/spanien/barcelona/forum/1088.aspx/spanien/barcelona/forum/1088.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Tiki-Taka
2016-08-11 20:35
Plus att Marlon Santos finns som 5:e alternativ....inget behov av en mittback
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-11 20:34
Istället för att köpa en dyr anfallare borde vi gå efter Gomez. Och cashen vi har kvar borde vi lägga på Bruno Peres från Torino. Killen är sjukt grym!

Tyvärr litar jag inte på Roberto och vidal.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-08-11 20:27
@Deulofeu:
Kan inte direkt säga att jag är ett särskilt stort fan av Mathieu men som fjärdeval är han helt ok, finns inget direkt behov av en mittback och Mascherano ser jag mycket hellre i backlinjen än på mittfältet. Bättre att lägga pengarna på en anfallare eller en högerback(osannolikt dock men hade behövts mer än en mittback imo).
Barcelona Smogen
2016-08-11 20:14
[QUOTE=El Pistolero #9]For some weird reason, Arda Turan liked a picture on Twitter showing Real Madrid's Champions League 'titles' | MD | Helt borta. [/QUOTE] Det kan väl omöjligen vara sant?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiLionel
2016-08-11 20:01
Efter att ha sett matchen i repris så måste jag bara få säga några ord om Ivan Rakitic. Han är en spelare som är otroligt viktigt för Barcelona, offensivt som defensivt.. Alla han uppoffrande löpningar som öppnar upp enorma ytor för hans lagkamrater, hans fina passningsspel och skott.. Raktic är fundamental för Dagens Barcelona. Kan vara en av de bästa värvningarna vi gjort de senaste tio åren. Grande Ivan!
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-11 19:50
For some weird reason, Arda Turan liked a picture on Twitter showing Real Madrid's Champions League 'titles' | MD | Helt borta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-11 19:42
The arrival of a fourth forward is getting closer. The squad could be finalized before Sunday's game against Sevilla [sport]

Snart så
Barcelona Andresito
2016-08-11 19:41
Tello lånas med all säkerhet ut till Fiorentina i ytterligare ett år. Köpoptionen som Viola inte ville betala denna sommaren ligger alltså kvar, €8M. En riktigt usel deal om nu inte Gomez går åt motsatt håll, för man ska kunna få mer för Tello än en förlänging av föregående lån.

Nästa sommar kommer Tello ha ett år kvar på kontraktet. Blir inte förvånad om man river det för att slippa leta efter en ny klubbadress.
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-11 19:37
Mustafi är mer eller mindre klar för Arsenal för cirka 330 miljoner. Står i varje tidning. Tråkigt om detta stämmer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-11 19:07
Tello deal might not be the only one announced today | Xavi Compos | Mario Gomez?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-08-11 17:47
Alltså flyttar Mustafi till Arsenal blir jag lack...

Spelat två år i la liga har precis allt.Om ryktet stämmer kanske han kostar ungefär som Mathieau.

Får vi inte in någon fjärdeanfallare kan vi inte släppa Mathieau och lägga mellanskillnaden på honom?

Spelare som är unga och tongivande i la liga ska inte försvinna de ska till oss!

Upp med masken på mittfältet

Umtiti------Pique
Mustafi----Marlon

Eller om vi behåller Mathieau så har vi två vänsterfotade mittbackar

Mathieau-----Pique
Umtiti----------Mustafi

Där vi har en stor mittback i varje konstellation samt masken på mittfältet för hälsosam rotation!

Munir får spela fjärdeanfallere och vi går för Bellerin nästa sommar!
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-11 17:35
[QUOTE=Vlom]Bara trist att Neymar var keff under två föregående matcherna... [/QUOTE] Tillslut lossnar det ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-11 17:29
[QUOTE=Kröjff]Här spelar alltså den som många tror snart kommer att bli näste Kung Fotboll, i en omgivning där åtminstone ett par av hans offensivt lagda lagkamrater anses vara tillräckligt bra för att få komma till Barca redan denna sommar (en av dem tros till och med kunna konkurrera med Suárez inom kort) , mot andra klassen danskar från lag som Esbjerg, Odense och Lyngby. Och så beskrivs insatsen som om den tangerade det absolut bästa, en spelare kan prestera. Ska man bli förvånad? [/QUOTE] Då ska ju alla spelare som inte lyckades prestera mot Island i EM tokskämmas för man mötte ett land där dom flesta spelarna lirar i mindre ligor som Allsvenskan? Självklart inte. Idag kan nästan alla landslag i Europa försvara på en väldigt hög nivå, aldrig lätt. Albanien med många mindre kända spelare kvala till EM o var nära på att kryssa mot Frankrike (EM-finalisten) med många världsstjärnor. Island kryssa mot EM-vinnarna. PS. Danmark är också vidare från gruppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-08-11 16:57
[QUOTE=Vlom]Bara trist att Neymar var keff under två föregående matcherna... [/QUOTE] Var nog mer Brasilien som lag som var keffa. Matchen mot Danmark var första matchen som det klickade för laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-11 16:48
Typiskt att ter Stegen ska gå och skada sig precis nu. En del rapporter har ju pekat på att han faktiskt kommer att ta över första platsen från Bravo den här säsongen, och även om målburrens nät prasslat en del gånger den här försäsongen så har Bravo varit den som fått hämta ut bollen från mål fler gånger än vad Marc-André fått. Den första sommaren när båda anlände och skulle börja konkurrera om första platsen skadade sig ter Stegen på en träning tack vare Song (tack för det förresten) och sen dess har Lucho vägrat ändra på Bravo som ligamålvakt. Så, nu när rollerna äntligen (av de rykten man fått läsa) är på väg att ändras till ter Stegens fördel så skadar han sig alltså igen? Vilken jävla otur han har alltså. Det är bara att hoppas på att Lucho fått klara direktiv från ledningen att det är ter Stegen som det ska satsas på den här säsongen oavsett vad (hur orättvist det än må vara för Bravos skull) för sanningen är den att ter Stegen är framtiden (utan att för den delen påverka nuet) och vi kan bara inte tillåta oss själva att begå ytterligare ett sportsligt felsteg i att låta ter Stegen försvinna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcagurl
2016-08-11 16:46
Jag är lite rädd för att MaTS känner att nä fan, nu får bravo stå och kommer inte kunna peta på honom. Väljer ter stegen i mål alla dagar före bravo, även om bravo förtillfället är bättre. Men åldern är ett faktum, ger vi Ter stegen chansen hela tiden så wow.. Känner på mig att killen kommer bli världens bästa målvakt inom 2 år!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-08-11 16:18
@El Pistolero #9:
Här spelar alltså den som många tror snart kommer att bli näste Kung Fotboll, i en omgivning där åtminstone ett par av hans offensivt lagda lagkamrater anses vara tillräckligt bra för att få komma till Barca redan denna sommar (en av dem tros till och med kunna konkurrera med Suárez inom kort) , mot andra klassen danskar från lag som Esbjerg, Odense och Lyngby. Och så beskrivs insatsen som om den tangerade det absolut bästa, en spelare kan prestera. Ska man bli förvånad?
Vlom
2016-08-11 15:53
@El Pistolero #9:


Bara trist att Neymar var keff under två föregående matcherna...
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-11 15:20
[QUOTE=Blaugrana91]Hur kan det vara "dåligt" om Bravo gör grymma prestationer?? Det gynnar ju uppenbarligen laget. Ska vi hellre sitta och hoppas att han gör dåligt ifrån sig bara för att Ter Stegen ska få spela? Vi håller väl på laget Barcelona? :) Den som presterar bäst ska få spela, så enkelt är det anser jag allafall. [/QUOTE] Självklart önskar jag att Bravo gör fantastiska insatser för då vinner vi lättare men får Bravo stå igen i ligan så är Ter stegen i City nästa transferfönster. Vi har inte råd att förlora en så perfekt målis för Barca, hoppas jag du förstår.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-11 15:13
[QUOTE=El Pistolero #9]Så är det. Det dåliga scenariot är att om Bravo gör grymma prestationer nu så kommer Lucho inte peta honom... [/QUOTE] Hur kan det vara "dåligt" om Bravo gör grymma prestationer?? Det gynnar ju uppenbarligen laget. Ska vi hellre sitta och hoppas att han gör dåligt ifrån sig bara för att Ter Stegen ska få spela? Vi håller väl på laget Barcelona? :) Den som presterar bäst ska få spela, så enkelt är det anser jag allafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-11 15:03
[QUOTE=Rambla~]Puh, jag som fasade för en allvarlig skada och borta 6 mån. 2-3 veckor går fort. Snart landslagsuppehåll också? Brukar ju vara ett 1-2 omgångar in på säsongen. [/QUOTE] Så är det. Det dåliga scenariot är att om Bravo gör grymma prestationer nu så kommer Lucho inte peta honom...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-11 14:32
@El Pistolero #9:
Puh, jag som fasade för en allvarlig skada och borta 6 mån. 2-3 veckor går fort. Snart landslagsuppehåll också? Brukar ju vara ett 1-2 omgångar in på säsongen.
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-11 14:30
Fan va glad Bravo är just nu. Ärligt talat så vill jag så gärna ha Stegen som första målvakt men LE älskar Bravo för mkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-08-11 14:24
Ter Stegen alltså seriöst han har verkligenotur alltså...

Blir värvad till Barca och förmodligen "lovad" första tröjan

Bravo värvas och inleder nu sin tredje säsong i ligaspelet efter Mats skador vid säsongs starten under två av tre år...

Jag tränar under min semester men vad gör Mats? Inte bara otur... Såg verkligen fram emot att se honom starta.
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-11 14:19
^^Free...............

Om du syftar på Messis mål så startar allt genom att Messi djupt centralt går ned och hämtar boll på mitten.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-11 14:16
Ter Stegen will be unable to play for at least 2 or 3 weeks due to this knee injury [rac1] #fcblive ohh....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-11 14:06
Hmm har Barca honom i åtanke kanske? Detta twittrade klubben igår under Gampermatchen. GOALLLL! Barça!!!! Lucas Suárez puts the blaugranes ahead! #GamperFCB #FCBlive Haha ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-11 14:06
Graham Hunter skriver att han inte tror det rör sig om något allvarligt, mer försiktighet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-11 14:03
Vad tror ni om en ev. värvning av Deportivos Lucas Perez? Hans agent har gått ut och sagt att Lucas inte kommer förnya sitt kontrakt förens efter transferfönstret stänger, anledningen är att han väntar på ev. bud från större klubbar. Agenten nämner specifikt Barca dessutom. Hans utköpsklausul ligger på €20M, vilket är exakt den summan vi har kvar då vi enligt Bartomeu kommer spendera €100M. Lucas Perez will not renew his Deportivo contract as he awaits a possible offer from Barcelona and other important clubs. [MD] Klubben bör gå efter honom istället för Luan, iof är ju Lucas 27 år och vi verkar ju vilja ha en yngre spelare? Men hoppas ändå vi satsar på Perez nu när Gabigol ser ut att hamna i Inter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-11 13:52
Turen är verkligen inte på MAtS sida, så typiskt att skada knäet under denna morgons träning. Samma sak hände första säsongen där han var skadad i 3v bör säsongen inleddes. Nu inför denna säsong trodde nog många att han skulle bli förstavalet för Lucho. Det lär vi aldrig få veta nu. Troligen står Bravo hela hösten som det ser ut nu.
Annons: