/spanien/barcelona/forum/1096.aspx/spanien/barcelona/forum/1096.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2016-02-06 14:49
Maries 2-0 vilket jävla mål
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-02-06 14:47
Angående Més que un Club så är det ju inte så att det betyder exakt samma sak idag som när det kom till. Saxat från Barcas hemsida. "When democracy returned after the death of Franco, the club maintained its social commitment and new ways of supporting charitable causes emerged. which would later be encompassed by the creation of the club’s Foundation. Now in times of globalisation, Barça has extended its social commitment to the rest of the planet, with a specially significant event being the signing of an agreement with Unicef in 2006, which was a way of saying that a sports club should not be marginal to problems going on in society, in this case, the plight of children around the world. Because of this, Barça continues to be “more than a club” both in Catalonia and elsewhere in the world, and is implied in numerous cultural, social and charity initiatives." Och det går numera faktiskt även att kränga kylskåp med! "“Barcelona's motto 'Més que un club' (More than a club) signifies their commitment to their fans and the wider community. Like them, Beko continues to strive to make a difference to families lives by making their lives easier and by saving them time and money." Klicka på länktipset. Kolla in grabbarna när de säljer vitvaror, inse att Beko fått tillstånd att jämföra sig med Més que un club, och det står ganska klart att det inte riktigt betyder samma sak längre.
Barcelona Liunil Masse
2016-02-06 14:47
[QUOTE=the cameroonians]FreeYourMind Barcelona har anlitat ett företag likt det som Chelsea gjort i syfte att hitta en sponsor till den nya Stadion. Däremot har de ju alltid haft för avsikt att förlänga med Qatar gällande tröjan, därför är det tomt på alternativ. Någon nämnde Flight without wings tidigare, men Benedito har varit tydlig med att ledningen först måste ta ett steg från Qatar innan han förmedlar några uppgifter eller kontakt med det indiska energidrycksföretaget. Barcadinho Precis som Junta skrev avsåg jag tröjsponsorn. [/QUOTE] Hur kommer det sig att ledningen är som hundar till Qatar? Pengar är pengar, varför så viktigt för ledningen att det ska komma smutsiga pengar från Qatar? Jag tror inte det är problem att hitta en bra sponsor för Barca, utan att man vill att det ska vara Qatar. Rosell som jag tror fortfarande styr o ställer bor ju för fan i Qatar, om jag läst rätt. Vill för övrigt också tacka dig för allt tid du lägger på forumet med intressanta grejer om vår klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-06 14:46
Barca4life & Barcadinho

Jaha då missförstod jag, tror dock inte personligen att det räcker tyvärr såsom det ser ut i dagsläget.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-06 14:19
DM1982 - kmr nog bli mer intressant och se hur Pep kmr utveckla City än vad det var när han tog över Bayern. Det var ganska självklart att Bayern skulle vinna Sin liga då dom redan var rätt så dominanta innan.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-02-06 14:17
@DM1982:
Pep vet hur det är att få till ett självspelande piano ;) Det kommer inte att bli en ny erfarenhet för hans del.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-06 14:16
Att Leicester City leder Pl säger nog mer om hur dåliga dom Engelska topplagen är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-02-06 14:04
Leicester leder borta mot City och är hela tiden farliga i djupled. Blir bara mer och mer övertygad om att de vinner titeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-06 13:59
Kröjff - take a chill pill( men inte allt för mycket) Kröjff du får det att låta som jag mördat nån. Den länken jag la upp är väldigt bra den berättar och tar fram en hel del historia om klubben som kanske inte alla känner till. Det kan vara svårt ibland och läsa samt förstå vad allt handlar om den länken är som en liten minifilm väldigt intressant. Dagens människor tror att mes que un club står för att Barca på nått sätt menar att man är bättre än alla andra. Vilket är helt felaktigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-02-06 13:58
Pep har en hel del att jobba med när han kommer till City. Det är inget självspelande piano direkt, mer sluggerfest.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2016-02-06 13:47

Jag råder många att ta en titt på Riyad Mahrez mot City just nu.
Barcelona Ribohn Fan
2016-02-06 13:41
Tidigt match kl. 12:00 imorgon, jag får dålig känsla.
Barcas statistik när det gäller tidiga matcher är inte bra!
Barcelona Kröjff
2016-02-06 13:26
Barcelonistas

Tro inte annat än att jag noterat att du utöver alla PM som du skickar till mig i all din frustrerade sömnlöshet som jag tycks ha orsakat efter vårt senaste meningsutbyte, också såg att du skickat mig en länk på forumet. Som ur ditt personliga perspektiv troligtvis skulle få mig att förstå den rätta innebörden av Més que un Club.

Jag antar att sistnämnda var med anledning av mitt eget inlägg, där jag nämnde just den devisen till försvar för att somliga tar sig friheten att inte bara skriva om det sportsliga aspekten av vår klubb, utan även diskutera policy samt politiska aspekter av vad som rör sig i maktens korrupta korridorer och bakom kulisserna. Men eftersom jag är mycket väl medveten om att devisen mer än något annat sätter den katalanska identiteten i förgrunden och står för att klubben ska vara en samlande kraft gentemot den spanska centralmakten, har jag faktiskt inte brytt mig om att trycka på din bifogade länk. För om det är nåt jag lärt mig av dig och dina inlägg, så är det att du ingenting har att lära mig om vare sig det ena eller andra såvitt jag vet av vad du skriver härinne.

Med andra ord är jag fullt medveten om att parollen Més que un Club ingenting säger om vilka eventuella sponsorer som ska ockupera våra tröjor (för att nu nämna ett exempel). Men min s k poäng i sammanhanget, var att den som inte vill se någon skriva om klubbens policy och politik utan uteslutande om det strikt fotbollsmässiga, inte förmått tagit till sig innebörden av klubbens klassiska devis, eftersom den i allra högsta grad har en kulturpolitisk dimension. Så du ska inte ta allting så bokstavligt utan försöka tänka utanför boxen (läs: abstrakt) Ett övningsexempel kan kanske vara på sin plats: Kan en korridor vara korrupt? Fundera på det i natt istället för att slösa din energi med att bomba mig med mejl som jag ser som virus och inget annat. D v s BILDLIGT talat. Bokstavligt? No Pasarán!!
Barcelona the cameroonians
2016-02-06 13:26
FreeYourMind Barcelona har anlitat ett företag likt det som Chelsea gjort i syfte att hitta en sponsor till den nya Stadion. Däremot har de ju alltid haft för avsikt att förlänga med Qatar gällande tröjan, därför är det tomt på alternativ. Någon nämnde Flight without wings tidigare, men Benedito har varit tydlig med att ledningen först måste ta ett steg från Qatar innan han förmedlar några uppgifter eller kontakt med det indiska energidrycksföretaget. Barcadinho Precis som Junta skrev avsåg jag tröjsponsorn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-06 12:44
Jag tackar också the cameroonians för det han bidrar med till det här forumet.

Många har sagt det och jag säger det igen. Han borde få en titeln i det här forumet för det fina jobbet han bidrar med. Tänk er hur mycket tid han lägger varje vecka för att bevaka vad som händer bakom kulisserna och sålla bort all skit och översätta till oss här inne. Han kan om han vill bara dela med alla denna information med sina kompisar. Men stället gör han detta frivilligt och delar med sig här inne p.g.a av kärleken till klubben.

Det jag måste få ur mig är att jag kan inte förstå hur en klubb som FC Barcelona som har varit bästa klubben senaste 10 år inte kan fixa åtminstone bland topp 3 bästa sponsoravtalen.

Såg en video här om dan i Aftonbladet som visade hur Chelsea fixade fixade sin sponsoravtal med Yokahoma. De anställde ett företag som gjorde en video (reklam om hur fint det här att vara sponsra Chelsea) vet att det låter helt otroligt. Efter detta så budade olika företag och Chelsea spelade de mot varandra.

Varför anställer inte Barca samma företag?

Jag vet att det här låter helt otroligt men jag ska försöka hitta fram videon och om någon annan gör det så länka gärna hit den.
Barcelona Blaugrana91
2016-02-06 12:27
[QUOTE=Mido]Sport hävdar att om ledningen låter tröjan vara reklamfri då blir det dödsstöten för vår tre amigos, och att en av dem måste då lämna. [/QUOTE] Vart hittar du det? Står inget om det på deras hemsida.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-02-06 12:18
the commeroonias - du är bland de bästa skribeneter här. Fortstt skriva som du brukar.

(dags att åka på en ungdoms mach nu, på återseende)
Barcelona Barcadinho.
2016-02-06 12:15
Nike, Gatan airways. Audi, Panasonic, Thosiba mm Goggla på den officiella sidan om du vill se hela listan.
Barcelona Barcadinho.
2016-02-06 12:13
FCB är en medlemsägd klubb vilket är också bland de största orsakerna till varfrör märkliga historier cirkularar hos oss i mellanåt.
Hos oss väljs ledaren, hos oss kan man avsätta en ledare, hos oss finns en medlemsröst som tas till vara, DVS hos oss finns mer politik.
Till skilland av en ensam ägare som köper en klubb.
Hos oss finns det dessutom den katalanska regionala politiken.

Vi hamnar i en röra och konfliker i mellanåt p g a den demokrtiska grunden som klubben baseras på. i många andra klubbar är det tystare för att det är en enman företagande. Finns inget utrymme för diskussioner.
Demokratiska vägar är besvärligare men värt allt tajfs och snack.
Barcelona Barca4life98
2016-02-06 12:12
Junta Tror att han menar sponsorer som Audi, Gatorade, Beko etc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-06 12:10
@Barcadinho.:

Vilka då?
Barcelona Barcadinho.
2016-02-06 12:04
the cammeroonias:

Du skriver "inget annat företag som verkar intresserade av att sponsra oss"
Du menar väl inget annat företag som vill betala 60 milj eller hur.
FCB har annars ca 25 små o stora sponsorer som gärna vill fortsätta samarbeta med oss !
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2016-02-06 11:44
Nån som vet varför Bravo överväger o sluta i Chiles landslag?
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-02-06 11:02
En sak som jag såg någon var inne på häromdagen är att vi borde utnyttja galenskaperna som händer i Kina just nu. Kan Chelsea sälja Ramires för drygt 300 millar och om Jackson Martinez går för nästan en halv miljard så borde vi kunna övertyga tex Adriano, Mascherano, Montoya, Vermaelen, Sandro eller Munir att det är i Kina man ska spela fotboll nuförtiden. Vi borde ju kunna lura på vilken kinesisk klubb som helst Adriano+Masche för 350 miljoner =)
Barcelona Barca4life98
2016-02-06 10:41
the cameroonians Mascherano, Montoya, Adriano, Douglas, Bartra/Mathieu/Vermaalen, Sandro kommer säkert att lämna i sommar. Egentligen är det en back-up vänsterback och en mittback som ska vara prio.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-06 10:32
[QUOTE=Mido]Sport hävdar att om ledningen låter tröjan vara reklamfri då blir det dödsstöten för vår tre amigos, och att en av dem måste då lämna. [/QUOTE] En sanning med modifikation. Det finns ju pengar att ta av från sommarens transferbudget. Problemet är lönekostnaderna som är på gränsen för vad som är möjligt enligt de paragrafer som gäller internt för klubbens ekonomi. Om vi ska fortsätta investera i truppen och föryngra densamma måste förmodligen någon eller några högavlönade spelare lämna. Kan tänka mig att Mascherano är en sådan. Det är därför det är så viktigt att klubben vågar satsa på la Masia för därifrån kan vi få gratis spelare med lägre lön. Neymars kontakt kommer troligtvis inte art förlängas innan 1/7 för då kommer det att belasta detta räkenskapsåret. Så räkna med fortsatta skriverier om en flytt för brassen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-02-06 10:23
Och Cristiano Ronaldo kan mycket mer om professionell fotboll än du någonsin kommer kunna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-02-06 10:15
@enkos:
Du använder säkert också argumentet "Tränaren för klubben vet såklart mycket bättre än du." Så vi bör inte tycka något om vare sig presidenter eller tränare? Bara passivt sitta och titta på matcher? Vi kanske borde införa det temat på bredare front? Jag menar en folkvald statsminister kan mycket mera än jag kan eller kommer kunna om Sveriges ekonomi och framtid. Så det är väl ingen idé att folk tycker något om något beslut regeringen tar? Ryssland. Putin är ju folkvald. Han kan mycket mera än jag kan eller kommer kunna om Rysslands framtid och ekonomi. Så det finns säkert en anledning till att de infört rövarkapitalism, sålt statens tillgångar till underpriser, och tycker att homosexuella inte förtjänar samma rättigheter som andra. Jag orkar inte dra det mest uppenbara exemplet. Och nej, jag säger inte att Barto är vår Putin. Däremot säger jag att "demokratiskt vald" inte är argument till att det inte ska protesteras och debatteras. Tvärtom, det är ju hela meningen. Att ha blivit folkvald betyder inte att man alltid har rätt. Det betyder att man även kan bli folkligt avsatt. Världen avgudar Barcelona idag? Tror du det så är du ju helt enkelt historielös. Bartos fel eller inte, men att våra spelare ständigt är uppe i skattemål, att vi varit transferavstängda, att vi tagit vår reklamfria tröja och smackat på Qatar har inte ökat vår älskvärdhet om du nu tror det.
Barcelona Smogen
2016-02-06 10:12
the cameroonians inlägg är förmodligen de jag uppskattar mest av alla på forumet. När man börjar klaga på dom så börjar jag undra varför man ens går in på ett disskusionsforum över huvudtaget. och Enkos, att du uppenbart föredrar ett ett statsskick likt Nordkoreas gör inte att vi andra ändå gillar att prata om både det som händer på olan och utanför den. Du kan väl göra som jag brukar göra med somliga skribentrs inlägg här inne? Scrolla förbi dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-02-06 10:10
Sport hävdar att om ledningen låter tröjan vara reklamfri då blir det dödsstöten för vår tre amigos, och att en av dem måste då lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: