/spanien/barcelona/forum/10482.aspx/spanien/barcelona/forum/10482.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Napao
2/28/2012 11:21
Turneringen spelas den 18-20 maj 2012 och Ett av FC Barcelonas ungdomsakademi lag ska vara med.
,Sami
2/28/2012 11:02
Barcas värvning i sommar kommer vara Thiago silva och Neymar. Det är vad jag tror.
Atlético addeh
2/28/2012 10:34
Att klubben förlängde Abidals kontrakt och meddelat att man flyttar upp Muniesa inför nästa säsong borde vara skäl nog för att Alba inte ska värvas. Det vore i sådana fall om Adriano lämnade, men det tvivlar jag på.

Alba är fantastiskt bra och skulle vara en bra värvning, men än så länge tar han ingen ordinarie plats och då känns det faktiskt meningslöst att ha en sådan spelare på bänken.
Barcelona !!ANTIMADRIDISTA!!
2/28/2012 09:28
För att starta en diskussion: vem vill du tar över efter guardiola och varför? Nu tror jag pep stannar ett år till men det vore intressant att se vilka namn som dyker upp
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2/28/2012 04:30
Ray Hudson kallar Messi för the "ball whisperer". Ett fantastiskt smeknamn tycker jag!
Barcelona Thiago Next no.1 - Anims Villa
2/28/2012 01:43
barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!

Absolut inte. För egen del ser jag helst att Valencia har kvar honom eftersom jag har sympatier för de spanska fotbollen. Sen vill jag inte heller att vi ska köpa spelare hit och dit som alla andra toppklubbar bara för att vi kan. Vi har en grym akademi som vi borde lita på. De viktigt att de unga känner att de har en chans att slå sig in i truppen. Men köper vi in Bale, Alba, Neymar eller RVP ger de inga bra signaler. Risken är då större att fler "jättetalanger" lämnar.
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2/28/2012 01:32
El corazon brukas han kallas för och det menas hjärtat. Ett perfekt ord som beskriver vår kapten. Man längtar verkligen inte till den dagen han lägger men allting har ett slut.

Han är ingen tekniker, ingen playmaker och han är inte så jätte snabb. Men han har ett hjärta, ett hjärta som gör så att han gör precis vad som helst för sitt kära Barca. För mig så är precis vad fotboll handlar om. Att man är 100 % taggad före en match som om ett krig väntade. Som vår Kapten.

Att se vår kapten springa runt på planen svettig och med kaptensbindeln ger mig rysningar. När man ser honom kämpa och ge precis allt får mig att lee, får mig att njuta och får mig att bli nöjd. För vår kapten kvittar det motsåtnd, det kvittar om vi leder med 4-0 eller ligger under med 1-0, han ser till att laget ger 100 % ända tills slutsignalen.

Min bror(Som är Real fans) sa förra året tll mig att om det är någonting han är avundsjuk på i Barca så är det just vår kapten. Man blev nöjd fast samtidigt så tycker jag att alla borde vara avundsjuka för såna underbara människor som vår kapten finns allt för sällan i dagens fotboll.

Anledningen till att jag skrev det här om vår kapten var att jag såg en underbar sekvens under Atletico matchen som gjorde så att jag fick gåshud. Jag tror att ni såg det själva också när han efter slutsignalen bara lägger sig ner och andades som ett odjur. Fotbollspoesi!


Han kanske lägger av nästa år eller han kanske lägger av om ett par år men för mig kvittar för jag tänker njuta varenda minut tills han lägger av. Vår corazon, vår kapten du förtjänar precis allt! En staty eller kanske ett tränarjobb för att det är det allra minsta vi kan göra för dig. TACK EL CAPITANO FÖR ATT DU FINNS. Viscaaa !

Barcelona Davids3
2/28/2012 01:02
"Jeg tror ikke vi vinder ligaen, men vi vil i det mindste kæmpe videre for at vise os som dem vi har været i lang tid, så vi kan forberede os til Champions League og pokalturneringen" Pep

Jag knäcktes när jag läste detta !
Kom igen det är 15 matcher kvar, det är 45 poäng !
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2/27/2012 23:41
Thiago

Fotboll är ignen välgörenhet. Behöver Valencia honom så mycket kommer de se till att prislappen blir tillräckligt hög för att förstärkningar kan inköpas.
Barcelona Thiago Next no.1 - Anims Villa
2/27/2012 23:37
Ser helst inte att vi köper Alba. Valencia behöver honom betydligt mer. Laget skulle ännu en gång tappa en av sina bästa spelare. Skulle dessutom ytterligare öka klyftorna mellan Barca, Real och resten av lagen.
Barcelona Vamos Blaugrana
2/27/2012 23:19
Mojito - Culé (un estilo de vida)
Jag älskar din elva !
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2/27/2012 23:18
För er som inte hängt med på sistone har Cesc knappt spelat som falsk nia.

Kommer nog se ut såhär:

Montoya Puyol Piqué Abidal
Busquets
Xavi Keita/Thiago
Pedro Alexis Tello
Barcelona Blaugrana91
2/27/2012 23:05
Kommer ni ihåg radiostationen Cadena Cope som förra året gick ut med totalt falska uppgifter där de menade att Barca dopade sina spelare? (Radiostationen menade ju dock att den falska informationen kom från en högt uppsatt i Reals ledning...Äckligt om det skulle varit så.)

De har allafall idag återigen bett om ursäkt och ännu en gång sagt att det man rapporterade var helt osant.
Radiokanalen ska dessutom betala 200 000 Euro till Barcelona då vi stämde de för den falska informationen. Är väl iof kaffepengar för klubben men ändå. :P

Dock så begärde Barca hela €6 Miljoner först, var väl tur för Cadena Cope att de inte behöve betala så mycket då hade de säkert gått i konkurs. ;)
Barcelona Blaugrana91
2/27/2012 22:50
1.70-ligan - Cuenca y Tello

Ja det har du rätt i, spelare som Tello och Cuenca måste stanna kvar och ska absolut inte ingå i någon affär.

Däremot tror ju jag att man kan köpa Alba utan att någon spelare går i motsatt riktning.
Bjuder klubben €10-15 Miljoner för Alba som bara har ett år kvar på sitt kontrakt (Om han nu inte förlänger) så kommer Valencia nog sälja.
Barcelona Barca-nist
2/27/2012 22:41
ah herregud vilken patetiskt rutten artikel "FC Barcelona fick fotmassage av domarna"

Hur orkar folk???
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2/27/2012 22:35
At a Birthday Party, Chuck Norris dared one kid to suck all the helium out of all the balloons. Today this kid is known as Justin Bieber.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Cuenca y Tello
2/27/2012 22:32
el Maestro

Det kanske vore nåt, att testa Pedrito där. Annars så måste jag säga att jag helst ser Isaac eller Tello från start istället. De levererar ju jämt och ständigt och så länge de gör det måste de fortsätta få chansen! Men vilar vi Cesc kan ju både någon av dem och Pedro få plats, vilket kanske vore det allra bästa. Vi bör väl ta varje chans till att få honom i form igen!

----------------------------------------

Blaugrana91

If Barcelona would try to sign left back Jordi Alba (22), Valencia will ask to include B winger Cristian Tello (20) in the deal. [md]

Åtminstone så länge sådana rykten dyker upp kommer jag säga nej tack till Alba :P
Barcelona Thiago Next no.1 - Anims Villa
2/27/2012 21:58
Hyder

Just ja, för fem gula. Bra att han får vila för en gångs skull. GO TELLO! Haha
Barcelona el Maestro!
2/27/2012 21:55
Pedro tar Messis position. Kommer ni ihåg hur bra Pedro passade in i Messis position när Messi var borta på grund av skada i ett antal matcher i förra säsongen? Pedro var brilliant!

Mojito - Culé (un estilo de vida):

De bästa ska starta i matchen. Sporting har bytt tränare. Numera har de en gammal cynisk tränare. Han kommer att ställa tio män bakom bollen. Tycker att Pep ska starta med den bästa elvan han har.
Real Madrid BB-Barceloneta
2/27/2012 21:53
addeh Okej då stämmer helt enkelt inte statistiken på ESPN:s hemsida. Enligt den fick Alves sitt femte mot Atletico
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético addeh
2/27/2012 21:44
Alves var avstängd mot Valencia, så det stämmer inte. Han kan spela mot Sporting.
Real Madrid BB-Barceloneta
2/27/2012 21:33
Mojito Gillar din elva, men fick inte även Alves sitt femte gula kort senast? Vilket gör att han då också är avstängd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hyder
2/27/2012 21:28
Thiago Next no.1 - Anims Villa

Messí är avstängd vilket gör att Tello mycket väl kan komma att få en del speltid.
Barcelona Thiago Next no.1 - Anims Villa
2/27/2012 21:22
Mojito - Culé (un estilo de vida)

Byt ut Tello mot Messi. Vill helst att Tello spelar, men det kommer ju inte hända eftersom vi har en viss Messi som ska spela alla matcher. Hoppas dock att Tello kommer få minst en halvlek!
Atlético addeh
2/27/2012 21:22
Mojito

Ger dig en stor tumme upp för den elvan. Vore i mitt tycke helt perfekt. Möjligen om Montoya till och med hade fått chansen från start.
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2/27/2012 21:13
Asså jag tycker att det börjar bli störigt av vi nästan endast går efter smidiga korta spelare. Tänk om vi ersätter Abidal med Jordi Alba. Vi har redan stora problem i fasta situationer eftersom våra spelare är så korta. Vi såg det igår!

Då får vi stora problem mot lag som Milan eller Real där de e starka på fasta situationer!
barcaff4
2/27/2012 21:03
Keita tränar med B-laget :)
Barcelona Blaugrana91
2/27/2012 21:01
1.70-ligan - Cuenca y Tello

Nja tycker nog att Barca bör gå efter Alba, iof ska vi ju som du säger flytta upp samtliga av Bartra, Montoya och Muniesa. Men man får ju tänka på att Alba kan spela på fler än bara en position, lite som Adriano, och såna spelare vet vi ju att Pep gillar.

RVP tycker jag inte vore någon smart värvning, även om han är bra så är han väl 29 år? Vore därför lite onödigt att värva honom. Dessutom lär ju klubben värva Neymar inom något år.
Så som sagt jag tycker inte det behövs värvas någon anfallare i sommar, räknar med att alla stannar kvar och då har vi ju trots allt världens bästa anfall.
Hoppas dock att Tello flyttas upp officellt, men mer än så behövs inte enligt mig i anfallasväg.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2/27/2012 20:58
Trolig startelva på lördag mot Sporting;

Valdes
Alves - Piqué - Masch -.Adriano
Thiago - Keita - Iniesta
Alexis - Cesc - Tello

"Gamlingarna" Xavi, Abidal och Puyol vilas till CL, och Keita kommer tillbaka in i laget.

Byten: Montoya mot Alves, dos Santos mot Iniesta och Cuenca mot Alexis/Cesc

Det kanske inte blir någon manita, men denna elva borde kunna säkra tre poäng.
Atlético addeh
2/27/2012 20:50
1.70

Fast det är otroligt dumt att riskera någonting i CL. Både anser och tror vi får se en rätt så stark elva då. Å andra sidan är matchen på Camp Nou och det verkar ju inte spela någon roll vilket lag som matchas den här säsongen - från vår borg är det sannerligen få som åker iväg med bra resultat. Det är visserligen ingenting nytt för just den här säsongen, men det har varit mer extremt än vanligt.

Nu när ligan blir alltmer avlägsen bör Pep spela in ynglingarna och låta dem få nyttig speltid.
Annons: