/spanien/barcelona/forum/1000.aspx/spanien/barcelona/forum/1000.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nesto
2016-07-12 12:13
@El Pistolero #9:


Att han lämnar klubben ser jag som mindre troligt men resten av "ryktet" väljer jag att tro på.
Jag har fått känslan av att Messi och flera andra stora, betydelsefulla spelare (lex Puyol,Valdes,Xavi,Abidal) hyser ett agg mot ´den nuvarande ledningen, (Rosell givetvis inkluderad) och skulle gärna bli av med dessa herrar.

Det finns så många smutsiga kapitel som den sittande ledningen har skapat och så många historiska värderingar som man direkt förolämpat.

Mes qué un club har bytts ut mot Mes qué Disrespect i disloyalty.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-12 10:05
[QUOTE=Neymar N11]Det är mycket snack på Twitter att Messi kommer lämna oss 2018. Anledning är följande #WeAreAllLeoMessi. Trodde att Messi skulle känna bättre att klubben visar stöd men nu är det helt tvärtom. Finns det nån sanning eller allt är bara skitsnack??? Messi har verkligen haft tungt senaste tiden men hoppas han fortsätter hos oss i flera år till. [/QUOTE] Skitsnack som vanligt. Mer önsketänkande från spanska journalister, noll sanning. Messi's entourage denies the rumor that he's upset with Barça and is thinking of leaving in 2018 #fcblive [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-12 10:04
Man ser hela tiden en massa bilder från Messis semester i Bahamas med sina barn, flickvän o fans, hur glad som helst men folk verkar tro att han antingen sitter fängslad eller är hemma i sängen deprimerad på livet haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-07-12 09:25
Tack för snabbt svar kingen!

Vi borde göra klart med honom och låta han spela färdigt säsongen för att sedan ta hem honom för utlåning till ett mittenlag så snart som möjligt.

8 mål i senaste 10 matcherna av en kille nyss fylda 19 år... Finns inga värvningar som är så häftiga som när en ung brasse hämtas.Jag minns som igår när Rochemback kom till oss jag trodde det var nya Gerrard.Han blev ändå en liten favorit hos mig men han kunde blivit riktigt bra om han fått inleda i en annan klubb innan oss.

Du har nog rätt med utlänningar annars ser jag ingen logik.

Barcelona Neymar N11
2016-07-12 09:22
Det är mycket snack på Twitter att Messi kommer lämna oss 2018. Anledning är följande #WeAreAllLeoMessi. Trodde att Messi skulle känna bättre att klubben visar stöd men nu är det helt tvärtom. Finns det nån sanning eller allt är bara skitsnack??? Messi har verkligen haft tungt senaste tiden men hoppas han fortsätter hos oss i flera år till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-12 09:19
Deulofeu Jag tror att Arda kommer få spanskt pass nu, han kom väl till Atlético 2011 om jag inte minns fel och efter 5 år som boende i landet får man automatiskt spanskt pass. Och precis som du säger kommer Alen att lämna, samma med Douglas. Sen tror jag att det även är så att du endast får ha 3 icke-EU spelare i MATCHtruppen, men i bruttotruppen får du ha hur många som helst. Är dock inte helt hundra på detta. Även om Gabriel Jesus skulle komma nu så kommer han ändå att lånas ut, så det blir inte någon påverkan på antalet spelare utan EU-pass. Annars har det värsta bruset kring brassen lagt sig eftre att han själv sagt att han vill stanna i Plameiras. Lär väl blossa upp snart igen i takt med att hans målproduktion fortsätter och media behöver nya saker att skriva om.
Barcelona Deulofeu
2016-07-12 09:07
Måste få hjälp med några frågor angående utlänningar i la liga.

Man får ha tre stycken i ruppen i dagsläget och Barca har inte mindre än 5 just nu eller är jag ute och cyklar?

Suarez
Neymar
Halilovic kanske lämnar
Douglas
Arda

Är det någon av dessa som inte räknas som utlänning?

Tacksam för svar jag är väldigt sugen på Gabriel Jesus i framtiden... därför jag undrar.
Barcelona Krabban94
2016-07-12 06:29
@Rambla~:


Bättre att man startar senare!
Spelarna får tillräckligt med tid att vila upp sg, det ska ändå spelas 50matcher nästa säsong.Låt alla anra börja direct I Juli och trötta ut sina spelare...
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-12 00:44
Barça made contacts to sign Jonas Hector (FC Köln), the club wants a fullback to compete with Alba. He'll cost no more than €18m. [sport] Oj!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-11 23:41
Barça wants to start finishing signings a week before training starts | MD | Other possible agents met in Madrid are ones of Andre Gomes (Valencia) and Kevin Gameiro (Sevilla) | MD |
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-11 23:03
[QUOTE=Ribohn Fan]Jaha! Nu har jag sett två matcher med Umtiti och är fortfarande inte imponerad. I defensiven tog ha för sig, tuff och bra huvudspel, men kändes ofta otimad och drog på sig för mycket onödiga frisparkar. Offensivt såg jag ingenting, tog inte för sig, spela alltid bollen närmast sidled. Tog alldrig upp bollen själv. Såg lite osäker ut. Känns inte bra när Barca alltid spelar svåra passningar från eget straffområde genom mittfältet. [/QUOTE] Vet inte vad jag ska säga... En helt felaktig bedömning men o andra sidan så är du ju den som inte värderar Rakitic heller så....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-11 22:45
@enkos:


Ryssland, Mexico, Australien, Nya Zeeland samt vinnaren i Afrikanska mästerskapen som spelas i januari.
Barcelona The Octopus of Badia
2016-07-11 22:42
Umtiti kunde valt att kliva upp mot Èder och sätta press för att på så sätt förhindra honom från att skjuta, men då kunde han likväl petat den förbi/skottfintat och hamnat en mot en med Lloris. Det är helt enkelt ett val av hur stor risk man som mittback är beredd att ta i det läget. Lloris ska dock vara snabbare ned på marken för att förhindra det målet, men det är inte heller poängen. Ta en titt på vad Koscielny (som helt och hållet förlorar duellen med Èder), Pogba (som helt struntar i att fullfölja sitt hemåtjobb) samt Matuidi (som småjoggar på väg hem mot eget mål) gör, så inser nog de flesta ganska snabbt att Umtitis involvering i baklängesmålet är minimalt i jämförelse. I Barcelona hade Piqué aldrig vikt sig så lätt som Koscielny, och vårt mittfält hade aldrig varit FRAMFÖR deras enda potentiella hot framåt i det läget.
Barcelona lapulgatomica
2016-07-11 22:42
enkos Absolut inte. Han är skolad i en miljö liknande Barça och har därför lärt sig att spela med tålamod och inte onödigt risktagande. Umtiti har vid flera tillfällen hittat in mellan motståndarnas inner- och ytterback på ett riskfyllt men framgångsrikt sätt. Tekniken var även fin om än inte alltid satt på prov. Så spelet med boll är jag inte orolig för. Den del jag är en smula oroad över är att - när Mascherano så småningom fasas ut - han och Piqué båda är reaktiva och passiva i kontrast till den mer aggressive el Jefecito. Trots vissa svagheter har ändå den kombinationen varit lyckad under flera år, och vi kan bara hoppas att Samuel Umtiti kan reda ut alla farhågor och frågetecken. Viktigt även att vi har tålamod med honom - hans inneboende mentala styrka till trots - och har överseende med en del misstag som oundvikligen kommer för en så ung spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-11 22:41
@enkos:


Spelschemat släpps torsdagen 21 juli.
Barcelona enkos
2016-07-11 22:41
Vilka landslag kommer att delta i Confederations cup nästa år ? Portugal , Chile, Tyskland och vem mer ?
Barcelona enkos
2016-07-11 22:37
När lottas La Liga?
Barcelona lapulgatomica
2016-07-11 22:33
Ribohn Fan: Håller verkligen inte med. Umtiti visade upp en stor mental styrka, lovande kvalité och andra egenskaper som kommer visa sig viktiga i Barça. Han är följsam och oväntat stark i luften, och besitter en fin förmåga att spå var passningar kommer att hamna, därav ett mestadels fint försvarsspel. Dock, som med alla unga spelare är han lite orutinerad och har tendenser till att bli lite flängig ibland, och mot Èder förlorade han de flesta duellerna. Samuels mer passiva natur är dock inte alltid optimal - vid Portugals segermål skulle han klivit upp och stängt skottet vid första stolpen, men sådant kommer han att lära sig med tiden. Det som trots allt kommer att vara den viktigaste och största biten i det svåra men vackra pusslet som är FC Barcelona är spelet med boll, och där visade Umtiti upp en uppseendeväckande fin förmåga. Spelförståelse och ett problemlösande som gör många mittfältare gröna av avund samt flertalet sårande passningar förbi flera av motståndarnas linjer. Han kunde även transportera bollen när det krävdes. Han kommer att bli stor, han kommer att bli viktig. Tack Robert Fernández!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-11 22:27
Umtiti är för mig en kopia på Vermaelen, försiktig och rädd att göra fel utan bara passar enkelt till sin närmaste medspelare. Att Eder gjorde guld målet är delvis hans fel då han bara stod där och tittade passivt istället att gå på block när Eder avlossade skottet. M3n det är förstås för tidigt att döma honom. Arda hyllades enormt och folk hade stora förväntningar att man inte kunde vänta på att sex månader amer ska gå för att idag håna honom rejält. Det är alltid lätt att vara efterklok.
Barcelona the cameroonians
2016-07-11 21:41
B-lagets försäsong startade idag med medicinska tester. Samtidigt blev det också klart att lagets kanske bästa spelare förra säsongen, målvakten Adrian Ortolá lämnar på lån för Segunda A-klubben Alaves. I nuläget finns 29 spelare i truppen (där bara 22 kan registreras) om man räknar med Paik, Sarsanedas, Carbonell, Vilanova, Enriq, Aleña och Mujica från Juvenil A som kommer lämna juniorfotbollen bakom sig. De två sistnämnda kan dock ff registreras som juniorer då de ännu inte fyllt 18. Det betyder såklart att det ff måste ske en del utlåningar eller kontraktsrivningar för att få ner antalet spelare till en "rimlig" nivå. Det tråkiga är att 17 av spelarna aldrig spelat i la Masia utan är köp som är gjorda endera förra sommaren (Romera & Exkieta), i vintras (Moi, Borja, Xemi, Fali, Perea) samt de som redan nu anslutit i sommar (Varo, Nili, Martinez, Marlon, Alfaro, Cardona, Abeledo). Till detta kommer Campins, Cámara och Gumbau. Kvar från la Masia finns Suárez, Tarin, Palencia och Kaptoum. Vi får se hur det går med utvecklingen av de egna talangerna eller om det åter igen blir mest fokus på att nå Segunda A igen.
Barcelona the cameroonians
2016-07-11 21:22
Umtitis tre matcher i EM (hans första i landslaget över huvud taget; Passningsprocent 94% Frisparkar emot 3 Bollbrytningar 21 Fransmannen är ingen Mascherano som är aggressiv och går in med all kraft i dueller, snarare är han mer följsam och ser till att alltid ligga på rätt sida så att motståndaren inte kan spela bollen framåt/vända upp. Dock återstår det att se hur han tar sig an en helt ny roll i en betydligt större klubb och med stösta tänkbara press. Å andra sidan har nu spelat EM-final inför 80.000 på hemmaplan - blir inte supermycket större än så. Sen kommer det viktigaste egenskapen handla om snabbbheten så att han kan komplettera Piqué på ett bra sätt. Vet inte exakt hur jag skulle bedöma honom där, men mer snabb än långsam i alla fall.
Tiki-Taka
2016-07-11 20:57
Såg vi samma match!? Umtiti var en gigant....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-07-11 20:52
Jaha! Nu har jag sett två matcher med Umtiti och är fortfarande inte imponerad.
I defensiven tog ha för sig, tuff och bra huvudspel, men kändes ofta otimad och drog på sig för mycket onödiga frisparkar.
Offensivt såg jag ingenting, tog inte för sig, spela alltid bollen närmast sidled.
Tog alldrig upp bollen själv.
Såg lite osäker ut. Känns inte bra när Barca alltid spelar svåra passningar från eget straffområde genom mittfältet.
Barcelona petersays
2016-07-11 20:36
@Skurhink:


Portugal före/efter Ronaldo var stor skillnad tyckte jag. Renato fick äntligen gå in i mitten och spela i en friare och mer kreativ roll och vips hände det mer. Ronaldo tvingade tyvärr ut honom på kanten där han var mer eller mindre usel. Let's face it - Ronaldo har för stort ego för sitt eget bästa och allt måste gå via honom. Därför blir Portugal med honom på planen ett alldeles för ensidigt lag.
Barcelona DM1982
2016-07-11 20:11
Arda Turan’s #EURO2016 by numbers 3 games 1 chance created 0 shots on target 0 goals 0 assists #AskSquawka @d10s__ https://t.co/OZo2ZCQ7Qt Ouch...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-11 19:39
Varför är Barca alltid det lag i Europa som startar sin försäsong senast? Jag stör mig på det. 19 juli va? Då har några klubbar varit igång under 2v redan.
Barcelona Rambla~
2016-07-11 19:25
Skönt att Barca äntligen sätter ner foten när det gäller MaTS.

Ter Stegen intransferible!

Gillas, mera sånt.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-11 19:25
Det ser verkligen ut att hända, Dvs att Arda Turan säljs. Arda ut, Gomes in?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2016-07-11 19:24
asså herregud vad mycket snack om Ronaldo det är ? en väldigt bra spelare men nu räcker det väl ändå ?
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-11 19:04
Ok... skit I Ronaldo nu. Varför ska vi ens bry oss när något händer. Jag är glad för Barca vann allt förra året som går att vinna. Det är fysiskt omöjligt att vinna CL två år i rad. Jag vill inte köpa Ramsey fan lite som att säga ska vi köpa Depay när de hade mött Club Brugge Man U och han hade haft ett grymt Vm. Nej själ är bra det hade Puyol om en spelare inte har det hamnar de inte i Barca. Vi kunde gått för Marcos Aoás Corrêa för 65^€ miljoner men valde Umtiti som inte valde nån shejk utan visade själ.
Annons: