/spanien/barcelona/forum/10788.aspx/spanien/barcelona/forum/10788.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Hutch
2011-12-05 19:24
Roja y Azul

Det är signerat Kaljic. Är man förvånad? Han är ju t.om. utskrattad i de engelska forumen på SF nuförtiden.
Barcelona Roja y Azul - FCB
2011-12-05 19:23
Varför kom inte detta målet med i top 3 från Messi?
Länktips!
Barcelona Roja y Azul - FCB
2011-12-05 19:19
''Kul att majoriteten av de som röstat på fotbollskanalen ser Ronaldo som världens bästa fotbollsspelare. Förvisso är det fotbollskanalen men ändå. Ca 3600 personer har röstat och Ronaldo leder ganska så stort. Kul att fler och fler börjar förstå hur bra han egentligen är. Kommer väl också samtidigt med Real Madrids ev. kommande framgångar.''

Dagens patetiska inlägg. Jag måste bara fråga hur han resonerar när han utgår från en röstning som fotbollskanalenhar gjort där 10åringar medverkar.

Den är från Puertan och skriven Kaljic.
Who else?
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-12-05 19:10
Det börjar närma sig till El Clasico nu. Snart är det bara fem dygn kvar, längtar otroligt men är samtidigt extremt nervös. En förlust skulle verkligen vara förödande, en vinst skulle vara fantastiskt. Ett oavgjort är enligt mig inte bra resultat. Vi har fortfarande chans då men för att verkligen vara med på allvar behövs en vinst. Så kryss kommer vara som förlust för mig.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-12-05 19:04
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Han har en hög placering men konsitgt att folk fortfarande tycker Xavi är bättre och att Ronaldo kommer före för att hans namn är så mycket större. Enligt mig är han klar tvåa efter Messi. Och nej, det är inget misslyckande men han är fortfarande underskattad.

Hutch

Ja, du kanske har rätt. Han ju inga stora titlar men när man tänäker efter så är det inte så många tränare som utmanar. Enda jag kan tänka på är Villas-Boas. Pep ska i alla fall vara klar segrare, annars är något konstigt.
Barcelona NoGo™
2011-12-05 19:03
Roja y Azul - FCB

Här är det.
Atlético addeh
2011-12-05 19:01
ponta p

Jo, fast betydelsen av målet skall ju förbises. I sådana fall hade nog Messis mål på Bernabéu varit solklar utmanare.

Linus Hallenius mål i Superettan kom ju på andra plats ifjol, det var väl av smärre betydelse. :P
Barcelona Roja y Azul - FCB
2011-12-05 18:38
Kan någon länka till Neymars mål, då jag inte vet vilken ni syftar på :P
Barcelona Roja y Azul - FCB
2011-12-05 18:37
Iniesta has invested €420.000 in 3rd division club Albacete, becoming the main shareholder. His father will become vice-president. [via efe]
Barcelona peterstensson
2011-12-05 18:36
snart dags för EL CALSSICO :D
Barcelona Hetfield
2011-12-05 18:31
Priser är ju fortfarande helt korkade. "Här ska du få ett pris för att du tjänar X antal miljoner och spelar fotboll som jobb".

Give me a break. Det är som när de ger Oscar till skådespelare, "här får du ett pris för att du läser högt något någon annan har skrivit och att du låtsas vara någon annan."
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-12-05 18:23
L.A.M Nr 10

Kan man kalla Iniesta för underskattad för att han blir världens 4:e bästa spelare? Kom igen, ge er. Underskattad vore han om han blev nr 25.

Att vara världens fjärde bästa spelare är inget misslyckande. Man kan inte säga att Ronaldo och Xavi inte förtjänar sina platser.
Hutch
2011-12-05 18:20
Bara för att Iniesta oftast inte är med på prispallarna betyder det inte att han är underskattad. Jag tror att de flesta fotbollsvetare är medvetna om att han är en av världens bästa mittfältare. De flesta lag har stor respekt för Don Andrés.
ponta p
2011-12-05 18:18
addeh

Hehe. Jo absolut, Neymars mål är riktigt, riktigt snyggt, annars hade det ju inte varit topp 3. Men sett till liga och betydelse ser jag Rooneys som nummer 1. Troru jag missade Rooneys mål förresten? Hann se första halvlek av den matchen sen var jag tvungen att dra och jobba, ångesten jag fick när jag hörde att han gjort årets mål...
Hutch
2011-12-05 18:14
L.A.M Nr 10

Mourinho är helt korrekt med i topp 3 årets tränare enligt mig. Förutom Sir Alex och Pep är det ingen som åstadkom mer förra säsongen. Inte ens Villas-Boas, en inhemsk cup, en portugisisk ligatitel och en sleten Europa League-titel räcker inte när Mourinho tagit de vita till en semifinal i CL, tog hem CdR-titeln och hamnade 2:a i La Liga.

Men vinner gör han inte. Pep är självklar i.o.m vårt fantastiska år.
Atlético addeh
2011-12-05 18:08
ponta p

Hehe, kan förstå att det lät lite dumt. Målet (om det hade blivit mål) hade naturligtvis inte blivit lika snyggt om inte Nani gjort ett så dåligt inlägg. Tycker dock den tekniska briljans och förarbetet till Neymars mål håller så hög klass hela vägen, därför röstar jag på det målet.
ponta p
2011-12-05 18:06
addeh

Haha så du tycker inte Rooneys mål är snyggare än Neymars för att spelet innan och inlägget, som förövrigt tar på en spelare, inte är något vidare? Det är ju fulllkomligt tokigt att säga så.
Det gör ju bara Rooneys prestation bättre eftersom bollen byter bana, sen att han gör det mot lokalkonkurrenten och ett direkt avgörande mål verkar inte du tycka spelar någon roll då.

Solklart årets snyggaste mål, sett till förutsättningar och individuell teknik.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-12-05 17:53
Måste säga att Messis mål hamnar trea på den listan. Tycker även att det fanns andra mål bland dom första typ 10 som var snyggare.

Rooneys mål är så extremt klockrent. Det är den snyggaste bicakletan jag har sett och då räknar jag med Rivaldos mål mot Valencia. Så jävla perfekt träff så det finns inte. Där snackar vi striker ända ut i tåspetsarna.
Många cykelsparkar flyger mer som en båge över målvakten och är relativt lösa men hans är ju riktigt hård med vilket gör mig extra svag för det målet.
Solklart etta bland alla mål.

Neymars mål är en mer komplett prestation. Vacker teknik, speed, speluppfattning, you name it. Dribbelnisse extreme.

-edit: tittade på messis mål nu i efterhand och visst lyfter han den medvetet över honom för att sedan peta in den. Sjukt snyggt. Dom borde som alla andra redan ha skrivit valt målet mot Real Madrid, men det kanske var för likt Neymars mål?
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-12-05 17:36
Det är riktigt irriterande att Iniesta fortsätter vara underskattad. Vad ska han göra för att bli erkänd som så bra han är? Sen så bryr man sig inte så mycket om själva priset men som addeh säger så är det jobbigt att ingen verkar ge Iniesta det erkännandet han förtjänar.
Barcelona Barcadinho.
2011-12-05 17:35
Xavi har inte varit i topp form under det här året, men jag undrar om inte hans närvaro på plan fortfarande har betydt så mycket mer än iniesta.
Iniesta har presterat bättre, men det är inte samma sak som att spridda trygghet runt spelarna av rent närvaron på plan.
Det är ungefär som med Puyol. En 70 procent Puyol är fortfarande viktigare för laget än 90 procent Mascherano. Ju pga karisman, erfarenhet och allt detta.

Vet inte om det stämmer men bara en tanke.

På tal om el Clasico - många runt omkring mig pratar om vikten att vinna. Det är självklart en stor fördel. Men jag tycker att det absolut viktigaste är att inte förlora. Jag är nöjd med ett kryss. Försprång med 6 poäng är fortfarande överkomligt, särskilt med tanke på att vi möter marängerna senare på CN.
Barcelona NoGo™
2011-12-05 17:34
Vem var det som tog ut de tre målen? Skriver under på att Leos mål mot Madrid borde vart med där.
Atlético addeh
2011-12-05 17:31
Håller för övrigt med er andra att Messis mål på Bernabéu solklart var ett av årets mål, och betydligt snyggare än målet mot Arsenal.

Måste säga att Neymars mål är snäppet snyggare är Rooneys. Det målet är helt perfekt. Rooneys är en fantastisk prestation, men spelet innan är inget vidare och inlägget håller ingen vidare klass.
Atlético addeh
2011-12-05 17:30
LAM

Co-signar första stycken fullständigt. Iniesta sprang om Xavi ordentligt förra säsongen och var fullständigt briljant. Var bäst på plan i mer eller mindre samtliga Champions League-slutspelsmatcher på hemmaplan (Arsenal, Shakhtar & Madrid). Varv också en gigant i finalen, där förvisso både Messi & Xavi var magiska.

"Jag hade dock respekterat om Ronaldo var med på pallen men utan Iniesta? Ett skämt."

Klockren mening. Kan inte påstå att jag är särskilt upprörd, mest besviken på att Iniesta inte får det erkännandet han förtjänar efter ett smått magiskt år. Ser man till föregående år är det tydligt att Xavi är på väg utför och inte varit alls lika jämn. Å andra sidan unnar jag naturligtvis Mr. Hernández att för tredje året i följd ta en pallplats, kanske är det dags att knipa en andraplats nu då?
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-12-05 16:40
Nomineringar är lite konstiga tycker jag. Egentligen ska nog Messi, Xavi och Iniesta vara topp 3 men om man inte vill ha tre Barcaspelare i topp så ska ändå Iniesta vara före Xavi. Enligt mig är han klar tvåa och gick om sin mittfältskollega förra säsongen. Xavi har inte varit lika dominerande i år, men fortfarande väldigt bra naturligtvis, medan Iniesta höjt sig ytterliggare en nivå. För mig så är Messi klar etta och Iniesta klar tvåa, sen är det jämnt. Jag hade dock respekterat om Ronaldo var med på pallen men utan Iniesta? Ett skämt.

Och sedan är frågan hur Mourinho kan vara topp 3 årets tränare. Visst, alla vet att han är otroligt bra och har vunnit titlar med tidigare lag men i år har flera tränare varit mycket bättre och vunnit flera och bättre titlar, med sämre förutsättingar. Villas-Boas borde nog varit med. Vann trippeln med Porto i våras. Mourinho kom flera poäng efter i ligan, vann visserligen cupen men åkte ur CL. Pep bör vinna, Sir Alex bör komma tvåa. Allt annat är konstigt.

Sen måste man också få kritisera Messis mål, hur kunde det komma topp 3? Otroligt snyggt, speciellt om han gör det med meningen, men så bra var det inte att det ska vara ett av årets mål. Även Messi har gjort några snyggare, tex mot Real Madrid i Cl-semifinalen på Bernabéu. Om något av hans mål skulle komma med är det målet det bästa.
Barcelona Aniesta8
2011-12-05 16:28
Messis mål mot Arsenal är visst snyggt men varför valde de inte hans andra mål mot RM i CL semin? Den där målet är mycket snyggare. Han börjar nästan från mitten och vad han sedan gör vet ni redan.
Barcelona Hetfield
2011-12-05 16:26
Rioja

Jo, nu i efterhand lyckades jag klura ut det, tack för att du sammanfattade det.

Nåja, man ska ta det med en nypa salt, men det är intressant att veta vad Neymar och Pep sa till varandra som fick Pep att helt plötsligt vilja ha honom i laget.
Barcelona Rioja
2011-12-05 16:23
@ Hetfield

Det står att Guardiola har pratat med Neymar på telefon och att han då skulle ha ändrat uppfattning om spelaren till en mer positiv inställning. Det står även att Guardiola ska ha förklarat för Neymar hur han har tänkt sig hans roll i ett framtida Barcelona.

Det står även att en eventuell framtida övergång kan ske mycket tidigare än vad som först föreslogs.

Givetvis så ska man ta allt som kommer ifrån El Confidencial med en stor nypa salt.
Barcelonistas
2011-12-05 16:23
Santos star Neymar says he wants Barcelona to beat Real Madrid in Saturday's Clasico clashThe Brazilian starlet is backing his compatriots Dani Alves and Adriano in this weekend's Clasico and also revealed that he hopes to one day play alongside Xavi and Messi

Som sagt det är alla spelares dröm att få ta på sig den röd blå randiga tröjan.
Culé - Messi y Alexis
2011-12-05 16:01
B right back Montoya, who rejected many offers, will sign his contract renewal after the team returns from the Club World Cup in Japan. [md]

There's a deal on the renewal of Barcelona B right back Martin Montoya (20), whose contract expired in June, until 2014. [mundo deportvo]

JA! Hoppas det stämmer.
Barcelona Barca4eva
2011-12-05 15:48
Haha, kolla bara på FKs röstning...
Annons: