/spanien/barcelona/forum/1030.aspx/spanien/barcelona/forum/1030.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Junta Dimision
2016-06-30 14:16
@Blaugrana91:

Ja om vi bortser från den kriminella stämpeln FC Barcelona snart får pga Bartomeu och Rosell.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 14:08
Bartomeu

Vi kunde inte köpa loss Nolito i januari pga den finansiella situationen med risk att överstiga lånenivån och därmed riskera en negativ EBITDA.

Vi räknar med att få in cirka €65 miljoner per år från den nya tröjsponsordealen, men vi får se vad som händer och var det hamnar till slut.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 14:01
Bartomeu: Ingen advokat har sagt att pakten i Neymar-caset kommer att påverka klubbens image på det globala planet. Ja, det kommer att finnas en rad i brottsregistret. Möjligtvis att det finns medlemmar lokalt som tycker annorlunda, men tja. Vi ser inte pakten som vare sig en vinst eller förlust. Personligen var jag inte involverad i detta, jag var inte president under 2011-2013 som kontrakten gjordes upp och skrevs under (även om han skrev under kontrakten...) Vi tog det rätta beslutet, om medlemmarna tycker annorlunda så går jag. Men vi vill bara få ett slut på den här historien och gå vidare med att sköta och styra klubben på det sätt som vi vill.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 13:32
Hahaha, Bartomeu snubblar in sig rejält när han ska förklara vad det kostade att köpa loss Neymar. Ojojoj vad han svamlar... :P
Barcelona Blaugrana91
2016-06-30 13:31
Nästan €700M i intäkter samt en vinst på €38M, samt att skulden nere på €280M. Låter bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 13:29
Bartomeu

Vi vill sätta igång Espai Barca när skulden är under €200 miljoner.

Vi tror att namnrättigheterna kan inbringa mer än de €200 miljoner som vi först räknat med.

Espai Barca handlar om att generera mer intäkter åt klubben och vi räknar med att vi kommer få in €50 miljoner årligen från dess olika faciliteter.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 13:25
Bartomeu; Angående Neymar-pakten med åklagaren och skattemyndigheten så menade de experter vi konsluterade i frågan att det fanns en viss osäkerhet kring utgången av fallet. Därför valde styrelsen att ta det säkra före det osäkra utifrån ett AFFÄRSMÄSSIGT perspektiv.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 13:22
Bartomeu;

Transferbudgeten på €60 miljoner plus försäljningar ligger kvar på samma nivå trots att vi ökat intäkterna. Alla pengar vi får in är inte öronmärkta till spelarköp.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 13:15
Bartomeu: Om två-tre månader kommer vi att släppa möjligheten för företag att konkurrera om namnrättigheterna till det nya Camp Nou och Palau Blaugrana. Så vi har ännu inte börjat förhandla med något företag kring detta, även om vi har ett amerikanskt företag (Creative Artists agency) som vi samarbetar med i frågan.
Barcelona Blaugrana91
2016-06-30 13:08
[QUOTE=Gabriel]God dag! Dybala: "I relation till den artikeln som kom ut i tidningen Sport så vill jag bara förmedla att Gustavo Mascardi inte är min agent. Tack!" Och så var det med det. Om man bara tänkte efter lite mer noggrant själv så hade man klurat ut relativt enkelt att det inte fanns någon chans att vi hade lagt ett bud på Dybala för 80M€. Men ja, pengarna finns ju. Eller hur var det nu igen? [/QUOTE] Nämen sedär då fick du ju rätta mig.. Men visst jag borde ju förstått det om jag hade tänkt mer noggrant... Hälsningar från en solstol på Mallorca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 13:01
Hörde jag rätt när Bartomeu sa att det viktigaste är att respektera klubbens värderingar? Avdelning: att leva som man lär. Eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 12:47
Bartomeu;

Målet är att fortsätta vara den största klubben, vilket jag tycker att vi kan säga att vi är nu.

Genom våra globala projekt kommer vi att kunna öka tillväxten och konkurrera med de andra storklubbarna. Det gäller såväl vår akademi, kontoren i HongKong och New Yorksom samarbetet med Barcelonas universitet och FCB EScola som nu finns i 17 länder med totalt 19 skolor. Vi räknar med att ha 30 skolor igång innan årets slut.
Barcelona Rambla~
2016-06-30 12:46
Att man på den här nivån behöver en "compliance officer" för att försäkra sig om att allt sköts legalt är ju bara komiskt. Spelar de i 4:e divisionen eller hur var det nu?

Vad hände med Madrid-klubbarns regristrerings-förbud? När Barca hade fått sin så skrevs det dagligen om det ifrån alla hörn ute i Europa. Den här gången tycks allt bara ha gått upp i rök.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 12:36
Bartomeu;

Låt mig klargöra vad som gäller angående Neymar.

Han vill fortsätta i Barcelona och vi vill att han ska stanna.
Inom de närmsta dagarna kommer vi att presentera hans nya kontrakt som kommer löpa över de kommande fem säsongerna.

Vi har anställt en "compliance officer" som ska se till att allt går rätt och legalt till och vi räknar med att inga fler incidenter som det i Neymar-caset inträffar igen.
Barcelona Amo.38
2016-06-30 12:29
LennyRomario Skriver under på hela ditt inlägg. Vi borde rannsaka oss själva innan vi pekar fingrar på andra. Världens första fotbollsklubb som blir dömd för något kriminellt eller hur var det? Makalöst att denna junta fortfarande sitter kvar, fattar inte hur det går till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 12:26
Bartomeu: Vi hoppas att sluta avtalet med en tröjsponsor innan säsongen officeillt drar igång. Vi förhandlar med Qatar Airways och två andra stora företag.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 12:24
Säsongens omsättning: €670 miljoner, 38 mer än i budgeten. Skulden är nu på €280 miljoner, 40 mindre än förra säsongen. EBITDA är nu runt 2,25. Målet var att justera den under 2,5 för att tillmötesgå kraven från förra säsongen då den överskreds rejält.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 12:22
Haha, Bartomeu säger att de ska införa en ny sektion i museumet tillägnad la Masia.

Undra vad den ska kallas? En akademis uppgång och fall?
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 12:14
Stream till presskonferensen.
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-30 11:40
Det är i sånna här tillfällen när man läser the cameroonians fantastiska, men ack så deprimerande inlägg om styrelsen som man hellre blundar och drömmer sig bort en stund om ett nytt presidentval där gamla legender tar plats i styrelsen och den sportsliga ledningen. Nör verkligheten gör för ont brukar jag dagdrömma om ett scenario där:

Pep går in som president.
Puyol och Abidal som sportchefer.
Xavi som tränare och Iniesta när han lägger skorna på hyllan går in som ungdomstränare tillsammans med en nykter och uppstyrd Ronaldinho.
Marquez och Henke som B-lagstränare.

Det vore något det!
Tänk vilken skillnad det hade gjort med känslan kring klubben. Tillbaks till värderingarna och det fina som klubben en gång stod för.
Såklart helt orealistiskt men det lättar lite på smärtan när man blir påmind om att vi har en fin historia med många legendarer iaf.
Barcelona Gabriel
2016-06-30 11:34
God dag! Dybala: "I relation till den artikeln som kom ut i tidningen Sport så vill jag bara förmedla att Gustavo Mascardi inte är min agent. Tack!" Och så var det med det. Om man bara tänkte efter lite mer noggrant själv så hade man klurat ut relativt enkelt att det inte fanns någon chans att vi hade lagt ett bud på Dybala för 80M€. Men ja, pengarna finns ju. Eller hur var det nu igen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-06-30 10:12
@Smogen:

Det här är nödvändiga åtgärder för att följa med i fotbollens utveckling! För att kunna konkurrera blablala, reklam, blablabla, ekonomi, blablabla....

Det är bara inse, trippeln var det sämsta som har hänt den här klubben på väldigt länge. Vem, över 30 år, kan titta på klubben och säga att de har samma känslor för den idag som de hade för 5, 10, 15 år sen? Jag är inte en av dem i alla fall.

Det som gör fallet än värre är att det inte är speciellt länge sedan alla HATADE oss för att vi trodde att vi var bättre än alla andra, både på och utanför planen. Vilket vi också var!. Nu är vi i många fall värre än alla andra.

Jag undrar om alla pekfingrar åt Madrid i detta forum egentligen är projektion?

"Projektion, en term som används inom psykologin för att beskriva hur en person som inte vill eller kan kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer dessa egenskaper för att försvara sin självbild. Enligt Sigmund Freud är detta en psykologisk försvarsmekanism, som verkar för att förmildra ens egna oönskade tankar, värden, etc. Personen (A) vill bli "rentvådd", varför denne projicerar sin svaghet på en annan person (B), i till exempel sociala sammanhang för att få bekräftelsen av andra att svagheten ej längre kan associeras med en själv och på så sätt rentvår sig själv (A)."

Jag säger inte att Real Madrid är en fin klubb. Men i det läget vi befinner oss, med den ena affären smutsigare än den andra, vore det kanske rimligare att peka fingret på oss själva?

Men det är klart, det är ju en lättare väg att gå att peka på någon annan.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 09:46
När det gäller Umtiti så är det samma faktor som gör mig både glad OCH förbryllad - nämligen att ingen annan klubb verkar ha budat på honom. Så endera har Robert gjort ett jäkligt bra jobb och låtit parterna förstå allvaret i Barças intresse, eller så är spelaren i fråga inte så bra så att det motiverar ett pris på €30 miljoner. Å andra sidan betalar vi för potentialen och även om han skulle floppa finns det till skillnad från Mathieu och Arda ett återförsäljningsvärde. Bara att hoppas att han får mycket speltid och att han tillåts göra misstag så att det inte blir en ny Bartra. Ska dock säga att jag knappt sett honom spela, men kanske kommer han starta mot Island - så då får man lite koll i alla fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer
2016-06-30 09:36
Vad tycker folk om Umtiti då? Någon som sett han spela som kan beskriva han ltie som spelare? Tack.
Barcelona Federer
2016-06-30 09:35
@Canaletes:


Haha jag måste säga att jag när jag var 16 år hade kunnat "Photoshopa" det bättre än Sport har gjort via paint.
Barcelona neymar JR
2016-06-30 09:32
Umtiti verkar vara klar för oss, personligen har jag aldrig sett honom spela. Men sällan man läser om en värvning där nästan alla här inne tycker att det är en bra värvning. Tänker inte ge ledningen eller lucho beröm utan det ska till den nya sportchefen. Han har gett mig åtminstone ett bra intryck, samt så tycks han veta vad som ska göras utan att spendera hej vilt. Han förtjänar en ärlig chansen trots att han jobbar för ledningen. Men gillar att han är ute efter mindre "kända" försvarare, han vill värva ungt och förbiser en dålig säsong hos unga spelare (läs vietto).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2016-06-30 06:55
Riktigt grymma Photoshop-skills av Sport.
Barcelona Andresito
2016-06-30 06:26
[QUOTE=Liunil Masse]OT, Hulk till Kina för €56M... Holy shit!! [/QUOTE] Vilken bortkastad karriär som endast haft pengar som kärna. Tänk vad stor och populär han hade blivit om han spelat i Premier League eller t.ex. Juve. Istället går han från att synas 6-8 gånger om året till att försvinna helt och hållet från Europas fotbollsradar. Antar att han har en stor familj att försörja..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-06-30 06:19
[QUOTE=Barclasico]Jean Aulas (Lyon President): "Samuel is leaving because the club of his heart approached him to sign. He'll join them." Jean Aulas: "We have reached an agreement with Barcelona. That's the club of his heart." Då verkar han vara klar för oss [/QUOTE] Gött! Känns ju som en jäkligt spännande värvning. Hoppas nu att det är både Lucho och Roberto som vill ha honom till laget. En del rykten har ju sagt att Lucho velat värva en (hör o häpna) mer erfaren back. Dvs. en 30åring....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-06-30 03:42
Jean Aulas (Lyon President): "Samuel is leaving because the club of his heart approached him to sign. He'll join them."

Jean Aulas: "We have reached an agreement with Barcelona. That's the club of his heart."

Då verkar han vara klar för oss
Annons: