/spanien/barcelona/forum/1068.aspx/spanien/barcelona/forum/1068.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2016-06-11 20:54
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Alltså fy faan!! Vem är det som har gett bort EM matcherna till tv4? Vill de på riktigt att vi ska betala för att slippa reklam och lyssna på dessa så kallade experter? Kommer inte svt sända några matcher alls? [/QUOTE] SVT sänder England -Ryssland nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-11 20:54
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Alltså fy faan!! Vem är det som har gett bort EM matcherna till tv4? Vill de på riktigt att vi ska betala för att slippa reklam och lyssna på dessa så kallade experter? Kommer inte svt sända några matcher alls? [/QUOTE] England-Ryssland är på svt bruh...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-11 20:53
[QUOTE=DM1982]Barcelona met with entourage of centre back Samuel Umtiti (22) in Lyon yesterday. Deal is close. Transfer fee would be 30-33M. [le dauphine] Ska tydligen vara nära nu. Jag har inte någon koll på killen men jag är bara glad om vi köper in en spelare som kan sin position från början. Inte någon mittfältare som ska skolas om till back. [/QUOTE] Fan hände med 20-25M...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-06-11 20:53
Alltså fy faan!!

Vem är det som har gett bort EM matcherna till tv4?

Vill de på riktigt att vi ska betala för att slippa reklam och lyssna på dessa så kallade experter?

Kommer inte svt sända några matcher alls?

Barcelona DM1982
2016-06-11 20:51
Lite ot men Real Madrid Castilla förlorade hemma mot Lleida med 3-0. Blir svårt för dem att vända det i playoffspelet till segundan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-06-11 20:48
Jag har sett exakt noll matcher med Umtiti så jag tänker egentligen inte uttala mig om det utan överlåter det till de som faktiskt vet vem han är. Jag vill bara mana till lite försiktighet så det inte blir en "Doria" över det hela igen.
Barcelona Yellow cake
2016-06-11 20:47
Har nån sett Umitit? Vad tror ni om den spelaren, är det nån som vertkligen kan lyckas? Känns som att man hart inte så mkt tid på sig att lyckas i Barca, då kraven är så höga
Barcelona Yellow cake
2016-06-11 20:45
@DM1982:

Amen brother
jag har typ gett upp..haha
Barcelona DM1982
2016-06-11 20:43
Barcelona met with entourage of centre back Samuel Umtiti (22) in Lyon yesterday. Deal is close. Transfer fee would be 30-33M. [le dauphine] Ska tydligen vara nära nu. Jag har inte någon koll på killen men jag är bara glad om vi köper in en spelare som kan sin position från början. Inte någon mittfältare som ska skolas om till back.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-11 20:42
[QUOTE=MrKnowledge]Visst är de Roberts(sportchefen) första transfer fönster ? ska bli intressant och se om han kan lyckas bättre än zubi [/QUOTE] Japp, stämmer. Jag tror på Roberts förmåga men är inte övertygad om att han har de bästa förutsättningarna att lyckas i detta fönster. Vi får väl se, hur som helst aer jag honom som mer ambitiös än Zubi och jag gillar hans sätt att kommunicera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-11 20:38
Engelsmännen som gärna utger sig för att vara civilisationens missionärer runt jorden, snarare än skoningslösa kolonisatörer fullt i klass med historiens värsta på området, visar oss åter igen vad "Rule Britania" betyder i praxis. Pöbelfasoner av maskerade fotbollsfans, som lätt hade kunnat tas för SA, om dom haft bruna skjortor. på sig.Och ryssarna som inte verkar vilja vara sämre än sina "förebilder", fyller på med sina egna svinerier. Sorgligt.
Barcelona MrKnowledge
2016-06-11 20:17
Visst är de Roberts(sportchefen) första transfer fönster ? ska bli intressant och se om han kan lyckas bättre än zubi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-11 20:05
Du kan träna kondition, fysik, löpningar ja även dribblingar. Du kan memorera hur/vart/när man slår passningar, du kan lära dig förstå spelet bättre. Men när det har funnits spelare som maradona, Messi, iniesta M.fl så har dom den speciella egenskapen som man FÖDS med att låta allt ske naturligt på plan. En egenskap som får dig att agera impulsivt under milli sekunder utan marmoreringar om vad som är bäst eller att agera bara för att.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-11 20:03
Smogen

Ärligt, jag struntar i Neymar.

Även om han och hans pappa också frias i detta ärende, så kommer det att få konsekvenser i den andra änden eftersom pengarna (de €40 miljoner Barcelona betalade till Neymars pappas bolag 2011 och 2013) inte tagits upp som lön i Brasilien. Där har de också öppnat ett case i just detta ärendet och beslagtagit tillgångar på $45 miljoner. Så han kommer få det hett om öronen oavsett.

Det här handlar, i alla fall för mig, om att klubben för första gången sedan den grundades 1899 blir skyldig till ett brott. Det betyder i förlängningen att om samma sak skulle hända igen, dvs att klubben blir fälld i domstol, kan det innebära skador som inte går att reparera och leder till konsekvenser även på det sportsliga planet. Hade detta varit en VD för ett vanligt företag hade han fått sparken med omedelbar verkan av styrelsen.

Men detta är väl enligt Bartomeus egen slogan "bo pel al Barca" - dvs bra för Barca...
Barcelona Yellow cake
2016-06-11 19:55
@L.A.M Nr 10:

Nu gillade jag ditt inlägg. Grejen är väl såklart, som du säger, att båda är exceptionella talanger. Kim Källström sa en bra grej en gång: "man tränar väl sig till en talang". Kan väl dock se att Ronaldo har tränat hårdare än nån annan, på nåt sätt ser jag inte att Messi kommer göra lika mkt mål när han är 32 (men jag hoppas såklart att jag har fel) Däremot håller jag Messi som en större talang, det kommer liksom mer naturligt till honom. När Messi var som bäst gjorde han mer mål än Ronaldo gjort under en säsong. Nu när hans speed blivit lite sämre så har han ju blivit nån slags hybrid mellan Xavi och gamla Messi..
Barcelona Smogen
2016-06-11 19:19
[QUOTE=the cameroonians]Varit iväg och inte hunnit skriva så mycket om Neymar-fallet och Bartomeus vägval att lägga skuldbördan på klubben för att slippa den personliga delen i fallet. Ska inte bli långrandig, men... När klubben blivit anklagad för olika saker de senaste åren har ledningen alltid skyllt på någon annan, t ex en "svart hand", Real Madrid, FIFA osv. Men när det väl kommit till att sakerna ska avgöras så har man inte en enda gång vunnit. Till och med anklagelerna mot Laportas junta om att de skulle lett klubben i förlust har förklarats ogiltiga. Så nu när det gäller Neymar, ett fall där man konstant hävdat att man gjort rätt, att man skulle gjort samma sak igen och att man lovade medlemmarna att utan problem vinna i domstolen, så väljer man alltså att ÄNDÅ gå med på att ta ansvaret/bära skulden - men då se till att klubben får bära skulden och betala för misskötseln. Nu kommer det att bli en ny hetsjakt på Barcelona som klubb från media och andra som ser möjligheter att profitera på vår vackra klubb och dra ner den i skiten än mer. Så, vem kommer då att få försvara dess färger? Ja, inte blir det ledningen utan som vanligt spelare och medlemmar som får stå upp. Artikel 74 och 74 i klubbens stadgar gör gällande att en medlem inte får agera så att klubben går med förlust och i sådant fall blir personen ifråga av med sitt medlemsskap. Den kan därmed inte t ex kandidera till presidentposten eller liknande. Räkna därför med att flera medlemmar kommer att stämma Bartomeu. De som är pro-Bartomeu kommer att hävda 3 saker; 1. Det kunde bli värre och klubben kunde få betala en större slant om fallet går vidare och det blir en fällande dom. Så mycket som €63 miljoner 33% skatt. 2. Nu kan man lättare driva det andra fallet i Neymar-caset, det mot DIS som ägde rättigheterna till spelaren under tiden i Santos. För i.o.m den aktuella förlikningen kommer de 40 miljoner som Barcelona betalade Neymar/Neymars pappa ses som lön och inte övergångssumma. Därmed kan inte DIS claima dessa som transferpengar, bara 40% av de €17.1 miljoner som Santos fick. 3. Klubben "sparar in" €17 miljoner som åklagarsidan krävde den på i samband med fallet. Men detta spelar ingen roll. Det handlar uteslutande om att vi har en president som sätter sin egna prestige och person före klubben. Det enda rätta hade varit att utlysa omval och låta frågan avgöras av medlemmarna. [/QUOTE] Innan så har det ju snackats om att Neymar och hans pappa riskerar fängelse. Om jag tolkar denna uppgörelsen rätt så förhandlar man bort den risken? Jag har innan tyckt att denna dealen verkat för jävlig, men om jag tolkar den tätt och Neymar klarar sig så kanske det inte är så dumt ändå. Eller vad säger du?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-06-11 18:53
LAM TACK
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-06-11 18:52
Rambla Seriöst du framstår som ett stolpskott. Läs mina inlägg respektive dina och säg till mig vem som "fläker" med armarna och verkar irriterad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-06-11 18:52
Fattar inte varför det skulle vara något negativt att vara en träningsprodukt. Visst är det nice att vara en råtalang men är det inte mer imponerande att ha tränat sig upp till en sådan hög nivå? En sak som jag stör mig på är när man så onyanserat sållar in Messi och Ronaldo i kategorin "talang" respektive "träningsprodukt". Om man inte förstår att Messi tränat hårdare än de flesta andra och inte ser Ronaldos talang är man ju helt ute och cyklar, samma sak när det gäller Bale.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-11 18:50
[QUOTE=Vampíro]Bale är skit. Ska vi snacka om varumärke ja där har ni ett ypperligt exempel på någon som lever på sitt "brand". Han stack ut i loserklubben Tottenham och hans värde gick upp. När det kommer till talang och kvalitet så är han inte i närheten utav de bästa i världen. [/QUOTE] Uselt passningspel, bedrövlig på små ytor, inte ens topp 20.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-06-11 18:48
Amo.38 Ok, jag försökte i all välmening men du verkar inte vara mottaglig för stunden. Gaggar jag, är det jag som är buttert? Är det också jag som fläktar med armarna, "höjer" rösten, hoppar på andra här och kritiserar deras inlägg för någon liten skitsak samt verkar allmänt irriterad? Aja, ta ett toy vetja och ta inte allt så allvarligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-06-11 18:41
Lägg till att det knappast funnits några brittiska spelare de senaste 20 åren som kan placeras i kategorin Crack, Rooney är väl den som varit närmast, så förstår man ju varför britterna hajpar upp Bale så fort de får chansen och vill lägga honom på samma nivå som Messi och Ronaldo befinner sig på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-06-11 18:37
Rambla Vad gaggar du om? Är jag den överkänsliga eller du? Du verkar vara butthurt, vi sitter här och killen spelar ett EM och målskytt i en CL final. Du får han att låta som en inkompetent fotbollspelare för att han tränar hårt? Det är väl det du försöker säga?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-06-11 18:34
Bale är skit. Ska vi snacka om varumärke ja där har ni ett ypperligt exempel på någon som lever på sitt "brand". Han stack ut i loserklubben Tottenham och hans värde gick upp. När det kommer till talang och kvalitet så är han inte i närheten utav de bästa i världen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-06-11 18:31
Amo.38 Ta det lugnt nu, andas in långsamt. Får man ens kommentera något eller? Överkänslig much? Hade våra spelare tränat så mycket, tex Messi, hade det varit alldeles för orättvist och överlägset för motståndarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-06-11 18:28
Haha så får Slovakien gult för den tacklingen...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-06-11 18:25
Hur fan kan domaren fria efter den tacklingen på Hamsik? Nästan rött ju.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-11 18:22
[QUOTE=El_Jefe (Heisenberg)]Vad snackar du om? Han är snabb och hoppar högt, därav komplett! [/QUOTE] Han är också väldigt bra i Fifa o då är man en bättre spelare irl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-06-11 18:22
Fan vad det gnälls här inne över RM spelarna. Att han är träningsprodukt eller talang vad spelar det för roll? Har ni inte lärt er att hårt arbete också ger framgång? Jag önskar att våra spelare ibland tränade lika seriöst vid sidan av planen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-06-11 18:19
@Rambla~:


Vad snackar du om? Han är snabb och hoppar högt, därav komplett!
Annons: