/spanien/barcelona/forum/1090.aspx/spanien/barcelona/forum/1090.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bosketts
8/30/2016 00:13
Förstår verkligen inte vad folk ser hos Bellerin. Visst, snabb som tusan är han. Men utöver det tycker jag han är alldeles för valpig och fotbollsdum. En spring-rakt-på-kille, helt enkelt.

Han har gjort någon fin assist i Premier League. Men vad säger det egentligen? Dessutom är det betydligt bättre att ha en mer defensivt inriktad högerback när Messi spelar på kanten. En smart sådan. Många här inne skrek efter en ny mittback när försvaret läckte som ett såll. Det många inte förstod var att det lika mycket ytterbackarnas fel. Alba-Alves var alldeles för offensivt lagda vilket innebar att vi tappade balans.

Det finns inte en högerback i världen som jag är beredd att byta bort Roberto mot. Av många anledningar. En av dom är att han inte är Bellerin.
Barcelona Gio Style
8/30/2016 00:05
@Neymar N11:
Njae, det är absolut inte ett måste. Vår ledning har förstört vår klubb, kommer alltid att tycka så och jag räknar ner dagarna tills de byts ut. Men jag stöttar klubben i vått och torrt. LE har dock mitt fulla förtroende även om vi många gånger inte är överens :)
Barcelona Neymar N11
8/30/2016 00:01
Det betyder inte att ni inte får tycka till, alla har rätt att säga sina åsikter men hejar man på ett lag då ska man lita på att tränaren och ledningen gör sitt bästa och stå bakom dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
8/29/2016 23:57
Jag litar på Enrique, han vet vad vi behöver mycket bättre än vissa härinne. Det finns gott om experter härinne men Lucho har bättre kunskap än er och om han valt Paco så finns det en anledning bakom den här värvningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
8/29/2016 23:56
Barca - Puyol

Alltså... det här snacket om en stor anfallare har vart på tapeten i så många år men likväl plockar vi hem ligatitel efter ligatitel samt CL-titlar med jämna mellanrum. Känns så himla onödigt att köpa en stark anfallare som vi enbart ska slänga in sista 15 när vi inte lyckats få in bollen, för rent spelmässigt finns det inte många "stora" anfallare som klarar av att anpassa sig till vårt spel.

I Paco har vi en rörlig anfallare som löper fint utan boll, ergo öppnar ytor åt mittfältare som kommer på genombrott och åt ytteranfallarna. En spelare som dessutom har en del mål i sig.
Jag tror nog att vi alla drar oss i håret när vi börjar mata inlägg, för det är inte det vi är bra på och det betyder att spelarna har slut på idéer. Suarez fysik räcker jävligt långt och ska du ha en fysiskt starkare och större anfallare får du sikta in dig på ett orörligt torn.

Bellerin.... jag skulle givetvis inte tacka nej till honom men Bellerins fotbollshjärna är inte tillräckligt bra IMO. På just det ligger Sergi Roberto flera mil före och jag tycker att Bellerins bollbehandling är lite för "spretig", i brist på bättre ord, för att passa perfekt in i Barca. Det är inte heller lika stora ytor för en sprinter som han i La Liga som det är i Premier League.

PS. Sergi Roberto har 2 assist på 2 ligamatcher som högerback.
Barcelona Ribohn Fan
8/29/2016 23:54
Puyol Dem nämnda hade fått duellera med Mathuei på bänken. Det är en snabb, explosiv, teknisk bolltrygg ytterforward/innermittfältare vi behöver.
Barcelona Barca - Puyol
8/29/2016 23:46
Skriver från mobilen så ni får ursäkta för stavfel eller slarv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
8/29/2016 23:38
Denna Paco nyförvärv känns inte BRA. Visst är han 22 år gammal vilket är bra men han är inte rätt man för vårt anfall. Vi har stora svårigheter mot At.Madrid förra säsongen och en anfallare med fysik mot fysiska lag hade varit mer lämplig. Han är bra men inte vad vi egentligen behöver. Visst är Paco bättre än Munir vilket är bra för vår del. Vi behöver 2 nyförvärv, En Mario Gomez typ, dvs en stor och stark anfallare. Nästa är Bellerin, har sagt många gånger nu men Bellerin är en spelare där han och Messi hade haft fina kombinationer tsm. Roberto gör endast ett bra jobb men vi saknar en högerback som har KEMI med MSN och de har inte Roberto. Dani Alves och Messi hade ett fantastisk väggspel. De tror jag att vi kan få se igen fast med Bellerin. De som är bra med Bellerin är att han gör assister också. Folk verkar vara super nöjda med Värvningen av Paco, förstår inte. Vi värvar Paco inte Özil så därför firar jag inte. Vill inte döda era glädjescener men Paco kommer vara flopp för han är inte rätt man. Sorry men tiden kommer visa sig. Jag hade firat om vi värvade typ Lukako eller Mario Mandzukic eller Mario Gomez eller Lucas Perez. Dessa spelare hade är bra i duellspel med rätt tyngd. Hoppas Paco visar att jag hade fel om honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
8/29/2016 23:29
Uppehållet kommer lägligt nu när formen ändå är dålig. Det hade varit värre om vi hade spelat en strålande fotboll. Messi små skadad, förhoppningsvis tillbaks till omstart, likaså Iniesta. Sedan känns det nästan som ett nyförvärv i Neymar. Ska verkligen bli roligt att se dem spela tillsammans igen. Då kanske det blir ordning på spelet igen och lite mer roligare spel.
Barcelona Gio Style
8/29/2016 23:07
Hallå mina barcabröder!

Tänkte ta min äldsta son på hans första Barcamatch.
Har ni några tips på tillförlitliga sidor som säljer matchbiljetter till vettiga priser?

Vet att det vart på tapeten många gånger men jag har dessvärre aldrig bokmärkt någon sida.

Stort tack på för hand!
Barcelona Bosketts
8/29/2016 22:53
Man får inte heller glömma att Valencia är en klubb i djup ekonomisk kris. Att efter nästa säsong betala 12€ miljoner för Munir är en ganska stor affär för Valencia. Hade det varit en större klubb hade det känts jobbigare, helt klart.

Nej. Vi får Paco relativt billigt, Munir får ett års erfarenhet och möjligheten att blomma ut påriktigt. Win-win.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
8/29/2016 21:54
Munir har definitivt en framtid i klubben, han var överlägsen i ungdomslaget och steget till att spela med världens mest tekniska lag tar sin tid, även för spelare som Alexis och så otroligt många fler. Barcas egna produkter har aldrig varit menade till att vara klara spelare vid 21års ålder. Messi och Busi är unikum, resten har alltid varit redo först när de är kring 24. Iniesta blev ordinarie vid 24-25. Eftersom laget innehåller världsklasspelare på alla positioner tar det tid innan unga spelare når deras nivå. Visst, fotbollen har förändrats och spelare blommar ut snabbare, men de absolut bästa spelarna är över 26 år fortfarande.

Kritiserade aldrig Roberto och har aldrig kritiserat Munir, i klubbens natur ligger det att om de största talangerna som A-laget behåller i truppen har tålamod blir de riktigt bra. För mig var det bara en tidsfråga innan Roberto slog genom och jag hade gärna velat behålla Munir. Spelare som Iniesta och Mascherano hyllade Roberto när han fick som mest skit här, nu har han äntligen hittat rätt roll.
Barcelona Blaugrana91
8/29/2016 21:30
[QUOTE=Mido]Bilder på Paco börjar brännas av Valencia supporterna,, [/QUOTE] Pinsamt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
8/29/2016 21:10
Bilder på Paco börjar brännas av Valencia supporterna,,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/29/2016 21:10
Vlom Gillas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/29/2016 21:09
ElRaval Men snälla Munir har presterat ok i några försäsongsmatcher och då ska han plötsligt vara värd några större belopp?
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
8/29/2016 20:57
Nu har Sique Rodríguez på Cadena SER rapporterat att Barcelona har en återköpsklausul på €15m för Munir.
Barcelona ElRaval
8/29/2016 20:55
Köpoption på ynka 12 miljoner euro?? usch….

Förra säsongen hade jag nästa förstått.. Men med den här inledningen borde köpoptionen ligga på mer….Han är bara 20 år.
Barcelona Blaugrana91
8/29/2016 20:42
För övrigt är klantigt av klubben att lägga upp bilden på Paco, eller var det med avsikt för att lugna alla fans som spammar sönder klubbens twitter-konto om att bekräfta honom? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
8/29/2016 20:34
Om några år kommer Spanska landslaget innehålla bara spelare, som en gång har spelat i Barca.

Jag förstår att Munir vill lämna för att få speltid, för hans egen utveckling.
Men jag har svårt att förstå hur Paco tänker, 22 år och få begränsad speltid.
Barcelona El Pistolero #9
8/29/2016 20:29
[QUOTE=Rieiro]Jag håller fast vid att munir borde stannat. Det sänder fel signaler till spelarna från masian. Fall som Fabregas, Bellerin etc hade minskat plus att de är vår modell att lyfta upp unga. Inte så att vår ekonomiska situation är den bästa så som bänkspelare hade munir funkat lika bra om inte bättre. [/QUOTE] Så vi ska behålla Munir som inte är tillräckligt bra för Barça just nu bara för att inte sända fel signaler till yngre spelare i la masia? Vi är världens största klubb och finns det chans att förstärka truppen så ska det göras, eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
8/29/2016 20:27
Munir ser jag ingen storhet hos....bra att han lånas ut för att få en speltid!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/29/2016 20:24
Junta Dimision och Rambla Ja inget är ju omöjligt, men tror inte Munir har potentialen att på sikt ta en startplats i en klubb som Barca. Paco däremot har alla möjligheter att ta över efter Suarez. Med det sagt hoppas jag såklart att Munir ska lyckas, jag blir gärna motbevisad. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rieiro
8/29/2016 20:11
Jag håller fast vid att munir borde stannat. Det sänder fel signaler till spelarna från masian. Fall som Fabregas, Bellerin etc hade minskat plus att de är vår modell att lyfta upp unga. Inte så att vår ekonomiska situation är den bästa så som bänkspelare hade munir funkat lika bra om inte bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
8/29/2016 19:59
Munir el Haddadi will join Valencia FC on a one-season loan with an purchase option of about €12M [cat radio] #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
8/29/2016 19:57
@Blaugrana91:

Munir är två år yngre än Paco Alcacer. Med tanke på hur många (inklusive mig själv) som dömde bort Sergi Robertos framtid i Barcelona tröjan, så finns det nog en självklar chans till att Munir kan lyckas. För i mina ögon var Sergi Roberto ett mer hopplöst fall än Munir och nu är Roberto en sjukt viktig spelare i truppen.
Tiki-Taka
8/29/2016 19:56
Munir has passed his medical tests with Valencia. Tomorrow, Paco to Barça and Munir to Valencia will be announced. [@Alfremartinezz] Klart!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
8/29/2016 19:53
Affären är klar. Paco har setts med Barca tröjan. Imorgon blir det officiellt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/29/2016 19:43
@Blaugrana91:


Snarare att det råder inbördeskrig i Valencia. Sportchefen motarbetar aktivt ägaren Lim och har från början försökt få transfern av Paco att kollapsa.

Dessutom, du tror inte Munir är något att satsa på. Det samma sades om Roberto och se hur det ser ut nu. Jag är inte beredd att helt ge upp hoppet för Munir riktigt ännu. You never now. Problemet är att han går till "helvetet" i Valencia. Världens största talang hade fått svårigheter under de förhållandena som råder i den klubben, rent kaos för tillfället.
Barcelona Blaugrana91
8/29/2016 19:08
[QUOTE=Gabriel]Blaugrana91 För att återgå till din egna fråga "hur svårt kan det vara" så gissar jag att svaret på din fråga har o göra med att Valencia vill få Munir som en del av övergången på en "ren transfer" alternativt ett lån med en köpklausul i vilket vi inte har någon återköpsklausul inkluderad. Och om det är sånna här detaljer som försenar övergången så har jag full förståelse för det och att klubben inte vill böja sig efter Valencias krav. Det hade varit idiotiskt, oavsett hur välkommen Alcacer är. [/QUOTE] Så är det säkert, men jag känner lite att det spelar mindre roll. Må låta hårt men jag tror inte Munir har någon framtid i Barca. Paco är redan nu bättre och har större potential, lägg till att dem är i samma ålder. Mig gör det detsamma om Munir går på permanent transfer alt. lån med återköpsklausul.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: