/spanien/barcelona/forum/10798.aspx/spanien/barcelona/forum/10798.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-11-05 13:04

Jag förstår Hetfield när han säger att han har skyhöga förväntingar på Sánchez, det har jag också. Jag förväntar mig en anpassningsperiod men när den är klar så ska han prestera riktigt bra fotboll, och tar förhoppningsvis en plats i startelvan senare. Jag tror han kan göra en riktigt bra säsong om folk har tålamod med honom när han kommer tillbaka, för det är en jobbig skada han har haft. En bra form kommer han antagligen inte nå förens början av december.

Jag håller däremot inte med om att man kan kalla honom flopp. Killen har spelat 4-5 matcher, man kan varken vara succé eller flopp då. Det finns likheter med Fontás nuvarande situation, skillnaden är dock att Sánchez inte kunnat spela fler än några matcher medan Fontás inte tycks ha Peps fulla förtroende för att starta fler matcher än han hittils gjort. När Sánchez kommit tillbaka, tränat upp sig ordentligt, spelat flera matcher från start och kommit tillbaka till normal fysiskt status, då kan man nog utvärdera honom. Det betyder troligen att vi inte kan göra en helt rättvis bedömning förens jul, och kanske till och med vid den tiden måste vi tänka på att han var tvungen att träna upp sig efter sin skada.
Barcelona R.E.M. god bless them
2011-11-05 12:56
Sluta tjöta om zlatan, det är ju d nollan vill. Ni kommer endå inte fram till nån slutsats
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rioja
2011-11-05 12:33
Victor Valdés är nu 48 minuter från att sätta nytt rekord i Spanien i att hålla nollan. Det nuvarande rekordet hålls av Abel Resino och är på 925 minuter. Till la liga rekordet är det dock 7 och en halv match kvar.
Barcelona Barca4eva
2011-11-05 12:09
Barca Barca, Hetfield använder ordet "flopp" på ett annat sätt än de flesta. Det har han förklarat flera ggr. Dags att lägga ner skiten nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2011-11-05 11:45
Hetfield

Du är partiskt i disskutionen "Sanchez" redan innan han värvades. Du ville ha Aguerro/Lavezzi. Och jag förstår dig, alla tycker olika o har rätt att tycka olika. Men ge killen en chans innan du börjar skriva Sanchez o flopp i samma mening. Har aldrig förstått mig på, "han är flopp tills vidare". Då kan man säga att Aguerro och Lavezzi skulle vara flopp om dom värvades till klubben, tills dom kommer o bevisar motsatsen. Innan man floppstämplar en spelare måste han fått en chans i klubben. Sen tycker jag att priset på Sanchez var ganska rimlig, kolla på hur marknaden ser ut nu, priserna går spikrakt upp. Det snackas om 50€ miljoner för Neymar som gör bra ifrån sig i en liga där försvarsspel inte existerar.

För åtta år sen värvades Ronaldinho för 28€ miljoner(rätta mig om jag har fel). Med tanke på hur priserna ser ut nu så tycker jag det var ganska bra pengar för Sanchez, sen om han är flopp eller succe får framtiden svara på.
Barcelona Hetfield
2011-11-05 11:27
Gio Style

Jag kan väl avsluta det med att förklara att jag tycker att han är en flopp TILLS VIDARE, det kan ändras.

Förövrigt så håller jag med, jag stör mig inte på dig som person, jag stör mig mer på att det alla ska skydda Sanchez om man kommer med minsta lilla kritik. Det är också smått löjligt att man kan tänka att han ska få ett par år för sig att anpassa och sen prestera. Nej, han kostade lika mycket som en världsstjärna och ska prestera så, kanske inte direkt idag, men jag förväntar mig en bra säsong redan nu. Om han spelar dåligt, så ska han få kritik och särskilt med tanke på hypen kring honom. Jag upplevde samma sak med Zlatan där man inte fick kritisera honom, jag orkar inte med att hans vapendragare ska vägra inse att även Sanchez bajs luktar illa.
Barcelona Barça-MeTi
2011-11-05 11:10
Grabbar va fan helt äärligt åt helvete me zlatan vem fan är han o prata om ? en jävla pajas är vad han är mer egoist och diva som person finns fan inte.. inte ens värt o babla om honom..har aldrig gillat han inte bara för att han snacka skit om barca utan långt innan han kom till barca har ja aldrig gillat den fjollan.. i mina ögon e han bara en överskattad näsa som svenskarna rövslickar för bara för att han spelar för sverige inget annat. inte undra på att zlatan är som han är för mkt luft tack vare media..fuuuck zlatan.. visca barca
Barcelona Gio Style
2011-11-05 07:44
Grace/Wastelands

Nu släpper vi det ämnet tycker jag, blev alldeles för mycket av det igår ;)
Grace/Wastelands
2011-11-05 04:07
Skönt att det daltas med Sanchez.

Han ska prestera om några år. Nej. Han ska prestera nu. Den här säsongen och i framtiden. Han kostade massvis med pengar och var en av serie A's bästa spelare (om inte den bästa) förra året. Spelar ingen roll att han är "ung" elelr ska "anpassa sig". Han kostade nära på 40m euro. Han ska prestera nu. Han är 23, inte 13. Om "några år" kan Cuenca och andra talanger prestera. Sanchez ska prestera nu och är knappast tänkt att fylla hålet som uppstår om några år när vi inte får fram några nya talanger. Det dräller med spelare som kan tänkas vara ruggigt bra om 3 år. Så det är knappast då Sanchez ska blomma ut.

Culéak

Men det är ju bara Yayanister och Zlatanister som är sura på Pep för att dessa två blev sålda. Jag är otroligt glad att båda såldes. Jag skiter egentligen hur bra de presterade. Låter de sina agenter ifrågasätta sin speltid och ifrågasätta Pep kan de dra oavsett hur bra de presterar. Och det gäller varenda spelare. Om spelaren inte kan ta det snacket internt med tränaren kan han bokstavligt talat dra åt helvete.
Barca4ever1
2011-11-05 02:41
Snälla kan Zlatan gå och gömma sig nånstan eller något, Det räcker med att visa honom titlarna från våras för att få tyst på honom. Jag är verkligen glad att vi möer Milan snart :)
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-05 02:23
Att en 30-årig landslagskapten hotar att slå en tränare framför pressen, ja, då behövs det väl ingen raketforskare för att lista ut vem som är idioten i den här röran!

Att Pep tackade Zlatan efter att han lämnade och hyllade honom som spelare säger väl också en del om Peps personlighet.

Finns inte mycket mer att tillägga!
Barcelona CuléAK
2011-11-05 02:11
Inte för att dra upp bråket mellan Pep och han andra men kunde inte låta bli när jag läste
att vissa berömmer Sir Alex när han kastar ut stjärnor som Beckham för att fastlägga att ingen är större än laget. Men när det gäller Pep och stjärnor som Yaya och han andra så nej så gäller inte det faktumet längre.Blir äcklad.
Barcelona Barca4eva
2011-11-05 01:33
Forumet är en flopp just nu, that's for sure :p
Barcelona >The Reporter<
2011-11-05 00:42
David Villa Todavia Maravilla !
Barcelona Gio Style
2011-11-05 00:28
Kan vi lämna det här nu?
Vi kommer ju aldrig någon vart, alla tycker olika. Det är ändå helt okej att göra det...
Barcelona Gio Style
2011-11-05 00:09
Hetfield

"Flopp betyder att en spelare misslyckas att nå de förväntningarna som fanns på den spelare. Om Sanchez inte lyckas slå de förväntningarna, då är han en flopp i mina ögon."

Här håller jag helt med.

"Han är det tills han bevisar det motsatta. Jag må vara hård, men jag förväntar mig det bästa av spelare. Så är det"

Nu motsäger du väl dig något? Han är en flopp om han inte lyckas slå de förväntningar du har på honom. Hur kan han floppa på förhand för att klubben ansåg att han var värd en högre summa än vad du tyckte? Han har ju inte haft chansen att slå de förväntningarna.

Det kan vara så att du tycker att man är en flopp innan man har bevisat något, men du definerar ju ordet flopp högre upp på ett annat sätt.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-05 00:04
Hetfield

Ändå kallade du mig osympatisk människa med noll empati när jag sa att Bojan förtjänade att slängas ut pga dålig spel i flera år och att han bara snackar skit för att han är bitter och feg. Han gjorde inte ett skit och fick så många chanser sen han var 17. Ändå försvarade du honom så mycket.

Så varför inte vänta på Alexis? Varför döma honom på förtid? Du kör skyldig till motsatsen är bevisad snarare än oskyldig till motsatsen är bevisad?
Barcelonistas
2011-11-05 00:02
Sanchez är inte en färdig världsstjärna än, att förvänta sig att han redan nu ska spela ut hela sitt register och vara jämn en hel säsong är för stor krav. Det är galenskap faktiskt att förvänta sig något sådant.

Cesc kan jag däremot hålla med om, det är en världsstjärna och han ska enligt mig prestera direkt. Men att ställa så stora krav på Sanchez är befängt.

Villa är avdankad, och Sanchez ska spela på samma nivå som Messi, haha snacka om att folk har tappat det.

Barcelonito

Håller med dig om allt angående Sanchez.
Barcelona Hetfield
2011-11-04 23:51
Gio Style

Man kan ju definiera ordet "flopp". Flopp betyder att en spelare misslyckas att nå de förväntningarna som fanns på den spelare. Om Sanchez inte lyckas slå de förväntningarna, då är han en flopp i mina ögon. Han är det tills han bevisar det motsatta. Jag må vara hård, men jag förväntar mig det bästa av spelarna. Så är det.

Innan du säger att jag är för hård mot Sanchez, så kan jag säga att Cesc är en flopp tills han visar att han är värd 40 miljoner. En bra inledning på säsongen är inte mycket i mina ögon, presterar han bra i över 3 säsonger så är han värd den summan. Ett bra inhopp mot Real Madrid verkar vara Sanchez topp hittills.
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-04 23:50
Jag var faktiskt lite mer skeptiskt inställd till värvningen av Fabregas på förhand. Jämfört med Alexis...Jag visste att han skulle passa in men var tveksam till om han skulle bli överflödig, stå i vägen för Thiago. Om han tillförde mycket nog för att vara värd pengarna, helt enkelt!
Men hittills har jag blivit rejält motbevisad där :)
Barcelona Gio Style
2011-11-04 23:50
Hetfield

Jo, jag fattar fortfarande vad du menar. Det sa jag senast också.
Jag håller bara inte med om att så fort en spelare köps för en hög summa så är han en flopp tills han gör succé. Finns inte så mycket logik bakom det tänkandet, i varje fall inte i min värld.

Jag har ALDRIG sagt att man ska dalta med honom heller, jag tycker tvärtom att du med all rätt kan ställa krav på honom.
Barcelonistas
2011-11-04 23:48
Spelare som alltid har jätte stor potential brukar vara dyra på marknaden. Sanchez ska självklart leverera men inte som Messi-Xavi-Iniesta. Inte än i alla fall.

Jag håller med Barcelonito/Lucho Enrique 21.


" att om man köps för en hög summa och har mycket hype, då ska man prestera"

Haha
Barcelona Hetfield
2011-11-04 23:47
Gio Style

Du tycks fortfarande inte ha fattat varför jag placerade honom i Chyg eller Zlatan gruppen. Jag anser (som jag har förklarat flera gånger) att om man köps för en hög summa och har mycket hype, då ska man prestera. Personen ifråga är en flopp tills han presterar, så är det bara. Det är ingen dagisverksamhet, har man köpt en överhypad spelare för runt 40 miljoner euro i värde, då ska man bara prestera. Man kan inte köpa Sanchez och säga "ja, men du ska visa ditt rätta jag om 3 år". Jag kan argumentera varför jag är tveksam över Sanchez, men det har jag gjort flera gånger.

Jag hoppas att jag var tydlig den här gången.

Barcelonito

Du är tydlig, men jag håller inte med dig och tycker att dina argument och din ton är dryg. En spelare som kostar så mycket ska prestera, punkt.

Förövrigt så är han snart 23 år, och lever mycket på snabbhet. Dags att prestera, kanske inte direkt, men jag förväntar mig en bra säsong.
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-04 23:44
Ja men självklart har ni rätt i att Sanchez har mycket att bevisa. Jag har aldrig påstått något annat. Är bara glad att vi har honom i vårt lag, eftersom jag vet vilken bra spelare det är - och jag hoppas verkligen han får ut sin fulla potential i Barca.

Sen är det ju olika hur man ser på en sådan här dyr och, enligt mig, spännande värvning. Jag väljer att utgå från den ljusa sidan, tills dess att jag blir motbevisad... och de få minuter han har spelat har i alla fall inte fått mig att ändra uppfattning :P
Framtiden får utvisa om Sanchez är värd pengarna eller inte.


Barcelona Gio Style
2011-11-04 23:42
Hetfield och Éluc

Ingen har väl heller sagt att vi ska hylla Sanchez? Vi får också ha höga krav på honom, speciellt med tanke på priset.
Nu är denna diskussion passé enligt min mening, men Hetfield placerade honom i samma kategori som Ibrahimovic och Chyg senast jag hade den här diskussionen med honom. I mina öron är det kritik :P

Jag personligen tycker varken att man ska hylla eller kritisera honom. Dels för att han inte har varit dålig men också för att han inte har hunnit bevisa något.
Låt tiden utvisa om han blir flipp eller flopp.

Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-04 23:42
Éluc

Hetfield: "Jag har aldrig påstått att han är en dålig spelare, det jag säger att utifrån hypen kring honom och priset så ska han prestera som en världsstjärna."

Svar: Nej, han behöver inte alls prestera som en världsstjärna just nu. Han ska spela jävligt bra, men för att han är en jävligt bra spelare. Inte för att han köptes för att vara en världsstjärna på en gång. Är jag tydlig nog?
Barcelona >The Reporter<
2011-11-04 23:40
Någon med bra tips inför morgondagens matcher? Har tänkt att köra en lången.
Barcelona Good Guy Greg
2011-11-04 23:38
Någon som kan hjälpa mig med en sak?

Jag letar efter bra fotbolls dokumentärer men hittar inga. Någon som kan rekommendera några?
Barcelona FC BARCELONA <3
2011-11-04 23:37
Hetfield

Jag brukar inte skriva i forumet ofta men jag följer den flera ggr om dagen och jag kan erkänna att du kommer faktiskt med riktigt vettiga svar och påståenden. Men när det gäller Sanchez så har han inte fått chansen till att du ska ifrågasätta/kritisera honom, visst var han blev väldigt dyr men med tanke på vad andra klubbar var villiga att betala för honom så fick vi honom för ett ganska bra pris. Killen är fortfarande ung och har framtiden framför sig. Han har inte varit en stjärnspelare tidigare men är på väg att bli det i Barcelona. Det jag vill komma fram till är att ge honom tid så kommer han besvara dina höga förväntningar det kan jag garantera dig.
Barcelona Éluc
2011-11-04 23:37
Det är ju inte det jag hävdar heller. I ditt tycke ska vi alltså hylla Sánchez för att han är en investering för framtiden, och inte alls behöver leverera den första säsongen? Köps man in för dem pengarna ska man bevisa att man är värd varenda euro. Är det bara jag som tycker detta är självklart? Nu förväntar jag mig inte 30+ mål av Sánchez, för det är inte rimliga mål för en spelare som inte heter Messi eller Ronaldo. Jag förväntar mig däremot att både han och, kanske framförallt Cesc, håller en jämn nivå under säsongen, är bra (inte briljant) i dem större matcherna och gör en del mål.

Varför är dessa förväntningar obefogade för att Sánchez är ung och "en investering för framtiden"?
Annons: