/spanien/barcelona/forum/1052.aspx/spanien/barcelona/forum/1052.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2016-04-16 16:18
xXKonan - med tanke på hur mediokra Real är just i år så tror jag Getafe har rätt så bra chanser att lyckas störa dom. Sen om det räcker till poäng det återstår att se men tror inte Real får det lätt. Borta matcherna har inte varit något som Real varit så bra på den här säsongen heller. Getafe får se upp med Reals omställningar.
xXKonan
2016-04-16 15:59
Är det bara jag som kommer att skippa se när Getafe lägger sig för Real Madrid?
Barcelona A good coach is everything!
2016-04-16 15:59
Sluta komma med en massa ursäkter ni e fucking skämmiga Vi har vart sämst senaste 4 veckorna exakt därför är vi inte i semifinal.. Så som vi spela mot Atletico hade vi utan stress också säkert förlora mot vilket motstånd som helst i CL.. Du kan inte ha spelare som går på plan i CL och tro att er kvalité ska ta er vidare. Man måste ha en spelidé och mönstra bästa elvan. LE har tyvärr inte lyckas med det taktiska eller motivations biten för som vi spela hade stoke tagit ut oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2016-04-16 15:29
Alla vet till exempel att City är betydligt sämre än Barcelona. Ändå är City i semifinal i CL. Det säger ju en del om att tillfälligheter styr. Real har ju haft enklast möjliga lottning hela vägen. Att de är i semifinal och troligtvis även når final säger egentligen inte ett skit! Att man däremot ligger trea i ligan säger väldigt mycket!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-16 14:36
Mike79 - bara en 10 åring skulle hävda att Chelsea 2012 var Europas bästa lag... finns nog ingen som tar dig seriös när du påstår att det mest ovärdiga laget 2012 var Europas bästa lag...
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-16 14:36
Man behöver inte va bästa laget i EU för att vinna CL. MED tur och flyt så kan du vinna CL, se bara på Inter, Chelsea och Real. De är tuffare att vinna ligan än CL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mike79
2016-04-16 14:31
Barcelonistas "Njut av dina likes nu" Och där tackar jag för mig du får diskutera med någon i din egen ålder/IQ nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-16 14:20
Mike79 - vrf är Inter med på den listan? Du säger att dom är med på listan för att du tycker vi var så mycket bättre. Såg du ens semifinalerna mot Chelsea 2012? Mot Inter var vi det bättre laget, men mot Chelsea 2012 var det spel mot ett mål. Chelseas 2012 vinst var ett mirakel hur du inte kan se det är skumt. Dom hamnade på en 7de plats i pl tror jag tom också.
Barcelona Barcelonistas
2016-04-16 14:16
Mike79 - fotbollen fungerar inte så den spelmässiga delen är så otroligt viktig när man ska bedöma vilket lag som är världens bästa lag. Även om Inter vann Cl 2010 så var dom inte bäst i världen, vi var fortfarande bäst i världen fram till semifinalerna där vi tom va de bättre laget. Du kan inte ta bort 7-8 månaders fotboll där vi varit absolut bäst i världen för att sen blunda för det och ge de epitetet till ett lag som inte ens varit nära i det spelmässiga och gå enbart på ett dubbelmöte som handlar om tur och tillfälligheter.Du underskattar den spelmässiga delen enormt finns en anledning till att Pep Guardiolas Barcelona ses som ett av historiens bästa lag tom det bästa genom tiderna av väldigt många. Ska man gå på sättet du tänker på så kan vi ju sätta ditt Chelsea 2012 som ett av historiens bästa lag också?


Det bästa laget vinner inte alltid så har det varit i fotbollen genom alla tider. Chelseas 2012 vinst ansens idag som ett mirakel och det tycker nästan alla. Finns ingen som tycker att Chelsea 2012 var det bästa laget i Europa förutom du.Det bästa laget vinner i princip alltid ligan det handlar inte om tur elr tillfälligheter på samma sätt som det gör i Cl.
Barcelona Mike79
2016-04-16 13:59
Kröjff Tänker inte diskutera teknikaliteter med dig men förstår du verkligen inte vad jag menar? Att Inter "made my list" beror väl på att jag är färgad och fortfarande bitter över förlusten då jag tycker att vi var det bättre laget, men det är just det som är min poäng, oavsett vad så är Inter Champions Leauge mästarna 2010 sen kan jag och andra Barcelona fans tycka att "vi" var det bättre laget men nu repeterar jag mig själv bara. Och nej, en liga titel väger absolut inte lila mycket som en Champions Leauge titel, varken ekonomisk eller prestigemässigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-04-16 13:35
Mike79 I konsekvensens namn kan jag inte se annat än att det är rent "skitsnack" från din sida, att i sammanhanget sätta "kanske" framför Inters fullkomligt obestridliga seger i Champions League 2010. För vad är i dina ögon egentligen skillnaden mellan att som Chelsea FC vinna över Bayern M 2012 och som Inter göra detsamma 2010? Varför reservationen "kanske"? I all synnerhet som Inter faktiskt vann finalen med 2-0, emedan Europas enligt din egen tvärsäkra "logik" absolut bästa lag två år senare i kraft av sin seger, nämligen Chelsea, behövde få finalen till förlängning och sen en straffläggning innan man efter många om och men kunna avgöra vilket av klubbarna som var värdiga titeln ifråga. Som sagt: "Skitsnack".
Barcelona Mike79
2016-04-16 12:44
Mycket skitsnack har man fått läsa här inne men det där tar nog priset. Det spelar ingen roll hur ett lag vinner en cup, vinna är allt! Allt annat är dåliga ursäkter från dåliga förlorare. Chelsea 2012 var just Europas bästa lag, för dom vann det mest prestigefyllda och största cupen i Europa/Världen. Samma sak kan sägas om Grekland 2004 och kanske Inter 2010. Tror inte grekerna bryr sig särkilt mycket om hur defensivt deras lag spelade för tolv år sen nu när dom kan kalla sig för Europa mästare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-16 12:09
Acrobat - precis Cl titlen blir så mycket större om du samtidigt vinner den inhemska ligan. Sen har de med andra faktorer att göra typ hur bra fotboll du levererat under säsongen jag menar med lite tur i matcher och flytt i lottningar så kan ju vilket lag som helst vinna Cl. Kolla bara Chelsea 2012 som ett exempel. Och Chelsea 2012 var långt ifrån europas bästa lag.
Barcelona Acrobat
2016-04-16 09:10
Enligt mig är en CL-vinst inte lika mkt värd om man inte samtidigt vinner ligan. Ligan pågår under en betydligt längre tid och alla möter samma motstånd. Det är därför den riktiga värdemätaren kring vilket lag som faktiskt är bäst sett över en längre period. Att bara vinna CL säger inte så mycket. Även ett sämre lag kan ha tur med tillfälligheter och ta sig långt. Har man dessutom hjälp med riggade lottningar så är det klart att man går långt i turneringen. Man ska inte överdriva... Real är självklart ett av världens bästa lag. Däremot är de inte bäst och jag är tämligen säker på att majoriteten av världens fotbollsintresserade människor håller oss som det bättre laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-04-16 00:56
Varför har inte jag kunnat skriva under dagen? Har jag skrivit något konstigt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-15 23:33
Håller inte med men det är som sagt en smak sak vilken titel som man tycker väger tyngst. Enligt mig så är Cl mycket roligare att vinna det ger en helt annan känsla men jag håller fortfarande ligatiteln som den viktigaste titeln varje säsong. Under ett ligaspel så krävs det att laget är otroligt jämnt och har en tydlig ide varje match medans Cl handlar oftast väldigt mycket om tillfälligheter. Ett ligaspel visar i princip alltid vilket lag som är bäst medan Cl inte alltid gör det då det är så små marginaler oftast som avgör.För mig är ligatiteln speciell och den är också viktigast för mig. Vinner vi den i år så är det vår 24 ligatitel och jag är övertygad om att vi kmr gå om Real Madrid i antal ligatitlar i Spanien. Vi har gått + på Real Madrid sedan 90 talet. Så länge vi går + vart 10 år på dom så är det bara positivt.Möjligheten att Real ska vinna Cl finns givetvis men jag är fortfarande hyfsad säker på att dom inte kmr vinna. Det baserat på hur dom spelat hela säsongen det är alldeles för mycket brister i spelet och jag tycker egentligen samtliga lag som är kvar är bättre även om City ibland kan vara ojämna.
Barcelona enkos
2016-04-15 23:23
Vi har skrattat mycket åt Real och hånat de sedan vi vann trippel och särskilt efter deras uttåg från spanska cupen och 4-0 segern på Bernabeu. Nu har de all rätt att skratta och håna tillbaka och det gäller bara att svälja det och gå vidare. Jag personligen är inställd på att Real vinner CL för att inte bli allt för besviken om det verkligen händer. Skulle de trots allt inte lyckas med det blir jag glad. Vinner vi å andra sidan dubbel så kan det på något sätt jämföras med en CL segern även om den senaste väger tyngre. och då blir alla glada och nöjda utan att kunna håna varandra så mycket.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-15 23:16
[QUOTE=Neymar N11]- He who angers you controls you. Syftar främst på dom som snackar om Madrid 24/7. Tänk om real vinner CL, vad kan ni göra åt det ingenting. Ni bara ger er huvudvärk och förkortar erat liv. Är det värt det??? Skaffa ett liv, precis som en missbrukare som är påverkat av droger så är ni påverkad av real och Ronaldo. [/QUOTE] Exakt. Jag kan erkänna att jag också blir arg ibland men vissa här tar det som liv och död. Det är klart att Real fansen provocerar när dom ser hur arga alla blir. Det blir bara löjligt efter ett tag. Man kan uttrycka sin besvikelse osv på ett finare vis än många här inne gör. Tycker alla borde läsa på lite om buddhism och stoicism. Ni kan lära er viktiga grejer som ni kan använda i vardagen,för att minska på lidandet. Livet fortsätter oavsett vad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-04-15 21:32
@Barcelonistas:
Äh, Justin Bieber har faktiskt blivit rätt bra nu för tiden. Twitter, instagram och allt sånt har blivit så populärt nu att du knappt kommer att hitta unga spelare som inte är aktiva där. Kollar man på Neymars utveckling som spelare i Barcelona är det även uppenbart att detta inte påverkar honom heller. This term, Neymar has become a much better passer. As well as being on course to beat last season's goal return, he’s already smashed his previous assist tally, which currently stands at 10 for the season in La Liga. More intriguingly, other statistics concerning passing have improved massively. In the league he’s creating 3.2 chances per game, which compares favourably to 1.8 last season and 2.2 in 2013/14. Perhaps most notably, he’s now hitting 1.8 accurate long balls per game, compared to 1.3 last season and 0.4 in his first season – a sign he’s become more expansive with his passing.
Mod.
2016-04-15 21:05
Trollet är spärrat//Admin.
Barcelona the cameroonians
2016-04-15 20:57
Nevermind.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-04-15 20:22
Bartomeu sa det ju idag, spelarna visar att de glömt förlusten och är glada igen... Det är emellertid inte helt ovanligt att, i sammanhanget, småsaker blåses upp till extrema proportioner när det som gick på räls helt plötsligt spårar ur. Däremot kan man lugnt konstatera att spelarna under Lucho har en större frihet när det gäller media. Bara att Neymar sitter på Instagram en halvtimme innan en avgörande kvartsfinal i CL indikerar att friheten är stor. Minns hur det var under Pep (utan att göra fler jämförelser), då sov truppen vid flertalet tillfällen på hotell innan match och det var full fokus på det sportsliga. Men (användandet av) de sociala medierna har eskalerat de senaste åren och är en så stor del av människors liv så det är svårt att avgöra om det är vettigt att reglera användandet. Min slutsats är dock att en tränare förr eller senare tappar omklädningsrummet oavsett om det handlar om det sportsliga eller rent disciplinära. Oftast är det en kombination, och det är väl inte helt otippat att media direkt börjat ifrågasätta Lucho och spelarna. Hur som helst måste de berörda visa vart de står inför och under nästa match. För det är ju så att "man" tillåter fan så mycket mer när det går bra. Men kom ihåg att även fotbollsspelare (och tränare) är i första hand människor (de också).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-15 20:05
Börjar se saker som jag inte gillar i Barca.


Neymar måste bort att hans favorit sångare är Justin Biber säger nog ganska mycket. Ständigt ska han lägga upp massa bilder på instagram, killen fokuserar mer på sin frisyr än att faktiskt prestera. Alves behöver jag inte ens go in på bara och kolla på den senaste videon han lagt upp på sig själv.Piques periscop elr vad fan det heter var roligt ett tag men det har gått överstyr nu. Fokus verkar inte ligga på fotbollen två av Atleticos mål är ju tack vare att Pique inte hade rätt position.Barcelona the cameroonians
2016-04-15 19:41
Det sägs på weloba.com att Lucho hade en samling med spelarna innan gårdagens träning där han i stället för att gå in på de analytiska och taktiska delarna i förlustmatcherna uppmanade dem på ett "konstruktivt" sätt att finna ett sätt att förändra situationen - allt för att försöka lyfta stämningen i truppen inför säsongsavslutningen. Truppen hade en träningsfri dag idag, men det hindrade inte flertalet spelare från att spontanträna på egen hand. De tre kaptenerna var såklart där, liksom alla tre målvakter och de skadade spelarna. Däremot saknades brassarna och MS(N) samt nyförvärven Arda & Vidal. Hade Enriques ord något att göra med vem som dök upp och vem som valde att stanna "hemma"? Tja det får tiden utvisa, men lite talande är det kanske.
Barcelona Neymar N11
2016-04-15 19:39
- He who angers you controls you. Syftar främst på dom som snackar om Madrid 24/7. Tänk om real vinner CL, vad kan ni göra åt det ingenting. Ni bara ger er huvudvärk och förkortar erat liv. Är det värt det??? Skaffa ett liv, precis som en missbrukare som är påverkat av droger så är ni påverkad av real och Ronaldo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-04-15 17:47
Herregud hur lkan du gå rakt in i fällan och skriva en uppsats? Nej dags för uncle Vampíro att ta en paus från forumet. Hjälper inte att försöka höja nivån. Later!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-15 17:36
Barcelona Barcelonistas
2016-04-15 17:32
679 - mannen kallar du det för dominans det Real prestera i Clasico? Hade Barcelona varit på sin normala nivå så hade detta så otroligt usla och mediokra Madrid åkt på däng precis som Benitez gjorde.Zidanes Real är i princip samma lag som Benitez 0 skillnad förutom att laget fått lite mer självförtroende.Ja åker hellre ut i Cl mot ett starkt Atletico än att glida på en räkmacka fram till semin efter att ha spelat mot Roma-Wolfsburg-City.Mot City blir det respass också. Seriöst Roma-Wolfsburg-City det är ju tuffare för vissa lag i Europa League....
Barcelona Blaugrana91
2016-04-15 17:30
Till troll Bara sluta du är genomskådad. Ett tips, ska du trolla var lite mer trovärdig och upprepa inte typ "fucking" i varje mening, du kanske tycker det låter coolt? Vad vet jag? Men det ser bara larvigt ut...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-15 17:28
679 - skäms inte du att komma in hit och leka Barcelona supporter? Du skapa ditt konto igår och ditt första inlägg så ska du kritisera allt och alla här inne? Men framför allt ska du sitta här och kritisera mig för vad jag tycker? Vadå vem fan bryr sig om Real fick City? Det laget har ju glidit på en räkmacka i Cl slutspelet det är ju ren fakta som ingen kan blunda för. Man fick Roma i åttondelen som var det enklaste motståndet, sen drog man miljonlotten igen där man lottades mot Wolfsburg, och nu det senaste mot City som var det enklaste laget Real kunde lottas mot av dom lagen som var kvar.Kom inte in hit och förringa våran prestation där vi gick 39 matcher utan att förlora en match. Visst 2016 kanske vi inte har varit så bra som vi hade kunnat vara men vi har stundtals fortfarande varit världens absolut bästa lag sen att vi hamnade i en formsvacka i den viktigaste perioden av säsongen är helt enkelt bara olyckligt. Sen säger du att vi blir räddade av MSN? Ja dom spelar ju i vårt lag så vad är felet med det? Om vi blir räddade av MSN så blir ni räddade av UEFA som serverar korv med bröd till er i varenda utslagningsrunda. Seriöst Roma-Wolfsburg-City, jag trodde detta var UEFA CHAMPIONS LEAGUE och inte Europa League... Att det sett ut som det gjort senaste matcherna beror på att laget är helt utbränd dom har spelat otroligt många matcher framför allt trion. Lucho har inte kunnat rotera MSN trion då vi inte haft någon och rotera med tyvärr där har du förklaringen.Riktigt stor pajas är vad du är hur orkar du människa att komma in hit som en äckel maräng och röra upp känslorna din pajas?. Vi slog ut City-PSG-Bayern-Juventus föra säsongen i Cl att PSG hade skador visst i hemma matchen men i returmatchen hade dom med alla och åkte på däng ändå, sen mötte vi PSG i gruppspelet där dom hade full man och vi slog dom ändå med 3-1. Det var bara Bayern som saknade några spelare och det var Robben, om du följt Bayern så är dom inte lika beroende av Ribery längre då han kommit till åren. Så människa jämför inte vår trippel säsong med eran mediokra säsong. Frågan är om du på allvar tror att några skadade spelare gör sån stor skillnad? Vi var världens absolut bästa lag föra säsongen och vi är det fortfarande när saker och ting stämmer för oss. Kom inte in hit och snacka, du kmr in hit och snacka,r La Decima året mötte Real ett Dortmund som saknade en hel elva samt ett Atletico som saknade två av sina bästa spelare... Vi vinner ligan varje år medan ni bara vunnit 1 liga på 8 år det är ni som är mediokra. Vi har vunnit 4 Cl titlar senaste 10 åren och 2 tripplar senaste 6 åren vad fan har ni vunnit 1 ligatitel på 8 år, och sen en one hit wonder Cl titel som ni vann bara tack vare tur.Real Madrids senaste vinst mot oss var enbart tack vare att Barcelona var helt ur form och inget annat. Tror du ens på det du skriver själv? Ni har varit skit dåliga och den ända anledningen till att ni inte har åkt ut ur Cl är tack vare att UEFA har serverat er blåbärslag. Om du tror att Real hade ens haft en chans om Barcelona varit i sin absoluta bästa form så tycker jag verkligen synd om dig. Hade laget varit i toppform så hade det blivit 4-0 precis som det blev sist? Du vet den där matchen som slutade 0-4 på Bernabeu minns du den? Benitez skrev och han skrev, det blev mer text på hans anteckningar än självaste JK Rowlings Harry Potter böcker.
Annons: