Världens bästa tränare i länktips! ;D
AndreD
2011-08-27 13:21
el Flaco gör comeback med stil :D
Barcelona FC Barcelona #10
2011-08-27 12:21
El Flaco

Tack för krönikan :D

Skrattade när jag läste detta:

"Uppenbarligen kom Vilà att spela en stor roll i Xavis liv, både på och utanför planen. Ett bevis på detta är att Vilà skrev förorden till Xavis självbiografi. Där berättar den forne ungdomstränaren om hur hans son alltid brukade följa med honom på matchdagarna och för att få honom att sitta still brukade Vilà säga till sin son att räkna hur många bollar som Xavi tappade på mittfältet. Flera gånger slutade med att pojken klagade över hur tråkigt han hade haft det eftersom Xavi hade gått hela matchen utan att slarva bort en endaste."

Tråkigt för att Xavi inte tappade bollen en enda gång, hahaha :P
Barcelona Shavi
2011-08-27 12:19
Tosh

Ja, Pique ska ha mer än Kompany, men det är ändå svårt att jämföra. Det Kompany gör i Premier League hade Pique inte klarat av på ett lika bra sätt och tvärtom. Pique passar perfekt i ett bollförande Barcelona och sanningen är, (ganska självklart), att han inte hade kunnat spela på samma sätt som han gör i Barcelona som i City. Det är alltså väldigt svårt att jämföra då vi inte har sett de i andra ligor (Pique har spelat i PL men han var väldigt ung och fick knappast chansen).

Men ja, när Pique spelar i världens bästa lag och vinnar massor av titar varje säsong så är det klart att han rankas som bättre och det med all rätt. Kompany är dock fantastisk och jag rankar honom i topp 5.

Tosh
2011-08-27 12:14
Shavi

Jag syftade givetvis på att Kompany fick högre betyg än Pique. Jag stängde omedelbart sidan. Han är bra men som Pique? No way José. Där har han mycket att jobba kvar.
Barcelona Abbe.
2011-08-27 12:13
El Flaco är tillbaka med en lysande krönika!
Barcelona Shavi
2011-08-27 12:11
Tosh

Menar du att Kompany inte förtjänar 9/10 eller att Pique ska ha högre poäng än vad han har? Om det är de senare så förstår jag, men Kompany har vuxit ut till en av värdens bästa mittback. Han är komplett som mittback, han har precis allting en försvarare ska ha. Snabbhet, styrka, fantastisk teknik, ledaregenskaper etc. Kompany förtjänar 9/10 och kommer, om allt går som det ska, nå 10/10 inom en snar framtid. Väldigt lik Thiago Silva då han också kan spela som defensiv mittfältare tack vare sin teknik och passningar.

Pique ska ha minst lika mycket, den saken är klar.

Kommer ihåg förresten när Kompany ryktades till Barcelona och vissa här skrattade åt ryktet och förlöjligade honom. Det var visserligen ett par år sedan men fortfarande...
Atlético addeh
2011-08-27 12:07
ElChilenito

Alexis uträttade en hel del. Bröt bland annat in i banan en gång och avfyrade bössan men bollen smet strax utanför bortre krysset. Bra jobb i defensiven, lugn i spelet.
Barcelona Barca Barca
2011-08-27 10:59
Nolito //

A jag märkte också det, speciellt på Hulk. Spelar Hulk i en större klubb så lär han slå genom extremt. Så fysisk stor men jävlar va rappa fötter han hade.
Tosh
2011-08-27 10:55
el Maestro!

Så fort jag fick syn på att Kompany fick 9/10 och Pique 8/10 stängde jag av sidan. Det var inga bra jämförelser för fem öre.
Annons: