/spanien/barcelona/forum/10287.aspx/spanien/barcelona/forum/10287.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Mesudine Zizil - I Keep It Real!
2012-03-11 02:10
barcetia // Kan ha drömt, kan ha tänkt på ett annat lag. I vilket fall som helst så kommer det vara omöjligt att hitta honom :P
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2012-03-11 02:02
Länktips?

Manita

Afellay också. Skrev bara ..
Real Madrid Mesudine Zizil - I Keep It Real!
2012-03-11 02:00
barcetia // Var inte han jag tänkte på :P, kommer nog aldrig komma på vad han hette. Är inte 100% på om min beskrivning av honom är korrekt.
Barcelona Manita
2012-03-11 01:58
Om ni kollar på Piques twitter så skrev han för inte så länge sen ett väldigt enkelt inlägg som innehåller 3 punkter.

"Gerard Piqué
?...

Gilla · · @3gerardpique on Twitter · för ungefär en timme sedan via Twitter"

Ni vet antagligen vad han syftar på när han skriver .... Eftersom han inte vågar öppna käften för då får han böter så skriver han bara punkter. Medans med svinet Mourinho får göra vad han vill med domare utan att någon gör något.
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2012-03-11 01:56
Souza! Eller nej.. Vad fan vet vem du menar, blond kille med långt hår. Ska researcha..
Real Madrid Mesudine Zizil - I Keep It Real!
2012-03-11 01:53
barcetia / Det var tider det :) Försöker komma på namnet på deras anfallare(?) som var ganska lång med långt hår också, kanske du kan hjälpa till?
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2012-03-11 01:44
Mesudine Zizil

Det är dock inte alla som gör det. Jag gör det, mot en enda medlem och det är marängen på les rambles. Tror t.om du hade svurit åt honom om du läst hans inlägg.

Då det händer att jag skriver på Puertan kan jag med säkerhet säga dig att det är detsamma där. Finns vissa som svarar på det man säger med riktig diskussion men det finns dem som börjar med horunge kortet. Dock är modsen på Puertan bra med att hålla det hyfsat civiliserat. Finns dem som svarar seriöst - finns dem som tror de är coola och mer Madridista för att de bashar Culés.

På Ramblés är det vice versa..
Håller med om Ricardo Oliveira, Benji och Joaquin frresten!
Real Madrid Mesudine Zizil - I Keep It Real!
2012-03-11 01:37
barcetia // "Säga vad man vill om det, men alla solklara beslut mot Real är på Puertan tveksamma medan alla tveksamma beslut med Barcelona är solklara."

Haha, klockrent! Japp så är det, brukade se Les Rambles som en svinstia och Puertan som ett mycket bättre forum. Har dock insett att även Puertan har väldigt många enögda skribenter, däremot så tycker jag Les Rambles är lite sämre då man ibland inte ens kan skriva ett inlägg här utan att få svordomar och förolämpningar tillbaka.
Galacticoswhite
2012-03-11 01:37
Exklusiv intervju med Patrick Ekwall där han ger sin syn på bland annat Guardiola! Intervjun finns endast på OnsideMagazine.
Barcelona Trippeln
2012-03-11 01:33
basaric - ?#AnimoElGuaje

Kan du spärra skräphögarna?
Barcelona barcetia - AJE AJE AJE, VILLA EL GUAJE!
2012-03-11 01:32
Mesudine Zizil - I Keep it Real!

Alla lag får fördelar. Sanningen är att vi fått med oss dem mot t.ex Chelsea men en annan sanning är att ni fått otroligt många fördelar mot smålag denna säsongen.

Säga vad man vill om det, men alla solklara beslut mot Real är på Puertan tveksamma medan alla tveksamma beslut med Barcelona är solklara.

Det är detsamma här inne och man gnäller tätt och jämnt på forumen om att den andra är enögd.

"Lite information, till alla er som inte vågar titta på tabellen: Real Madrid 70 FC Barcelona 57 - Cristiano Ronaldo 32 Lionel Messi 28 "

Det där är bara barnsligt sagt.
Real Madrid Mesudine Zizil - I Keep It Real!
2012-03-11 01:27
basaric // Blundar inte för att vi(Real och Barca) får fördelar om man jämför med andra lag i La Liga, hade fått flipp om Alonso situationen hade varit tvärtom och dom tog bollen med handen i straffområdet utan någon åtgärd från domaren.

Gio Style // Personligen tycker jag att det är viktigt att Coacher framför vanliga fans(svenssons) åsikter. Vet att ni på Les Rambles brukar bli lite småsura när Guardiola är hur lugn som helst efter en förlust och säger att ni spelade bra.
Barcelona Ibillay
2012-03-11 01:24
@Okie - CalleGol:


Sluta hyckla, om du och dina madridistas och herr mourinho är så perfekta, varför pratar ni aldrig om Militos offside mål mot barca som tog inter vidare? Eller Snejders sjuka tackling på alves i straffområdet som inte ens blev avblåst? Eller Abidals absolut felaktiga utvisning mot Chelsea?`

Hmmm???

Eller juste,, det är bara Barca som får med sig saker :D
Barcelona Blaugrana91
2012-03-11 01:23
@Mesudine Zizil - I Keep It Real!:


Men oj så konstigt då....
Barcelona Gio Style
2012-03-11 01:20
@Mesudine Zizil - I Keep It Real!:


Att fans klagar är väl inget ovanligt. Det är skillnad på svenssons som skriver i ett forum och Mourinho som är headcoach för Real Madrid.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-03-11 01:20
Mesudine Zizil - I Keep It Real!

Jag tror inte att någon här inne kan förneka att Barcelona har fått domslut med sig tidigare, skillnaden mellan oss här inne och er på puertan är att ni endast fokuserat på motståndarna och hur många domslut dom får med sig medans ni aldrig kan erkänna att ni också får många domslut med er.

Sedan Guardiola tog över har ni konstant klagat på domarna, och att det är tack vare dom vi vunnit våra titlar vilket såklart inte är fallet. Lite ironiskt med tanke på att eran första liga-titel på 4 år kommer för att domarna gjort så många tabbar.
Real Madrid Mesudine Zizil - I Keep It Real!
2012-03-11 01:19
Ibillay // Kul att man kan få lite subjektivitet från en rival.

Ser folk här håna Mourinho varje gång han kritiserar en domare, men ändå så behöver man bara komma hit efter en Real match och läsa inlägg efter inlägg där folk klagar på att domarna är dåliga.
Real Madrid Alex.K
2012-03-11 01:12
Cataloniaboy

Inte för att jag vill starta en lång och onödig diskussion som inte har något med fotboll att göra. Men varför borde Baskien och Katalonien bli självständiga? Kan ta en eventuell diskussion via PM om Mod har något emot ämnet.
Barcelona Ibillay
2012-03-11 01:09
@Mesudine Zizil - I Keep It Real!:Okej

Du kan se längre ner att jag också inte är helt hundra på att ramos gjorde hands.

Om vi snackar om hans handsitutionen, vad har inte ni och herr mourinho snackat om de senaste åren?
Barcelona Gio Style
2012-03-11 01:09
@Mesudine Zizil - I Keep It Real!:


Dagens situationer var ju solklara, om du ska vara så petig så kan jag komma på minst 5 felaktiga offsideavblåsningar på oss i matcherna mot er. Direkta frilägen som blåsts bort...
Barcelona Gio Style
2012-03-11 01:07
@Shi:


Vad tyder på att vi inte skulle kunna fokusera på CL? Vi har högst högsta nivå och stöter våra lag så vet vi ju hur det brukar se ut. Barcelona har betydligt större chans på CL nu såhär på förhand.
Och vi vet att det inte är någon fy skam att vinna cupen, mäktiga Real lyckades ju med det förra året och firade som galningar... Men vi siktar ändå lite högre än så.
Real Madrid Mesudine Zizil - I Keep It Real!
2012-03-11 01:05
Ibillay// Skyller inte på någonting, ni förtjänade att gå vidare för att ni var bättre än oss. Snackar om att ni sitter här och kritiserar domarens agerande i handssituationerna när ni också fått liknande domslut med er.

Okej, inte ens ramos såg att det var hands på abidal, kan använda samma logik med det som hände nyss: har kollat på videon som visar Ramossituationen flera gånger om, kan fortfarande inte bestämma mig om det var hands eller inte, hur ska en domare göra det när han får se situationen en enda gång.

Dessutom så glömde du att Pique tog bollen med handen i samband med en glidtackling.
Barcelona Cataloniaboy
2012-03-11 01:00
Blaugrana91 Helt rätt! Det är bara i Spanien som det finns regioner som vill bli ett eget land. Både Baskien och Katalonien vill det och borde bli det! De skulle klara sig bättre utan Spanien!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2012-03-11 00:56
!!ANTIMADRIDISTA!!

Han var väl sarkastisk, tycker att det är lite komiskt att han kommenterar det :)

Custos
Se länktips, sekund 29-31 typ. Först tar den på Marcelos armbåge och sedan på Ramos HAND innan den studsar på hans knä. Följ bollbanan noggrant, efter att ha ändrat bollbana efter att ha touchat Marcelo så ändrar den bollbana när den kommer i kontakt med Ramos hand neråt mot låret/Knät där den återigen ändrar bollbana. Om du har godkänd syn så kommer du lätt att se händelsen.
Om inte, gå och gör en synundersökning.
Barcelona Ibillay
2012-03-11 00:55
@Mesudine Zizil - I Keep It Real!:


När abidals hand nudda bollen efter Ramos skott så märkte inte ens Ramos att det nuddade bollen, ingen i hela arenan märkte der, så du kan inte skylla på att domaren valde att blunda eller att ni inte vann pga av detta

Sergio Busquets situation så ser man tydligt hur han drar in handen innan bollen nuddar,

tredje vet jag faktiskt inte vad du pratar om, kommer inte ihåg om jag ska var ärlig...

Iaf, ditt försök misslyckades, vad det nu än va du ville åstadkomma....
Real Madrid Shi
2012-03-11 00:55
Det är bara att fokusera sig på Copan, inte fy skam att vinna den ska ni veta!

Förhoppningsvis blir det en CL final så både Real och Barca får piska lite utländskt motstånd innan.
Culé - Messi y Alexis
2012-03-11 00:54
Personligen skulle jag vilja ha dem i en Champions League-final.

Det är ju alltid mycket att hantera för domarna, publiken och förlorarna osv.
Barcelona Myrran
2012-03-11 00:54
Xabi situation:

Vet inte varför inte domaren blåser faktiskt, förstår inte hur han kan missa att Xabi tar emot bollen med handen. Står med båda fötterna i backen och bollen går i en 90 graders bana bakom ryggen/under armen på Xabi. Domaren har fri sikt hela vägen.

Edit: Bollen studsar tom. upp från Xabis fot på handen.
Barcelona Blaugrana91
2012-03-11 00:54
@Mesudine Zizil - I Keep It Real!:


Har du glömt 5-0, 2-1, 3-1 osv?

Real må vinna ligan men hela världen vet att de är långt ifrån Barca spelmässigt.
Likaså bryr sig ingen om CR gör mål, alla vet ändå att Messi är bättre.

Måste kännas lite "konstigt" att trots att ni vinner ligan och CR gör massa mål så är det ingen som i princip bryr sig.
Barcelona Myrran
2012-03-11 00:52
Ramos situation:

Klar hands i slowmotion men svårt som fan att se i verkligheten, domaren kan inte direkt belastas. Alltid lätt att se det 50 gånger och yttra sig.
Annons: