/spanien/barcelona/forum/1026.aspx/spanien/barcelona/forum/1026.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LennyRomario
2016-04-06 13:06
@Vlom:
Jag svarar inte på dina inlägg längre, förutom när jag talar om att jag inte svarar på dem. Moment 22.
Barcelona jerkasss
2016-04-06 13:05
Messi måste komma i bättre form om vi ska ha chans i CL! Igår vann vi på tur
Enda ljusglimten var Neymar
Vlom
2016-04-06 13:03
@LennyRomario:
Att det rådde ett starkt ogillande skedde även under Pep-eran och som intensifierades efter att Zlatan lämnade oss. Messi har fått väldigt mycket skit hemma i Sverige av en rad anledningar redan då också.
Barcelona Gabriel
2016-04-06 13:00
Lenny Romario Vi var precis lika hatade med Xavi, Valdes, Puyol, Pedro och Villa som vi är nu. Kanske tom mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-06 12:56
[QUOTE=LennyRomario]Ett objektivt försök att förklara varför. Nummer 1, och långt för alla andra, är såklart att vi vinner otroligt mycket. Resten består av komponenter som att Alves och Busquets filmar rätt mycket (gillas inte av människor uppväxta med engelsk fotboll), att vi har Unicefsymboler och skurkstater på samma tröja (dubbelmoral), möjliga fiffel med värvningar och spelare som inte vill betala skatt. Sammantaget är det nog relativt enkelt att hata Barcelona, om man inte gillar dem. Jag tror att det var svårare att hata oss när laget i högre grad bestod av hemvävda spelare som Valdes, Puyol och Xavi. Och vi hade hade "snälla" pojkar som Pedro och David Villa. Nu är vi precis som alla andra, med superdyra stjärnor på topp som väcker känslor (ingen normal människa kan dock hata Messi). [/QUOTE] Fast de va exakt samma visa när vi hade Valdes, Puyol, Xavi, Pedro och Villa i laget. Vad vill du komma fram till?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zamboza
2016-04-06 12:54
Med tanke på att många spelare var och spelade vm kval och efter det spelat 2 tuffa matcher på kort tid mot Madrid lagen vore det kanske läge att vila en del spelare mot Sociedad, trots att gapet minskat till Madrid lagen har vi ändå råd att tappa poäng med tanke på att dem återstående lagen kvar att möta inte är övermänskligt.

Jag ser gärna följande elva: Bravo-Vidal, Bartra, Vermaelen, Adriano-Roberto, Arda, Rafinha- Messi, Munir, Neymar

Returen mot Athletico är oerhört viktigt och vi behöver därför ha fräscha spelare. Neymar var het igår och bör fortsätta så.
Barcelona LennyRomario
2016-04-06 12:49
@Barcelonistas:
Ett objektivt försök att förklara varför. Nummer 1, och långt för alla andra, är såklart att vi vinner otroligt mycket. Resten består av komponenter som att Alves och Busquets filmar rätt mycket (gillas inte av människor uppväxta med engelsk fotboll), att vi har Unicefsymboler och skurkstater på samma tröja (dubbelmoral), möjliga fiffel med värvningar och spelare som inte vill betala skatt. Sammantaget är det nog relativt enkelt att hata Barcelona, om man inte gillar dem. Jag tror att det var svårare att hata oss när laget i högre grad bestod av hemvävda spelare som Valdes, Puyol och Xavi. Och vi hade hade "snälla" pojkar som Pedro och David Villa. Nu är vi precis som alla andra, med superdyra stjärnor på topp som väcker känslor (ingen normal människa kan dock hata Messi).
Barcelona Neymar N11
2016-04-06 12:42
Att folk hatar Barca är helt enkelt på grund av deras överlägsenhet senaste decennium. Vi har varit med vunnit flest titlar än någon annan klubb och spöat många toppklubbar osv. Sagan om Zlatan är ett annat fall som har gjort att det är många där ute som hatar vår klubb. Detta hat kommer aldrig ta slut tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-04-06 12:41
Hur orkar ni ens bry er om alla hatkommentarer kring Barça? Det har pågått sen 2010 nu. Enda sens vi tog våran första trippel har hatet bara vuxit sig starkare. Sverige måste vara det land med mest Barcelona haters. Personligen bryr jag mig inte ett smack om vad alla haters säger. Dom är avundsjuka. Vi har vunnit allt som går att vinna och gjort det om och om igen på kort tid. Däremot är jag riktigt oroad över vår nuvarande form. Vi borde vara som bäst just nu men istället ser vi riktigt bedrövliga ut. Med det här spelet kan vi vinka hejdå till att försvara Champions League och bli det första laget som vinner det igen. Kan bli bye bye redan nästa match mot Atletico. Vi måste skärpa oss. Framför allt måste Iniesta och Messi bli sig själva igen. Utan de två är vi körda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-06 12:22
Anglosax - så har det ju alltid varit dom största spelarna kanske får lite mer fördelar. Men så är det ju i alla lag? Real,Bayern,PSG osv. Så jag förstår inte all denna hets med att det bara är i Barca...m
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-06 12:15
Kollade matchen på en pub igår och måste säga de va ett tag sen jag så mycket hat. Det skreks allt möjligt så fort Barca hade bollen. När Barca fick en frispark så pekade man finger mot TVn och skrek. Med mycket alkohol som man själv hade druckit blev bråk också efter matchen mot en snubbe som kanske va 35-40 år gammal som höll på Real. Att åka ner till en pub med enbart syftet att sprida hat är sjukt pinsamt Hur fan kan man hata ett lag som Barca som sedan Pep tog över kanske varit de bästa laget genom tiderna? Som spelar bra fotboll har spelare som Messi Neymar Iniesta som visar magi? Det röda kortet på Torres är solklart. Hur man ens kan ifrågasätts detta är bara sjukt? Torres är inte ens närheten av bollen hur kan man missa det? Fanns tom någon annan Atletico spelare som borde haft rött. Det här hatet mot oss har funnits ett bra tag nu,värsta jag varit med om.
Postat via SvenskaFans-appen
Anglosax in Catalunya
2016-04-06 11:51
"Om det Torres gjorde motiverar ett rött kort så borde samma kriterier gälla Luis Suarez. Fotbollen får inte vara en sport där de största lagen bestämmer villkoren."
- Miguel Ángel Gil Marín

Rätt solklar analys. Ignorera rösterna som hävdar att Torres inte förtjänar två gula och titta istället till problematiken att Suarez får bete sig som han gör på plan, i princip ostraffat.
Barcelona Blaugrana91
2016-04-06 11:41
Pinsamt att så fort vi får något med oss så vaknar exakt ALLA haters, men är det däremot tvärtom så är det helt tyst... Nåja komiskt att se allt hat, men blir ännu roligare om vi nu vinner CL igen. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2016-04-06 11:31
@Z_Z:Jå det var det jag menade med MMA. Han har inte fått kort och det har inte uppmärksammats någonstans heller. Sport har skrivit om det typ men ingen annan (varken fans eller medier).
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-06 11:26
De tragiska med allt klagande är att det speglar hur dagens samhälle ser ut. Kolla bara i skolan eller samhället överlag, de finns inget som heter "eget ansvar", det är alltid någon annans fel. De ser man överallt idag. Förr, om en unge kom hem med ett dåligt betyg så fick den skäll. Kommer dem hem idag med ett dåligt betyg så är det läraren som får all skit. Dem ser inte sitt eget fel men har inga problem att skylla ifrån sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-04-06 10:56
FreeYourMind Haha. Ja, sådant där är jag med om hela tiden. Senast imorse när jag kom till jobbet och hör hur "domaren hjälpte oss vinna" och "uefalona" etc. Det jag brukar göra i sådana situationer är alltid att fråga om de sett matchen eller kollar highlights/läst aftonbladet-chatten. Fick glatt visa upp Torres båda kort för kollegan som genast förstod att "jaha, det var ju faktiskt rött kort". Jag tycker alltid det är kul att ta diskussionen. Samma sak när Chelseamatchen kommer upp. Då är det bara pilla fram youtube och söka på "Abidal red card vs Chelsea", så har man jämnat ut den diskussionen...
Barcelona Z_Z
2016-04-06 10:32
@Krabban94:


Roligaste är alla Realfans som gnäller över Suarez efterslängar sett till att deras älskling CR7 slagit och sparkat på spelare otaliga gånger bara denna säsong och väl knappt ens fått ett kort.

Med det sagt så tycker jag dock helt klart att Suarez skulle fått ett rött i matchen för de han gjorde, men Atletico hade ju även de kunnat få något/några till röda. Domaren tappade tyvärr matchen rejält.
Barcelona Krabban94
2016-04-06 10:23
Ful eftersläng av Suarez, det nekar jag inte...

Men har ni märkt vilket uppståndelse det blivit efter den?
Då andra tränar MMA i vart fjärde match (i snitt) i La Liga nämns ingenting...

Folk är bara så otroligt bittra över att vi vunnit så mycket de senaste åren och försöker hitta alla små kryphål för att trycka ner oss. Vi köper domare etc. underhållande bara att se vad folk hittar på för ursäkter.

Med framgång föds avundsjuka..
Barcelona Katalano
2016-04-06 09:41
Barcelonistas

Du gnäller på spelet i första halvlek. Du som följer Barca så mycket måste väl insett vid detta laget att vi i de allra flesta matcherna börjar spela fotboll först i andra halvlek? Det är bara i undantagsmatcher som vi spelat bra redan från avspark.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-06 09:24
Det jag vill komma fram till er.

Lägg inte tid och energi på om det var rött, gul eller om vi skulle ha rött eller grön grönt. Ni kommer aldrig att övertyga hatarna.

Jag tycker att vi borde lägga tid på varför Messi har fått spela på mitten så mycket. Han blir så lätt låst när han är på samma position dessutom mot bra lag.

Vad hände med alla positionsbyte från föra säsongen? Vad hände med rörelserna mellan trion och mittfältarna ?

Hur har vi kunnat gå tillbaka till Tata's spel?

Så många frågor.

Var är lion24? :-)..

Väntar på dina analyser :-)--
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-06 09:20
@neymar JR:


Måste berätta en liten rolig historia som har med den röda kortet att göra.

Jobbade igår ikväll när matchen spelas så jag följde matchen genom att läsa här. Iallfall. Nattskiften kom in, en kollega fråga hur man mår så frågar jag tillbaka förstås. - Han svara, det är åt helvete!

Jag- Varför, vad har hänt?
Kollegan- Bayen och Barca leder. Dessutom så filmar Barca hela jävla tiden.
Jag svääär!!!! Han rörde inte ens honom men ändå så flyger den där Neymar 50 m.

Jag - Jag tänkte då, måste kolla upp det här. Var det så illa?

Såg båda gula kortet med Torres via highligts. Skrek efter honom och visade honom. Jag frågade då förstås. Var filmade Neymar?

Han blev tvungen att öppna sin egen mob för att kolla på Torres incidenterna igen. - Då svarar han, aha det var 2 gula men har du sett vad Suarez har gjort?
Barcelona Nemesis 10
2016-04-06 08:38
Vill bara säga att jag har nu läst en del artiklar och även lyssnat på podcast och dom flesta "experter" tycker att det inte ens är något att diskutera om angående Torres röda kort vilket jag också tyckte var ett korrekt beslut.

Man går helt enkelt inte in i en duell på det viset Torres gör när man redan har ett gult kort, han är inte i närheten av bollen och det spelar ingen roll om det var avsiktligt eller inte, det är ett solklart andra gult kort och tycker nu att den diskussionen borde begravas. Sen förstår jag inte dom i viasatstudio resonemang, visst kan man tycka att det är hårt men domaren gör absolut inget fel i den situationen.
Barcelona neymar JR
2016-04-06 08:16
Och jo, jag vet naturligtvis hur ofantligt mycket uppsamlad frustration det finns gentemot domslut som gynnar Barcelona och jag tycker själv att det generellt sett delas ut gula kort alldeles för lättvindigt nuförtiden – men inte ens utifrån de utgångspunkterna kan jag få det till att han blev bortdömd här ikväll. // niva
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-04-06 08:07
TomCarroll Du får gärna förklara varför Roberto ska flytta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TomCarroll
2016-04-06 07:57
Hoppas verkligen Bartra, Sandro, Roberto och Munir lämnar i sommar, man kan inte ha dessa på bänken? Pedro Leon hade seriöst gjort ett bättre jobb än dessa spelare, då är det illa.
Barcelona neymar JR
2016-04-06 07:46
Bäst under andra halvlek igår var solklart publiken, dem lyfte upp laget. Första gången på bra länge där man drog av nytta av hemmaplan. Igår kändes verkligen camp nou som helvete för motståndarna (andra halvlek).!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TomCarroll
2016-04-06 07:42
Väldigt förvånad igår över hur Sergi Roberto lyckas förlora varje närkamp på sina 15 minuter igår .. Bänken är bedrövlig verkligen bedrövlig. Roberto, Bartra,Munir och Vermaleen är inte värdiga att spela i Barcelona.
Barcelona neymar JR
2016-04-06 07:38
Japp inget gult kort...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-04-06 07:37
Jag hoppas verkligen att vi tar ledningen nästa vecka och maskar sönder hela Matchen sen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-06 07:29
Är folk så verkligen så blinda av all hat att dom vågar påstå att det inte var två gula på Torres? Kollade dom ens på matchen, bägge tacklingarna är enbart på spelarna. Han hade 5 sena tacklingar på 30 minuter, alla värdiga ett gult kort! Antar att det är samma människor som påstår att vi inte borde ha haft straff + röttkort på ramos under el classico. Nu vet vi att det är enbart i Sverige detta snack går, det är väl tro fan att experterna vill ha ut Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: