/spanien/barcelona/forum/109.aspx/spanien/barcelona/forum/109.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2017-04-29 17:08
Barça b tar ledningen direkt i sin match. Vinst och de vinner serien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-29 17:06
[QUOTE=JUSSI BJÖRLING]De brukar alltid vinna stort mot Sevilla på hemmaplan dessutom... [/QUOTE] Hoppet ligger på Malaga o Celta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-04-29 17:03
De brukar alltid vinna stort mot Sevilla på hemmaplan dessutom...
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-04-29 17:02
Vafan. 1-0 till Real... det är redan kört! :( Kan inte se att Real förlorar en enda match :(
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-29 16:52
Munir släng dig efter bollen så når du den...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-04-29 16:49
Den överskattade gör mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-04-29 16:48
Haha. Reals anfallare e så dåliga med fötterna att deras farligaste vapen är inlägg. Dit med Crouch.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-29 16:46
Real Madrids ytterbackar ÄR deras anfallspel. Sanslöst vad bra dom är. Valencia gör det helt ok hittills. Munir måste spela bättre tycker man.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB- Culé master
2017-04-29 16:45
Det är bara fortsätta. Tänka på våra matcher och vinna. Fullt fokus på oss själva det gör oss bara starkare match efter match och förhoppningsvis så vips så slarvar rivalen till sist.
Barcelona Meessii10
2017-04-29 16:43
Ronaldo pekar och visar fansen att han är här nu, att han är tillbaka. Med tanke på att han var skadad och missade el clasico... oh wait
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-29 16:42
Inlägg, inlägg, inlägg, inlägg.

Blir så irriterad om vi förlorar ligan mot detta talanglösa inläggslag.

ZERO FOOTBALL!
Barcelona Treyh
2017-04-29 16:37
Jättebebyn Casemiro blev arg...
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-04-29 16:34
@Andresito | 94:39 & 91:47:


Älskar sånt, inte det här här med tröjan. Men jag vet att Messi gör en bra match om de gör honom arg.

Anyways, kommer missa matchen.

Snälla Lucho ingen rotationer mot Espanyol borta. Speciellt när de vet att de kan få oss tappa poäng.

Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-29 16:31
För fan orellana, hur fan kan man missa så grovt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-04-29 16:23
[QUOTE=IBRAHIMOVIC[9]]Gil Manzano dömer Real matchen då dem tappar inte poäng idag [/QUOTE] Va? han dömde ju i torsdags också???!!! Fast det är väl med domare som med spelare - de vill inte missa de viktiga matcherna... :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-29 16:15
Jävla stolpe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona IBRAHIMOVIC[9]
2017-04-29 16:14
Gil Manzano dömer Real matchen då dem tappar inte poäng idag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-04-29 15:00
@Yellow cake:


Nix,
Denis är uppfostrad i Celta och har bara spelat en säsong med Barcas B-lag.
Barcelona Gabriel
2017-04-29 14:59
Blaugrana91

Hur svarar du på att Bartomeu låtit kriminalisera klubben i och med Neymar-gate?
Barcelona the cameroonians
2017-04-29 14:59
Blaugrana91

Hold your horses.

Laporta lämnade visst sin sejour med plus i BUDGET, skulder är inga problem så länge du klarar avbetalningarna. Att Rosell sen tyckte annorlunda har ju en domare motbevisat vid två tillfällen. Och det var inte konstigt att det kostade lite pesetas att ta klubben ur den skit som Nuñez satt densamma i.

Det stämmer att det fanns behov av ett lån för att täcka de löpande utgifterna under sommaren 2010 - men det berodde inte på nån misskötsle utan en gammal skatteskuld från Gasparts tid som klubben var tvungna att betala in.

Det där med tröjsponsor är intressant, det var redan på tapeten och förankrat i styrelsen under Laporta att man ville titta på den möjligheten. Inget konstigt i sig, det konstiga är att en deal genomförs mellan Rosell och hans affärskompisar i Qatar, en deal som så här i efterhand kan tolkas som en av de sämre med tanke på den imageförlust och klena summa Barcelona fick ut av den. Det finns olika sätt att hantera saker på.

Att Bartomeu jobbat ner skulderna beror enkom på att han vill ha möjligheten att driva igenom Espai Barca, vilket inte går med skulder på 400 miljoner euro.
Laporta hade också ett bygge på gång, detta skulle betalas genom att sälja av marktillgångar - inte genom att sälja ut klubbens identitet och själv. Viss skillnad.

Anledningen att jag föredrar en president som Laporta, är att han trots sina brister genuint gillar klubben och tar hjälp av de som vet bättre inom olika områden. Bartomeu är däremot tvärtom, står bara upp för klubben i medgång, anlitar ja-sägare och har inga som helst problem att låta klubben ta skulden för de egna agerandet.

Men vi är olika i vårt sätt att resonera, och jag antar att det har mycket att göra med det som du själv beskriver - att se Barcelona som ett företag kontra en klubb. Jag vet i alla fall i vilken korg jag placerar mina ägg om jag tvingas välja mellan det du kalla pest och kolera.

Slutligen kan jag ju också skriva att jag, redan sedan Rosell satt i blåsväder en decembermånad 2013, inte vill se Laporta vid rodret igen. Klubben behöver någon som kan skaka av allt gammalt groll och gå in i framtiden med fokus på rätt saker. Till dess får jag fortsätta ogilla ledningen. Oavsett om det är trams eller ej.
Barcelona Barcelonistas
2017-04-29 14:32
Ronaldinho och Guily hade show mot Real Madrid. Så fantastiskt att se deras underbara samarbete. Den håller fortfarande en högnivå. Ronaldinhos ökända show mot Milan på san siro började jag tänka på där Ronaldinho lägger en smörpass till Guily som bombar upp den i nättacket. Detta var 2006 mot Milan semi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2017-04-29 14:16
@Reymar:
Är verkligen Denis Suarez från La Masia?
Barcelona FCB- Culé master
2017-04-29 14:12
Det bästa vore på något sätt om den här ledningen skulle försvinna, men det går väl bara när det är nästa val. Aldrig har Barca känts så här "fake" och jag kan inte dölja det längre heller. Klubben har fortfarande sin grund och sina värderingar. Inte ens Enrique och ledningen har lyckats rubba det.

Istället är det real som känns som ett riktig lag lite nu med Zidane och Perez har lärt sig sin läxa känns det som. Det jag menar är att real har för första gången på typ 10 år sett ut som ett riktigt lag med tålamod. Har väl mycket med en sån legend som Zidane och göra. alla respekterar han och satsar på unga. Det har gett effekt med tålamod och harmoni. Dock är dem inte värsta laget eller så och skärper vi oss och blir som förut så ska vi fortsätta dominera med ny coach, ett par andra värvningar och egna talanger. Tillsamans med Messi och NS såklart.
Barcelona Blaugrana91
2017-04-29 14:07
koeman92 Laporta lämnade klubben med stora skulder, skulder som klubben än idag jobbar på att få bort och du påstår att han gjorde något bra för klubbens ekonomi. Vi fick den sommaren ta lån för att klara av att betala lönerna.... Det är tack vare nuvarande lednings arbete som vi sänkt skulderna, det är tack vare nuvarande ledning vi snart är världens rikaste klubb och kan behålla våra storstjärnor och fortsätta ha förutsättningarna att utmana i toppen. Man är naiv om man tror att vi hade klarat av att behålla världens bästa spelare med dem högsta lönerna i världen samtidigt som nya spelare ska värvas, La Masia ska drivas och lägg sedan till skyhöga skulder som ska sänkas, detta hade ALDRIG varit möjligt utan en tröjsponsor och nuvarande lednings arbete. Ledningen har varit tvungna att ta många tuffa beslut för att vända klubbens negativa läge, beslut som säkerligen gjort dem impopulära, men man har gjort det för att klubben Barcelona ska få dem bästa förutsättningarna till en stark framtid. Hade alllas favorit Laporta varit kvar vid makten hade han varit tvungen att ta samma tuffa beslut som nuvarande ledning fått göra och frågan är hur populär han hade varit hos alla här då?? Skulle inte tro det. Sedan kan jag absolut hålla med om kritiken mot ledningen på flera punkter men kan samtidigt tycka att det är intressant att alla som kastar skit på Bartomeu i samma veva skyddar Laporta, en person som knappast har rent mjöl i påsen... Båda dessa har stått för kontroverser och är som att jämföra pest och kolera. Ser man till bådas förmåga att leda klubben så är Bartomeu och nuvarande ledning mest komptetent, många säger ofta att ledningen styr Barca som ett företag och är just det man ska göra. Barca är en fotbollsklubb ja men med tanke på hur fotbollen ser ut idag med rika ägare som köper upp klubbar så är det nödvändigt att vi anpassar oss. Slutligen har jag flera gånger läst härinne hur man hånar dem äldre medlemmarna i klubben för att man röstade på Bartomeu. Jag tycker det är löjligt, det här är personer som antagligen har följt Barca hela sina liv och är kloka nog att förstå att klubben behöver byta inriktning och göra uppoffringar för att överleva på den här nivån. Man kan inte leva kvar i det förgångna med saker som sett till hur fotbollen ser ut idag ej längre funkar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2017-04-29 14:06
@Blaugrana91:


Tror knappast att majoriteten av de som ogillar ledningen gör det för att det är en trend. Jag kan dock uppskatta när skribenter såsom du tillför ett annorlunda perspektiv så länge det leder till en intressant diskussion.
Barcelona Barcaholic
2017-04-29 14:05
Reymar Känner du inte att det blir alldeles för stor chansning med enbart Dennis Suarez/Rafinha på bänken? Liksom en skada på Iniesta (vilket vi bör räkna med) och där står vi kanske inför en tuff april månad med Rafinha/Dennis i startelvan. Jag personligen litar inte på dom tillräckligt mycket för att chansa så. Väljer Roberto på mittfältet före bägge om jag ska vara ärlig. Men vill man så gärna sälja Rakitic finns det billigare alternativ likt Gabriel sagt innan, Naingolan. Lär nog inte kosta mer än 45€ miljoner. Dock vore Thiago drömmen. En blandning utav La Masia och cracks som Neymar, Suarez, Verratti, Umtiti m.m.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito | 94:39 & 91:47
2017-04-29 14:04
Espanyol pikar Messi inför kvällens derby. Att motståndare aldrig lär sig.. Det räcker med att titta tillbaka en vecka för att se vad som händer om man provocerar Messi.

Chat shit get banged
Barcelona Reymar
2017-04-29 14:00
Barcaholic

Den truppen du nämner är nästintill perfekt men jag hade nog sålt Rakitic dels för att han snart är 30 och dels för att han varit bedrövlig denna säsongen förutom ett fåtal matcher. Istället hade jag behållt Rafinha och Denis Suarez för att dom är från la masia och förtjänar en ärlig chans, Alena hade mått bättre av att bli utlånad istället för att nöta bänk.
Barcelona Gabriel
2017-04-29 13:53
Barcaholic

Du har förmodligen helt rätt, kan vara så att jag enbart försöker hitta en plats för killen hos oss då jag är väldigt förälskad i spelaren.
Barcelona Barcaholic
2017-04-29 13:50
Gabriel Älskar verkligen spelaren Dembele, men någon ersättare till Iniestas position ser jag inte alls hur han skulle kunna lyckas hos oss. Han är alldeles för bra på kanten för att riskera och förstöra honom genom att lägga på mittfältet och så långt ner i banan. Dessutom har han en passning säkerhet på 64.7% denna säsong i Bundesliga. Vet det inte säger allt, men det säger ändå att killen är mera utav en chans spelare än tålamod likt en mittfältare kräver att ha hos oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: