/spanien/barcelona/forum/10501.aspx/spanien/barcelona/forum/10501.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2012-03-29 02:24
ForzaaMilan

Ska du tilltala mig så gör du det med respekt annars låter du bli, förstått? Antingen bemöter du mig på samma sätt som jag bemöter dig, annars har du inget på ett forum att göra.

* Alexis är straff! SLUTDISKUTERAT, han blir fälld. Läs regelboken!
* Schevas mål ska godkännas. Nöjd?

Jag gillar inte heller när spelare omringar domaren för att påverka domslut, men vi är knappast de enda som gör det. Och ang. Valdes så har det säkerligen mer att göra med alla domslut vi fått emot oss i år i ligan, än i CL. Man tröttnar tillslut på att inte få med sig straffar när de varit som självklara som de varit. Men jag förväntar mig inte att en Milanista som fått flera straffar den här säsongen ska kunna förstå sig på den frustrationen.
Barcelona Ibillay
2012-03-29 02:24
ForzaaMilan

Öhh? Jag berättade nyss för dig varför de känner sig frustrerade och reagerar så. Jag har sen tydligt sagt att jag tycker att det är fel att han ens går ut o pratar om det MEN att jag förstår vrf han reagreade så.

Sen vart har jag sagt att Milan skall straffas? Vad pratar du om?

" Klagandet, så fort det inte går bra, det är det fula i detta..."

Kul, att det är alltid Barca som får skiten...såg du vad Mourinho och hans "mannar" gjorde när de kryssade 2 matcher i rad?
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-03-29 02:23
Att Milan lyckas slå oss på Camp Nou, är som att säga, att Sverige ska attackera Kina om några timmar och att vi alla ska kallas till värnplikt.

Det finns inte på kartan fattar ni inte, ni som säger emot. Ni kan hoppas, självkart. Hoppet är det sista som lämnar en. 5 dagar kvar ;)
ForzaaMilan
2012-03-29 02:20
@Ibillay:


Men snälla Ibillay ska Milan straffas extra hårt för att Barca inte fått en straff mot Madrid, Mallorca eller Getafe?! Komigen fan du hör själv hur det låter. Barca har säkert blivit rånade på en annan straff, liksom Milan och man har säkerligen fått domslut med sig när man verkligen inte skall ha men det handlar om hur man beter sig mot domaren. Klagandet, så fort det inte går bra, det är det fula i detta...
Barcelona Barca4eva
2012-03-29 02:19
Att folk pallar skylla på domaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Hombre -Vamos por la Décima
2012-03-29 02:18
@MESSI.CORLEONE:Fotbollen behöver alltid inte vara logisk, bästa laget behöver alltid inte vinna. Eftersom första matchen slutade 0-0 så börjar båda lagen med exakt samma förutsättningar. Sen ska man komma ihåg att det kan bli förlängning på CN och det är då gäller även bortamålsregeln precis som i ordinarie tid.

Allt kan hända!
Barcelona Gabriel
2012-03-29 02:18
Hombre -Vamos por la Décima

Du behöver inte berätta för mig vad Milans agenda med den dåliga planen var, det var rätt så uppenbart och något jag förstår själv. Vattna planen bäst de vill, men att den ska se ut som en åker är oacceptabelt i en CL kvartsfinal. Felet ligger egentligen inte hos Milan, utan hos UEFA. De måste sätta tydligare regler för vad som gäller.

I slutändan är fotboll en underhållning för publiken, och när man använder sig av spelförstörande metoder för att vinna fördelar på det så drar man ner spektaklet, allt för att vinna titlar. Sätt tydligare regler i att en fotbollsplan ska se ut som en fotbollplan och inte en sand bunker så ser vi en roligare och mer underhållande fotboll.
Barcelona Ibillay
2012-03-29 02:16
@ForzaaMilan:


Förstår att du tycker att det är ett 1-april skämt, men jag ska förklara för dig varför våra spelare reagerade så. Om du kollar La Liga då borde du veta. Barcelona har fått OTROLIGT mycket emot sig i år, flera solklara straffar(typ 4 ggr hands på motsåndarna i deras straffområde) och ett par felaktigt bortdömda mål.
Jag tycker ändå att det är osmakligt av han att göra ett sånt uttalande, men kan förstå hans frustration.

Men, massa andra lag i La Liga har fått emot sig också inte bara barca, vi har även gynnats ett par gånger det måste man erkänna.

Men i princip alla lag som har mött Real i La Liga har blivit rånade av domaren.
Real Madrid Hombre -Vamos por la Décima
2012-03-29 02:13
Gabriel

Det finns anledning till att lag som spelar på hemmaplan använder alla fördelar av att spela på hemmaplan. Jag har sett Barcelona vattna ena planhalvan innan halvlekar allt för att vinna fördel, vilket är fullt acceptabelt.

Milan ville att bollen skulle rulla lite långsammare för att dem snabbt skulle kunna hitta sina positioner. Underlaget var en del av matchplan, Milan ville ha ett lågt tempo med snabba omställningar och det gjorde dem det perfekta underlaget för. Alla lag anpassar underlaget efter sin egen spelidé.

Milan lyckades helt klart med sin matchplan, Barcelona kom inte igenom särskilt många gånger. Man kan inte direkt säga att Barcelona lyckades med sin matchplan.

Ibillay

Nej vägen till semi-finalen kunde ha varit svårare, men det är ändå imponerande att vinna 8/9 matcher varav en sista minuten spark hindrade laget från att vinna alla matcher.

Jag tror du missförstod Mourinho. Han sa att Barcelona hade tillfälligheterna på sin sida vilket inte Real Madrid hade. I första kunde madrid döda matchen vilket dem inte gjorde istället kvitterade Barca. I 60 minuter var det en jämn match innan Xavis skott oturligt tog på Marcelo, vilket egentligen är mer tur än skicklighet. Sen hade Real ännu en gång chansen att komma tillbaka genom att kvitter, men istället missade man jättelägen och Barcelona gjorde 3-1 och punkterade matchen. Det är så lite som avgör matcher, vissa tillfälligheter har stor betydelse för utgången av matchen. Men Barca ska hur som helst ha cred för sin effektivitet och att dem tog tillvara på tillfälligheterna, vilket dem gör i varje el clasico.
Capital
2012-03-29 02:12
vill bara säga att milan var mycket bättre idag. 4 gyllene lägen hade dom. vad hade barcelona?
Dessa spelare var fria och kunde göra något bra utav läget. Zlatan, Robinho, Emanuelson, Noccerino, men Zlatan & Robinho hade bäst men iaf så blev det 0-0.
ForzaaMilan
2012-03-29 02:12
Gabriel

Är du blind eller lässvårigheter?!
Jag skrev att domaren var dålig, för båda lagen och denna gången blev Barca mer "straffade". Fortfarande ska ni inte ha två straffar idag, Puyols köper jag men skitt i den diskussionen nu för vi kommer ingen vart, men va säger du om straffen ni fick på San Siro? Den straffen var minst lika lite straff som Puyols självklara straff idag, så lägg ner bara!

Lägg ner för helvete, ska ni snacka om vad ni fått och inte fått med er genom åren? Ni har fått saker med er också eller har du glömt Chelsea-matchen t.ex., där Chelsea skulle ha femtioelva straffar typ?

Men saken är att ni klagar som fan på domaren! Direkt när Alexis föll gick mer än hälften av alla Barca-spelare fram till domaren, va fan är det för stil?!

Sen i en intervju säger Valdes, "det är alltid samma visa varje gång, domaren emot oss" för att sedan avsluta "jag såg inte vad som hände ska se på en repris". Är det ett 1-april skämt eller vadå?

Matchen är öppen och det är det roligaste med det hela!
Barcelona Ibillay
2012-03-29 02:10
Gabriel

Sant, satt o tänkte på det tidigare idag. Fan, Bilbao har mött och vunnit mot bättre lag i år i isn EL-äventyr.
Hade Barca mött samma lag som Real, då skulle det skrikas UEFA och UNICEF från varenda håll. Vi skulle anklagas för fusk, korruption, illuminati och för inblandning i 9/11.

Trött på dessa hatare. USCH
Barcelona Gabriel
2012-03-29 02:07
Ibillay

Real har för mig inte ens spelat i CL i år, de har spelat i Europaleague med tanke på deras motståndare.

Barcelona Gabriel
2012-03-29 02:05
ForzaaMilan

Inte en straff, två. Men ok. Och det där med att vi alltid får fördelar med oss är rena rama bullshitet. Folk (du) väljer att koncentrera dig på fördelarna som vi fått med oss medans du samtidigt blundar för det vi fått emot oss.

Prata om Abidals utvisning mot Chelsea när han inte ens rörde Anelka.
Prata om hur Milito gjorde ett 5 meters offside mål mot oss.
Prata om hur Alves blev fälld av Sneijder men inte fick straff.
Prata om hur Bojans regelrätta mål dömdes bort för offside.
Prata om hur Messi's regelrätta mål dömdes bort för offside i det första mötet mot Arsenal.

Prata om dessa situationer också är du snäll. Vi får inte alltid med oss fördelar, det är något alla haters har valt att fokusera på pga avundsjuka, punkt slut.

Detta mötet är definitivt inte avklarat. Tror det blir jävligt svårt på Camp Nou. Vi hade behövt ha med oss ett bortamål ikväll något vi blev rånade på av domaren. Det blir svårt nu.
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-03-29 02:02
Hombre -Vamos por la Décima

Jag håller med dig gällande Messi. Utan han eller med hans närvaro där han inte är på topp får vi stora problem i anfellet.

Men nu påstår du något helt absurt. Även om Milan lyckas ta sig vidare måste du erkänna att det är klass skillnad mellan oss. De kör lång bollar. Det funkar inte mot lag som oss eller er hajar du. Du kan slå Lecce och Cesena genom att lyfta bollarna mot en Ibra som tar ner den o skapar chanser. Men mot Barcelona krävs mycket mer. Speciellt i en avgörande match som den på tisdag. Du och alla andra ska se att Barca på en normal gräsplan är ostoppar. Det enda laget som kan slå oss är ni.
Barcelona Ibillay
2012-03-29 01:59
@Hombre -Vamos por la Décima:


Jo det verkar så när det gäller Madrid, att möta CSKA och APOEL och få en skit grupp i CL, kallar jag för gratis biljett till semi-final.

Du tycker det är väldigt lågt att skylla på motståndarnas spelide som vissa här kanske gör, det kanske är lågt, men det är absolut inte lägre än att skylla på att motståndarna har tur och att ens lag bara förlorar pga oflyt och otur. Det är vad madridistas gör. Kallar Xavis mål mot Real för tur, vad fan var Benz mål då? den efter 19 sekunder, knappast skicklighet ?
ForzaaMilan
2012-03-29 01:59
Jag har aldrig sagt att domaren var bra! Han gjorde misstag åt båda hållen, gula kort här och där och en straff han missade men ni e så jävla vana att få domaren med er, så när ni inte har domaren mot er är det något som plötsligt är åt helvete! Sluta klaga för helvete, såg ni situationen när Alexis inte fick straff, plötsligt var domaren omringad av alla Barcelona-spelare!

Alexis skall inte ha straff! Bollen är mer eller mindre död vilket gör att han söker straffen!

Var inte så jävla arroganta! Vi spelade 2-2 mot er på Camp Nou för några månader sedan. Om vi gör 1 mål (straff, självmål från er sida eller klack från Zlatan spelar ej roll) måste ni göra två och då kan det bli tufft!
Real Madrid Hombre -Vamos por la Décima
2012-03-29 01:56
Puyol - El Guerrero

Kan lova er att Milan kommer få ett helvete på Camp Nou."

Samma arrogans kunde man läsa här inför returmötet mot Inter, men vi alla vet hur matchen slutade. Jag tror inte det blir en enkel match på CN, Milan får tillbaka sina skadade och avstängda spelare och dessutom så känner man verkligen att man kan greja det här. Italienska lag älskar att vara hånade, bespottade och uträknade då dem kan prestera som bäst. Genom historien har italienare som bäst presterat när dem slagit ur underläge.

Barca och Milan har en lång väl till semifinalen, 90 tuffa minuter väntar.
Barcelona Gabriel
2012-03-29 01:54
Hombre -Vamos por la Décima

Herregud vad ni madridistas har blivit hjärntvättade av eran tränare. För inte så längesen hade ni varit överens om den punkten, att det är en låg stil att ta sig till för att vinna fördelar på. Åk till Madrid och fråga de spanska madridistas så lovar jag dig att du får samma svar som jag ger dig. Är det inte lite pinsamt att bygga sin matchtaktik på att förstöra underlaget. Är inte det i sig som att erkänna att man är sämre än motståndarna man möter?

Jag hade skämts, men alla är utav olika åsikter, I guess.

Sen skulle jag knappast gå så långt att påstå att de lyckades neutralisera oss enbart för att vi inte gjorde mål, snarare mer tillfälligheter än motståndarnas skicklighet för målchanser skapades liksom. Eller neutraliserade vi också Milan trots deras missade målchanser då eller?
Barcelona PIQUE=KING
2012-03-29 01:53
ForzaaMilan ta det lugnt det återstår en match, vi ses i Barcelona där lär en hungrig Messi kunna trolla lite!
Barcelona Gabriel
2012-03-29 01:51
Coach pep.

Inte bara den, hur många "taktiska frisparkar" tog han inte som borde ha resulterat i varningar? Killen förtjänade väl typ 2 röda kort i denna matchen.
Real Madrid Hombre -Vamos por la Décima
2012-03-29 01:51
Varför ska lag skämmas för att man inte gett Barca dem bästa förutsättningarna att vinna matchen?

Det är väldigt lågt att skylla på motståndarnas spelidé för att er spelidé inte fungerade. Milan visste Barcas styrkor och man neutraliserade dem vilket dem ska ha cred för.

Domare förstår jag att man kan klaga på, men inte motståndare så länge dem inte är där för att skada vilket knappast Milan var. På den här nivån får man inget gratis.
Coach pep.
2012-03-29 01:50
Ja man undrar hur Ambrosini slapp sitt andra gula efter sparken i ansiktet på Busquets(?)..
ForzaaMilan
2012-03-29 01:49
Ha ha ha vad rolig du är! Du kunde inte ge en replik till det jag skrev för jag hade så rätt, så du var tvungen å komma på något annat! Jag kunde inte skriva på Barca-forumet utan att lägga till Barca som favoritlag i Spanien, så därav har jag tröjan, men så trög som du är kunde du ju inte förstå det!

Barca goalkeeper Victor Valdes also expressed his disappointment with the standard of refereeing, saying: "This has happened a lot of times, we get tired of this.

"I will have to see the replay, from where I was standing I could not see if it was a penalty."

Han kunde inte se vad som hände men ändå klagar han på domaren, hahaha! Såå jävla Barca detta är!

Barcelona Gabriel
2012-03-29 01:48
Måste bara ta upp en sak, Mascherano... vilken jävla spelare!

Han har för mig varit i särklass den bästa backen den här säsongen, rätt så överlägset också. Ikväll var det han som räddade oss flertalet gånger. En räddande ängel!
Barcelona Puyol - El Guerrero
2012-03-29 01:47
Jävlar vad dessa Milanfans börjar tro sig nu för att de lyckades parkera spelarbussen på sin hemmaplan och lyckas spela 0-0 och är helt otroligt nöjda med resultatet.


Kan lova er att Milan kommer få ett helvete på Camp Nou. Det kan jag garantera er där Barcelona har sina fans med sig och spelar på en riktig fotbollsplan och inte en potatisåker.

2 uteblivna straffar. Jag bryr mig inte ett skit om domaren gör misstag som gynnar Barcelona eller inte. Tänker inte sjunka till den nivån som Mourinho & CO som sitter och lipar om straffar och dylikt. Men om Milan hade fått de 2 uteblivna straffarna så hade alla börjat med "EUFA FIFA UNICEF FUSKELONA" osv.
Barcelona Gabriel
2012-03-29 01:45
ForzaaMilan

Ett fel rättfärdigar inte till ett annat fel. Hade varit intressant att höra dig prata om det hade varit Milan som gick miste om 2 straffar. Kan nästan svära på att det hade låtit annorlunda då. Och försök inte lura dig själv, Alexis situationen är så solklar som den kan bli. Det är alla överens om, likaså Puyol!

Och hur många kort skulle Ambrossini ha? Och Nesta?!

Försök inte.

Btw, skäms ni inte över att ni inte kan fixa en bättre gräsmatta som hemmaplag i en CL-kvartsfinal. Det är rätt så beneath you för att vara en så stor, traditionell och ärorik klubb som Milan faktiskt är. Små-manna metoder det där!
Barcelona sjobjorn
2012-03-29 01:44
forzamilan: kul du håller på Milan men har Barcatröja här....ooops avslöjade jag dig MEN å andra sidan ser ju alla att du har den tröjan bredvid ditt namn här, jag bara påtalar det :-)))
ForzaaMilan
2012-03-29 01:36
Innan matchen kunde man läsa här på forumet, Bonera-Mexes-Nesta-Antonini vilken backlinje, vi bör göra minst 2-3 mål osv. men så enkelt var det inte. Barca är bra absolut, men kom inte och säg att ni inte är alltför beroende av Messi för det är ni, liksom Milan som är alltför beroende av Zlatan. Dessa herrar gjorde mindre bra matcher vilket gjorde att anfallspelet blev lidande för båda lagen...

Sedan talar ni även om domaren, komigen! Masken skulle ha fått gult kort för att han hängde på Zlatan, liksom Messi som sparka ner Seedorf (omedvetet), men på samma sätt fick Seedorf gult när han sparka ner Xavi.
Straffsituationerna, Alexis nej! Puyol ja, MEEEEN ni får inte glömma att straffen som ni fick på San Siro var allt annat än straff, så det jämnade ut sig till slut! Kanske jämnar det ut sig även beträffande Sheva-Puyol-situationen som vi Milanistas inte glömt än!

Sist men inte minst, ni snackar om skadeläget! Komigen fan detta är det värsta ni kan göra! Ni saknade två ordinarie spelare, Abidal och Villa! Vi saknade Abate, Silva, Van Bommel och Cassano som garanterat skulle spelat från start idag!

Matchen på Camp Nou är öppen, håller Milan det tätt första kvarten kan det blir nervöst för Barca, för gör Milan 1 mål måste Barca göra 2. Gör Milan 2 måste Barca göra 3 och det blir svårt för Milan lär parkera om man gör mål!

Forza Milan!
Barcelona Sentuary
2012-03-29 01:23
Bonera åt Iniesta

Inte för att vara gnällig så var er er plan lik en bondgård i Lappland, tror att vi i returen minns sätter 3 baljor mot er i en fin plan på Camp Nou.
Annons: