/spanien/barcelona/forum/10161.aspx/spanien/barcelona/forum/10161.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Dani Alves.
2012-01-20 08:14
Ett tag sen jag skrev här nu, blev spärrad helt t.o.m på mitt eget forum när jag argumenterade inne på la puta
Barcelona J.DosSantos
2012-01-20 07:45
Hallå grabbar.

Kan vi inte bara släppa det där med Kaljic? Det är ju uppenbart att karln (förmodligen pojken) är frustrerad och oerhört bitter.

Sen att Pepe gått och "bett om ursäkt" är nästan fegare än överfallet. Dessutom är allt snack om att Pepe spelar hårt och inte fult rent bullsh*t. Xabi Alonso spelar hårt, Pepe har alltid bara spelat fult och fegt.

En hård spelare går in med kroppen i dueller. Offrar sig för sitt lag. Pepe går in med dobbar och armbågar (även om dobbarna verkar vara hans personliga favorit).
Barcelona Barca4eva
2012-01-20 07:35
Snacka om att sjunka till en riktigt låg nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2012-01-20 07:17
Fyfan vad äcklig de flesta real supportrar är sitter och hycklar som jävla svin.
Måste va jobbigt att gång på gång få se att ni är sämre att ni inte rår på världen bästa lag, men nej ni svävar på molnen och säger ni är bättre än oss bara otur, domare, Uefa osv.

Inse vi vinner för 1 Abidal är en jävligt bra vänsterback, Puyol är en jävligt bra mittback, då var det klart Inse det och sluta säg att våra spelare är dålig
2 Busquet är hur grym som helst han äger er gång på gång, han speluppbyggnad och positionsspel är otorligt, och han filmningar är löjliga ja, men då är väl Ronaldo Di maria världens sämsta också
3 Alves är en bra och offensiv högerback som även kan ta ansvar deffensivt tillskillnad från Marcelo
4 Xavi Messi Iniesta Busquet är ostoppbara

Men ni kan sitter i era små nöthjärnor och klagar på att ni inte vinner, och att våra spelare är så dåliga och era så bra. Måste va tungt nu när soporna Abidal och Puyol även gjorde mål.

Sedan är ni en skam för fotbollen Hyllar Ramos spark på messi Albiols Stämpling på Villa Marcelos tackling på Cecs och stämpling på Pedro, och nu Pepes äckliga stämpling på Messi där idioten i sig försöker leka oskyldig vi ser alla hur han stampar ner foten och man behöver inte ens va 2 år gammal för att se att det är medvetet, sedan era äckliga spelare som ska sparka och knuffa på alla med eller utan boll.

Vi Vinner för vi spelar fotboll ni är kass, 1 match sen pep tog över måste kännas hårt, att denna dåliga tränare med dålig spelare kan lyckas så förbaskat bra, men just jag det var ju otur.

All ni äckliga jävlar som hyllar era spelare fula saker dra åt helvete!!!!!

Ja, jag läre skriva av mig, dom sitter i sitt lilla forum och hycklar sönder med en Kaljic som stänger av folk som motargumenterar med honom även fast den personen inte bryter mot reglerna och har rätt, nu har dom tom stängt forum

Ni kan ju börja skriva när era spelare, kan spela och förlora mot oss utan att göra nåt idiotiskt.

Men ta erat lag Ramos världens bästa mittback Marcelo världens bästa vänsterback, Coentrão näst världens bästa vänster back, Alonso som är så gyrm. Pepe som är så jävla grym, han är ju en idiot Sedan Ronaldo världens bästa, Benzema världens grymaste Özil bättre än Iniesta

Busquet världens mest överskattade spelare, Xavi Överskattad (HAHAHA DÖR AV GARV) Iniesta sämre än Özil Puyol som inte vait bra på flera år, Abidal som är sämst, Messi är dålig och sämst, Cesc kan inte prestera i stora matcher, (nej det kanske inte är en stor match mot er längre)

Jaja förlåt Barca fans för min text men läre skriva av mig bli äcklad när jag ser spelare hylla pepe medans en barca spelare som filmar är världens äckligaste

Sen ni som kallar pepe en tuff spelare, Vad är det som är tufft att spakra på sittande/liggande spelare ?
Killen har fan inte gjort en tuff schystt tackling i hela sitt liv han flyger in i situationer och skyddar sig med sina dobbar tuff och hård var ja!

Nu skickar jag ska inte skriva mer är frusterad över att se idioter som hyllar spelare som gör äckliga saker läre skriva av mig
Grace/Wastelands
2012-01-20 03:16
Valdebas m.fl

Må så hända att ert forum är stängt för att skriva. Men det går fortfarande att läsa vad ni skriver där. Att ni skriver en sak där inne och sedan försöker framstå som etiska korsriddare här inne är bara patetiskt. Stå för era åsikter istället, var inte sådana jävla hycklare och ha två olika åsikter på två olika delforum. Det skriker bara om idioti.
Barcelona Ibillay
2012-01-20 03:16
Valdebläbla Kommentarerna och nivån i puertan är "the rock bottom"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona mariwani
2012-01-20 03:00
Håller med Andreas, sitt inte och försvara pepe för att sedan prata om etiska principer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas V.V
2012-01-20 02:50
Grabben som hyllade Pepe´s gärningar tidigare idag kommer in och leker moraltant..

Oh, the irony..

Missförstå mig inte, jag köper det du skriver nedan men det hela blir så komiskt när du själv försvarar våld på en fotbollsplan.

RED //

"Vi hänger inte ut andra individer på det här forumet. Det här är inte flashback. "

Kan säga att Flashback förmodligen är hårdast av alla "forum" när det gäller outning av andra medlemmar. Det är oftast bannlysning direkt.
Rätt ska vara rätt, det lät på ditt tonfall som att Flashback tillåter sådant vilket är helt fel.

Godnatt.
Real Madrid Valdebebas - Pepe, ¿cómo no te voy a querer?
2012-01-20 02:46
basaric:

Det där inlägget säger ju dessvärre mer om dig än det gör om Kaljic. Vad spelar det för roll vad han ägnar sig åt på sin fritid och hur hans umgängeskrets ser ut? Jag antar att du är en sådan person som avhandlar allt du gör via facebook-uppdateringar samt lägger till alla du vet förnamnet på som vän i strävan att få bekräftelse och få ditt liv och din sociala tillvaro att framstå som mer än den egentligen är.

Din osäkerhet och känsla av otillräcklighet måste verkligen äta dig inifrån så angelägen du verkar vara om vad andra människor tycker om dig. Detta vittnar dina huvudsakliga bedömningskriterier av andra människor till.

Får jag lov och fråga varför du gör detta?
-
Jag hoppas och förutsätter vidare någon moderator gör sitt jobb och ingriper. Jag har bevittnat en hel del genom mina år som forumskribent på SF, såväl här som Puertan och andra forum, men detta är verkligen 'the rock bottom'. Att han även väljer att blanda in familjemedlemmar gör det hela betydligt värre.
Barcelona Andreas V.V
2012-01-20 02:45
Grace/Wastelands

Malaga har inte imponerat på mig med tanke på materialet dom har.
Tycker gott och väl vi kan byta ut i alla fall 2-3 spelare.

Dock har ju vårt bortaspel inte imponerat så det kanske är lika bra att köra med bästa möjliga.
Grace/Wastelands
2012-01-20 02:43
Malaga borta bör väl egentligen vara bästa möjliga lag enligt mig. Inga ändringar behöver ske. Det här är en av de tuffaste matcherna på säsongen och bara att ställa Valdés i mål och köra samma elva som mot Madrid.
Barcelona Andreas V.V
2012-01-20 02:36
Amo0227

Overreacting much? Det är ju knappast så att "I.Kaljic" lever på skyddad adress.
Dessutom har han sitt riktiga namn som nick.
Finns ju med på hitta.se, ratsit.se och alla möjliga sidor.
Sen har han väl inte Basaric outat något viktigt förutom en bild, vad spelar det för roll?

Take a fucking chill-pill!

Seså, tillbaka till Puertan nu och jag föreslår att du ägnar morgondagen åt att lära dig att använda punkt.
Barcelona Amo0227
2012-01-20 02:29
Jävla idiot sluta häng ut folk på internet pga av fotboll! Är du inte klock i huvudet jävla pundarhuvud va fan tänker du med? Jävla snorunge skäms du inte?
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-01-20 02:17
Vi hänger inte ut andra individer på det här forumet. Det här är inte flashback. Stark varning //RED
BARCA-més que un club
2012-01-20 01:49
längtar redan till nästa onsdag så vi kan slakta Real madrid, kan inte hålla mig grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Barcelona Andreas V.V - "Pagar"
2012-01-20 01:32
Test

E: Vad tusan, kan man inte ha "Gif:s" på sin profil med nya SvenskaFans???
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2012-01-20 01:25
Oväntat.. The Spanish federation will not act against Real Madrid player Pepe for his stamp on Messi during the clasico. #fcblive [el confidencial]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S91
2012-01-20 01:18
Grace/Westlands

Så, hur ska vi ställa upp på söndag med tanke på att det spelas 2 matcher under denna och kommande vecka? :)

Och ja, jag är seriös för er som undrar, håller med Grace till 100 % nämligen :D
Grace/Wastelands
2012-01-20 01:07
Tycker vi kan sluta skriva om Real Madrid fram tills nästa gång vi möter dem. Börjar vi behandla som vi behandlar typ Osasuna så lär dem bli än mer ledsna och vi slipper ta diskussioner med dem. Se dem bara som ett gäng i mängden, dem skjuter två skott under en hel match på hemmaplan. Inte ens värdiga att bli upprörda över. Madrid och dess anhängare har slutat påverka mig, det är helt liktgiltigt nowadays. Orkar inte ens bry mig. Tycker vi släpper allt rörande Real Madrid nu tills vidare, diskutera snarare vår egna match och kommande. Dags att visa att vi inte håller samma tragiskt låga nivå som de flesta på Puertan gör och ta det dem säger med en klackspark. Det går inte att diskutera med folk som inte vill diskutera. Bara slöseri på er tid.

Barcelona II Barça II
2012-01-20 00:55
"Barça ‘keeper Pinto completed 25 passes last night vs Real Madrid, only Xabi Alonso (34) completed more for the Merengues."

Tror ni man ersätter Özil med Pinto till nästa säsong :-) ?
Barcelona Thiago Alcantara
2012-01-20 00:45
- Jag ger alltid hela min kropp och själ för att vinna matcherna, men aldrig någonsin skulle jag komma på tanken att medvetet skada en motståndare, säger Pepe.
Det stämmer verkligen, killen haed fan inte öppnat sin käft om inte klubben tvingat honom. Han hade gått ut i pressen och sagt vad ska jag göra jag tog inte min medecin kan inte behärska mig
Barcelona el Profete
2012-01-20 00:32
"This is how I imagine Real Madrid fans watch football since Guardiola's appointment."

Ett fantastisk videoklipp. Godnatt på er culés.
Barcelona Capitán - El tiburón
2012-01-20 00:28
Gonzalez_Barca //

Jo, kan stämma. Men jag tror även att allt eftersom Barcelona blivit skickligare i spelet har man samtidigt fått motståndarna att bli mer frustrerade. Det är lite som att aldrig komma åt den där flugan som surrar runt huvudet på dig när du ligger och har det skönt .Men när du väl har den i siktet, då jävlar tar du i! =)
Har för mig att matchen hemma 08/09 var ganska hård med många överdrivna fouls, framförallt på Messi.

Som sagt, vi kommer nog se liknande matcher framöver mot Real där fokus kommer ligga på helt fel saker!
Barcelona Gonzalez_Barca
2012-01-20 00:20
Capitán - El tiburón

Faktum är den att clasico innan Mourinho tog över var helt felfria. Inget snack, ingen beef. Ända sedan vi vann de 5-0 har det gått överstyr och det blir bara värre.

Vem minns inte respekten klubbarna emellan trots att vi vann de 6-2 på Bernabeu? Eller när Ibra avgjorde? Eller när vi vann de 2-0 på Bernabeu.. Fanns det ens några incidenter då?

All började när svinet tog över som sagt, och det kommer fortsätta tills den dagen han slutar infektera det som en gång var ett respektabelt Real Madrid.
Barcelona Éluc
2012-01-20 00:18
Tänkte väl det. Nåja, förhoppningsvis kan Athletic plocka poäng på Bérnabeu då baskerna är det laget, förutom Barcelona, som har störst chans att ta poäng mot Real, oavsett om matchen spelas på San Mamés eller Bérnabeu. Speciellt denna säsong där de faktiskt har en väldigt kompetent och taktiskt kunnig tränare i Bielsa, någon som jag hyser en stor respekt för. Såvitt jag vet lider inte Athletic av några skador på nyckelspelare heller, så nog kan de allt ställa till det för marängerna.

Fina matcher i övrigt med, där det på lördag kväll vankas Sevilla-derby som kommer bli hur intressant som helst att följa, och jag sympatiserar helt klart med hemmalaget i den här matchen. Utöver La Liga-matcherna spelas det två stormatcher i Premier League i form av City - Spurs och Arsenal - United. Finfin fotbollshelg med andra ord.

Nej, jag har självklart inte glömt bort vår tuffa bortamatch mot Málaga, som kan komma att bli ännu mer komplicerad om nu Kameni står i mål. En otroligt underskattad men ack så fantastisk målvakt det där.
Barcelona Capitán - El tiburón
2012-01-20 00:15
Det är verkligen synd att det blir så jäkla mycket skit som inte har någonting med fotbollen att göra i alla el Clasico.
Kan hända att mitt minne är kort bara, men hade inte matcherna mot Real en helt annan karaktär om man tittar säsongen 06/07 och tidigare?
Det var inte allt detta foul-play och bedrägerier som vi fått se de senaste åren. Tycker bara det är tråkigt egentligen, för "derbyt" har ju verkligen förlorat en del av sin glans och snarare utvecklats till en våldsamhet än 11 mot 11 som bara jobbar gärnet för att få in bollen i mål.

Lönlös kommentar kanske, men det hade varit intressant att se hur matcherna sett ut om exempelvis Del Bosque coachat Real istället för Mourinho. (Ja, jag vet att han inte ens var aktuellt..bara en liten fundering)
Barcelona S91
2012-01-20 00:12
Éluc: Hemmaplan för UFC-gänget.
Barcelona Éluc
2012-01-20 00:09
Real spelar väl ändå inte på San Mamés på söndag? Den matchen blev ju uppskjuten till slutet av maj.
Barcelona S91
2012-01-20 00:08
Nu så kommer sannolikt inte alla att tillämpa detta, men för min del så kommer jag ALDRIG mer att läsa eller ens låna mitt öga till någon av Real Madrids artiklar här på SF (gäller givetvis också sandlådan de kallar för "Puerta"). Hoppas att ALLA ni andra också gör så!

God natt på er alla fotbollsälskare! :D
Barcelona Rambla~
2012-01-20 00:02
Ni kanske har sett det tidigare under dagen men här är ett 12 min sammandrag från GolTV och Ray Hudson i grym HD-kvalité.
Annons: