/spanien/barcelona/forum/108.aspx/spanien/barcelona/forum/108.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soda Popinski
7/5/2017 00:21
hahaha, Kameni! Så många år av ångest .. En riktig karaktär i La Liga för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
7/5/2017 00:08
Det Busquets skulle må bra av är att ha två snabba tekniska bollspelare framför sig, inte bredvid sig. Busquets ska styra spelet själv mellan mittbackarna, inte någon spelare som ska konkurrera om vem som ska styra uppspelen.
Men tror tyvärr att så kommer det inte att bli. Valverde kommer att spela en typ av 4-2-3-1. För att kompensera Busquets långsamhet och Messi ovilja att jobba hemåt.
Annas tror jag faktiskt att det mesta kommer att vara detsamma utom att vi kommer att spela med en högerkant denna säsong.
Barcelona Barcelonistas
7/4/2017 23:33
Reymar - så sant håller med där!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
7/4/2017 23:31
Anthony Rüdiger är en spelare jag önskat se i Barca. Han är bara 24 år och kan spela både mittback och högerback. Han går till Chelsea för bara 34 miljoner euro. Han och NZonzi och vi hade stärkt laget enormt med både kraft och längd och dessutom teknik.. Båda för ca 70 miljoner euro. Ja ni vi kan förstärka billigt men men..
Barcelona Reymar
7/4/2017 23:22
@Barcelonistas:
Champions League finalen i all ära men den bäst genomförda matchen under Pep var i El Clasico när vi vann med 5-0. I CL finalen gjorde Utd ett mål och hotade rejält i början av matchen, i Clasico matchen skapade Real inte ens en riktig målchans under 90 minuter. Stod redan 4-0 efter en timma och då tog vi det lugnt och rullade ut dom totalt. Vi fick dom att se ut som ett divison 7 lag såpass dominanta var vi. Förmodligen den bäst genomförda matchen någonsin med tanke på motståndet.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
7/4/2017 23:22
Kan vi kallt räkna med 6 poäng nästa säsong;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona yeezus
7/4/2017 22:49
Kameni har lämnat Malaga för Fenerbahce!

FRAM MED CHAMPAGNEN!
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
7/4/2017 22:21
[QUOTE=A good coach is everything!]Var Veratti på träningen idag ? Inte för att det är avgörande. Men att träna med laget bruka vara att förhandlingarna långt ifrån klara ? [/QUOTE] Nej, han var inte med på träningen idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
7/4/2017 21:39
Vad vi skulle äta med Veratti på plan tror en spelare som Busi skulle må så bra av en boll säker spelare bredvid sig. Busi är en enkel spelare och när han hade en ung Iniesta och Xavi bredvid sig så spela han enkelt. Nu gör han det svårt för sig, mycket beror på att han inte litar på dem spelare runt omkring sig..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
7/4/2017 21:35
Var Veratti på träningen idag ? Inte för att det är avgörande. Men att träna med laget bruka vara att förhandlingarna långt ifrån klara ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
7/4/2017 20:32
Spelschemat lottas runt den 25:e om man ska gå på hur det varit tidigare år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messileo
7/4/2017 20:23
Någon som sitter på uppgifter gällande spelschemat i augusti? Funderar på åka ner helgen 26-27 augusti
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
7/4/2017 20:21
Lite ot Liverpool är den enda klubben utöver Betis som ceballos följer i insta. Barndomsklubb?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
7/4/2017 20:20
Angående Ceballos så är det bara en lokal katalansk radiostation som gått ut med att det är klart. Spelaren själv sa idag, efter ett möte med sin agent på Betis stadion, att han kommer att uttala sig om två veckor. Det råder ff osäkerhet kring vem Betis vill sälja till, Real som vill låna tillbaka Dani en säsong eller Barça som vill ha honom omgående.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
7/4/2017 20:17
Är väldigt positivt inställd till att vi verkar satsa lite mer på inhemska spelare denna säsong än förra. Även om jag inte alls hade räknat med varken Ceballos eller Delo för ett par veckor sedan så tycker jag båda spelare definitivt kan bidra med mer än Rafinha, Gomes och Denis. Båda dessa spelare är också lite lite kontroversiella men vafan - lite kul ska man väl få ha! Ceballos framförallt, han ser fruktansvärt spännande ut. Delo vet man typ vart man har. Nu ska Ceballos bara bli klar också... Verratti är en saga för sig. Sista frågetecknet är väl egentligen om vi värvar nån back/högerback.
Barcelona Barclasico
7/4/2017 19:59
Barça have reached an agreement with Ceballos. He will sign for 4 seasons + 1. Barça will pay the 15M release clause. [@Marsallorente]

Härligt!!!
Barcelona Treyh
7/4/2017 19:48
Hur rik du än är så betalar du in 6.000.000 Euro i lön till nån som inte vara kvar hos dig.

Jag läste på Marca att mannen, myten, legenden - Barto, nu tar över "förhandlingarna"

Varför skulle denna primmadonna gå ut med att han ta över "förhandlingarna" ifall han skulle misslyckas? Nej nej, vi alla vet hur han fungerar. Nu smäller det! =)
Barcelona Barcelonistas
7/4/2017 18:57
Pep el mister - jag har aldrig sett ett lag vara så bra som vi var 08-12. Utan tvekan historiens bästa lag och det är tillräckligt för att världens spelare väljer oss före Bayern och Real som är våra största konkurrenter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
7/4/2017 18:33
När lottas La ligan?
Enligt AB ska första omgång spelas den 12-13 augusti. Då spelas första matchen av supercupen och returen den 16. Så allt pekar på att ligan startar helgen den 19-20/8.
Barcelona Barclasico
7/4/2017 17:39
Barça wants to get a first option on Corinthians player Pedrinho (19). There is already a pre-agreement. [uol]

Nån som har koll på Pedrinho?
Barcelona Barclasico
7/4/2017 17:38
Sandro Rosell lost his appeal against pre-trial detention as he is considered a flight risk by The Audiencia Nacional [Sport]

Barcelona Cessi - 3
7/4/2017 16:59
Perfekt silly för mig:

IN
Azpilicueta - Han är mognare och billigare än Bellerin. Kan spela på alla defensiva positioner till skillnad från defensivt svage Bellerin. Vi kan samtidigt sälja Digne och tjäna extra pengar på det då vi kommer att ha Alba, Azpi, Vidal och vid behov Roberto och vid ännu mera behov B-lagsspelarna.

THIAGO - Ja, jag är fortfarande bitter och ja, jag föredrar honom framför Veratti. Finns många anledningar varför jag föredrar Thiago. Priset är ju detsamma för båda.

Delofeu - har redan värvats.

Ceballos - Billig, ung, spanjor, kan lära sig av Iniesta och utvecklas till stor spelare. Samtidigt vinner vi kampen mot Real som också är intresserad.

Flytta upp Alena.

Ut:
Mathuie - ingen kommentar.

Arda - Se Mathuie

Digne - Se Azpi

Gomes - Enligt många ska han få en till chans men jag tycker att han kommer aldrig bli något för Barca. Ge hellre chansen till Alena, Ceballos, Denis t.o.m som kostade MYCKET mindre.

Rakitic - För att finansiera Thiagos övergång, han kommer inte att ta start plats nu när Busi, Thiago och Messi kommer att bilda mittfältet. Iniesta kommer att vara som Xavi under sin sista säsong och sedan har vi Roberto, Ceballos och Alena.

Paco - Sälj och ta pengar tillbaka som man slösade bort förra sommaren hämta tillbaka Munir istället. Omöjligt att han gör sämre av sig än Paco har gjort.

Vad tycker ni?
Barcelona Amo.38
7/4/2017 16:55
Zidane, Messi , Iniesta i all ära men det här är 2000-talets bästa spelare. En sann maestro har nog aldrig sett en mer begåvad mittfältare. Kyla och lugn bortom denna planet och han var nyckeln i vår dominanta era. Han borde definitivt vunnit en guldboll utan tvekan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
7/4/2017 16:33
Barcelonistas

"Som jag längtar tills nästa säsong och vill Barto ha vår förlåtelse för att ha fuckat det mesta för oss så måste Veratti in."

Nää, det citatet står inte jag bakom. Barto får inte MIN förlåtelse bara för att han skulle komma hem med en ny dyr leksak.
Barcelona Pep - El Míster
7/4/2017 16:12
Jadu. Hur dominant kan ett lag vara egentligen? Har aldrig sett ett lag så dominanta som 09, 11 & 15. Spelmässigt sätt framförallt 09 & 11. 15 så slog vi ut varenda mästare från varje land vilket för mig gjorde det speciellt också. Men om jag måste välja så blir det självklara valet laget 2009. Vilket jävla lag, vilken jävla dominans och vilket jävla spel vi bjöd på. Spelare som Puyol, Abidal, Henry och lejonet Samu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/4/2017 15:51
Cl finalen 2011. Så länge ja har följt fotboll så har ja aldrig sett en så bra genomförd match av något lag. När jag ser Xavi och Iniesta i deras absoluta prime så tänker who the fuck is Luka Modric? Who the fuck is Zidane Zidane? Det har aldrig funnits och kmr aldrig finnas en mer dominerande mittfälts duo. Som jag längtar tills nästa säsong och vill Barto ha vår förlåtelse för att ha fuckat det mesta för oss så måste Veratti in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
7/4/2017 12:47
Okej, lite förlängd semster för Verratti tydligen då.. Men att han redan är i Paris pekar mot att han mer på agendan än att damma av sitt hem i Paris inför nästa säsong....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/4/2017 12:46
Ser ut som det blir ännu ett Thiago Silva med Veratti..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
7/4/2017 12:45
Fan vad ni ska döma Ceballos för ett par twitter-inlägg som är flera år gamla. Och vad pekar på att vi evenellt köper honom av fel anledning dvs. för att RM är intresserade? Det är absolut inget konstigt att köpa spelare som gjort ett jävligt bra mästerskap. Finns huuur många exempel som helst på det. Tröttsam diskussion. Han har förmodligen mognat. Han är dessutom en riktigt bra spelare och jag ser hellre att vi köper honom för en rimligt summa och ger honom chansen än att spela Denis/Gomes/Rafinha - spelare jag inte längre ser någon större potential i mer än truppspelare. Ang. Verratti Stämmer det att han ej tränat med PSG idag på förmiddagen? Isåfall oerhört lovande för oss. Jag tror denna veckan och nästa blir avgörande och sätter sig Verratti på tvären hos PSG blir jag glad. Vad än ni moralpoliser tycker så blir jag oerhört glad när en sådan spelare gör allt för att komma till oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
7/4/2017 12:44
Såg också att PSG inte använt sig av Verratti på deras banner av deras hemsida, tycker det är jävligt skumt att de inte tar med honom om de nu bestämt sig med näbbar och klor att absolut inte sälja honom. Det här luktar lite bättre idag. Vågar man hoppas? Åt det andra hållet så verkar det på allvar kunna bli klart med Bellerin när som helst, där är jag ungefär lika down som jag är up när det kommer till Verratti. Otroligt medioker spelare som kommer stor floppa i Barcelona. Medioker defensivt, tekniskt, passningsmässigt och framför allt en otroligt fotbollsdum spelare. Det enda han har till sin fördel är hans speed. Usch, att ens tänka på summorna vi kommer att spendera för honom gör mig illamående, framför allt när vi har en spännande Palencia som redan nu är bättre än Bellerin.
Annons: