/spanien/barcelona/forum/110.aspx/spanien/barcelona/forum/110.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Katalano
2017-01-17 09:29
Bosketts

Om vi ponerar att Rafinha skulle göra succé på MSN-positionerna så uppstår ett annat problem, nämligen Arda. Paco ser jag som överflödig just nu. Har haft överseende med honom och inte velat döma ut honom men det ser helt enkelt inte ut att lossna för killen så jag inser att det börjar bli dags att bita i det sura äpplet och sälja honom igen.
Barcelona Bosketts
2017-01-17 09:15
Katalano

Håller med. Men då sitter vi i en annan båt, att sälja av två lovande och egna produkter (Denis har inte jättemånga år i B-laget bakom sig men ändå) för att ge plats åt andra lovande spelare. Det finns liksom ingen garanti för att Alena ska bli bättre än Denis eller Rafinha.

Racitic tror jag lämnar oavsett till sommaren. Och gällande Gomes så säger du det bäst själv. Han kommer inte att lämna. Även om vi båda skulle önska det.

Det är väl ett jäkla lyxproblem detta, men likväl ett problem. Vi har för många spelare på samma positioner. Och utan regelbunden speltid kommer ingen av dessa talanger att få utvecklas till de potentiella storspelare de är. Just därför var jag emot köpen av både Paco och Gomes. Det finns liksom inget långsiktigt tänk i de köpen då vi redan sitter på egna talanger.

Gällande Rafinha så skulle jag vilja se honom testas mer i MSM-positionerna. Det är en smart och målfarlig spelare som krigar på bra, men på mittfältet kan han bli lite för anonym.
Barcelona Katalano
2017-01-17 08:52
Bosketts Som du skriver har vi för många mittfältare idag och det är just därför jag ställde min fråga om Alena. Förutsatt att Alena är tillräckligt bra så skulle vi kunna sälja 2 mittfältare till nästa säsong och värva in exempelvis Veratti eller Thiago. Det kanske inte skulle frigöra så mycket ekonomi med tanke på Verattis lön, men samtidigt skulle Alena ha en väldigt låg lön jämfört med våra andra spelare. Jag tänkte först att vi kanske till och med kunde sälja 3 mittfältare, men Iniesta börjar bli till åren nu och vi måste fylla på med kvalité bakom honom samtidigt som vi njuter av hans sista säsonger i klubben. Rakitic ser jag som den förste att lämna. Därefter blir det svårare att välja. Gomes skulle jag inte sakna, men klubben köpte honom som ett market opportunity så jag tvivlar på att man är intresserade av att släppa honom redan nu även om han skulle vara mitt val. Arda ser jag som en ytter och inte en mittfältare så han faller inte in bland de jag värderar. Då står det mellan Denis Suarez och Rafinha och jag vet ärligt talat inte vem jag föredrar av dessa, men Denis verkar ha större krav på speltiden och kan därför vara det bättre valet att sälja av just denna anledning.
Barcelona Ribohn Fan
2017-01-17 08:50
Iniesta70 Ja! Ska vi byta bort Neymar,(som en del skriver här inne)är det ingen risk att vi bara får Rabiot. Neymar är fotbollens nutid och framtid. Vi får hela PSG för honom.
Barcelona Tiki-Taka
2017-01-17 08:45
Stämmer ryktet om att en kinesisk klubb är villiga att punga ut 50 miljoner euro för Turan så är det bara att SÄLJA !! I år blir han 30 och jag ser ingen framtid för honom i klubben. För sådana summor kan vi värva in en ung klasspelare. Vad väntar man på!?
Barcelona Bosketts
2017-01-17 08:39
Katalano

Har enbart sett några enstaka matcher, men av det jag sett är han helt klart mest intressant i B-laget (tillsammans med Marlon och Palencia).

Han är ju fortfarande väldigt ung, nyss fyllt 19, men spelar ett väldigt moget och kreativt mittfältsspel.

Hade gärna sett honom göra ett par inhopp nästa säsong. Men konkurrensen på mittfältet är ju galet. För galet enligt mig.

Känns som att varje inlägg jag skriver landar i att vi har alldeles för många mittfältare, lol.
Barcelona Katalano
2017-01-17 08:30
Ni som följer B-laget mer än vad jag gör. Hur bra har Alena varit denna säsong. Är han bra nog att ta en reservplats i a-laget under nästa säsong? Han är utan tvekan den mest intressanta mittfältaren vi har i b-laget just nu tycker jag.
Barcelona Iniesta70.
2017-01-17 08:28
Ja, om vi ska leka "bytt är bytt" med PSG så lär vi få gräva upp Tom Hagen och sätta honom på vår sida av förhandlingsbordet, annars är risken stor att vi kommer hem med Pastore eller Rabiot istället för Veratti. Själv så upphör jag aldrig att förvånas över mitt egna skadeglädjes hejande, att man kan "heja" så pass mycket på att ärkerivalerna ska torska så att man firar som självaste Tardelli 82, (utan ljud) när dom väl åker på en omvänd remotada som man trodde dom hade paxat ända till stjärnstopp, det kan väl ändå inte vara sunt? Men fan va skönt jag sov den natten:) Annars så borde Sevilla vinsten vara en dextrosol injektion utan dess like för våra kära Barca grabbar och ett utmärkt läge att skrämma iväg ett gammalt spöke från Anoeta. Ja menar, om det nu är så läskigt att spela på Anoetas hemsökta matta så får väl grabbarna släpa med sig sina morsor som stöd. Ska bli intressant att se hur Lucho matchar vårt lag i övermorgon är det nån som får kliva ner från läktaren? Är det nån som får kliva upp på läktaren? Är ju faktiskt en perfekt match för oss, ingen direkt press, bra motstånd, kan chansa/ vila vissa spelare, (kan vila TerStegen) Bara spelet sitter och intensiteten är där så är det ett bra avstamp för mer "viktiga" matcher oavsett resultat, nja ingen "Stortorsk", men en uddamåls förlust eller kryss är ingen fara, men jag tror på seger, det är banne mig dags nu. Gravöl eller fulwhiskey? Om det scenariot som utspelade sig härom kvällen fortsätter att upprepa sig med jämna mellanrum så bjuder jag mer än gärna Puertan på båda dessa elixir :)
Barcelona neymar JR
2017-01-17 07:25
Att veratti skulle vilja komma till Barcelona håller jag högst troligt, men någon gång får vi lära oss. Affärer med psg är lönlöst, meningslöst och tidskrävande. Psg vill bli Barcelona, ju mer intresse vår klubb visar ju mer vill dom behålla spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-17 06:46
Ledsen för stavfel! iPhonen är lätt suddig så här tidigt på morgonen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-17 06:45
Behöver inte betyda att han älskar att spela i PSG för all framtid. Kontraktsförlängning kan enbart vara för en bättre lön i nuläget för Verratti och för att PSG vill försäkra sig om en rejäl transfersumma vid eventuellt försäljning. Jag menar, många kontrakt spelare skriver under på fullföljs inte utan är ett sätt att hålla spelare och klubb nöjda för stunden. Men meded det sagt så tror jag, som jag skrev tidigare, likt flera av er andra här inne att värvningen blir oerhört svår och typ enbart hänger på om Verratti personligen jättegärna vill spela för oss. Men ingen vet ju vad vår knäppa ledning tänker så jag vågar ändå inte hoppas på det. I somras värvade vi Paco för en rejäl slant och satan vilket fiasko det blev. Ville Lucho ha honom? Eller var det våran nya "grymma" sportchef? Hursom, känns oerhört ogenomtänkt att köpa Paco.
Postat via SvenskaFans-appen
Jombi
2017-01-17 02:29
Det är lönlöst att ens tro att Veratti skulle lämna PSG och ansluta sig till oss...


Om han bara ville, så hade italienaren kunnat spelat för oss nu. Men istället så förlänger han sin kontrakt med den franska huvudstadsklubben gång efter varannan, så varför ens försöka? PSG kommer inte att låta Verratti lämna klubben förrns hans kontrakt har gått ut. Verratti har övertalats med hjälp av pengar många gånger förut.

Verratti:

- Ansluter sig till PSG under året 2012 och skriver på ett 5-årskontrakt som gäller fram till 2017.

- Under 2013, förlänger Verratti sitt kontrakt med PSG fram till 2018.

- Under september 2014, förlänger Verratti sitt kontrakt fram till 2019,

- Under februari 2016, förlänger Verratti sitt kontrakt fram till 2020.

- Under augusti 2016, flörlänger Verratti sitt kontrakt fram till 2021.

Men yeah, berätta gärna mer om Verrattis önskan att lämna PSG......

Det finns ett tydligt mönster hos PSG d.v.s. att deras bästa spelare antingen förlänger sin kontrakt eller så väntar man ut tills den har gått ut så att man kan lämna PSG (Zlatan). Sådana som Marq, Silva och Verratti är hopplösa fall...
Barcelona Meneysuarez91011
2017-01-17 00:23
Nzonzi är absolut en bra spelare, men jag ser hellre att vi värvar yngre än spelare i hans ålder. Veratti är prio ett i mina ögon, men Thiago är mer än välkommen hem han också. Angående stängt forum - var en av de som ifrågesatte varför innan, men nu när jag(vi) fått en förklaring så tycker jag det är okej. Vettig andlending att stänga då många inte kan hålla nivån, samtidigt instämmer jag på att stäng medans Real också spelar, pinsamt hur många som överdriver och gör bort sig under deras matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2017-01-17 00:13
Okej tack, jag följer forumet dagligen men måste ha missat det. Jag vill också tillägga att moderatorernas jobb uppskattas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-01-17 00:12
Att vara matchmod är ungefär lika kul som att vara säkerhetsvakt på en fotbollsarena där man står och glor på idioterna som brölar högst i publiken med ryggen vänd mot själva matchen i 90 minuter. Vem har lust med detta när vårt Barca spelar? Ni som fortfarande tar upp detta ämnet varje dag, ni får ta och ge er nu. Det är 3 timmar per vecka det gäller. Smsa med era kompisar IRL istället, så himla svårt kan det väl ändå inte vara? Snacka om att göra en höna av en fjäder. Håller för övrigt med neymar JR, varför inte ta det hela ett steg längre och stänga även under Reals matcher? Nästan ännu värre då än när vi själva spelar. Veratti förresten. Precis som Kröjff skriver kommer det kosta oss mer än pengar för att lirka över honom hit till oss, förutsatt att vi ens har honom i åtanke den här sommaren. Och eftersom Suarez inte är i närheten av att vara i närheten när det kommer till dom kommersiella intressena PSG är intresserade av så återstår endast Brasiliens guldgosse. Om jag vill göra det bytet (med klausuler, kontraktsbrott och cash till mellanhänder) personligen låter jag vara osagt for now, men faktum kvarstår - det är inte lätt att sälja sand i en öken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-01-17 00:10
Mina drömvärvningar vore Nzonzi och Coutinho. Veratti verkar vara omöjlig att få loss från Psg. Sälj Arda. Vilket jävla mittfält det vore. Busquets, Iniesta, Rakitic, Gomes, Rafinha, Denis, Nzonzi, Coutinho. Haha vore för många självklart och kommer inte funka. Men Nzonzi borde vi gå efter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-01-17 00:07
Jag vill att alla går in på Spotify och söker "Himno centenario". Både Barcafans och ni från puertan som kollar in här. Fantastiskt. Godnatt "Oooooh ohooooo, ohoooooo ohooooo"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-01-17 00:06
@Barcadinho.:

Varsågod.
Barcelona DM1982
2017-01-16 23:40
[QUOTE=Katalano]För att fylla på med vad Bollinnehavet redan klargjort så skrev DM1982 tydligt att han välkomnade PM från er som vill ha forumet öppet under match för att diskutera saken ytterligare. Att komma och kräva ett svar och felaktigt anklaga mod för att vara tysta och inte lyssna på sina medlemmar bara för att man själv inte följer det som skrivs i forumet efter sitt senaste inlägg om detta ter sig inte speciellt genomtänkt. [/QUOTE] Jag kan inflika med att ingen var sugen på att vara "matchmod", har inte fått ett enda pm om det. Så vi fortsätter med ett stängt forum under matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-16 23:35
[QUOTE=Pep - El Míster]El Pistolero #9 Vad menar han med det? Busquets verkar väl inte trivas märkbart bra med Gomes? ' [/QUOTE] Menar kanske att Gomes kan ta Busquets position mitt i matchen vilket ger Busquets mer fria tyglar kanske... Ingen aning egentligen. Kul att han hyllar Gomes iallafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-16 23:30
@CarlesPuyol5:
För att fylla på med vad Bollinnehavet redan klargjort så skrev DM1982 tydligt att han välkomnade PM från er som vill ha forumet öppet under match för att diskutera saken ytterligare. Att komma och kräva ett svar och felaktigt anklaga mod för att vara tysta och inte lyssna på sina medlemmar bara för att man själv inte följer det som skrivs i forumet efter sitt senaste inlägg om detta ter sig inte speciellt genomtänkt.
Barcelona neymar JR
2017-01-16 23:28
Sociedad är fan ett bra lag nu, kan det verkligen bero på esubio? Haha! Istället för att enbart ha det stängt när vi spelar så borde forumet även stängas ner när real spelar. Minst lika löjlig nivå då ( högst delaktig till det är jag själv ). :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-16 23:27
El Pistolero #9 Vad menar han med det? Busquets verkar väl inte trivas märkbart bra med Gomes? '
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-01-16 23:22
@CarlesPuyol5:


Dom har ju redan bemött kritiken. Dom har ju redan sagt hur dom ser på det. Dom har ju redan sagt att de ska kolla på om man inte kanske kan ha forumet öppet fast med någon mod som samtidigt sitter och rensar bland all dynga som skrivs under match. Och många forummedlemmar har redan sagt sitt. Vilka svar var det du krävde?
Barcelona CarlesPuyol5
2017-01-16 23:03
Till mods: Jag skrev tidigare för några dagar sedan en lång utläggning om att forumet stängs under matcherna. Hur ser ni på det? Hur länge ska ni fortsätta vara tysta och inte bemöta kritiken? Hur länge ska ni fortsätta ha forumet stängt trots att forumets medlemmar inte sagt sitt. Jag kräver ett svar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-16 22:27
Setien (Las Palmas tränare) "André Gomes is the ideal complement for the midfield. Ask Busquets what he thinks about Gomes playing..."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-01-16 22:25
Lion 24 Och syftet med det där inlägget var exakt? Nåväl, det jag störde mig på i fallet med Pep var att han satt helt öppet på en presskonferens och välkomnade Messi till City, kommentaren må låta harmlös men läs mellan raderna... Är dessutom inte första gången han diskuterar andra klubbars spelare öppet , han gjorde det när han tränade Barca, det är respektlöst. MD kritiserade honom och menade att han ljög då han en tid innan bestämt sagt att Messi absolut inte var någon han tänkte värva till City, men sedan lät det annorlunda. Så ja jag håller helt med MD där. Sedan vet jag inte direkt vad du pratar om när du påstår att MD har en agenda mot Messi? Inget jag lagt märke till allafall. Stämmer det så står jag självklart inte bakom MD, är det ens något du behöver fråga mig? Sedan skulle jag påstå att det är trams när man får för sig att ledningen vill ha bort Messi, det skulle knappast gynna dem vad gäller populäritet hos fansen om man säger så. Man har ju dessutom nyligen sparkat en medarbetare i klubben för att denne uttalat sig negativt om Messi, så ser ingen anledning till oro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-01-16 22:11
@Reymar:


Låter för mycket. Har du en källa ?
Barcelona Shqipe9
2017-01-16 21:33
@FCB_Messi:


Håller med denna Mariano var mkt intressant spelare men såg att åldern var 30 år (ifall på wikipedia) och där blev jag lite besviken.
Barcelona Shqipe9
2017-01-16 21:31
Till sommaren hade jag velat köpa Veratti/Thiago som en i "Xavi rollen" och Coutinho/Thiago i "Iniesta rollen" gör ont men Barça måste tänka framtid och Iniesta fortfarande klass men hade sett honom som Xavi sista säsongen. Jag hade sålt Gomes, Rakitic behållt Suarez & Rafinha för de har de tekniska spelet i sig. Hade även sålt Paco och kollat på ett annat alternativ där eller satsa på Arda, Rafinha och även D.Suarez. Hade även köpt en mittback pga mascherano kommit till åldern och jag ser att vi säljer Mathieu. Satsa på Aleix Vidal nu på högerbacken och ha sergi Roberto som backup där men främst på mittfältet och hade prövat honom i Busquets roll backup med Mascherano. Startelvan Sommaren 2017: -----------------Ter Stegen------------------- -------------------------------------------------- ------------Piqué-------Umtiti---------------- Vidal--------------------------------------Alba --------------------Sergio----------------------- ------------Veratti-------Thiago--------------- MESSI--------------------------------Neymar -------------------Suarez----------------------- *Varför Thiago och inte Coutinho? Han kan Barça spelet, billigare än Coutinho, och helt enkelt älskar hans spelstil. Coutinho hade jag sett också ifall inte Thiago kommer men då kommer det bli dyrt med Veratti och Coutinho. (Detta är mina tankar som jag hade velat ha i mitt älskade Barça) Möjligt? Det blir svårt men inget är omöjligt men som sagt denna ledning har jag inte bra tankar om.
Annons: