/spanien/barcelona/forum/11039.aspx/spanien/barcelona/forum/11039.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético addeh
2011-11-26 16:20
1.70

Ja, Peps experiment har nog rört till det för flera. Busquets roll blir vidrigt svårspelad när Pep använder sig av en trebackslinje.
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-26 15:32
Ja, jag kanske överdrev lite ang Busquets. Men jag skrev också att han inte varit lika nere under isen som Pedro/Villa har varit. Tycker bara han inte varit bra som ifjol. Inte samma jämna höga nivå, kombinerat med någon briljant match mellan varven... men det är väl till viss del Peps "fel" också, med sina experiment. Busquets har inte fått någon direkt kontinuitet i sin roll som pivote.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2011-11-26 15:16
Denna elva gillade jag skarpt möjligen att Pedro istället för Cuenca vore att föredra.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-11-26 15:15
BB-Barceloneta

Ja, håller med om allting. Bästa laget för dagen ska spela.

1.70-ligan

Angående Pedro håller jag med men tycker du överdriver om Busquets. Han har inte varit lika dominerande som förra säsongen men är fortfarande riktigt bra. Sen ska han ju inte synas så mycket heller men jag tycker han gör sitt jobb bra. Vinner bollar, fördelar vidare och spelar enkelt.
Atlético addeh
2011-11-26 15:15
1.70

Vet inte riktigt vad du syftar på angående Busquets. De få gånger han har vikarierat som mittback gör han få människor glada, men som pivoté har han varit lika klockren som vanligt.

Vi får hoppas Pedro kommer tillbaka snabbt i form och når upp till sin normala standard.
dr0mmis10000
2011-11-26 14:50
Cuule * Thiago Alcantara [Leder tipsligan]

Kan du länka sidan på fb där ni tippar olika matcher. Hade varit schysst. Försökte hitta sidan . Men kunde inte hitta.

Tacksam för svar


ciao
Real Madrid BB-Barceloneta
2011-11-26 14:47
L.A.M Nr 10

Attt det finns många olika varianter av elvor att starta med kan ingen säga emot, men nu med relativt kort tid kvar till el Clasico så tycker jag att man ska spela ihop det bästa laget. Nu får Pep sluta experimentera med laget för mycket för nu behöver vi stabilitet i laget och hitta spelet till el Clasico. Därför ska man spela med det bästa laget för dagen, nu är det fyra matcher kvar till el Clasico varav en betydelselös champions league match där jag tycker man ska vila några inför mötet med Real. Visserligen är det en bit kvar och mycket kan hända med truppen, men man ska spela med de som för dagen har bäst chans att starta mot real, om man tar anfallet så tycker jag man idag ska ställa upp med Messi, Alexis och Cesc/Pedro för det är de jag tror har störst chans till startplats mot Real. Villa kommer alltid vara med i det snacket, men så länge han fortsätter att inte prestera så är han inte värd en plats i elvan
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-26 14:46
Det har inte nämnts så mycket, utan det är mest Villa och Pedro som fått utstå kritik. Och visst, det har synts ännu tydligare för dem - men jag tycker inte heller Busi har nått sin normala standard den här säsongen.

Och i Pedro/Busquets fall är det faktiskt ganska oroväckande. De kom från ingenstans och gjorde braksuccé direkt. Folk började väldigt fort (och med all rätt) nämna den bland de spelare som tillhör den absoluta världseliten... men hade de spelat som de gör just nu när de slog igenom hade de inte fått det erkännandet. Jag vill inte ta ifrån dem något, jag vet vet vad de kan - jag säger bara att det är viktigt för dem att hitta formen igen. Annars är inte deras framtid lika självklar som den så länge har sett ut att vara. Då finns risken att någon snart springer förbi dem - i Pedros fall börjar det redan komma folk som flåsar honom i nacken. Närmast just nu är Cuenca.
Barcelona Capitan Puyi
2011-11-26 14:44
Keita kan för all del spela bredvid Thiago eller Cesc men inte som pivote. När har den gått bra? Getafe är nu inte Real Madrid men en bortamatch är en bortamatch. Man behöver inte bli för nonchalant i uppställningen.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-11-26 14:32
BB-Barceloneta

Ja, intressant elva faktiskt. Maxwell som vänsterback hoppas jag dock inte på, vi har två bra vänsterbackar som båda troligen är redo för att starta istöllet för brassen. Keita som pivote vore ju ingen överrasking heller, men Busquets borde få spela. I anfallet kan det ju egentligen se ut hur som helst, vi har Villa, Cesc, Pedro, Sánchez och Cuenca som slåss om två platser där alla har en viss chans att få starta mot Getafe.
Real Madrid BB-Barceloneta
2011-11-26 14:31
Jag håller helt med om att det vore bra att spela in laget inför el Clasico i så stor mån som det går
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-11-26 14:28
Jag vet ju inte hur Xavi känner sig efter Milan-matchen så jag kan ju heller inte veta om han kan spela eller inte. Kan han så ska han då jag tycker det är viktigt att ha den ordianarie elvan inför El Clasico s¨många gånger som möjligt. Om inte så får Cesc starta.
Barcelona el Maestro!
2011-11-26 14:28
Test
Barcelona Trippeln
2011-11-26 14:28
Vill någon få stryk på fifa 12 ,360.. lägg till maherthechamp
Real Madrid BB-Barceloneta
2011-11-26 14:09
Här kommer även el periodicos för er som är intresserade
Real Madrid BB-Barceloneta
2011-11-26 14:04
Sports elva i länktips, mycket intressant faktiskt. Skiljer sig en del från de elvor jag sett och tänkt på.
Real Madrid BB-Barceloneta
2011-11-26 13:52
L.A.M Nr 10

Jag håller med dig om startelvan, och det är viktigt att någon till anfallare kommer igång. Därför tycker jag Pedro ska få speltid, jag tycker inte heller man ska ge upp Villa. Det han saknar just nu är målen, annars tycker jag att han sliter bra. Det är bara den där skärpan i avsluten som saknas. Alexis tycker jag är självskriven där fram u dag, han har visat gott gry efter skadan och nu hoppas jag det kan lossna poängmässigt också

Mittfältsfrågan är väl den om Xavi ska spela, han börjar bli lite till åren nu och han har ju sagt att kroppen inte är som den var när han var yngra. Viktigt att han och Pep tar ett gemensamt beslut om hur mycket han ska spela, vi har trots allt Cesc som kan gå in där.
Barcelona B-Guden
2011-11-26 13:51
Jag hpppas verkligen inte vi värvar en till center forward och sätter han på kanten då kan det bli som med villa.
Ska vi värva nån yter så ska det vara en ytter!
Barcelona Hetfield
2011-11-26 13:46
Fast det sa även Özil om Barcelona.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-11-26 13:44
Barcelona10Messi

eftersom han jämförde med Villa så kan man ju anta att han pratar om Villas position med, inte CF.

Har inte Cavani sagt att han vill spela för Real?
Barcelona Barcelona10Messi
2011-11-26 13:39
Hetfield:

Visst, men samtidigt så snackar du om just CF och i nuläget så är Messi orubblig på den platsen.. Så att?..
Barcelona Hetfield
2011-11-26 13:34
Så länge Villa håller sig borta från startelvan så är jag nöjd. Vissa av er pratade om Cavani igår, och Cavani har tackat nej till Man C.

Jag har alltid sagt att efter Rooney så är Cavani den perfekta strikern för Barcelona, han är bättre än Villa i dagsläget. Han är dessutom 1.88 m och extremt snabb.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-11-26 13:32
1.70-ligan

Jag vill spela in det bästa mittfältet till El Clasico nu. Fàbregas kommer inte starta mot Real som mittfältare såvida inte Xavi och Iniesta är skadade. Som anfallare kanske han däremot gör det och därför så kanske han får starta där idag.

addeh

Men ingår verkligen Puyol i bästa backlinjen fortfarande? Mascherano är en bättre back, han gick om Puyol förra säsongen. Visst hade det varit bra med kaptenen mot Real Madrid men Piqué-Mascherano är det bästa mittbacksparet vi har just nu.
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-26 13:17
LAM nr 10

Gillar elvan men tycker att Cesc kan spela istället för Xavi. Det är bara onödigt att ge denna för mycket speltid och jag gillar att se Cesc och Thiago ihop.

I anfallet kan Pedro få starta - enbart för att han behöver komma tillbaka i form. Sett till vilka som gör det bäst just nu borde det varit Alexis-Messi-Cuenca där fram... men Isaac får väl bli en skön fläkt att kunna slänga in istället.

Sen tycker jag kanske Fontas kan få chansen snart, men samtidigt har backlinjen vilats ganska mycket på sistone. Så de behöver inte direkt vila ännu mer. Lika bra att spela med en riktigt stark uppställning där bak ikväll och förhoppningsvis ge Fontas chansen hemma mot Rayo nästa vecka istället.
Atlético addeh
2011-11-26 13:14
LAM

Hoppas på exakt samma elva. Möjligen att Puyol går in istället för Mascherano, just för att spela den "ordinarie" backlinjen för första gången på jag vet inte hur länge, och se om den fortfarande är lika vattentät.

Pedro behöver komma i form så därför hoppas jag han får starta ikväll, annars känns Cuenca som en stark utmanare.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-11-26 13:12
Vad tycker ni om startelvan ikväll? Iniesta och Afellay är skadade men annars är alla tillgängliga.

Om vi börjar med backlinjen så vet jag inte hur det är med Puyol men eftersom han spelade i veckan så startar jag helst med Piqué och Mascherano, med Abidal och Alves som ytterbackar. På mittfältet är Busquets given tillsamans med Xavi och Thiago. Cesc är inte mittfältare för mig längre. Han ska vara i anfallet och leka med Messi.

Anfallet är svårast. Messi spelar naturligtvis. De andra två platserna är desto svårare. Villa har som alla vet inte presterat på nästan hela säsongen, Pedro kom precis tillbaka från en skada. Alexis gjorde ett bra inhopp senast och får gärna starta för mig. Cesc är också ett alternativ som falsk nia, och bli inte förvånade om Cuenca startar matchen heller. Jag tror nog ändå Alexis spelar tillsamans med Pedro till slut. Jag vill gärna få igång båda två till El Clasico nu när Villa inte verkar vilja vara bra längre.

Valdés;
Alves, Mascherano, Piqué, Abidal;
Xavi, Busquets, Thiago;
Alexis, Messi, Pedro;
Barcelona Hetfield
2011-11-26 12:47
Man kan hoppas på att det är Villas Boas.

Han är bäzt.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2011-11-26 11:55
Johan Cruyff: "For me, it's already clear who should be the successor of Guardiola. I already told people close to me."

Hmm...
Barcelona Cuule * Thiago Alcantara
2011-11-26 11:51
Dagens tipp! :P
Barcelona El Messias
2011-11-26 11:45
Vad heter gruppen?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: