/spanien/barcelona/forum/1.aspx/spanien/barcelona/forum/1.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-29 14:20
Tror nog att Barcas ungdomslag i dem flesta åldrarna, skulle slå Ajax.
Jag är inte avundsjuk.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-06-29 14:08
Nästa vecka kommer nog mycket ta fart angående Verratti eftersom deras försäsong startar samt att Barcas försäsong startar den 12 Juli.
Barcelona Andresito
2017-06-29 13:56
[QUOTE=Meneysuarez91011]Nån som vet nånting angående Verratti? Hur ligger allt tilö egentligen? Känns som ryktes blivit avslaget. [/QUOTE] Det är omöjligt att veta då allt sker under radarn. En sak är i alla fall säker och det är att Verratti är prio 1 detta fönster och att allt krut läggs på honom. Med tanke på att medierna i nuläget inte har något aning om vad som sker bakom kulisserna så dyker massa random namn upp som plan B, det är ju trots allt Silly Season. Det är bara till att sitta lugn i båten och vänta på att något officiellt ska komma ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2017-06-29 13:29
@Cessi - 3:


Ticketmaster.es
Barcelona Cessi - 3
2017-06-29 13:22
Jag och mina några kompisar vill boka biljetter till El classico som ska spelas den 12 augusti. Är Viagogo pålitlig sida? Vi hittade biljetter som kostar endast 1500 kr och är lagom bra sittplatser.
Barcelona Maykii
2017-06-29 13:11
@oocbgb:


Kolla länk.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-29 12:29
Nån som vet nånting angående Verratti? Hur ligger allt tilö egentligen? Känns som ryktes blivit avslaget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2017-06-29 12:13
[QUOTE=Maykii]Varför använder Ronaldo en surrogatmamma för att få barn??? Märklig person. Jag förstår att homosexuella har ett syfte med att använda surrogatmammor och jag respekterar verkligen det men varför Ronaldo? Väldigt skumt, väldigt skumt. [/QUOTE] Please tell me more!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2017-06-29 12:08
Ett förtydligande bara av inlägget: Kravet är inte att spelaren ska ta en startplats utan ta en plats i truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2017-06-29 12:04
Kommer inte gå in i onödigt munhugg, läser man mitt inlägg ordentligt så förstår man vad jag syftar på. Skulle det vara så att ni ändå inte gör det kan jag eller någon annan som förstått försöka förtydliga mitt syfte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-06-29 11:53
@papillon:


Ja, tänk om vi en dag kunde bli en lika stor klubb som Ajax. Dom har vunnit sin liga 33 ggr. Det är bra många fler än vad vi har vunnit. Dom har unga klasspelare som Dolberg, De Ligt, Riedewald, Kluivert och Onana (som valde Ajax före Barcelona. Vad har vi? Alena som inte ens kan ta en plats i A-laget, några andra som sticker till City, Monaco och även nämnda Ajax. Ajax är en mycket större klubb än Barcelona.

Eller så läser man vad vi skriver istället för att sucka. En åsikt om att ta efter Ajax i en sak, som har ett krav att minst en spelare från varje årskull ska ta klivet upp till A-laget. Och att man kan vara avundsjuk på deras ungdomsakademi.
Barcelona Fcb88
2017-06-29 11:52
@Bollinnehavet:


De är väl ett betydligt större steg att gå från B-laget till A-laget i Barca jämför med Ajax?
Barcelona Maykii
2017-06-29 11:50
Varför använder Ronaldo en surrogatmamma för att få barn??? Märklig person.

Jag förstår att homosexuella har ett syfte med att använda surrogatmammor och jag respekterar verkligen det men varför Ronaldo? Väldigt skumt, väldigt skumt.

Barcelona papillon
2017-06-29 11:13
Och nu ska man jämföra Ajax med Barca, suck :/
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Bollinnehavet
2017-06-29 10:54
Ribohn Fan

Nä, men dom har en ungdomsakademi att vara jävligt avundsjuk på.
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-29 10:37
Ajax har ingen ambition av att vara en storklubb.
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2017-06-29 10:02
Håller med föregående skribent. Spelarna lämnar för att de vet att om dem lyckas så kan de alltid komma tillbaka till Barcelona. Varför inte tjäna mycket pengar under den tiden också? helt ärligt förstår jag det resonemanget. Enda sättet för klubben (som lagarna ser ut idag i Spanien) är att släppa kontakten helt med spelaren och oavsett utveckling inte värva tillbaka. Klubben måste visa att man prioriterar hjärta och lojalitet för att då kommer (tror jag) fler talanger välja att stanna. En annan viktig faktor för att detta ska fungera är att se över hur klubben använder sig av talangerna. Om jag minns rätt hade vi en tunn trupp under Guardiola, vilket ökade chansen för ungdomar att dels få träna med A-laget men också få debutera och visa vad de går för. Fler chanser för ungdomarna måste ges men det blir svårt med en större trupp. En klubb som vi borde ta efter är Ajax, som har ett krav att minst en spelare från varje årskull ska ta klivet upp till A-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-29 09:21
Det jag inte förstår är hur klubbar kan fortsätta värva minderåriga från oss utan att dom blir straffade..... Sen för talangen som lämnar stängs ju inga dörrar, vi vill ju värva tillbaka varenda en när dom har lyckats. Dom har absolut inget att förlora! Dom kan lämna och få bra betalt under ungdomsåren och komma tillbaka till klubben ifall dom lyckas. WIN WIN för dom... Dags att börja bränna broar för talanger som lämnar så tänker resterande lite mer noggrant innan dom tänker lämna. Börja belöna dom som stannar kvar till varje pris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-06-29 08:55
@Ribohn Fan:


Ditt inlägg låter sunt i det stora hela. Problemet är att det som diskuteras är spelare som är för unga för att ha kontrakt med Barca enligt spansk lag. De är fria att gå vart de vill utan ersättning till Barca. Därför kan man inte heller låna ut dem eller ha återköpsklausul på dessa spelare.
Om jag inte missförstår dig dvs.
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-29 08:42
Att hålla spelare kvar till vilket pris som helst, tror jag inte är rätt melodi för en storklubb som Barca. Bättre att binda kvar spelarna i klubben, med utlåning-, återköpsklausul- eller % på försäljnings-kontrakt. I storklubbarna i världen är det svårt få spelare att ta det stora steget att gå från egna ungdomsläger till att ta start plats och speltid som behövs för att en ung spelare ska utvecklas i rätt riktning. Det är bara udda spelare som har hela paketet och direkt kan kliva in en storklubb. Alltså fruktansvärd talang, stor mognad och intelligens.
Ungdomarna behöver mogna i sin takt och viktigast att få speltid.
Kolla i Spaniens U21 lag som imponerar. Inte många som spelar idag i storklubbarna, men många av dem har kommit en gång från storklubbarna.
Llorente ett sådant exempel på en spelare som Real kommer få nytta på något sett i framtiden och att spelaren har fått utvecklas i sin takt och bli en bra senior fotbollsspelare.
Barcelona Reymar
2017-06-28 23:49
@neymar JR || Cillessen #1:

Lol.. sämre mittfältare får man leta efter, jösses vad dålig han är. Vi hade Xavi och Iniesta två av tidernas bästa mittfältare, nästa säsong kan firma Paulinho och Gomes bli verklighet..
Barcelona Iniesta.70
2017-06-28 23:31
the cameroonians

Tack för att du tar dig tid att hänga här inne..och tack ännu en gång för infon:)

Må Morey stanna ...!
Barcelona the cameroonians
2017-06-28 23:28
[QUOTE=DM1982]Angående ett c-lag så verkar det föga troligt att de ska få till det när man läser runt på Twitter. Det har funnits c-lag förut, vet inte varför det försvann. [/QUOTE] B-laget ramlade ner i samma division och den dåvarande ledningen valde att upplösa laget istället för att spela i nån regional division 5-serie. Det var under 2007.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-28 23:25
Verkar som att Mateu Moreys övergång till Bayern är tillfälligt i standby då Barça agerat och verkar agera för att behålla honom i klubben. Bartomeu hade för avsikt att själv förhindra att Eric Garcia lämnade, men det beslutet var redan fattat. Kudos till de ansvariga om de lyckad övertyga Mate att stanna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-06-28 23:23
Angående ett c-lag så verkar det föga troligt att de ska få till det när man läser runt på Twitter. Det har funnits c-lag förut, vet inte varför det försvann.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-28 23:12
Iniesta70 Ett kort inlägg om varför då... B-laget är till för att promota spelare till A-laget och truppen upptas (i bästa fall) till hälften av inköpta rutinerade spelare, nån "Marlon" och resten egna produkter. Tittar vi på vad som hänt den här säsongen så har flera Juveniler testats i B-laget och t.ex tog Cucurella chansen och blev en permanent lösning då Moi skadade sig. En enkel lösning då Juvenil A tränar på samma anläggning och tränarna (Gerard och Gabri) kan pratas vid. Ponera nu att det finns ett C-lag som ligger några mil ifrån och där det inte finns samma koppling. Hur stor är chansen att det plockas spelare därifrån istället? Och eftersom klubben skälv konstaterat att det i princip är omöjligt att promota spelare från Segunda B, vad är då C-laget till för? I mina ögon bara en mellanstation för att deras kontrakt ska löpa ut så att sportchef och ansvariga slipper ta obekväma beslut. Beslutsfattandet har varit ett problem sedan några år tillbaka då man i te vågat släppa iväg spelare som man egentligen inte tror på. Det tjänar ingen nåt gott att förlänga och dra ut på sånt. La Masia är inte till för att promota ALLA eller ens många, däremot finns det ett ansvar att utbilda så att ALLA kan gå vidare från akademin med en god självinsikt och fortsätta sin resa som människa och fotbollsspelare. Med en bra planering, dialog med spelarna och deras agenter samt en vilja och förmåga att fatta obekväma beslut räcker det med Barça B. Med sätta sagt så vet jag inte exakt hur planerna för C-laget ser ut, mina åsikter fattas på det jag läst i diverse media och hur det sett ut tidigare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-06-28 22:53
Vi pratade om talanger o sånt, tänk vilken gyllne generation Chile har haft på senaste åren med Sanchez, Vidal, Medel, Bravo mm. Från att aldrig vinna Copa America till två titlar i rad, också rätt hyfsade resultat i VM. De är roliga att kolla på för det mesta.
Barcelona FCB-1899
2017-06-28 22:53
Portugal med penaldo utanför laget = euro cup vinnare. Portugal med filmaren i laget = ute i confernderande cup. Turneringen som crynaldo fansen ville få det se ut som en VM turnering. "ja men det laget spelar med fullt manskap" ja d laget har alla a lags spelare med " jaja. Nu kan penaldo ta en välbehövlig semester med en massa dykningar runt om i världshaven tills han är tillbaka på en fotbollsplan och gör det där också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2017-06-28 22:52
the Cameroonians Jodå, skriv ett långt inlägg om varför du inte förstår vitsen med C-laget :) Jag är nyfiken.
Barcelona the cameroonians
2017-06-28 22:44
[QUOTE=Iniesta.70]the Cameroonians Vilka befinner sig i "gränslandet"? Killarna i U-17 landslaget hur rankas dom i detta fall? Typ Ruiz, Är han påtänkt att "följa med upp" ? Orellana och Gomes hur ser det ut för deras del? På väg bort eller...en framtid inom Blaugrana? Vet du nåt? [/QUOTE] Ruiz har ju både möjligheten att följa med upp till B-laget då han redan testats under våren. Annars är han ju ff bara 18 och får spela ytterligare ett år i Juvenil A. Tror inte att han är i gränslandet. Gomes och Orellana lär ju spela i Juvenil A nästa säsong så ingen fara för dem heller. Spelare som kan ligga "illa" till i Juvenil A Sergi Puig Dani Morer Jordi Tur Alasana Guillerminot Oriol Rey Dani Garcia Brahima Fati Eric Montes Jang Guerrero Sen kan spelare som redan är i B-laget, med sparsam speltid, som Vilanova, Kaptoum och Abeledo få ta "klivet ner" för att bereda plats åt tex Minimera, Abel Ruiz och Carles Perez. Förstår inte riktigt vitsen med C-laget, men orkar inte skriva ett långt inlägg om varför jag anser det.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: