/spanien/barcelona/forum/10681.aspx/spanien/barcelona/forum/10681.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-04 13:18
förvånande att bartra, med sitt stora barcahjärta, resonerar som han gör
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-11-04 12:28
Bartra måste visa tålamod. Det finns definitivt en stor chans att han i framtiden spelar i A-laget, speciellt om han fortsätter vara såhär dominant i Liga Adelante. Men om han tvekar att förnya så är det lika bra att låta honom gå, det finns många andra som också kan bli något stort, och som kanske är beredda att kämpa ännu mer för det. Hade jag varit Bartra hade jag stannat och fortsatt kämpa, det är det smartaste han kan göra. Annars kan han gärna gå till en annan klubb.
Barcelona el Flaco
2011-11-04 11:45
Miguel Rico skriver idag i sin kolumn på MD att klubben håller på att förhandla med Montoya och Bartra i hopp om att kunna förnya deras respektive kontrakt. Bägge canteranos sägs ha erbjudande från italienska och engelska klubbar som erbjuder summor till spelarna som Barcelona inte kan matcha.

Av dessa två verkar det som att Montoya är närmast att acceptera Barças erbjudande, medan Bartra inte har det lika klart för sig. Enligt Rico vill den unge mittbacken ha en garanti att han kommer få chansen i A-laget och det kan inte klubben garantera honom. Såväl Montoyas som Bartras kontrakt går ut nästa år.

Detta är väl nackdelen med att ha så pass många talanger under en och samma årskull. Det mest troliga är väl att inte alla kommer kunna flyttas upp, vilket naturligtvis är synd. Dessutom har vi redan Fontás i A-laget som inte får mycket speltid så Bartra kan väl knappast förvänta sig något mer.
banklev
2011-11-04 11:29
Man1

han hoppade upp på pinto
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2011-11-04 10:29
Haha kollade igenom lite gamla meddelanden snacka om att faila två ggr om, men det var ju en madridista så. humor!.

"Hah Suarez håller inte så jäkla mycket högre nivå än Bojan, bara så du vet. Men ni får gärna göra det för min skull. Bara en liten åsikt"

Den här tar priset.

"Heh men kom igen mannen, varför har såna som du så svårt att erkän att spelare som Gago är bättre än busquets just nu, jag säger inget om at busquets kan bli bättre så småningom, men just nu har Gago breddare repertoar, allt jag ville säga"
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2011-11-04 10:21
Någon som vet var man kan köpa självbiografier (eller liknande) av tex Piqué. Antar att dem inte har översatts till svenska men engelska går bra.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-04 03:19
MVP - 2011

Sir Alex deltar inte ens i alla lagets träningar. Han sparkar skor på Beckham och slänger ut Nistelrooy från klubben av personliga problem. Skulle förvåna mig mycket om han hade så jättebra kontakt med alla lagets spelare. Det där är en ledarstil. Pep har alltid sagt att hans dörr till kontoret är alltid öppen, om någon vill prata är de välkomna. Bojan vågade inte prata själv, det erkände han. Han sa att han inte fick fram ord.

Sir Alex är världens bästa tränare, för mig är han överlägsen. Pep är en lärling och framtiden. Han är inte perfekt, han erkänner sina misstag och är ödmjuk. Men jag tror inte han har problem med att prata med enstaka spelare.

Zlatan gav honom en anledning att frysa ut honom. Efter att Raiola pratat ÅT Zlatan flera gånger så sa Zlatan något själv och Peps svar var det mest intressanta i det hela, nämligen: "Åtminstone säger han någonting själv och inte genom sin agent." Det lär funka i Italien, men absolut inte i Barcelona!
Barcelona Man1
2011-11-04 02:10
Kommer ni ihåg när Barca mötte Arsenal på emirates 09/10? Zlatan gjorde två mål och hoppade på Pep av lycka. Det var under den tiden Zlatan var utfryst av Pep enligt han själv. Varför hoppade han på Pep och var överlycklig när han hatade honom då? Lite konstigt faktiskt.
Barcelona R.E.M. god bless them
2011-11-04 01:12
Det som svider mig mest är att vi har 7 lah varav 6 återstår i europaspel å england har 8, poängsystemet e enkelt å england rycker ganska rejält som bäsa liga enligt uefa ranking, spanien har tur som har real å barca, annars hade ligan varit 3-4 liga
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2011-11-04 00:25
Good vibes with Villa

The double Ballon d’Or winner categorically denied the claim, made by a Valencia newspaper, that there was a rift between him and David Villa. “It really surprised both of us. I have no idea why this story was published. The fact of the matter is that I don’t have a problem with El Guaje, not at all. We get along great, just like we do with the rest of the squad. Neither of us have anything to say about this, we’re not worried about it because we know it’s not true,” added Messi.


Bra försök Marca och AS, smutstidningar. De hade även Audi sponsor möte idag där både Guaje och Messi skrattar på bilder.
Barcelona Blaugrana80
2011-11-03 23:26
Seriöst vad sysslar förbundet med?? Rayo Vallecanos tränare Jose Ramon Sandoval klagade på domaren vid flera tillfällen när laget mötte Villarreal i helgen. Han stängs av i två matcher.
Det är samma straff som Mourinho fick efter att ha petat Barcelonas assisterande tränare Tito Vilanova i ögat.
Jag tycker att det är överdrivet att straffa mig så här. Det är helt fel att jag och en person som petar någon i ögat får samma straff, säger Sandoval till Reuters. Jag får betala ett pris för att jag är en rookie-tränare i en liten klubb. Detta är med fan stor Skandal! Men å andra sidan ingeting som förvånar mig
 
Barcelona MVP - 2011
2011-11-03 23:19
Pep har en märklig oförmåga att kommunicera med enskilda spelare.. något han måste bli mycket bättre på..
Barcelona påfågeln
2011-11-03 22:50
Barcas har kört över citys u19 lag i NextGen-serien, dock så verkar många av Barcas spelare varit mycket yngre än 19. :)
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-11-03 22:18
Jag fattar inte varför det här snacket ska börja igen nu 2 år senare bara för att Zlatan har släppt en bok... Zlatan har inget med dagens Barca att göra, så låt de snacka om hans bok i Milan forumet eller något.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-11-03 22:17
Zlatan kunde väl aldrig tänka sig att Pep skulle bänka en 650-miljonersvärvning.

Verkligheten kom ikapp honom som en pungspark. En ovan situation för en spelare som alltid varit fixstjärnan och som presidenterna framhållit som till och med större än klubben han spelat för. Så hanterar man Zlatan, och det funkar om man vill vinna ligan och spela kvartsfinal i CL. Det funkar inte i Barca.

Visst tillåter Pep och klubben individualism, men aldrig på bekostnad av klubben eller spelidén, än mindre resultaten. Messi är absolut en egoist, men är ff ödmjuk inför det chefen vill. Grejen med honom är också att han, till skillnad från Zlatan, har kompetensen att på egen hand rätta till saker.

Det är lätt att vara efterklok. Det är inte lika lätt att gå vidare. Zlatan måste känna ett oerhört stort behov av att "skriva av sig" - det känns som att han ännu inte riktigt gjort sig kvitt spöket - eller filosofen.

För Pep är det dock lättare - han är sann mot sig själv och är stenhård i sin relation med spelarna. Sviker man honom, vänder han ryggen. Kalla det vad ni vill, för mig är det viktigt att en tränare fokuserar på laget, och inte på enskilda spelare. Som chef tar 20% av dion personal 80% av din tid, för att nå de resultat Pep åstadkommit behövs 100% på rätt saker.

Faktum är att både spelare och laget blivit bättre och utvecklats kontinuerligt under Pep, något som inte varit fallit om han valt att lägga krutet på divor.

Nu är det fokus på den där jävla champions, Zlatan tittar bakåt, Pep framåt.
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-03 22:13
Instämmer med Hetfield och tycker det är ett värdigt avslut på Zlatansnacket för idag. Gärna för all framtid också
Barcelona NoGo™
2011-11-03 22:09
Hetfield

+1


Haha Cesc :P, se länk
Barcelona Hetfield
2011-11-03 22:02
Desto mer ni pratar om Zlatan, desto mer låter ni Zlatan och hans fans få "trolla" er. Barcelona har gått vidare, det verkar som att Zlatan inte kan göra det.

Skit i honom. Han är betydelselös.
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-03 21:58
Frodo

Men vad faan..! Vilka ska få spela egentligen? Hade velat se alla de där på planen mer eller mindre
Barcelona Frodo
2011-11-03 21:53
"På fotbollsmässiga grunder var han för mig en självklar startspelare i Barcelona..."

Verkligen? Både Bojan och Pique var bättre än honom som centerforward på slutet av säsongen. Pique gjorde mer på 10 minuter som center mot Inter än vad Zlatan gjorde under hela matchen.

Det blir tröttsamt att höra Messi-argumentet. När Pep tog över var intentionen att så småningom flytta in Messi centralt. Tito Vilanova, andretränare i Barca och Peps högra hand, spelade Messi centralt på ungdomsnivå där han var riktigt bra på att kontrollera matchrytmen. Han hade sagt till Pep att teta honom där och med facit i hand var det ju rätt beslut?

Å ena sidan säger Zlatan att Messi började snacka men samtidigt säger han att Messi, Iniesta och Xavi är skolpojkar som bara följer order. Hur ska han ha det? Bestämde Messi eller följde han bara order?

Att köpa Zlatan var fel. Att bänka och sälja honom var helt naturligt då han var medioker. Att bara skylla på tränaren är patetiskt. Har han hört talas om självkritik? Han låter lika bitter som Hleb som inte ens platsar i Birmingham längre.

Tar man en titt på Mascherano har han mer cojones än vad Zlatan visade upp även om han själv och hans fanboys vill tro motsatsen. Han kom till Barca trots att han visste att Xavi, Iniesta och Busquets var starttrion. Han fick spela lite och var rätt medioker i början. Dock bet han ihop och kämpade på trots att det var långsökt att han skulle få speltid och numera är han fullt integrerad i truppen samt systemet och har en startplats som mittback.
Barcelona Éluc
2011-11-03 21:42
Frodo

De måste ju gå med på ett undantag med tanke på att det var deras beslut kring datumet. Vi kommer omöjligen att kunna få ihop tillräckligt många spelare.´.
Barcelona 100% AntiMadridista
2011-11-03 21:39
Ponta P: Du är fan pinsam... seriöst!

Du jämför priser som Zlatan har fått i SVERIGE eller i kalle anka ligan? Hur har det gått för honom i landslaget och i CL? Sverige vinner oavsett vilka de möter när Zlatan är borta..men så fort han är med så vinner man i bästa fall med 1-0
Barcelona el julio
2011-11-03 21:32
Tack för svaren. Jag tror att Zlatans problem (mentalt) handlade om att han inte fick det utrymme han var van vid. På fotbollsmässiga grunder var han för mig en självklar startspelare i Barcelona och det tror jag att han var även för Pep, egentligen, men av olika anledningar som har med gruppen, honom själv och Messi att göra urartade situationen. Jag kan känna att det är ett stort slöseri med fotbollmässiga resurser, men inser samtidigt att sådant kan ske. Det är även viktigt att komma ihåg hur viktig kapprustningen är mellan de stora klubbarna och i den kampen ingår det att locka de stora namnen till sig, de som säljer tröjor och matchbiljetter. Säga vad man vill om Zlatan, men han är den typen av stjärna.
Barcelona Man1
2011-11-03 21:20
Har en känsla av att Zlatan fejkar en skada dagen innan Milan-Barca...
Barcelona Frodo
2011-11-03 21:20
Thiago, Cuenca, Bartra, Montoya, Muniesa och Planas har blivit uttagna till det spanska U21-landslaget.

Detta borde ses som något positivt men det är i själva verket tvärtom då de inte kan delta i cupen mot Hospitalet. Det är landslagsuppehåll då vilket även innebär att majoriteten av a-laget kommer att vara borta.

RFEF har klantat sig med schemat. Man måste ha ett visst antal a-lagsspelare med i truppen till cupen vilket kan bli ett svårt krav att uppfylla. Att man dessutom inte kan ta med sina bästa från b-laget gör inte saken bättre.
Dani Alves.
2011-11-03 21:19
Hoppas Atletico verkligen kan börja utmana på allvar för dom ser heta ut ikväll.
Barcelona 1.70-ligan
2011-11-03 21:12
Barcelonito

Haha, okej det är bara Marca och AS. Då lär Villa och Messi ha fantastiska kombinationer tillsammans på lördag. Det brukar ju bli precis tvärtom mot vad de tidningarna påstår.. så jag hoppas att nästa kampanj från dem blir att Barca kommer bli titellösa i år :)
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-11-03 21:10
Hyscha Pep? Hans problem är ju att Pep inte pratar, varför hyscha honom? hahaha.

Vad vet vi? Han kanske fejkar skada igen och jagar hamstrar med nunchaku om 3 veckor.
Barcelona Rioja
2011-11-03 21:06
el julio

Tja man kan se det som så att utan Zlatan hade Barsa inte vunnit la liga, visst är 70 miljoner euro mycket pengar men Barsa la i början av 2000-talet samma summa på Overmars-Petit duon och man vann inte ett skit. Aldrig har någon kommit in här och kritiserat den värvningen, där snackar vi verkligen att kasta pengarna i sjön.

För två år sedan köpte Perez Ronaldo och Kaka för att vinna la liga, två mästerskap senare har man fortfarande inte vunnit. Var de 1,5 miljarderna verkligen en bra investering med tanke på utdelningen hittills?
Barcelona Mascherano
2011-11-03 20:58
Tänk om Zlatan skulle sänka Barca och hyscha Pep. Hoppas inte! Är orolig fan!! Milan får inte vinna matchen!
Annons: