/spanien/barcelona/forum/10102.aspx/spanien/barcelona/forum/10102.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
domaren
4/15/2012 00:37
det är rätt av domaren o ge era spelare minst 20 gula kort varje match men sker det? du som domare i 14 år borde veta att filmning ger gult kort. då åker många spelare varje match. enögd? ärligt talat gilla ja barca mer en real förut.

Du tigger ju om att bli spärrad / Basaric.
Barcelona El Nino Maravilla
4/15/2012 00:35
socccerfan1

Lägg av, om du dömer så som jag själv gör så vet du mycket väl att Cuenca inte ska ha straff, men den Levante får är absolut inte korrekt den heller. Den enda situationen som enligt mig var straff var när Ballesteros går in hårt på Iniesta, den är ju egentligen solklar men förstår att domaren inte vågar ta en till straff eftersom han redan blåst 2 felaktiga.
sólo hay un equipo llamado Barça
4/15/2012 00:35
J*klar vilket krig det är här inne och inne på puertan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
4/15/2012 00:35
@Shanghai - SHOOT ME $12:


Håller med dig..

Är tyvärr så att spelarna pumpar sig med tabletter. Från smärtstillande till energi/vitaminer mm..mm.. Så att detta händer gör mig inte förvånad alls.. Lider med hans familj och laget. Vila i frid.
Barcelona Culé - Messi y Alexis
4/15/2012 00:33
Guardiola: "Liga still impossible? Expected that one... Let's say it's less impossible... Is that a good answer for you? (smiles)''
Barcelona socccerfan1
4/15/2012 00:32
Vad gnäller alla på? Och hur kam vissa säga att det är fel att döma straff?

Har dömt i 14 år, och det där är mycket regelrätt straff.
Raka armar puttar han ner cuenca som faller som ett fjäder.

Mycket löjligt beteende utav real supportrar.. Men vem bryr sig? Hoppas att vi piskar er på lördag efter att Bayern tröttat ut er och dragit ner er på jorden.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
4/15/2012 00:31
domaren

Det beror på att vi även ser de domslut som (de riktiga) domarna blåser mot oss - till skillnad från enögda haters som du själv.
Barcelona Andreas V.V
4/15/2012 00:31
Fan.. cred till Laporta och Rosell som har lyckats muta så många människor att ge oss fördelar utan att någon har läckt!

Imponerande!
Barcelona Culé - Messi y Alexis
4/15/2012 00:28
Guardiola: "Mascherano, 35 balls recovered in 2 games without losing any? The numbers say it all."

Mascherano är kung! Spelar alltid bra, oavsett motstånd.
Barcelona börni
4/15/2012 00:28
Nu när känslorna börjat klinga av har jag en generell domarfråga. Straffen för hands på Busquets är ett typexempel men jag har sett många liknande situationer med andra lag inblandade. Hands i straffområdet verkar ALLTID bli straff och kort. Det spelar ingen roll om spelaren uppenbarligen (enligt repriser) gör allt för att hålla in händerna. Han straffas för att han står där han står när bollen kommer emot honom och för att han undlåtit att amputera armarna. Det verkar inte finnas något som heter oavsiktlig hands.
Ska det vara så enligt reglerna eller är det hela domarkollektivet som drabbats av någon handssjuka? Sjukt är det i alla fall.
domaren
4/15/2012 00:26
hur är det möjligt att ni inte ser hur smutsigt er lag är? hur är det möjligt att ni får domaren med er varje gång ni behöver de. för varje år ni har kommit långt i champions league har ni fått beslut som har ni fått beslut som har vänt matcher åt er. Chelsea, Arsenal och milan. I alla dem tre matcherna va ni ute tills domaren ville vända på de.
de e skam o se ett lag så ärofyllt o duktigt bli så smutsigt
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
4/15/2012 00:21
Thiago en mi corazón!


Notera hunden i bakgrunden!
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
4/15/2012 00:19
Förlåt att jag stör lilla seger festen, men jag tänker så mycket på Morosini. Att det har hänt allt detta i hans privatliv. Man mår så fucking jävla dåligt. Det är sjukt. :(

Barcelona Blaugrana91
4/15/2012 00:16
Man blir verkligen äcklad när Realfans sitter och klagar på att vi alltid får fördelar, dessa personer har anatagligen inte koll överhuvudtaget på sin egen klubb. Kanske inte är så konstigt då hälften av alla dessa "fans" började heja på Real när de köpte sönder halva Europa med de Spanska bankernas pengar eller när hycklaren Mourinho anslöt till den redan äckliga klubben.

Till dessa kan jag ju informera att dommarfördelar är knappast något ovanligt för klubben Real, det tillhör deras historia. Med hjälp av diktatorn Franco vann man många titlar och fick mycket fördelar.

T.ex. som när Franco skickade in soldater i Barcas omklädningsrum inför en match lagen emellan och hotade Barcaspelarna med pistoler.
Matchen slutade 11-1 till Real...

Eller när Francos soldater mördade Barcas president. Vidare förbjöd man att Katalanska pratades, Barca fick inte ens heta FC Barcelona. Utan CF Barcelona.

I Francos facistarmé fanns ockå en viss Santiago Bernabeu som var med och mördade massa osyldiga Katalaner då facisterna gick till anfall mot Katalonien.

Vad heter Reals arena idag? Jo Santigao Bernabeu, man har en arena uppkallad efter en facist och mördare.

Real Madrid är världens äckligaste och hemskatse klubb, och man pratar om framgång...Visst framgång som man hade tack vare mord, hot och facism!
domaren
4/15/2012 00:15
vem bryr sig om vad marängerna säger. låt dem pröjsa mer så de får domarbesluten med sig
Barcelona Rambla~
4/15/2012 00:14
Johe

Statistiken fallerar när Madrid tom får straff genom att ramla utanför straffområdet vilket har skett den här säsongen.

Oavsett vilket, jag orkar fan inte diskutera straffar mer i kväll.
Barcelona el Profete
4/15/2012 00:12
Messi: "41 Liga goals, together with Ronaldo? Main thing is team performance. Ronaldo showing thigh, practising something too? No (smiles)"

Messi, du är för go. :)

Rambla

De känner flåset i nacken. ;)
Barcelona Rambla~
4/15/2012 00:12
Hur fan en maräng kan klaga på domarfördelar efter vad som har hänt den här säsongen i ligan är ju fan bara skrattretande. Jag kan förstå när tex Nina och Zaragoza lackar ur eller andra mindre klubbars fans i Spanien, men maränger? Vilket skämt!
Real Madrid Johe
4/15/2012 00:11
Även om Real Madrid, liksom Barcelona, generellt fått mycket fördelar med sig så kan man inte ta upp någon straffstatistik och säga "titta, Real Madrid får fler straffar med sig och färre emot sig - dom fuskar". Det kan faktiskt finnas förklaringar.
Utan att ha hundra procent koll på alla straffsituationer under hela säsongen skulle jag kunna tänka mig att Reals spel skapar fler straffsituationer offensivt sätt då man spelar mycket på kontring där spelare kommer med fart och då oftast blir svårare att stoppa och därav uppstår fler "50/50" - situationer och som resultat av detta fler straffar. När Barcelona anfaller tar man sig ofta igenom med små passar genom straffområdet och den typen av närkamper uppstår helt enkelt inte lika ofta.

Jag säger inte att denna teori stämmer, bara att det kan finnas många olika förklaringar till statistiken.
Barcelona Sersari
4/15/2012 00:11
Johe

Om du ska leka Moder Teresa så föredrar jag att du gör det åt båda håll. Varför nämner du inte Messis straffsituation när han sköt inne i straffområdet och Levante backen täckte skottet med händerna, nästan helt identiskt med Busquets situation. Vart är rättvisan som du efterfrågar i den situationen? Vart är Valencias och Getafes rättvisor när dom mött er? Kan du svara på frågorna du som är en objektiv rättskipare?
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
4/15/2012 00:11
Jag såg matchen via min mobil, men av det jag såg så var det ingen straff. Däremot så kan man diskutera om Iniesta borde fått en straff lite senare i matchen. Äsch, vi kan prata domare i dagar men vi kommer ändå inte komma fram till något så det är lika bra att vi släpper det.

Jag vill återigen hylla Mascherano, jag vet att jag börjar bli tjatig men herregud vilken spelare.
Barcelona L.A.M Nr 10
4/15/2012 00:10
Sen kan Madridfansen dra åt helvete. Typ 11-1 i straffar den här säsongen. Sjuk statistik.
Barcelona Xavi#6
4/15/2012 00:09
Always real madrid, moget inlägg gubben. Mår du bra när du skriver sånt? Verkar vara en tröst för alla Barca hatade att trösta sig med sådant snack...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis
4/15/2012 00:09
AlwaysMierda

''Det är lätt att vara bättre när man kör med 3 man mer på plan, El classico snart, vilken domare ska ni starta med?''

Vi är osäkra...Finns många. Vem hade ni tänkt att starta med?

Payaso!!
Barcelona Rambla~
4/15/2012 00:08
@den närkingska älgen:


Det är skillnad på kroppskontakt och kroppskontakt. Handlar det om kamp om bollen är det ju så klart okej. Nu var ju knappast Botelho intresserad av att nå bollen utan försökte enbart knuffa bort Cuenca. Det med raka armar.
Barcelona Leo! Ets Unic! Sos Grande!
4/15/2012 00:08
AlwaysMadrid

Det ska väl inte spela någon roll i vilket läge ett regelbrott kommer? gör man fel så ska det straffas, även om ställningen är 10-0 eller 1-1.
Barcelona Thiago en mi corazón!
4/15/2012 00:08
När det inte går bra för Mourinho..
Barcelona Mido
4/15/2012 00:07
Va gör Desprate housewifes här inne?? Draaaaaa
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
4/15/2012 00:07
Känns som vi har börjat få marginalerna på vår sida nu i slutet av säsongen. Då menar jag inte domslut(även om det är en del såklart) utan det här med att i jämna matcher så har man det där lilla extra för att till slut vinna. Hela säsongen har det känts som Real har de där marginalerna och vunnit svåra matcher men nu har vi dem. I höstas tex, en missad straff mot Sevilla i slutminuten, eller mot Espanyol där vi ska ha straff sista minuten som kunde lätt till seger. Idag såg det ut som en förlust ett tag men vi visar styrka och vänder matchen. Grymt starkt av grabbarna, så jävla stolt.

Barcelona Hetfield
4/15/2012 00:07
Jag förstår inte varför maränger klagar. De har ju ligan i sina händer, om de gör bra ifrån sig så vinner de ligan, svårare än så är det inte.

Om Barcelona vinner matchen mot Real Madrid och vinner resten av matcherna den här säsongen så blir det svettigt för Real Madrid.
Annons: