/spanien/barcelona/forum/10799.aspx/spanien/barcelona/forum/10799.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Emily
2012-02-11 23:25
El Nino Maravilla

Jag har ingen aning om vad spelarna har för inställning, jag tyckte att kämpaglöden i andra halvlek visade att de verkligen ville vinna. Första halvlek gjorde det däremot inte. Men det säger sig självt att man inte alltid kan vinna, eller hur? Självklart önskar jag alltid att Barcelona vinner, men man måste också vara realistiskt, vilket kanske är en egenskap som kommer med åldern. Många härinne verkar vara 15 år och i den åldern är det kanske inte alltid lätt att vara realistisk.

Klart man har rätt att kritisera spelare, men att önska livet ur spelare, kalla Alexis för horunge och Messi för jävla dvärg osv tycker jag är sjukt och smått äckligt och jag anser inte att det är att kritisera.

Istället för att kritisera laget när det går dåligt, borde man stötta laget. Men det är bara min åsikt.
Barcelona SamMajid
2012-02-11 23:23
KingLavezzi22

Jag gillar din inställning, men tyvär. De flesta här har redan gett upp.
Barcelona Smogen
2012-02-11 23:21
några konstateranden.

1. Med tanke på startspelarna och bytena har Pep sedan förra veckan gett upp ligan, eller börjat shota heroin.

2. Messi behöver å det snaraste få prata med en bra psykolog.

3. Under sina sämsta insatser var Chygrinsky ungefär dubbelt så bra som Pique var idag.

4. Kan man inte inför någon form av regel där man helt enkelt drar in lönen när spelarna skiter i att ens försöka. I så fall skulle 1a halvlek räcka till att dra in allas löner förutom Thiagos. Tycker fan det är oförskämt att ha en årslön på mellan 30-110 miljoner och sen inte ge sitt jävla 100% i de två matcher man spelar fotboll varje vecka.

5. tre felaktiga offsidebeslut, 1 som osasuna lade mål på, 1 där barcelonamissade friläga, 1 där osasuna missade friläge...och dessutom ett underkänt mål för barcelona, som typ kanske var offside. gick ju inte att se.
kan man inte bara införa kameror nu, tar hellre att jag måste vänta 30sekunder extra några gånger per match, än att det blir så här.

6. Har aldrig varit med om en domare som hjälper ena laget till att maska, förrens nu.

7. barcelona förtjänar tyvärr inte att vinna ligan denna säsongen.
Barcelona Pleeo
2012-02-11 23:21
Som barca-fans har man blivit lite bortskämd me alla segrar, titlar o sådant senaste tiden. Ibland är det bara att inse att de går inte o vinna hela tiden, förluster kommer och går.

Efter matchen var allt frid o fröjd här då finalplatsen säkrades, men här kommer en förlust o de blir tjafs direkt. De e bara att acceptera detta, spelarna går vidare och då ska vi som älskar detta lag utan tvekan också gå vidare.

Tankarna ska vändas till Leverkusen nu, skit i denna matchen helt folket!
Leverkusen och Champions League gäller nu!

Forza Barca, I BÅDE MED OCH MOTGÅNG!!
KingLavezzi22
2012-02-11 23:19
Många utesluter Barca från ligaguldet men än finns det chans och det genom att Real blir rånade på poäng. Som f.d Barca-fan hoppas jag helhjärtat att ni hinner ikapp Madrid eftersom det är ni värda samt att ni är ett bättre fotbollslag. Ni är utan tvekan världens bästa klubb i mina ögon. Ge inte upp hoppet vänner!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Nino Maravilla
2012-02-11 23:17
Btw måste bara säga att ikväll fick man det bekräftat att domarna i Spanien vill inte se katalanerna lyfta bucklan ännu en gång. Spanska domarnas nivå är bland de värsta jag sett.
Barcelona Gio Style
2012-02-11 23:13
Namn: Peshmerge - AS9
Sänt: 2012-02-11 22:19
Först 3 ord.."Helt jävla otroligt". Ligan blir bara mer och mer spännande för varje helg som Barca spelar sin "fina" fotboll och vinner och pressar liga ledarna. Grattis till ligatiteln Madrid. Med andra ord var det faktiskt på tiden, menmen.

P.s Messi är INGENTING utan Xavi & Iniesta. Bara att inse!

Dra härifrån, du hör inte hemma här.
Btw, Messi gör en hel del utan Iniesta och Xavi. Hade han haft Özil bakom sig hade han fortfarande smällt in mål. Hade han haft Sneijder sig hade han fortfarande gjort det. Han gör mer än alla andra spelare på egen hand.
Men idag hade vi ett obefintligt mittfält, ge valfri toppanfallare ett allsvensk mittfält som framspelare så ska du se att man inte kan göra mål varenda match,


Culés, dubbeln och säsongen kan fortfarande klassas som en bra säsong. Vi har blivit väldigt bortskämda med det här laget, tror ni att det finns något annat lag i världen som "räknar" med vinst innan varenda match förutom vi? Nope.

Visca el Barca! I med och motgång!
Barcelona El Nino Maravilla
2012-02-11 23:11
Emily

''Barcelona har vunnit ligan tre år i rad, det måste ta slut nån gång''

Kan det vara så att Barcelona spelarna har samma inställning som dig, och därav går det så pass dåligt i La Liga iår?

Vi har all rätt att kritisera laget för deras prestationer iår eftersom vi vet hur bra dom faktiskt kan spela. Sen förstår jag vad du menar med att det är pinsamt hur visa skriver ut sån ilska här ibland, det där är mer såna grejer man skriker ut av ilska hemma men som man absolut inte menar. Däremot bör man få kritisera laget när det går dåligt.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-02-11 23:08
El Nino Maravilla

Ja, vi har vunnit, fast inte med ett Barca som dominerar som vi har vant oss vid när vi spelar på CN. Vi vinner med kniven på strupen. Tycker hela försäsongen var dålig då vi också förlorade mycket och våra spelare hade lite småskador osv. Tror att spelarna saknar motivationen och Míster måste peppa varenda en i omklädningsrummet när våra spelare ska ut och spela.

Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2012-02-11 23:08
Vi kan inte förvänta oss och vinna ligatiteln varje år. Det skulle komma förr eller senare.

Visca barca i med och motgång!!!
Barcelona Emily
2012-02-11 23:05
Blev riktigt illamående av att läsa vissa kommentarer här inne under första halvlek. Ni som i ena sekunden satt och skrev skit om varenda spelare för att i nästa sekund jubla när Alexis gjorde mål - vidrigt! Ni som under första halvlek klagade på att Pep låter ungdomarna från La Masia spela, har ni glömt Xavi, Iniesta, Messi osv? Spelare som kommer från just La Masia.

Jag är så sjukt stolt över att Pep hellre satsar på ungdomarna än att köpa in massa spelare från höger och vänster. La Masia är Barcelonas framtid, ni som inte gillar det borde hittat ett annat lag att "heja på". Sergi Roberto kanske inte kommer bli någon ny Xavi, men hans talang går verkligen inte att ta miste på och han var riktigt bra i andra halvlek.

Seriöst, om Alexis två felaktigt bortdömda mål inte blivit bortdömda hade Barcelona vunnit och ni hade istället jublat över vilket geni Pep är som vilar spelare och ändå vinner. Hur hade det låtit om Iniesta hade startat och skadat sig igen? Hur mycket skit hade inte Pep fått då? Jag tycker att Pep gjorde helt rätt idag, att vi släpper in skitmål och får två mål felaktigt bortdömda kan inte han lastas för.

Barcelona har vunnit ligan tre år i rad, det måste ta slut nån gång. Senast ett lag vann ligan fyra år i rad var när Barcelona vann mellan 91-94. Tro inte att det är lätt att vinna ligan fyra år i rad. Vi fans har svävat på moln sen Pep tog över, han har radat upp den ena bucklan efter den andra, men nu är det dags att vi kommer ner på jorden och inser att det är okej att inte vinna ligan i år. Vi är ju för sjutton i final i CdR och har helt klart möjlighet att ta oss till final i CL också.

Som-hi Barça!
Barcelona El Nino Maravilla
2012-02-11 23:01
Shanghai - SHOOT ME $12

Hemmaplan har vi varit helt underbara, Sevilla matchen var ju ren otur och att deras målvakt var rena Superman den kvällen, detsamma gäller Sociedad matchen där vi var för ineffektiva bara, sådant brukar vända förr eller senare. Real Madrid 2-2 matchen var tillräckligt för att gå vidare. Betis spelade vi ju inte bra mot, men vi vann matchen och ibland är det just det som är det viktigaste. Däremot Milan 2-2 matchen på hemmaplan var en ren besvikelse med tanke på att Milan inte var med i matchen mer än 30 första & 30 sista sekunderna.

Men att vi tappat poäng i två matcher hittills på hemmaplan är det inget fel på, jag förvänta inte mig bättre precis. Det är som sagt bortaplan vi varit helt usla på, åtminstone i La Liga. 2-2 matchen mot Madrid i cupen räknas ju inte som poängtapp då det var en Cup och vi gick ju vidare, det var det viktigaste.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-02-11 22:56
El Nino Maravilla

Ärligt talat även på hemmaplan har vi varit dåliga. Jag kan ta 3-4 matcher som exempel (Milan, Real Betis, Sociedad och Real Madrid). Hela den här säsong har varit så usel.

Fy fan, jag saknar alla manita vinster från ifjol. Jag vet att vi kommer dominera igen, men inte denna säsong i alla fall. Jag vet att jag låter pessimistisk, men så är sanningen.
elbraco - Bojan y Thiago
2012-02-11 22:55
jag brukar försöka tänka att det är uppfriskande med en förlust men i dagsläget hade det snarare varit uppfriskande med en vinst på bortaplan.

fuck ligan, mot CL och kungens cup.

Vi kan glädja åt oss att Mali vann sin sista match efter två mål av Diabetes och därför kommer snart Keita hem. Han saknas uppenbarligen.
Coach pep.
2012-02-11 22:54
Jag är orolig för att resultatet ikväll kommer spela av sig negativt mot Leverkusen nästa vecka. Laget är inte vana med motgång så det kan lätt uppstå negativa spiraler efter tunga förluster som ikväll. Ja, det kommer att bli ett helvete borta i Tyskland är jag rädd för.

En förlorad ligatitel är inte hela världen med tanke på historian vi skapat senaste åren. Men ett uttåg tidigt även i CL skulle kännas blytungt då vi skulle förlora mycket status omedelbart.
Barcelona mbarca
2012-02-11 22:53
Alltså förstår inte att vissa säger spelarna är trötta och liknande saker. Att messi ALLTID ska försöka med väggspel och inte byter kant när han kan har inget med trötthet att göra. Att Pique inte pressar som han ska göra har inget med trötthet att göra. Att Pedro inte kan passa 2 meters passning har inget med trötthet att göra. Detta har pågått i flera matcher och då är det nåt som inte stämmer.

Messi går på planen och Pep gör inte ett sk*t!! Byt ut Messi för fan. Pep går ut o säger att Messi alltid vill spela. Jag bryr mig inte om han vill spela. Är han dålig ska han bänkas. Det gäller alla andra spelare också. Jag blir så frustrerad av att se Messi gå på planen. Han rör sig inte utan boll alltså!! Många spelare måste tas ner på jorden. Nån gång måste Pep börja kritisera dem..
Barcelona Messidinho_10
2012-02-11 22:52
Rambla~ Den spiralen neråt kan undvikas bara på 1 sätt. Ny tränare och 4-5 nya spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dill - Busquets!!
2012-02-11 22:51
Sist real vann ligan så kom vi tillbaka året därpå och vann varenda jävel titel som gick att vinna.

Känns dumt att snacka om nästa år, men då kommer motivationen vara på topp.
Och NEJ NEJ NEJ pep ska inte lämna, för mig får han vara kvar hur länge han vill. Visst går det skit dåligt den här säsongen men hans innebörd och alla tunga titlar går inte att vifta bort efter en dålig kväll på pamplona...kom igen
Barcelona El Nino Maravilla
2012-02-11 22:50
LeoMessi & MVP - 2011

Skippa skitsnacket, vi har absolut inte lättare mot dom svåra lagen. Vi har tappat poäng mot Bilbao, Valencia, Sevilla, Villarreal & Espanyol och dessa lagen är bland de svåraste i La Liga. Vi suger helt enkelt på bortaplan i La Liga, thats it!

Hetfield

Håller helt klart med det där angående Pep, han är för envis och vägrar inse sina misstag ibland. Så som ikväll att Roberto gjorde en usel match och borde varit den som blivit utbytt i halvlek för någon av Xavi/Iniesta/Fabregas.

Däremot Cuenca & Tello har gjort det riktigt bra senaste tiden och båda två gjorde riktigt bra inhopp ikväll så dom förtjänar verkligen den speltiden dom får förtillfället. Däremot Pedro borde vara längst ifrån en startplats just nu. Killen är helt usel, förstår verkligen inte vad som hänt med honom.
Barcelona DANI ALVES
2012-02-11 22:48
FC Barcelona i med och motgång, VISCA BARCELONA! <3
Barcelona Blaugrana80
2012-02-11 22:48
Vilket oerfaret svagt mittfält pep ställde upp med. Dom har aldrig spelat ihop heller!! Förstår att vi har match i veckan och vilar Lite spelare men det är ingen ursäkt! Det är samma vissa på bortplan, nonchalant spel, ingen rörelse.. Varför startade Pedro idag när Tello har gjort det så bra! När ska pep våga peta Pique? Pique har vart skit dålig i många matcher! Vid Alla 3 målen idag står han och sover.. Är rädd att ligan Kommer vara avgjort innan vi möter Madrid på camp nou och ni alla vet vad det innebär.. Blir tufft mot leverkusen med den inställning våra grabbar visar!! Visca Barca
Barcelona Rambla~
2012-02-11 22:47
Tänk tillbaka vad det här laget under Pep har presterat och uppnått. Personligen tycker jag nästan att vi har förlorat rätten att bli förbannade på dessa spelare. Även om man självklart ska kritisera spelare som presterar dåligt. Laget har varit på den högsta nivån under flera säsonger. Det går inte att nå högre, bara neråt nu.
Barcelona Andres inesta - El Illusionista
2012-02-11 22:47
Grabbar det gör ont som fan rivaliteten mellan barca och madrid är inte normalt. Man kan aldrig vara nöjd med vår prestation dock måste vi förlora någon gång ligan det är bara normalt. Dessutom tappar köpta spelare hungern snabbare!! Våra catalanska spelare kommer alltid vara hungriga efter att försvara clubens färgerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-02-11 22:47
Jag vet att alla Madridistas kommer in hit och läser med tanke på alla tummen upp till alla negativa inlägg, så vill jag att ni suger på denna tumme. Och grattis till er ännu en gång för att ni har vunnit.

Men först ska ni suga på denna tumme.
Barcelona Xavi#6
2012-02-11 22:47
Killar vet att det är svårt men upp med humöret, Stötta laget! Just det laget som har gett oss så mycket glädje under så många år. Är det inte alla fans dröm att ens lag har gett oss så mycket? Jag är tacksam till laget som har gett mig så mycket glädje, en sådan glädje går inte att köpa för alla pengar i världen. Denna dag känns mycket dyster och mörk, Men tro mig det kommer att bli ljusare igen. En klubb som FC Barcelona kommer att resa sig starkare än någonsin. För alltid FC Barcelona!
Barcelona Hetfield
2012-02-11 22:46
Rambla

Jag tror att Pep har hamnat i en situation där om han inte ger ynglingar chanser så kommer folk säga "men varför värvade du inte för", och då faller hela hans grej med att lyfta upp spelare från B-laget. Man skulle ha köpt en riktigt bra striker...typ Forlan.

Det är väl lite av styrkan och svagheten med Pep, och det är hans tjurighet. Styrkan är väl att han aldrig ger upp, men svagheten är att han inte kan ge upp när det är dags att släppa det. Jag gillar att han satsar på Tello och Cuenca, men att slänga in de i hetluften och säga "ja, ni ska rädda ligan" är för mycket för ynglingarna.
Barcelona MVP - 2011
2012-02-11 22:45
Nolito

Vi kommer att prestera bättre i CL eftersom vi förmodligen kommer ha ordniarie mittfälltare på plan

Messidinho_10
Det här laget med pinto i mål hade pissat på barcelona 2007-08. Överdriv inte nu va
Barcelona LeoMessi
2012-02-11 22:44
Nolito

Vi har inte problem mot dom svåra lagen då barca lyckas motivera sig. Problemet är dom mindre lagen. Jag är inte orolig mot dom bättre lagen i CL faktiskt, det är då barca visar sin riktiga sida
Barcelona Messidinho_10
2012-02-11 22:42
Det här känns precis som Reejkards sista säsong, då allt gick åt helvete... Vi behöver nya röster i laget och jag tror tyvärr Pep har gjort sitt.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Nolito
2012-02-11 22:41
Hur fan ska vi vinna CL med detta spel, kan någon svara på det? Klarar inte Osasuna borta, hur ska vi då klara Bayern, Chelsea eller Napoli?
Annons: