/spanien/barcelona/forum/1005.aspx/spanien/barcelona/forum/1005.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2016-12-15 18:56
Intressant snack om Ter Stegen. Själv har jag tappat förtroendet för honom ju mer han fått stå i mål. Tycker att han denna säsongen varit helt bedrövlig. Visst, han har väldigt bra passningsfötter, och är bra när bollarna kommer nära honom, men det räcker inte. En målvakt behöver slänga sig, och Ter Stegen verkar sakna den förmågan. Gjorde för en tid sedan en youtube sökning på Ter Stegens bästa räddningar senaste året, hoppades att jag skulle bli motbevisad. Det fanns ett par bra räddningar med, och EN situation där han slängt sig. Dessutom var det ett skott som en målvakt som Buffon tagit i sömnen.
Nej, Ter Stegen är inget säkert kort att ha, skulle vara intressant att se hur många kvalificerade målchanser som han räddat, tror det är bland de sämre i toppfotbollen, tyvärr.
Barcelona Kröjff
2016-12-15 18:55
Iniesta70 Nu får du nog stilla dig med "fulwhiskeyn". För inte kan du väl tycka "tyvärr", när Mourinho tvingas sluta som materielförvaltare. Det rör sig ju trots allt om den som du understryker, "ultimata dagen". Och att se Mourinho få sparken efter det att han på något konstigt sätt helt okvalificerad nästlat sig in som materialare i vår klubb, är väl det som gör den ultimat?
Barcelona Iniesta70
2016-12-15 17:04
Medan mina kollegor satt och diskuterade verksamhets planen och senaste kvalitets rapporten så gled jag längre och längre bort, brukar hända rätt ofta, jag håller med titt som tätt. Nåja, jag gled in i min fantasi värld. Den ultimata dagen. Nån gång inom en snar framtid. " jag klev upp ur sängen klockan tio, hade vaknat av mig själv för första gången på nio år" " inga hundar, inga barn, ingen "chef". Min bättre hälft hade sagt att eftersom det var El clasico helg så kunde hon ta både barnen och hundarna och sova borta hos sina föräldrar en hel helg". Jag vet, det är t.o.m overkligt för en "dagdröm" men vafan, vi pratar den "ultimata dagen". På första sidan på Sportbladet kunde jag läsa den tragiska nyheten att "Ronaldo vann sitt eget instiftade pris för fjärde gången i rad,alla gånger som den har delats ut, "Den guldigaste guldbollen av alla" kallas den lite ödmjukt. Ronaldo har även skrivit ett (mar)dröm kontrakt med Real om att han ska spela varje sekund i varje match, slå alla straffar, frisparkar och även bestämma alla byten. Kontraktet löper i ytterliga 7 år. Real ligger för närvarande på en 17:e plats i la liga och har missat Champions League de senaste fem åren. Vidare till senaste nytt i Barca : Kapten Roberto är mycket nöjd med senaste Champions guldet(det tredje i rad)." Tycker att vi alla La Masia produkter , alla elva på plan, höll oss till vår tränare Xavis gameplan väldigt bra. Men vi hade ju aldrig klarat det utan Xavis högra hand Puyol". Samtidigt så uttalar sig den La Masia huvudansvarige Pep om att han är redo att slussa fram minst fem nya La Masia produkter till A-truppen även nästa säsong. Peps högra hand Iniesta prisar de senaste årens president Pique för att det känns ljuvligt att spela i reklamfria tröjor.. Materialaren Mourinho fick tyvärr avgå när han ertappats med Xavis taktikbok innan för västen. Okej,lite väl vild fantasi. Men vafan, ett par av grejerna ska väl kunna slå in:)
Barcelona Kröjff
2016-12-15 15:56
El Pistolero #9

För att nu frångå min tvångsmässiga vana att gå in och ändra i mina inlägg, så vill jag också tillägga att vi är helt överens om att Martin Åslund många gånger ger uttryck för tveksamma åsikter, så som du själv skriver. Det var där jag inledde mitt första inlägg för dagen, med att jag "för en gång skull" höll med honom i det han sagt.
Barcelona Kröjff
2016-12-15 15:25
El Pistolero #9 Åter igen. Jag delar den vanliga uppfattningen att en målvakt behöver mer tid på sig för att nå sin fulla potential än en utespelare och att 24 år inte är någon ålder för en målvakt. Men vad jag ville ha sagt var att jämförelsen med Victor Valdés, ändå haltar i åldershänseende. Neymars namn smög sig in som en liten bisats och påminnelse om att alla spelare vare sig dom är målvakter eller utespelare, inte med naturlagens automatik blir bättre med åren som vissa viner sägs göra.Fler faktorer än så, spelar roll. För egen del tror jag exempelvis att Bravos moras i Manchester City inte beror på att han är "over the hill" utan på ett tappat självförtroende efter en bedrövlig inledning, som börjat leva sitt eget liv.Och vetskapen om att fansen i hög grad står på John Harts sida lär ju inte gör det mindre betungande att misslyckas grovt redan från allra första början.
Barcelona Katalano
2016-12-15 15:23
Kröjff Hehe, vi är visst otydliga båda 2 just nu, men jag förstod att det var så du menade. Jag förklarade bara varför jag ryckte på axlarna åt det han sa i stort och så även om att han skulle vara grovt överskattad, eftersom jag själv inte har någon bestämd åsikt kring honom ännu. Fick bråttom med ett ärende när jag avrundade mitt inlägg och den delen var det sista jag lade till innan jag klickade på skicka i all hast.
Barcelona Kröjff
2016-12-15 15:09
Katalano Jag får väl erkänna att jag uttryckt mig väldigt luddigt i mitt inlägg, eftersom du fullt förståeligt uppfattade det som att jag var helt överens med Martin Åslund om att ter Stegen utgjorde det största hindret i fråga om nya titlar. Jag är istället helt överens med dig om att det finns andra faktorer att ta i övervägande vad gäller den biten. Och jag tror mig veta att jag själv åtminstone berört en del av dem redan tidigare. Vad jag MENADE var att jag delar Åslunds uppfattning om att ter Stegen är grovt överskattad. Vare sig mer eller mindre.
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-15 15:06
Kröjjf Inget snack om att vi sålde Bravo i ett perfekt tillfälle. Kollar man på denna säsongen så verkar det som att Bravo är på väg ner i karriären. Misstagen han gör på planen visar för mig att han inte riktigt hinner med längre. Han hade sin peak hos oss under två år. City känner sig säkert rejält lurade. Visst att ter Stegen och Neymar är lika gamla, men en målvakt är "ung" fram till 27-28. Inte riktigt samma sak som utespelare som Neymar. Sen kan jag tycka att Martin Åslund har lite tveksamma åsikter om Barça. Han har bl a sagt att Digne inte duger för Barça när jag o många andra tycker han presterat riktigt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-12-15 14:54
Kröjff Jag kommer ihåg när Martin Åslund sa det och ryckte mest på axlarna. Tycker att den kommentaren var en lite väl grov överdrift själv men det beror på att jag ser helt andra saker som större hinder till eventuella titlar. Det ser ut som att vi som sagt vårt kring detta hittills har väldigt delade meningar om hur bra Ter Stegen är och om han är en målvakt för framtiden i Barca. Själv är jag som sagt inte helt säker ännu. Vore intressant med fler åsikter.
Barcelona Soko
2016-12-15 14:35
Enligt Mundo Deportivo kommer Rakitic att förlänga kontrakt med Barcelona trots att han får mindre med speltid och bud från flera engelska klubbar.
Barcelona Soko
2016-12-15 14:31
@FCB_Messi:

Det blir bara orättvist att han ska få guldboll även 2017 då hans lag vinner VM för klubblag och dessutom har stor fördel att vinna även ligan. Det är de två titlar som räcker gott bara för att det är Real och Ronaldo.
Barcelona FCB_Messi
2016-12-15 14:12
Soko Herregud vad du jämnt ska ta upp såna ämnen. Ronaldo hit Ronaldo dit. Gå hoppa från en bro om det är så jävla jobbigt för dig när han gör mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2016-12-15 14:01
@Thierry Henry:

8 av dem var mot Malmö FF...

Men det spelar ingen roll, jag håller med om att han var en nyckelspelare i CL, som jag också skrev. Däremot var han EMs sämsta spelare av storstjärnorna, jag är fullt seriös. Möjligtvis slagen av Zlatan.
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-15 13:56
Barcelona plan to sign full-back Joao Cancelo next summer but Valencia will not let him leave for less than €30M. [Diario Sport] Jakten på hela Valencias trupp fortsätter.... Nä men €30M?! Värvar hellre Sidibe från Monaco.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-15 13:28
Ronaldo gör 2-0 på övertid där matchen var redan avgjord. Men nu kommer medier att skriva att "Ronaldo sköt Real till final " och på det sätt hjärntvätta folk runt omkring. Benzemas segermål hamnar därför i skymundan.
Barcelona Kröjff
2016-12-15 13:22
Katalano Själv är jag för en gång skull helt och hållet överens med bisittaren Martin Åslund, som under en match härförleden kom in på ter Stegen och sa att denne utgjorde det största hindret för att Barca skulle kunna ta några nya titlar den här säsongen. Martin Åslund ansåg ter Stegen bokstavligt talat, som en "grovt överskattad" målvakt. Jag tror t o m Lucho och jag delar uppfattning i den frågan, eftersom denne vad jag kan förstå, föreföll bli tjurig och bångstyrig när hans uppenbara förstaval Bravo såldes till City. Att sedan den senare sedan gjort sig en förvånansvärt slätstruken figur i Man City och ibland framstått som bedrövlig, förändrar inte det faktum att chilenaren kändes som en åtskilligt säkrare sista utpost i FC Barcelona under sin tid i vår klubb. Jag vet också att andra har en helt annan åsikt och ser ter Stegen som en osedvanligt stor talang som har allt i sin verktygslåda som behövs för att bli en av världens bästa målvakter, i och med den speltid han får som förstemålvakt och den rutin det innebär. Inte sällan brukar de som tycker så peka på Valdés som en like, ifråga om utvecklingskurva. Men även om Valdés var valpig och misstagsbenägen i början av sin karriär, så får man inte glömma att denne redan som 20-åring petade den då nyss inköpte och rutinerade världsmålvakten Rüstü Reçber. Och två år senare sågs som La Ligas bäste målvakt och fick sin första av sammanlagt fem Zamora-troféer som 22-åring. Tysken är redan två år äldre än Valdés var då och jämnårig med Neymar JR. Men räknas av vissa precis som brassen fortfarande vara en "talang" och framtidsman, som bara behöver några år till på nacken för bli bäst i världen på sin position. Den som lever, får se. Jag begär inte att en målvakt ska ha ögon i nacken, Men en av de bilder som dröjer sig kvar från matchen mot Osasuna, är hur ter Stegen till synes helt omedveten om att en motståndare forcerar fram mot den bortre stolpen fri från försvarare, stillastående täcker den främre. Hade anfallaren ifråga råkat ha samma skostorlek som Zlatan, så.......
Barcelona Katalano
2016-12-15 13:14
Bosketts

Jag var visst lite otydlig med vad jag syftade på med reflexer. De var bara i anknytning till de bollarna han inte ens försöker sig på som jag nämnde just reflexerna.

Självklart har han gjort imponerande insatser, men totalt sett så har han inte imponerat på mig än. Förutom spelet med fötterna förstås. Som du är inne på så har en målvakt i Barca andra krav på sig än i övriga lag. Både bolltekniskt men även när det gäller speluppfattningen, just utöver de klassiska målvaktsegenskaperna. Detta gör att utbudet av målvakter som passar oss är mycket mindre än för övriga lag, med få undantag.

Nu är ju ter Stegen fortfarande ung, som du också nämner och jämför man med valdes som ung så gör Ter Stegen inte alls lika mycket tabbar. Men jag är ändå inte övertygad av honom ännu. Jag har dock inte något bättre alternativ att nämna heller utan ser det som självklart att ter Stegen ska fortsätta vakta vår bur. Skulle vilja se honom göra ett försök på bollarna jag nämnde tidigare oftare bara.
Barcelona Bosketts
2016-12-15 12:38
Katalano

Ter Stegen har imponerat stort på mig när det kommer till, i synnerhet, reflexräddningar. Vem minns INTE räddningen på Lewandovskis skott förra året (se länktips)?

Problemet med tysken att dessa sker för sällan. Men, likväl så visar han att talang finns inte bara i fötterna, utan så även i händerna (för att inte prata om huvudet!).

Det krävs alltid tålamod med en målvakt. I synnerhet med de som inte är uppfostrade i Katalonien. För det är en ganska krävande roll våra målvakter får ta.
Han är fortfarande väldigt ung för att vara ordinarie målvakt i ett lag av Barcelonas kaliber, och så länge han visat prov på att han besitter alla de egenskaper en målvakt behöver så är jag nöjd.
Barcelona neymar JR
2016-12-15 12:27
Katalano För min del känns det som att han inte vet vart han har målet, hans positionsspel är bedrövlig. Men inte så konstigt när han ska agera spelmotor och fladdra omkring. Senast mot Osasuna blev han Chippad men räddad av ribban, men det skrämmande var att han verkligen trodde att bollen skulle gå över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-12-15 12:04
Jag vet att andra skribenter varit inne på det ämne jag nu kommer att ta upp tidigare. och det är just därför som jag själv lagt märke till att den iakttagelsen stämmer, vilket gör mig lite osäker.

Det handlar om Ter Stegens agerande på bollar som han inte ens försöker att slänga sig på. Oftast så går de precis utanför men jag köper inte att han har ett bra målvaktsöga utan det känns som en blandning mellan att han inte är riktigt på tå och att han inte vill bemöda sig att slänga sig i onödan.

Detta kan komma att kosta oss många poäng framöver. han har många kvalitéer som är viktiga för en Barcamålvakt idag, framförallt spelet med fötterna. Men när det gäller att rädda skott och frilägen så har han inte imponerat på mig hittills.

Att han även släpper bollar förbi sig utan att ens försöka sig på att rädda dem/ inte hinner reagera i tid för att ta dem gör mig därför osäker på honom som framtida målvakt. Antingen så har han riktigt dåliga reflexer eller så väljer han att inte kasta sig på vissa bollar.
Barcelona Bosketts
2016-12-15 10:42
Det är som att många härinne vill värva bara för värvandets skull. Som att vore FM och man får börja säsongen med att rensa alla topplag på deras mest lovande spelare.

Är övertygad om att samma skribenter hade skrikit högt efter spelare som Alena, Palencia och Marlon om de funnits i andra klubbar.
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-12-15 10:13
Att värva Aurier är som att värva Isis. Killen är ett problembarn. Han har blivit avstängd från egna klubben vilket säger en hel del om honom. Vi ska fan inte värva en sån spelare som kommer garanterat ställa till med skit för oss. Nej tack, ja tack till Clyne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-12-15 09:53
Okej, okej,...tänkte ta upp nåt annat än Messi vs Altobelli...f'låt Ronaldo. Har ju flera gånger under säsongen irriterat mig på de hopplösa tiderna som matcherna har spelats på." Mitt i natten" under vardagar och lunchtid helger. Om man nu ska dela ut nån "örfil" under säsongen så får nog både Lucho och hela Barca ställa sig efter i kön, för den "fetaste hurringen" vill jag dela ut till "praktikanten" på det spanska fotbollsförbundet som ansvarat för speltiderna. Ja menar, ni ungdomar måste väl nästan ställa klockan för att hinna gå upp i tid vissa helger för att inte missa en Barca match, Käka "brunch/frukost och kolla på Barca , nice, om man nu är singel ,barnfri och utan byrackorna så är det ju kanon. El Clasico kl 16.15? Allvarligt? Det borde ju vara inskrivet i spansk lag att matchen inte får spelas innan 20.30! Spelar ingen roll om man fått en våning för sig själv att mysa framför matchen med nåt mysigt i glaset. Mina barn och hundar tycker ALLTID det är onaturligt spännande att "farsan" är helt själv på nedervåningen. Vad gör han? "Får vi komma ner?" "Varför låter du så arg?" "Jag vill också titta!" "Snäääälla" Irriterande spel på tv:n, irriterande ljud från övervåningen. Om man väl släpper ner dom i halvtid så blir dom kvar....en grabb som leker "Brum Brum" med en traktor mitt framför tv:n. En dotter som drar en i armen och vill visa upp sina senaste teckningar. En "farsa" som får lägga fyrahundra riksdaler i "svärburken" i den 90:e match minuten medans dottern tittar med en halvöppen mun och säger "Fy på dig pappa" " nu kommer inte tomten till dig". När jag väl snubblat upp till övervåningen och letar febril efter de sista dropparna av "ful-Whiskeyn" så kommer min bättre hälft fram och säger i lagom irriterad ton: "Nu har du ju fått titta på din match, nu är det din tur att ta hand om ungarna".......El Clasico 16.15? ...
Barcelona S.Eto'o
2016-12-15 08:32
Vill inte låta PRO Ronaldo eller nått liknande men du kanske bör inte överdriva med att Messi var copa Amerikas "överlägset" bästa spelare när han knappt fick utmärkelsen utan den gick till Sanchez. Jag personligen tycker Messi var individuellt bäst i turneringen men sättet du skrev på där du antydde att han var överlägset är tyvärr fel.... Visst är inte Ronaldo i Messis nivå men det betyder inte vi ska minimera alla hans bedrift, att säga han inte var nyckelspelare i EM är att överdriva stort. Han tog de vidare i gruppens sista match (vare sig det var mot Ungern eller Spanien behövde de poäng vilket han fixa på egen hand) sen tog han ut dark horse laget Wales med mål och assist i en 2-0 match. Säger inte han var Portugals bästa spelare men en stor nyckelspelare var han. Sedan undrar jag om det fanns en annan spelare som hade större betydelse än Ronaldo i Reals cl vinst? Han vände en 2-0 underläge till 3-2 med ett hat trick, bara det där gav Real bootsen och motivationen de behövde för att vinna Cl. Det finns många andra sätt man kan klanka ner på Ronaldo eller visa hans dåliga sida men snälla skriv aldrig Ronaldo inte har/hade betydelse i en titel. Sålänge Barcelona/Argentina eller Real Madrid/Portugal vinner en titel så är det med 99% sannolikhet pga Messi och ronaldos förtjänst, spelar ingen roll vem som gör sista målet. Nån större vinnarskalle än bägge Två har inte existerar i fotbollens värld. Alla har sin egen åsikt ni måste acceptera det, jag själv tycker att Suarez förtjäna ballon dor 2016 tätt följt utav Messi och Ronaldo och att Iniesta är världens bästa spelare när han är skadefri men men.... Godmorgon till er som ska jobba och plugga och oss andra önskar jag en god sömn! Visca el Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
2016-12-15 08:10
Jag sa det i somras och jag sager det igen - jag hoppas att vi gar all in for en hogerback! Ar det bara jag som tanker pa tider innan Dani Alves da vi hade problem just pa den positionen? Vi hade spelare som Reiziger, Gabri, Oleguer, Zambrotta, Belletti, som egentligen inte ar daliga (kan diskuteras), men inte var tillrackligt bra for att spela for oss... Ar trott pa dessa latsats varvningar som Douglas och Aleix, och nu Srna eller Hysaj? Vi ar Barcelona!

Nar vi val satsade allt pa en spelare som Dani Alves sa var det garanti for succe! Han va redan varldsklass som dominerade sin kant i La Liga och han va grym pa bade offensiva planhalvan sa som den defensiva. Spelade riktigt bra mot oss varje gang vi motte Sevilla. Vi pungade ut lite mer cash men fick en spelare som gav oss 8 sasonger av lycka. Se och lar!

Jag hade garna velat se Fabinho fran Monaco i var troja. Endast 23 ar, dominant i Monaco som egentligen kan spela pa flera positioner, har varit grym i Ligue 1 samt CL i tva sasonger nu, och paminner mig valdigt mycket om Dani Alves i spelstilen. Visst har han ett litet forflutet i Real Madrid, men tycker inte det har nagon storre betydelse da han knappt spelade nagon a-lags match.
Barcelona Thierry Henry
2016-12-15 04:49
@JUSSI BJÖRLING:
Han va en av flera nyckelspelare. Portugal vann EM genom art vara defensivt kompakta och ta tillvara på sina anfall. Ronaldo gjorde 3 sv Portugals samanlagt 9 mål och stod även för 3 assist. Han blev även utvald i turneringens lag. Att kalla honom för något annat än nyckelspelare är ju patetiskt. Lite objektivitet kan man ha även som Barca supporter. Jag tycker själv han är överskattad och det är många individuella priser ham vunnit som han ej förtjänat. Men turen log mot honom i år. Ska priset hålla någon form av röd tråd och gå efter några som helst trovärdiga kriterier så va Ronaldo det enda riktiga valet i år. Messi må ha förtjänat någon balon D or mer och Ronaldo någon mindre men det va inte i år Sen att du skriver att det "går att argumentera" om han va nyckelspelare i cl? Är du på riktigt? Han gjorde 16 mål!? Nytt cl rekord! Mer än dubbelt så många som närmsta real spelare, där han bland annat vände kvartsfinalen mot wolfburg från underläge 2-0 till vinst med sitt hattrick i andra matchen. Sen hade han 4 assist. Bara Neymar och 2 andra spelare gjorde fler i turneringen med deras 5st. Vad är där att "argumentera"?
Barcelona Thierry Henry
2016-12-15 04:31
@Carles Puyol Beast:


Jag hade helst sätt Aurier som nu högerback. Tycker han är flera steg över både Clyne och Hysaj
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-12-15 00:35
Är du seriös hahahaha Hysaj. Hysaj gjorde helt Ok EM men du ska se hans matcher i ligan KATASTROFAL. Han har blivit maxad på sin position. Så nej tack. Vi behöver värva lite fysiska spelare inte klena jävlar. Laporte känner denna ligan bra så det hade varit kanon värvning, Mashe vill jag slänga långt för han är för slö och sätter oss i skiten direkt när vi får anfall emot oss. Om jag hade fått bestämma hahaha. In Laporte och Ut Mashe plus pengar. In Coutinho och Ut Arda plus pengar. In Clyne och Ut Vidal plus pengar. In Nzonzi och Ut Malbro plus 200 miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-12-15 00:28
[QUOTE=Thierry Henry]Helt rätt! Dags att släppa det nu! Ronaldo vann EM och cl. Dom 2 absolut största titlarna detta året. Han gjorde det som en nyckelspelare för både real och Portugal . Ja alla vet att Messi är snäppet bättre som spelare. Men detta året har Ronaldo lett sina lag till större titlar och det är det fotboll går ut på. Allt annat än att Ronaldo vunnit balon D or hade vart trams. Det va välförtjänt. Messi kasta blrtskn lilla chans när hans Argentina föll i copa Amerika finalen [/QUOTE] Han var inte nyckelspelare för Portugal, och för Real klev han enbart fram mot Wolfsburg och ett par blåbärsgäng. I semifinalen och finalen i CL var han osynlig och bromsade Reals spel mer ön vad han gynnade det. Att han sedan fick lägga avgörande straffen ändrar inte på det faktum att han var en av de sämsta på plan. För Portugal gjorde han 2 bra matcher av 7. Mot Ungern och Wales, hör du på namnen. Ungern och Wales!!! Ett Ungern där Dszudzsak(stavning?) är största stjärnan och ett Wales med Bale och Ramsey. Om vi kollar på Messis år då. Copa America's överlägset bästa spelare med 5 mål och 4 assist på 4-5 matcher. Ja, han missade sin straff men även CR gjorde det mot Österrike i gruppspelet och om EM inte hade infört nya regeln att bästa treorna går vidare hade den straffmissen slagit ut Portugal från EM. Till Messis försvar satte han straffen i samma läge förra året men de vann ändå inte. Jävligt svårt att vinna finaler när alla tänker på jaget före laget och bara stirrar på Messi när han får boll, och när Messi väl vill väggspela eller skapa olika kombinationer väljer Di Maria/Higuain/Pastore osv att försöka leka hjälte och avgöra, tyvärr är ingen av de kapabla till det. I Barca var Messi förutom en formsvacka i några matcher bäst. Flest mål och assist under året. Spelmotorn/playmakern i Barca samtidigt som han allt som oftast även var tvungen att vara avslutaren/målskytten när de andra svek. Copa del Rey finalen var han tungan på vågen med sin utomjordiska pass till Alba och smörpass till Neymar. ''Messi är snäppet bättre som spelare'' NEJ. VERKLIGEN INTE. Han är inte ens i samma dimension som CR (även känd som penaldo, tapinaldo osv. Öknamn som alla är befogade). Messi är tidernas bästa och kommer bli ihågkommen som det i många decennier fram medan CR bara kommer ses som en bättre version av Gerd Müller/Inzaghi/Raul osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2016-12-14 23:57
Clyne är en medelmåtta. Bellerin och Walker är okej fotbollspelare, inget mer. Inga spelare som kommer in och höjer vårat lag direkt. För mig finns det en högerback jag vill ha och det är Hysaj. Fantastisk i Napoli och i det Albanska landslaget. En drömvärvning. Men inte lönt att prata om dom här spelarna ändå då vi alla vet att vi kommer plocka in en medelmåtta som Cancelo från Valencia istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: