/spanien/barcelona/forum/111.aspx/spanien/barcelona/forum/111.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2017-05-20 19:40
[QUOTE=Iniesta.70]Nån som kan länka en stream till B-lagets match? [/QUOTE] Precis kommit hem, hur har spelet varit? Länk till Facebook där matchen visas;
Postat via SvenskaFans-appen
Puyol y Xavi
2017-05-20 19:14
Gabriel // Jag tolkar det inte som att Perez hotar domaren, jag tolkar det som att Perez reagerar över att få en personlig och angklagande fråga när han är kallad som vittne, han är inte i rätten för att svara på personliga frågor utan för att vittna. Att du gör tolkningen att han beter sig som en maffiaboss och hotar spanska domare känns som en enorm överdrift. Men korruption förekommer. Över hela världen. Så jag är inte den som sitter och säger att det inte existerar, men jag letar inte heller efter bevis överallt och försöker övertolka varenda liten grej som bevis för att Perez styr hela Fotbolls-Europa. I år har Barcelona presterat sämre över hela säsongen än vad Real Madrid gjort, även fast Barca har en högre högstanivå än Real. Därför vinner Real ligan imorn. Däremot har domarna (som vanligt) i många matcher varit under all kritik och domaren som dömde Celta-Real tappade det rejält. Men det spelar ingen roll. Barca skulle ha presterat bättre i många matcher. Matchen mot Betis var ett rån av domaren, men det tar inte bort den usla insatsen. Barca ska slå Betis med ett par mål och det ska inte spela någon roll om ett av målen blev felaktigt bortdömt. Real fick ett mål felaktigt bortdömt mot Deportivo med det spelade ingen roll för de gjorde ändå ett par kassar till.
Barcelona Iniesta.70
2017-05-20 18:42
Nån som kan länka en stream till B-lagets match?
Barcelona Gabriel
2017-05-20 18:32
Puyol y Xavi

Ja, det är verkligen att "göra en höna av en fjäder" att säga till en domare: "Hur vågar du? De som känner mig väl hade aldrig vågat att fråga mig det där".

Dessutom ska domaren i fråga ha ifrågasatt Peréz relationer med de Pedro och är tveksam till ifall ifall kontrakterandet av Eico verkligen var deras enda affärer sinsemellan. Bara misstankar än så länge, men ingen rök undan eld som man brukar säga.

Helt irrelevant hur som helst. Att man kan komma undan med att hota en domare är långt ifrån att göra en höna av en fjäder, oavsett om du är troll eller inte.
Barcelona Andresito | 94:39 & 91:47
2017-05-20 18:30
Tråkigt att så fort någon säger emot den större delen av forumet och "försvarar" Real Madrid, eller snarare ser det från ett objektivt perspektiv så blir skribenter arga, aggressiva och anklagar folk för troll.

Så länge ingenting är bekräftat så ska det kunna diskuteras utan att man ska behöva bli påhoppad, speciellt när det tas upp ur annorlunda synvinklar.
Barcelona Andresito | 94:39 & 91:47
2017-05-20 18:19
Varo
Palencia, Fali, Martínez, Cucurella
Aleñá, Sarsanedas, Gumbau
Alfaro, Cardona, Perea

Matchstart kl 19.
Barcelona Bollinnehavet
2017-05-20 18:12
Här nedan har vi ett typexempel...

Nickname som innehåller namn på legendarer.
2 postade inlägg.
Känner att man absolut måste försvara Real Madrid.

Hmm...
Barcelona Barcelonistas
2017-05-20 18:10
Puyol Y Xavi - blir ni troll inte trötta? Du är en United supporter och så ska du komma in hit ock rätta oss cules? 2009y2011
Postat via SvenskaFans-appen
Puyol y Xavi
2017-05-20 17:58
Gabriel //

Som alltid när det kommer till konspirationsteorier tenderar dem som framför dessa att göra en höna av en fjäder.

Perez kallas som VITTNE till förhör med en domare. Ett vittne är inte misstänkt för något utan ska just vittna mot/för andra personer. Att han då som vittne får en personlig fråga om vilka han ger/betalar pengar till, är något han givetvis reagerar på och det är självklart en fråga som inte bör ställas där och då. Skillnad om Perez kallats till förhör som MISSTÄNKT och sedan inte "gillat" frågorna han fått. Dessutom kan också frågan vara känslig rent affärsmässigt och det kan mycket väl röra sig om affärshemligheter som Perez inte vill att sina konkurrenter ska få veta. Vi vet inte, och därför känns det hela väldigt onödigt att spekulera i.

MEN, att Perez överhuvudtaget kallas som vittne till en pågående korruptionsutredning talar ju inte direkt emot att han skulle vara korruptionsfri. Men några förhastade och överdrivna slutsatser blir egentligen bara löjligt.

Angående att Ramos inte fick längre avstängning är väl snarare för att hans applåder var riktade mot Pique och INTE mot domaren. Ronaldo som hånade domaren för några säsonger sedan fick ju exempelvis några matchers avstängning.

Är helt seriöst trött på alla konspirationsteorier. Ni får det att låta som om Real Madrid styr hela jävla världen...
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-20 17:41
Messi har sedan ungdomsåren gjort narr av ramos på plan, finns någon härlig historia när Barca juniorer mot Sevillas juniorer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tribente_magico
2017-05-20 17:01
Härlig video när Ramos försöker få övertag genom att psyka Messi som svarar med att total ignorera honom. När det inte funkade så var våld ända sättet. Videon visar lite vilket övertag Messi har mot Ramos efter alla dessa år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-05-20 16:39
Imponerade djup förundersökning av dig Gabriel. Riktigt imponerade!

Jag hinner inte gå djupare i de här händelserna men vill bara klargöra en sak.
Korruption hör ihop med fattigdom o demokrati. Ju mer fattigt ett land är desto högre risk för korruption. Samma sak med demokrati. Spanien, Italien var diktatorer länge, Grekland hade ett inbördeskrig. statskupp mm. En väldigt förenklad histoira sammanfattning men poängen är så. Korruptionen i Spanien finns i högre grad än vad folk i norra europa tror.
I Italien hade man Calciopoli. I Grekland hade man skandalen Koriopolis I båda fall matchfixeringar, påverkade fotbollsdomare o vanliga domare, svarta pengar, mutor och allt sånt.
Jag kommer inte höja ögonbryn om det dyker upp en sån skandal i Spanien. Det krävs en modig poliskår, Spanien har kanske en bit kvar dit.
Barcelona the cameroonians
2017-05-20 16:19
Både Lee och Paik gjorde mål för sitt Sydkorea när de som värdland vann premiärmatchen i U20-vm mot Guinea. Ska bli spännande att se om de kan fortsätta göra bra insatser mot bättre motstånd längre fram i turneringen. I nästa match väntar Argentina och sen är det England i en förmodad gruppfinal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito | 94:39 & 91:47
2017-05-20 16:13
Dembele med en underbar assist till Aubameyang. Allt han gör ser så naturligt och bekvämt ut, svårt att tro att han endast är 20 år gammal.
Barcelona S.Eto'o
2017-05-20 15:31
På tal om annat Neymar ser ut att få sin första fulla sommar semester sens han skrev på för oss. Han och många tongivande brasilianska spelare fick ledighet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-20 15:27
Härligt att veta. Dela gärna med dig utav mer info när du kan, ska själv hålla kolla på Elconfidencial framöver och följa processen, även om jag inte har alltför stora förhoppningar..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-05-20 15:17
Zaviolah *Catalunyan Freedom*

Det är alltid bra att vara källkritisk men jag kan garantera dig att jag aldrig hade skrivit något och informerat något sånt här innan jag först själv undersökt frågan, vilket jag gjort, och tagit reda på all fakta innan jag gör det. Att det är dålig PR för Real Madrid spelar ingen roll, stämmer det inte till 100 procent så hade jag inte skrivit om det.

Och som du säger, Elconfidencial är en pålitlig tidning och en seriös sådan.

Florentino Perez hotar en domare och inte ett skit händer. Det är som den sicilianska maffian. Han är större än domaren.
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-20 15:11
Gabriel Njae man har väl råkat ut för ett par länkar från några stolpskott här men allt du sagt stämmer bra hittills. Perez hotade ju indirekt domaren hur i helvete reagerar ingen? Och ja, det här var tamefan det värsta jag läst om PP samt PR byrån. Elconfidencial är ju en pålitlig källa trots allt, ingen skräp tidning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-05-20 15:04
Zaviolah *Catalunyan Freedom*

Rafael är tom kritiserad av en del Barçafans på Twitter för att vara "för negativt inställd". Tvekar på att han skriver om det här fallet.

Men översättningen har du redan fått utav mig, men du kanske tvivlar på min uppriktighet?
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-20 14:54
Hoppas att Rafael kommer med en översättning inom kort. Skulle gynna många parter men han kanske är rädd att hamna för mycket i strålkastarljuset och kanske tycka att skriva för mycket om Perez och politiska utspel kanske blir att gå ifrån fokuset från Barca? Vet inte riktigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-05-20 14:54
Inför matchen imorgon har jag samma känsla som jag hade inför returen mot PSG, en uppgiven sådan. Tänk om PSG matchen upprepas på söndag, att vi gör sitt och slår Eibar medan Sandro sätter ditt 3-2 målet på övertid och vi ännu än gång ser Camp Nou koka och jorden skaka...
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-20 14:52
Gabriel Jag fokuserade bara på det för jag håller med dig i alla dina påståenden i övrigt, tyvärr har jag kommit till insikten att jag måste ta det lugnt vid argumentationer för jag har insett att Madrid (sportsligt och politiskt) samt Perez kommer att gräva djupare i sina fulspel och fortsätta undkomma bestraffning. Tackar för artiklarna förresten, verkar vara riktigt genomruttet det här, tyvärr nog.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-05-20 14:45
Zaviolah *Catalunyan Freedom*

Jag tror snarare att du är du som missförstår mig. Jag har förstått sedan flera inlägg tillbaka att du tycker att det är hyckleri att ta upp det som argument då vi tydligen gör samma sak, fine. Men vad jag reagerar på är varför du endast (tills det här inlägget) tar upp detta som ett argument för att försvara Real Madrid, i ett långt inlägg där jag tar upp flera olika saker.

Förstår du varför jag reagerar? Det handlar inte om problem med läsförståelsen, det handlar om att jag tycker det är lustigt hur du verkar ha fokuserat främst på just goodiebagsen när det tagits upp betydligt konstigare saker i mitt inlägg.

Än så länge har alltså INGEN reagerat på hur Florentino Perez kan komma undan med att hota en domare och säga "hur vågar du fråga mig det där?".

Det har liksom runnit ut ur sanden.

Rafael Hernandez i Grup14 har lagt upp samma video som jag länkade dig, men han har inte förklarat ärendet på samma sätt som jag gjort. Flera av hans följare bad honom för en engelsk översättning. Jag tog mig tiden att översätta det åt dem, och även förklara vad allt handlar om.

Kanske blir en artikel om det de kommande dagarna från Grup14, vi får se.
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-20 14:43
Ska man se Barca B match idag rekommenderar jag HMA PRO. Billigt, bra och smidigt för att ändra sin IP till spanskt. Leonesa lär inte ha mycket att sätta till, hopps dock vi kan återgå till gamla rötter och ha Barca B som en stomme i akademin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-20 14:40
Barcelonistas Men snälla dina argument är som en lågstadieklassare. Forumet har en sökfunktion, varsågod och använd det och se hur mycket kritik jag riktat gällande Madrid på ett sportsligt och politiskt plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-20 14:39
Gabriel Ännu en gång så inser jag att du inte har haft den kompetens som behövs för att förstå rätt i det jag skrivit. Jag viftade primärt bort goodiebagsen, det är tradition i Spanien. Är du med mig so far? Vi delar även ut goodiebags. Förstått? Vi delar själva även ut till domare. Vilket innebär att vi kastar sten i glashus om vi använder detta som argument. Använder vi detta som argument mot andra lag så anklagar vi oss själva när vi gör detsamma. Men jag förstår att det passar bra in i ditt argument för du har vinklat det på så vis att det passar dig bättre. Lite som att ett barn anklagar ett annat för att pissa i buskarna när det anklagande barnet gör detsamma. Var det bra förklarat nu? Resterande info håller jag med dig om dock. Jag håller på att läsa artiklarna och är förvånad över att det inte fått större genomslag internationellt sett. Barca har blivit en symbol som numera ständigt ska attackeras och att det gått så djupt är beklagligt. Frågan är vad man i Sverige kan göra åt detta? Sätter inte mycket hopp till medlemmarna i Katalonien numera. Jag undrar om Grup14 tagit upp detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-05-20 14:36
Zaviolah - jag behöver inte citera något från det du skriver. Räcker med att se hur du varje gång försöker försvara Real så fort man pratar om den tydliga korruptionen som sker i Madrid. Du lurar ingen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-05-20 14:26
Zaviolah *Catalunyan Freedom*

Va? Njuter av offerkoftan? Ursäkta mig men vad fan pratar du om? Det här är vad som irriterar mig, när personer som du viftar undan tydliga bevis för susekta aktioner samt korruption med att man "tar på sig offerkoftan". Vad är det för jävla skit prat rent ut sagt?

Man ska alltså inte ta upp stora suspekta händelser där man pratar och diskuterar om korruptionen längre eftersom man då tar på sig offerkoftan och njuter av det. Lägg ner!

Jag har inga problem med läsförståelsen, det jag läser från din sida är hur du försöker vinkla allt till Real Madrids fördel genom att trycka på att det faktiskt inte alls är något konstigt när Real Madrid och Florentino Perez anlitar PR firmor för att bättra klubben och hans egna image. Du väljer gång på gång att ignorera att jag faktiskt påpekar att domaren i fallet ifrågasätter Florentino Perez affärer med Alejandro de Pedro och menar på att det kan vara ett sätt att undanhålla andra affärer, ungefär som att han faktiskt ska kunna ha gett ut pengar till Partido Popular.

Du struntar också i att firman man anlitat utreds för hög korruption, du väljer att stå fast vid att det är normalt. Nej det är inte normalt. Förstå det.

Offerkoftan, vilket jävla struntprat. Nu ska jag njuta av solen och grilla med familjen eftersom jag inte har tid för att gnälla och agera offer en sån här fin dag.
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-20 14:24
Barcelonistas Kan du vara vänlig och stärka ditt påstående om att jag tvivlar på ifall Perez och Madrid är korrupta eller inte? Du får gärna citera mig. Annars får du också läsa om och läsa rätt. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-05-20 14:17
Zaviolah - mannen är du på riktig? Att du ens försöker skapa en diskussion hur vida Perez och Real är korrupta är bortom mitt förstånd. När jag ser Perez så ser jag en gubbe som har korruptionen ända in i benmärgen... Jag håller med Gabriel i precis allt. Det där med att Marta Silva sitter på läktaren med Perez ger mig kväljningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: