/spanien/barcelona/forum/10043.aspx/spanien/barcelona/forum/10043.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-03-29 00:26
Under såna kvällar saknar man Maravilla enormt, han kan göra det oväntade på några få minuter. Kom tillbaks snabbt Villa.
Barcelona Viva la Pepa!
2012-03-29 00:24
Tycker det ær fantastiskt kul att hela puertan snackar om att sanchez ær en flopp, nær benz køptes før samma pris før 2 sæsonger sedan, och om man jæmnfør hans førsta tid med alexis så ær det ju skrattretande.

Ang. Straff situationen så Kænns de som en 50/50 situation. Visst, han blir fæld, men det ær ingen mål chans. De finns inte en chans att han hinner den bollen. Enligt regelboken år det straff, men rent sportsligt så, Nej. Vet sjælv Hur irriterad man blir nær man får en sådan straff emot sig.

Summasummarum ett OK resultat, med en bættre instællning på Nou camp så ska nog Inte detta vara nå problem. Dock ær ett bortamål alltid ett bortamål som kan stælla till det rejælt.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-03-29 00:24
Jag är mer än glad att vi lyckades få med oss ett oavgjort resultat till Katalonien med det spelet som våra spelare visade på San Siro, det var horribelt, det var uselt rent ut sagt.

Messi som skulle kliva fram ikväll gjorde kanske en av sina sämsta insatser i Blaugrana tröjan. Den ända som jag imponerades av var Tello som fick den ynka tiden att prestera, sen tyckte jag om Mascheranos krigaranda. Det ända positiva från San Siro kan vi ta med oss.

Det kan nu straffa sig på Camp Nou, ett mål för Milan sen är det avgjort faktiskt för Barca kommer aldrig komma tillbaks det har jag vant mig vid.
elbraco - Bojan y Thiago
2012-03-29 00:21
haha, villa = alibispelare?

förra säsongen gjorde han 18 mål och 9 assist på 34 matcher.

satan vilken alibispelare alltså.
Milan Per Sempre
2012-03-29 00:19
MESSi.CORLEONE: Spelar fortfarande ingen roll hur många spelare vi hade på planen, det är bara att titta på vår backlinje och mittfält så får du det riktiga svaret till varför man ska vara oerhört stolt över ett 0-0 mot Barcelona. Jag har redan nämnt vilka nyckelspelare som var borta, tror inte jag behöver säga det igen för att du ska förstå hur mycket det påverkar oss.

Jag kommer ialla fall att njuta över detta resultatet tills nästa match. På Camp Nou kommer det defintivt att bli mycket svårare att försvara sig och spela sitt spel. Men vi kommer i princip att ha dessa nyckelspelare vi hade borta idag tillbaka till den matchen, förutom T.Silva. Vilket är positivt och ökar våra chanser en lite aning att avancera. För har vi det här laget vi hade idag på CAMP NOU, så är chanserna pytte pytte små. Så att dessa spelare som var borta idag eventuellt kommer tillbaka på tisdag, ökar chanserna lite mer än om vi hade haft dagens elva.

Jag är nog mest glad över att hoppet fortfarande lever, vilket några påpekade. för innan matchen idag när jag såg vår elva var hoppet nästan ute, jag var nästan säker på att vi minst skulle släppa in två mål i baken, vilket skulle vara omöjligt att vända på i Camp Nou. Nu blev det 0-0, ett mål på Camp Nou och plötsligt måste ni göra två för att avancera :) Allt kan hända nu.

Väl mött.
Barcelona little_master
2012-03-29 00:16
De som gnäller på att Milan spelade för defensivt och spelade som ett bottenlag försöker bara hitta ursäkter eller liknande.
Alla vet att spela högt mot Barca är rena självmordet, och det har flera lag fått betala dyrt för genom historien.
Visst är det otroligt irriterande för oss som älskar Barca när motståndarna gör så men det har visat sig att det är det effektivaste sättet att stoppa Barca, och jag vet inte med er men skulle jag va supporter för det laget så skulle jag vilja ta det säkra före osäkra.

Det Barca måste göra är att försöka höja tempot och försöka hitta de där insticken som vi är så jävla bra på . Idag gick det inte, det var otroligt trångt där, men jag har svårt och tro att Barca blir mållösa i 180 minuter.
Vi kommer spela på Camp Nou och har allting i egna händer. Även om man har en viss oro så tror jag att vi drar det längsta strået.

Sen till sist, maränger som kommer hit och skyller Alexis formsvacka på Messi, det är helt otroligt hur korkat det låter.
Alexis har varit strålande den här säsongen när han väl varit i form. Tyvärr har han varit skadebenägen vilket gjort att han varit lite som en bergdal bana.
Dock måste ni ha insett hans storhet i matcherna just mot er, där han var riktigt bra.
Men så fort någon anfallare gör sämre matcher, så måste ju så klart den onda Messi ha nånting med det att göra. Helt otroligt....man vet inte ens vad man ska säga....

I övrigt så är det bara ladda om, 0--0 är inte det bästa men inte det sämsta resultatet. En sak är säker, det är bara seger som gäller på Camp Nou inget annat.

Barcelona KPB
2012-03-29 00:16
MESSI.CORLEONE: Varför blev det 0-0 då? trodde alla här inne var överens om att det skulle bli utklassning =)
Barcelona Barcelona10Messi
2012-03-29 00:15
Klarar inte detta Barcelona att vinna Milan på hemmaplan inför 98.000 fanatiska supportrar då förtjänar vi inte äns att gå vidare. Simple as that. Inga bortförklaringar..

Barcelona el Profete
2012-03-29 00:13
Guardiola: "That Milan, a team with seven European Cups, is happy about this 0-0 result, is the best praise we can get."

Pep levererar alltid citat.
Barcelona Smogen
2012-03-29 00:10
JohnGalt

Där kan vi verkligen enas, Swansea har ett jävligt intressant projekt. Men när tillräckligt många lag börjar köra kortpassningsspel och possesionfotboll så kommer det alltid komma någon jävla Mourhinho eller Drillo och kontra sönder de flesta motståndarna. och även om jag kanske inte gillar stilen som Mourinho och Drillo kör med försvar-kontring så är det ju också det som är en av de stora tjusningarna med fotboll. Att det finns så många olika sätt att spela den på.
Barcelona KPB
2012-03-29 00:09
Milan spelarna ska också spela på mattan inte bara barca spelarna... sen vet jag inte om straffsituationen såg ut som sanchez dök, Messi skulle haft ett gult kort och mascherano med när han hängde sig på zlatan.. Dom flesta 50/50 situationerna fick barca med sig så skyll inte på domaren!!
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-03-29 00:04
Milan Per Sempre

Joda, ni kan jätte gärna vara nöjda och stolta. Ni har 6 dagar på er att njuta av den här matchen. Vi ska se er riktiga karaktär i Camp Nou. Om ni är ett storlag i Europa, så ska ni attackera för en avancemang. Men även en 78 årig pensionär vet att ni kommer att parkera bussen utanför straffområdet och be gud om hjälp.

Fotboll funkar inte så. Vill man vinna ska man visa det. Man ska anfalla för att ändra på resultatet. Man ska strypa sin motståndare så mycket man kan. Särskild om man har hemmaplan. Och kom inte med ursäkter om skadade hit o dit, ni har 11 man på plan, det har vi med. Var inte T Silva på plan när vi gjorde 3 mål mot er i i gruppspelet o vann i San Siro?

O straffsituationen ska vi inte ens in på. Då menar jag Puyol vars tröja säkert är en och en halv gånger större än vad den var.

Vi är världens bästa lag. Det är därför ni är så nöjda och belåtna.
Barcelona Smogen
2012-03-29 00:04
Milan Per Sempre

Jag vet inte med dig, men jag ser hellre att domaren blåser par 50/50 situationer mot mig, än missar två straffar.

Angående Alexis så tycker jag verkligen inte att han söker armen i situationen, men varken du eller jag är objektiva när det gäller det där.
Vad jag vet står det därememot ingenting i reglerna för straff att det INTE ska bli straff när bollen är på väg över sidlinjen. Det är helt ovidkommande.
Det som det handlar om är:
filmar alexis? nej. tycker domarna att han gör det ska han ha gult kort. fick han inte.
Tar Abbiati bollen först? Nej,
Fäller Abbiati Alexis innanför straffområdet? ja.
Dvs. straff....

Det handlade bara om en sak - det är jävligt jobbigt att blåsa straff mot Milan på ett kokande San Siro. framfröallt när situationen är överspelad som den var i Alexis fallet, eller när Puyol väljer att stå på benen istället för att slänga sig.
Real Madrid Hombre -Vamos por la Décima
2012-03-29 00:03
el Maestro

Du svarar inte på min fråga..Du flummar iväg från ämnet istället och försöker gå runt det-

Barceta

Villa presterade sällan när Messi spelade på top, men när Messi hade en sämre dag så klev han fram. Men en spelares insats ska inte vara såpass avgörande för ett helt lags såvida man inte är en försvarare eller målvakt.

Puyol - El

Du svarar heller inte på min fråga. Jag börjar undra om jag formulerat min fråga rätt eller om jag ställt en allt för svår fråga.
Barcelona r.10
2012-03-29 00:03
Låter som alla här trodde det skulle bli en Bayer Lervekusen fest på San Siro?! Tycker att många här inne glömmer bort att Milan är ett bra fotbollslag, jag personligen var orolig över detta möte. Speciellt då vi hade problem mot dem i gruppen. Men som tur är avgörs det i två matcher, och spelarna och Pep hoppas jag förstår att det krävs en växel till från alla och INTE bara Messi för att vi ska gå vidare.

I övrigt inget bra resultat, men inte dåligt heller.
Barcelona Puyol - El Guerrero
2012-03-29 00:00
Hombre - Vamos por la Décima

Tycker inte du är rätt person som ska börja yttra dig huruvida vi är beroende av Messi eller inte. Vad har Real Madrid mött hittills? Apoel och CSKA? Inga direkt imponerande lag. Ska bli roligt att se er spela mot Bayern i semin där ni för en gångs skull får möta ett riktigt motstånd.

0-0 borta mot Milan och du kommer och kritiserar?
Barcelona JohnGalt
2012-03-29 00:00
@Smogen:


Det kommer det kommer. Brendan Rodgers till exempel. Han koncentrerar sig på att spela possession-spel trots att det är fukking Swansea!
Går allt annat än dåligt för dom.
Barcelona el Maestro:
2012-03-28 23:56
@Hombre -Vamos por la Décima:Ni har ju mött mediokra lag hittils. Vi får se hur nu klarar Bayern när ni möter dem. Det lag som du kritiserar har ni förresten törskat mot varje gång. Och det var inte just bara Messi som gjorde målen heller mot er.
Barcelona Barca-nist
2012-03-28 23:56
Smogen & el Maestro

jag såg inte eftersnacket eller kommentarerna men jag fick en känsla av att det va övervattnat men ni har rätt. Enligt pique och Puyol så ville inte milan vattna gräsmattan!

Jag rättar mig efter det!
Milan Per Sempre
2012-03-28 23:55
Smogen; Jag tycker att Sanchez situationen kan diskuteras huruvida om det var straff eller inte. När jag tittar på reprisbilderna ser det ut som att sanchez söker abbiatis arm för att kunna ramla ner. Lägg därtill att bollen var påväg ut, vilket Sanchez säkerligen såg och därför valde han att ramla. När någon söker en straff på det där viset så är det inte en straff i mina ögon, för han kunde defintivt ha undvikit ifrån att springa på Abbiatis arm.

Angående Mesbahs tröjdragning på Puyol så kan jag nog erkänna att det borde ha varit en straff. Han drog i honom rejält vilket man kunde se på reprisbilderna. Konstigt att domaren inte uppmärksammade det hela när han stod och såg på allting.

Överlag tyckte jag att han var usel. Kokade inombords här hemma i soffan..
Barcelona barcetia - #ANIMSABIDAL
2012-03-28 23:53
Hombre

Såhär beroende var vi inte av Villa då flera av hans spetsegenskaper kunde användas, vilket man inte kan säga detsamma om till Alexis.

Dock kommer Tello bli användbar i framtiden, Thierry Henry nr 2.
Barcelona Trippeln
2012-03-28 23:53
Capital

Tack.
Barcelona el Maestro:
2012-03-28 23:52
"Milan övervattnar gräsmattan för att förstöra rytmen i spelet för både Arsenal och Barca, Milan är inte direkt liten klubb".

Milan vattnade inte alls på gräsmattan. Inte på samma dag som matchen spelades. Man lät bli att vattna gräset. Milan agerar därmed som en liten klubb men det gäller övervinna även detta.

Nu tar vi dem på Camp Nou. Där kommer bollen att gå fort , lika fort som den gjorde i London när Milan törskade medn 0-3.,
Real Madrid Hombre -Vamos por la Décima
2012-03-28 23:51
Tycker ni ärligt inte att ni är lite för beroende av Leo Messi?

Han är målskytten och playmakern. När han inte funkar så är ni totalt sönderlästa och har svårt att skapa målchanser. Idag såg man att Messi inte var på topp och Barcelona presterade en riktigt ineffektiv fotboll.

Det är sorgligt som fotbollsälskare att först en av spanska ligans bästa anfallare David Villa och sedan en bländande magiker som Alexis Sanchez förvandlas till alibispelare. Guardiolas stora anpassning efter Messi har gjort resten av era anfallare till mediokra.
Barcelona Smogen
2012-03-28 23:51
Barca-nist

enligt Viasat hade Milan en överenskommelse med Barcelona där man sagt att man skulle vattna gräset en timma före avspark. Detta eftersom mattan var i uselt skick då det varit torka i Milano, men Milan valde helt sonika att strunta i detta och lät mattan vara som den var....usel
Barcelona Smogen
2012-03-28 23:48
JohnGalt

Barcelona tjänar på att ha ett högt bollinnehav, både offensivt och defensivt, det är jag helt övertygad om.
Men hade högt bollinehav nödvändigtvis get fler gjorda, samt färre insläppta mål skulle ju varenda lag i fotbollsvärlden kämpa för att ha ett så högt bollinehav som möjligt. Så är ju inte fallet vilket innebär att antingen är det felaktigt....eller så är de flesta lag och tränare inkompetenta idioter. :)
Barcelona Barca-nist
2012-03-28 23:45
Milan Per Sempre

Helt ärligt att du kommenterar Ambrosinis gula kort situationen är bara tamt försök att smutskasta Xavi, för Ambrosini förtjänade gult ett par ggr innan. Jag tror domaren gav honom gult för att han sparkade på bollen efterhand.

minst 1 straff skulle barca ha fått. Jag tror om Domaren ger 5 straff till Milan och barca hade vunnit 5-6 så är det fortfarande UEFA som ligger bakom allt.

Jag är så trött på dessa bortförklaringar! Milan vattnade aldrig gräsmattan som de lovade, för att förstöra rytmen i spelet för både Arsenal och Barca, Milan är inte direkt liten klubb.
Barcelona har skadade likaså, men ingen klagar på Barcas tunna trupp. vill ni ha bättre lag köp yngre spelare.
Matchen var tråkig,både milan och deras fans är glada att CL lever fortf för deras del!
Barcelona Corazon
2012-03-28 23:44
Ni fattar väl att vi kommer döda som på vår matta har inte sätt maken till.så dålig matta som idag.då snackar vi om san siro. Men som sagt störande att i.te vinna å få lite ro som får skylla sig själva. känns också som vi har otur med d mesta i år.
Barcelona JohnGalt
2012-03-28 23:41
Smogen

1. Det kan diskuteras och beror även på hur man definierar "flyt i spelet".

2. Jag har för mig att det finns en artikel på zonalmarking.net som visar på just det sambandet. Ska försöka söka rätt på den. I längden tjänar man både offensivt och defensivt på att ha ett så högt bollinnehav som möjligt.
Barcelona socccerfan1
2012-03-28 23:40
Domaren var mycket bra. Höll jämn nivå och allt. Förstår inte hur han missade tältet bakom puyol vid hörnan bara.. Han står ju rakt framför.. Aja..

Jag är inte jätte nöjd idag. Visst 0-0.. Milan spelar 1-8-1-1 men vi som lag var mindre sugna på att göra mål. Fick den känslan, tror att Milan kan och säkert kommer att göra mål på camp. Hoppas att vi klarar oss.

Sen så måste alla sluta med att klaga på keita, han spelar bra. Bl.a. Så räddar han oss när busq tappar bollen i slutet..

Tycker att Messi försvann i andra, många andra slarva med pass osv.. Men det är tufft, tufft schema, svårt att prestera på topp ALLTID. Är stolt över att jag älskar mitt lag och att dem trots allt och uteblivna straffar i matcher(som den mot espanyol) och denna mot Milan fortfarande tar i hand, håller PK. Inte skyller på hela världen.

Vi fixar detta och Bayern i finalen slår vi lätt!
Annons: