/spanien/barcelona/forum/10471.aspx/spanien/barcelona/forum/10471.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
elbraco - Bojan y Thiago
2011-12-25 17:19
Hetfield Villa 4a? Killen som bränner så mycket? Möjligtvis en stark 3a men inte samma som Mach och Cesc. Inte med tanke på att han är Spaniens någonsin bästa målskytt. Dock ej nödvndigtcis hans eget fel, peps position av honom går att ifrågasätta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bernie
2011-12-25 17:00
Älskar detta klipp : )
Barcelona Xaviesta
2011-12-25 16:58
Skönare kille får man leta efter!
Barcelona 1.70-ligan
2011-12-25 16:50
Barcetia

Nej jag känner mig inte helt säker med Maxwell som VB när vi ska spela stormatcher, men däremot gör jag det mot de lite enklare motstånd... och det verkar ju vara just dessa matcher Maxwell är tänkt att spela. Det är hans roll laget - en avlastare och en ett mångsidigt spelalternativ mot botten/mittenlag.
Sådana spelare behövs också! Vi kan inte ha 22 superstars i truppen.

Men nu i framtiden hoppas jag att fler och fler ifrån Barca B får ta över dessa "utfyllnadsroller" i A-truppen - för att med tiden kunna spela till sig en ännu viktigare roll.

------------------------------------------

Kul idé att betygsätta våra värvningar. Ska göra det sen.
Bara en fråga - varför glömmer ni bort Adriano och Maxwell?
Barcelona Bernie
2011-12-25 16:29
Inte ens Ronaldinho skulle väl klara av detta? Cuuuueeeeeeenca! :P
Barcelona den närkingska älgen
2011-12-25 16:26
barcetia

Min läsförståelse är rätt bra, om jag får säga det själv. Men det är klart, din kanske är bättre, vad vet jag. Enligt mig duger iaf Maxwell i vissa matcher , tex CdR etc när vi vet att vi ska vinna matchen. Men skit i det, han lämnar säkert efter säsongen ändå.
Barcelona gayboy123
2011-12-25 16:12
Någon som vill köra några fifa12 matcher live på xbox? Jabheter teoman123
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2011-12-25 15:56
närkingska älgen

Läsförståelsen är inte så bra ser jag.. sluta ändra basargumentet och försök få det att se ut som jag sagt något som jag inte sagt.

el braco: Tråkigt att Maxwell inte får spela.
barcetia: Nä det är bara skönt, han är för dålig.

När fan har jag sagt att han är dålig för klubben?
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2011-12-25 15:55
Kul grej Hetfield. Får väl göra samma sak jag då.

* Villa:
Aje, aje, aje, Villa el Guaje. Vilken spelare alltså. Att gå från att vara fokus i Valencia, till Barcelona där han har en inre-forward roll, främst som support för Messi och göra det med bravur är ingenting alla spelare kan göra. Villa definierar ordet världsklass för mig. Att komma fram när laget behöver en som mest, i finaler och el Clasicos, är ett attribut som inte många spelare har men det är oh-so viktigt.
5- i betyg.

* Afellay:
Är fast besluten vid att Afellay köptes i Januari för att kunna vänja sig vid landets traditioner osv för att sedan börja spela riktig Barcelona-fotboll på hösten. Det gick ju bättre än förväntat under får man väl säga, var en stor del i en viss 2-0 El Clasico vinst och bara de är guldvärt. Sen är han tyvärr långtidsskadad. Anims Ibi!
2.5 i betyg.

* Mascherano:
Kommer till Barcelona från att ha varit världens bästa pure defensive midfielder, och blir petad av Busquets i de flesta matcher. Får dock spela en hel del som DM och gör det mycket bra, har en skön passningslängd som gör honom till ett lite annorlunda alternativ än kvicke Busquets.
Spelar sen som mittback och är en av världens 10 bästa som det.
klar 5:a i betyg.

* Asexy Sanchez:
Inte spelat tillräckligt för att kunna betygsätta. Potentiell 5:a.

* Cesc Fabregas:
Spelat bra fotboll under våren, visade sig vara den som egentligen ersätter Zlatan efter att Villa ersatt Henry. Gör mycket mål för att vara mittfältare och är en väldigt bra spelare som kan spela på flera positioner. Falska 10:an är hans bästa position där han löper in i ytan Messi släpper när han kommer ner o möter boll på mitten.
Hittils en 3.5:a men potentiell 5:a han med.

* Zlatan Ibrahimovic:
Underbar höst, katastrofal vår. Vinner ligan med honom. Dyr som fan, såld billig.
2.5 i betyg.

* Chimi-Churri:
0:a i betyg. Behövs ingen förklaring.
Barcelona den närkingska älgen
2011-12-25 15:46
barcieta

Ett lag är inte elva Messi, Xavi eller Iniesta. Det behövs krigare som Puyol, spelare som accepterar en plats på bänken som Adriano, Keita och Maxwell för att en grupp skall fungera. Håller med om att det är dags för honom att lämna i sommar, men det tror jag att han förstår själv också.
Barcelona Hetfield
2011-12-25 15:44
Det är dags att summera värvningarna under de 2 senaste säsongerna:

* Villa : Han har gjort det han ska göra. Han kom till Barcelona för att vinna CL och likt Henry så vann han det. Han springer och kämpar, gör sina mål (nåja, inte den här säsongen) när han får lägen och är en bra karaktär utanför planen. Han kunde dippa till i småmatcher men när det kom till viktiga matcher som i el clasco eller CL-finalen så vaknade han nästan alltid till.
4:a i betyg.

* Afellay: Ja, vad ska man säga. Han kom som en blivande storspelare och fick snabbt lära sig att i Barcelona så räcker det inte med att kunna dribbla och vara snabb, man måste tänka smart och passa rätt. Det går inte att klaga för mycket egentligen, han köptes för en liten summa och har väl aldrig varit urusel. Nu skadade han sig, men även innan skadan så hade han en rätt så anonym roll och plats i laget. Afellay är en fin spelare och verkar vara en fin person, han skulle kunna göra mer nytta och växa ut i ett lag där han får springa och göra som han vill.
2:a i betyg.

* Mascherano: När jag först läste om köpet så blev jag lite förvånad, hur ska en bollvinnare utan en bra teknik passa i dagens Barcelona? Pep visade rätt så snabbt att man kan lära sånt till en spelare som Mascherano. Han har aldrig klagat och spelar där Pep vill att han ska spela. En härlig karaktär på planen och utanför planen, jag var orolig om han skulle orka stanna kvar om hans speltid blev lite, men nu har han fått spela mycket pga. bland annat skador. En krigare och en spelare som ständigt växer.
4:a i betyg.

* Sanchez: Han kom till laget med mycket hype och förväntningar, han har gjort det väldigt bra. Kämpar om bollen, men blandar även med lite briljans då och då. Det är en spelare som växer mer och mer, och han visar en väldigt bra attityd. Man kan dock ifrågasätta om hans skadeläge, det känns som att han drar på sig muskelskador ofta, och man kan kan undra om man får ut max av Sanchez i Barcelonas "tiki-taka", men man kan inte klaga. En väldigt nyttig spelare som kan konkurrera med Pedro.
3:a i betyg.

Cesc: Ja, vad ska man säga. Han gör nästan mål på allt och står för väldigt fina passningar. Man kan däremot ifrågasätta hans lugn och tålamod, det känns som att han blir otålig när han får dra ner på planen, men man måste komma ihåg att han är en väldigt ung spelare. Det går inte att klaga på Cesc, han har gjort det väldigt bra, man förväntade sig att han skulle kunna prestera direkt med tanke på hans spelstil och bakgrund i La Masia och med de flesta spelarna i laget, men jag trodde inte att han skulle vara så bra direkt.
4:a i betyg.

Zlatan: Den dyraste spelaren i Barcelonas historia och såldes säsongen efter. Spelmässigt så var Zlatan helt underbar under hans första period, men när han väl fick reda på att man måste springa och vara ödmjuk så kunde inte Zlatan acceptera det. Hans första period började med att han sprang och gjorde en hel del viktiga mål, sen så slutade det med att han blev bänkad.
2:a i betyg.

Chyg: En trevlig kille och en väldigt ambitiös person som behärskade spanska redan tidigt (även katalanska), men tyvärr så hade han inte tekniken eller passningsspelet för Barcelona. Hela affären slutade med att han såldes året efter.
1:a i betyg.

Det här är väl ett par av de.
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2011-12-25 15:32
1.70-ligan

Key-word här är gjorde. Han gjorde sitt jobb när han fick spela väldigt bra, speciellt under sin debut-säsong. Men efter det då? Kan du säga att han denna säsong/mot Arsenal och de andra matcher han spelat, att du känt dig helt säkert varje gång deras högerwinger fått bollen?

Kan inte säga detsamma.. Lojal och trevlig, för all del men nu var frågan varför han inte får spela.

addeh

Visst överdrev jag med passa boll. Men hans första touch är värdelös, har alltid påpekat det och kommer alltid göra det. Kolla nästa gång han spelar, verkar som om han är helt inkapabel att slå bollen på två tillslag. Sölar ner tempot så sjukt mycket på ställen det inte ska vara söligt.
Atlético addeh
2011-12-25 15:32
barcetia

Du har rätt i en sak, att Maxwell inte tillför något. Han är enbart en utfyllnadsspelare som spelar när de ordinarie behöver vila eller är skadade. Men att han inte kan passa en boll rätt eller på ett tillslag är bara lögn. Så usel är han inte.
Barcelona CESC..4..FABREGAS
2011-12-25 15:25
Thiago next Ja jag kan spela andra online vanligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4eva
2011-12-25 15:14
Själv tycker jag att Maxwell har gjort bra ifrån sig den tiden han har fått spela.
Barcelona 1.70-ligan
2011-12-25 15:14
Äh, Maxwell har varit en bra värvning och fyllt sin funktion väl - särskilt hans första 1,5 år, då han gjorde det mer än väl!

"Maxwell har inga positiva attributer"?
Förstår inte vad Barcetia snackar om riktigt. Skulle han lämna i sommar kommer jag minnas honom med glädje, som en trevlig och lojal spelare som så gott som alltid gjorde sitt jobb när han fick chansen.. och som smälte in väl både på och utanför planen.

Och med det sagt så tycker jag nog det är dags för honom att lämna i sommar. Han blir inte yngre eller bättre med åren och även om han är en duglig truppspelare fortfarande, är han inte så pass viktigt att inte en ung spelare kan ersätta honom. Muniesa?
Barcelona Barcelona10Messi
2011-12-25 14:37
CESC: jag har exakt samma problem :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thiago Next no.1 - Anims Villa
2011-12-25 14:37
CESC..4..FABREGAS Kan du spela vanligt mot andra online?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Decinho
2011-12-25 14:30
el braco, Det slog även mig för några veckor sen, Maxwell har ju ingen funktion i dagens trupp över huvudtaget. Synd att vi inte har någon i la masía som kan ta hans roll. Att slänga in 95:an Grimaldo känns lite väl tufft.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2011-12-25 14:29
elbraco

Maxwell har inga positiva attributer, det är det som är problemet. Han kan inte passa, han kan inte slå bollen på 1 tillslag, han kan inte ta emot bollen, han är väldigt slö, dålig markering, ingen höjd. Vad är det han tillför?
Barcelona CESC..4..FABREGAS
2011-12-25 13:57
Är det någon har som spelar FIFA ultimate team som kan hjälpa mig... För varje gång jag spelar en match tappar jag kontakten med EA. Gud jul förresten
Postat via SvenskaFans-appen
elbraco - Bojan y Thiago
2011-12-25 13:44
Helt random tanke men vad har hänt med Maxwell egentligen? Glömde till och med bort att han var i laget förrän jag lirade Fifa :P Är han skadad eller? Tråkigt att han inte får spela så mycket, gillar hans inställning och att han alltid har en ganska hög nivå.
Barcelona Andresito
2011-12-25 13:39
Dokumentär om Cesc, Live just nu
Barcelona Gio Style
2011-12-25 11:06
KUNG MESSI

Nej tack till Gareth Bale, lär bli ett saftigt överpris för en i mina ögon överskattad spelare.
Barcelona KUNG MESSI
2011-12-25 11:04
God Jul allihopa Merry christmas blaugrauna hoppas gud ger oss alla cule ännu ett lyckligt år 2012 . ja önskar mig i julklapp Gareth Bale . hoppas det händer att han kommer till Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2011-12-25 02:30
El capitano

Rent förståelsemässigt är han faktiskt inte någon Pep men han är en jävel på att göra videofilmer på youtube!
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2011-12-25 01:15
B-Guden

Sök på Allasfcb2, Han är fanimej pep nr 2 ;) Riktigt sjuka video har han !!
Barcelona Thiago Next no.1 - Anims Villa
2011-12-25 00:47
Lite silly season Neymar
Barcelona gayboy123
2011-12-25 00:33
har suttit och kollat på massa el clasico highlights idag och ju mer jag kollar ju mer börjar jag tro att casillas är spaniens bästa målvakt genom tiderna, utan honom skulle real förlorat med enorma siffror typ varje möte med barca sen guardiola började som tränare.
killen har oxå fört spanien till både em och vm guld, helt fenomenal målvakt, just nu är han utan tvekan världens bästa målis, synd att han aldrig kommer få guldbollen.
Barcelona Barca4eva
2011-12-25 00:21
Man blev helt dyngsur mot Atletico, när man stod där med bara matchtröjan på. Men vilken fantastisk upplevelse, underbart resultat för ett första besök där! Själv satt man vid L:et på långsidan.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: