/spanien/barcelona/forum/1029.aspx/spanien/barcelona/forum/1029.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2016-05-18 10:58
@Blaugrana91:


Det är vad ryktena säger, det sägs dock att adidas har förnekat det.
Barcelona Z_Z
2016-05-18 10:55
@Liunil Masse:


Vore helt underbart om så var fallet. Då kanske Barcas tämligen hopplösa värvningstaktik får en förändring. Visst, Suarez var ett fantastiskt köp och Neymar likaså men i ärlighetens namn har det varit mestadels kritiserade köp senaste 5-6 åren. Det kommer aldrig hålla när den egna stommen försvinner och köpen vi levt på sedan innan 2008 inte längre håller.
Barcelona Blaugrana91
2016-05-18 10:47
Skulle inte Real få €140 Miljoner från Adidas eller var det bara skitsnack?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-18 10:37
Vill gärna höra vad the cameroonians har att säga om detta, jag är säkert inte den enda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-18 10:17
Har precis läst ryktena om att Nike kommer betala oss 100M€/säsong över de nästkommande 10 säsongerna vilket isåfall om det stämmer skulle göra oss till världens bäst betalda klubb när det kommer till tröjtillverkare - förbi Manchester Uniteds deal med Adidas. Innan jag skriker wow och hoppar naken över häcken så undrar jag först och främst, stämmer det? Det är inte första gången man som culé blivit lurad på uppgifter under junta Rosell/Bartomeus ledning, så hur vet vi om det stämmer. Eller är det återigen ett rykte taget ur sanden? Om det sedan nu skulle visa sig vara sant och Bartomeu faktiskt lyckas ro hem en sådan megadeal så ska han givetvis förtjäna beröm för det. Men innan jag spinner vidare på hur fantastisk Bartomeu isånnafall varit så kommer han fortfarande alltid för mig att vara den som tillsammans med Rosell strippade ner Barcelonas klubbidentitet när man signade med Qatar. Han kommer fortfarande att vara den som bröt sitt löfte till Abidal. Det försvinner aldrig för mig och det väger åtminstone för mig mer än det ekonomiska. Men men, nu blir jag väl säkert den bittra glädjedödaren som bara vill hata för att hata. Jag tar det. Men ja, stämmer det så är det äntligen något bra Barto lyckats med, för en gångs skull. En sista sak, skulle det här nu stämma så undrar jag om det verkligen var så bra att de här ryktena kom ut innan man förnyat med Neymar. För ni kan gissa själva på vad Neymar Sr kommer att göra för att utnyttja detta under förhandlingarna med klubben och hans son. Hur mycket av kakan får vi behålla isånnafall, det undrar jag, på riktigt utan att vilja vara "pessimistisk".
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-18 09:45
Luca Toni: "Higuain har varit expectionell & har inte ens spelat alla matcher. Han är från en annan planet. För mig så är han bättre än Suárez".
Barcelona neymar JR
2016-05-18 08:16
Jag är inte helt imponerad, Nike satte sig själva i en dålig sits. Och allt under 100 miljoner € hade varit för dåligt för Barcelona. Men denna gången tycks dom ha förhandlat åtminstone. Samtidigt så är ju både messi&suarez låsta till adidas, så visst är det en bra affär. --------- Ikväll kan Leicester dra sig åt skogen och Sevilla kan fullborda den största bedriften i modern fotboll. Dom kan vinna Europa leaugue för tredje året i rad!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-05-18 08:02
Första gången någon som jag tänker ge Barto lite beröm tydligen är det han som rott hem avtalet med Nike

Förmodligen var det lättare att förhandla när Nike just tappat Man U men att fortsätta sätta hårt mot hårt och se till att vi får mer pengar än Man U får av Adidas det är bra gjort.

Hoppas vi får en rejäl sign on också.

Trots detta fortsätter det ryktas om att ett avtal med Qatar är nära

Synd bara att Pogba är Adidas...
Barcelona neymar JR
2016-05-18 07:20
Barcelona sources confirm they made enquiries about centre back Mauricio Lemos (20) but they did the same for several other players. [cope] Som att fiska med nät, något för amatörer. I hopp om något lyckas fastna... Amatörer!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-05-18 03:31
@Liunil Masse:


barcastuff ?@barcastuff 4 timför 4 timmar sedan

Barcelona will in the coming weeks sign a new 10-year deal with sports wear supplier Nike worth close to 100M a season. [ara]
Barcelona Liunil Masse
2016-05-18 02:31
Fantastiska nyheter att vi kommer förnya med Nike värt €100m per säsong.
Mer än Uniteds deal med Adidas.

Vart har du läst/hört det? Är det svårt att kopiera och klistra in källa på länktips så att vi alla kan ta del av det? Ange källa!

/Mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-18 02:14
Monchi (sports director Sevilla): "Gameiro? 40M buyout fee, I'm quite calm. I'd recommend Barça 5-6 better options, but not up to me" [catr] Hmm... Flört med Barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-05-18 00:58
Lite härligheter här med.

Roandinho och gänget som vann cl 2006 minns tillbaka hur den dagen var ;-)..

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-05-18 00:56
Skulle hellere föredra de här kamerorna I bussen än det de visade i söndags.

Man måste ju älska Alves alltså.
Dags att köpa en tröja med honom innan han försvinner.

Man ser i videon att Messi var nykter. Lika blyg och lugn som vanlig.

Neymar är lite av Mini Alves. En riktig bussunge är han.

Riktig synd att de inte visade mer action från själva bussen..
Jag var tvungen att titta om igen de här 6 min 3 gånger.

Njut...
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-05-18 00:46
Lemos (Las Palmas): "My plan is to stay, but if the Barça news is true, I don't know what will happen. Las Palmas said they won't block me."

Vem är den här mittbacken?

Vi har alla pratat om den mörkhyade mittbacken i Villareal. NU från ingenstans så har Barca siktat in sig på Lemos.

Någon som har koll på honom?

Det gör fortfarande ont i själen att Hummels gick till Bayen.
Barcelona Ribohn Fan
2016-05-17 21:40
Denis spel för Barca nästa år tror jag inte på. För det första tror jag han inte vill själv. Han kommer att prioritera speltid, för sin egen utveckling. Hans klubbkänsla för Barca tror jag inte finns, efter bara en säsong i Barca B. För det andra är han väldigt svårplacerad i Barcas spelsystem. Som innermitt saknar han allt spel utan boll. Som ytterforward saknar han tempoväxling och fysiken. Han kommer att bli en sämre kopia av Pedro och Sanchez, som alldrig kommer förbi sin back i en mot en och måste vända hem.
Barcelona Ribohn Fan
2016-05-17 21:28
Bartra är en mycket bra mittback, första reserv som mittback i troligtvis Europas bästa landslag. Ta vi inte vara på honom är hans snart borta och stjärna i något topplag, som typ vi gjorde med Thiago.
Barcelona the cameroonians
2016-05-17 21:00
Angående Bartra.

Det är ofrånkomligt så att han under Lucho inte fått något förtroende och till skillnad från t. ex Mathieu inte fått spela två, tre matcher i rad och kunnat arbeta upp lite kontinuitet och självförtroende. Rätt eller fel, det är ovidkommande.

När han väl fått spela från start eller hoppat in har han varit på tok för het och uppenbarligen känt ett stort behov (såklart) att bevisa sig. Med tanke på mitt första stycke är det inte konstigt att det blir så, chanserna är som sagt få och väldigt oregelbundna. Sällan heller med resten av gala-elvan på plan, utan med andra reserver där dagens Barcelona haltar enormt ifråga om spelidé. Inte den bästa miljön att ta chansen i. Men det är ff upp till spelarna att TA den. Och det har han inte alltid gjort, Bartra.

Som jag förstått det när Lucho pratat om Bartra så är han inte förtjust i hans oförmåga att sköta uppspelen. Han har hintat vid ett tillfälle när han bytte in Mathieu för Bartra att han ville ha "bättre uppspel".

Kontraktet går ut nästa sommar och om Bartra inte lämnar nu måste klubben förlänga - frågan är om de har råd. Det kommer vara ett svårt beslut att ta, men jag tror spelaren själv är rätt trött på situationen.

NU är rätt tid att flytta, hans sambo fick parets första barn förra året och det finns inget som hindrar en flytt. Och några chanser under Lucho lär det ju inte bli mer av heller.
Utköpsklausulen ligger på €12 miljoner (annars runt €30) under sommaren eftersom han inte spelat tillräckligt med minuter. Bara att casha in på ännu en la Masia-spelare.
Barcelona the cameroonians
2016-05-17 20:47
@Liunil Masse:


Tror inte att Denis sätter krav på garanterad speltid, däremot är han nog intresserad av att få veta vilken roll han är tänkt att ha i truppen. Den här säsongen har ju lärt oss att det är svårt att acklimatisera sig även för de spelare som "handplockats".

Speltid förtjänas under träningar och prestationer på planen, men någonstans måste man få en känsla för att man gör rätt som plitar under kontraktet. Vi ska komma ihåg att Denis använts mer som en affärsplan än i sportslig planering där klubben gjort pengar på honom i flera omgångar. Dessutom är Denis vare sig en winger eller interior och det gör säkert att han vill dubbelkolla klubben och tränarens syn på hans roll i Blaugrana.
Barcelona the cameroonians
2016-05-17 20:39
För att sätta Halilovic och dennes insats i perspektiv så måste jag nämna två saker;

1. Kommer ni ihåg Carlos Carmona i Barcelona B för några säsonger sen? Utskrattad för hans undermåliga insatser och ko-lika löpstil. Saken är dock den att han konkurrerat ut Alen under flertalet månader - åtminstone i Abelardos ögon.

2. Med detta menar jag inte att Alen är sämre än Carmona, men vill poängtera att den unge kroaten måste gå till ett större och mer spelförande lag om han ska utvecklas. Sporting har runt 40-45 % av bollinnehavet i sina matcher, och det blir inte många bolltouch för en spelartyp som är bäst MED boll.

Villarreal är ett bra alternativ om han ska stanna i Spanien, tyvärr spelar de 4-4-2 och det gynnar kanske inte Halilovic på kort sikt. Men ska han någon gång kunna ta en plats i Barcelona måste han lära sig att behärska planen i båda ändar. Samma problem som Deulofeu haft - även om de egentligen inte är samma spelartyp.

Oavsett kommer valet av klubb i sommar bli avgörande för Alens framtid, på ena eller andra sättet. Personligen tror jag att han kommer säljas med buy-back eller inkluderas i nån annan transfer.
Barcelona Rambla~
2016-05-17 20:19
Valencia kan ju ta en titt på sin egen trupp innan de gnäller om Halilovic, idel sopor i den truppen förutom några få. Jag vill fan inte han går dit, kommer bli förstörd där. Villarreal eller ytterligare en säsong i Sporting hade varit det bästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-17 19:41
Villarreal player Denis (22) only wants to return if he'll get enough playing time. Arsenal, Tottenham and Napoli also interested. [md] Vi är nog den enda toppklubben i världen där bra spelare inte kan sitta på vår bänk. RM har Isco på bänken o han klagar inte men Denis Suarez kan minsann inte sitta på vår. Hur fan kommer det sig?
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-17 18:00
Tydligen så är Valencia-supportrarna på deras forum rent ut sagt förbannade att en eventuell Halilovic-värvning blir verklighet....

De kallar kroaten för att vara "oerfaren", "tveksamt om han håller måttet" o.s.v...

Jag drar slutsatsen att dem underskattar Halilovic grovt.
Barcelona Junta Dimision
2016-05-17 16:53
@Deulofeu:

Det laget som vinner EL får en direktplats till gruppspelet i nästa säsongs Champions league. Alltså kan England eller Spanien potentiellt ha fem lag till nästa säsongs upplaga.
Barcelona Deulofeu
2016-05-17 16:50
Det laget som vinner el får ju en chans att kvala in till cl.Betyder det att England kan få fem lag i cl nästa år om Pool vinner?

Spanien hade ju 5 lag förra året.

Någon som vet?
Barcelona Deulofeu
2016-05-17 16:34
Det är väl Saul som petat Roberto helt rätt tyvärr.

Sedan kan man ju undra vart Mata tagit vägen han borde väl ha kommit med istället för Vasquez men där har han ju han fungerat väldigt bra som inhoppare.

I en trupp på 23 behövs olika karaktärer och inte bara startspelare.
Barcelona enkos
2016-05-17 15:49
@Davids3:

Costa ska ju opereras och bli borta i sex månader har det skrivits om en del om.
Barcelona enkos
2016-05-17 15:48
Är Gabi för dålig för landslaget ?
Barcelona Kröjff
2016-05-17 15:05
@petersays:


Ja, nu det är onekligen ett tag sedan FC Barcelona fick fram en hel drös egna spelare av spansk/katalansk börd, som Spanien sen kunde plocka med i sina framgångsrika förstauppställningar, som mogna frukter. Med andra ord säger det faktum att spelare från FCB blivit färre än "förr" i nämnda landslag, också något om Barcas spelarsammansättning av idag. Två argentinare, en kroat, två brassar, en chilenare och en urugayan, kan ju aldrig platsa i Spanien. Hur bra dom än är.
Barcelona Davids3
2016-05-17 15:01
@TomCarroll:


Har du tittat på Barcelona när de spelar senaste säsongen ?
När du skriver att Roberto inte har kvalite eller att Barta har större potential tyder inte på det dock.
Annons: