/spanien/atletico/forum/992.aspx/spanien/atletico/forum/992.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Aupa Atleti---
11/8/2011 19:32
@Antonio Lopez

Men vad han en tränare under en match göra? Visst kan han läxa upp dem, men då är det 50/50 chans att de återhämtar sig. Antingen blir de deppigare eller starkare.
Det han absolut inte kunde påverka matchen med var avbytarna då den enda pålitliga avbytaren var Koke (kan absolut inte klaga på honom), då han utmärker sig gång på gång.

Jag är själv tränare på fritid till ett gäng små killar. Jag vet hur det är om man ligger under och all press sitter ju på tränaren, för spelarna ger ju "100" ifrån sig. NEJ, DET GÖR DE INTE! Det måste man, som supporter, vara medveten om. Vad gjorde Diego, Arda och Falcao resten av andra halvleken, satt o 'ja vet inte vad' hela j'vla tiden.
Det jag menar är att det är spelarna själva bestämmer om de vill vinna eller inte, inte någon gubbes skrikande från sidan av. Det vi behöver på plan är en ledare, i form av en mittfältare som Gabi, som ska ta initiativet och styra och ställa. Han ska kunna lyfta hela laget upp och se till att vi tar det här på allvar.

Summering: Det tjänar inte på att spelarna ska se ledsna eller missnöjda ut på plan, för det skjuter ingen j*vla hare. Falcao, Arda, Diego, Tiago, och alla de som tjänar massvis med miljoner ska få själva rycka upp sig och förstå det hela ur ett annat perspektiv, att det inte går att spela bort matchen med en man mer. Så Manzanos fel är det knappa 10 %. Låt honom vara, iaf fram tills vintern. Sämre än det här kan det inte bli.
Atlético Antonio Lopez
11/8/2011 19:31
Sr@
Tvekar nog på att man släpper dem, Perea verkar vara en del i lagets planer även nästa säsong. Lopez har fortf åldern på sin sida och det faktum att han är en produkt av klubbens egna led, tvekar inte heller på att han inte vill lämna.

Vill även minnas att Ibagaza var en fröjd att se på plan emellanåt.
Sr
11/8/2011 19:08
Antonio Lopez och Luis Perea sitter på urgående kontrakt, är det bestämt att dem lämnar i sommar?

Dessa tillsammans med Leo Franco och Torres är det bästa man kommer ihåg från gamla Atletico
Atlético Antonio Lopez
11/8/2011 16:46
Aupa@
Nu är pratar Caminero antagligen om den senaste matchen men faktum är att det spelet Atletico visade upp har (bortsett från Zaragoza/Udinese senast) varit så Atletico spelat enda sedan matchen mot Barcelona. Atleticos mål mot Getafe var de första de gjort i ligan när man inte spelat på Calderon.

Vet inte om det var rawkus som sa det innan men visst kan man och man har gett Manzano tid. Men det minsta man kan kräva är att det åtminstone ska förbättras med tiden eller att man ska se vart laget är på väg. Matchen mot Getafe var bara en i mängden av matcherna vi sett Atletico spela ofokuserat och det märktes att spelarna inte visste vad de skulle göra. Sen blev jag väldigt besviken på hur tränaren betedde sig under matchen. Nej jag är nog trött på han.
Aupa Atleti---
11/8/2011 15:43
Sportuga/ Yes! (för min del, då jag är Bosnier, men inte för Silvios skull)

Edit: Till alla Manzano haters, Jose Luis Caminero säger följande i en presskonferens under dagen: Sportchefen menar att skulden till denna situation är delad:. "Som ett lag som siktar högt bör sådana dåliga situationer komma då och då. Men då ska man också ta ansvar för alla dessa. Under dessa förhållanden brukar man alltid pekar på samma person (dvs. tränaren), men verkligheten är att fotboll är en lagsport och i seger och nederlag är vi alla ansvariga på något sätt."

Spiken i kistan Manzano-haters?
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
11/8/2011 09:34
Vet inte om ni redan läst det, men Silvio har lämnat Portugals trupp pga av skada och kommer inte vara med i matcherna mot Bosnien
Atlético Mazzjo
11/8/2011 07:45
Antonio Lopez//
Ja Gil y Gil var ju verkligen överdriven så kanske inte det bästa exemplet, tyckte bara att det var en lite småkul tanke :)
Atlético Monokel
11/8/2011 00:34
Jag ber om ursäkt för mitt tidigare inlägg! vart bara lite trött på hela den här Arda historian. Peace Out :)
Atlético Antonio Lopez
11/7/2011 23:54
Mazzjo//
Jo visst var det så men det hade nog mer att göra med att Atletico mellan åren 88-90 hade 12(!)tränare, och även samma siffra åren 93-95. Hade samma tankar som dig men det håller inte då man åtminstone bör förutsätta att laget arbetar sig framåt. Nu är Atletico mer som en student efter för många öl, 1 steg fram 3 steg bak. Inte långt kvar till en major faceplant...
Atlético diegoribas
11/7/2011 23:50
Tittade nyss på Euro Talk där dom nämde lite om atleticos match mot getafe, och om manzano som dem sa skulle hålla presskonferens nu i veckan angående om hur man bygger ett lag. Haha lite komiskt med tanke på hur laget presterat på sistone, speciellt senast:p
Atlético Mazzjo
11/7/2011 23:27
Det första han borde göra är att starta med Koke! :D
Atlético Mazzjo
11/7/2011 23:25
När Gil y Gil var president och bytte tränare lika ofta som slips så klagades det på att man inte gav tränarna någon tid men nu när tränaren får tid så vill vi sparka honom..

Det har ju inte alls gått som man har tänkt sig och jag håller verkligen med om att Manzano är alldeles för passiv under matcherna. Jag tror dock inte att det kommer bli så mycket bättre om vi sparkar honom för, vem ska vi anställda istället? Det kommer även ta tid för den nya att få alla att arbeta efter hans spelidé och jag tror inte att det skulle bli så mycket bättre. Som vi spelar just nu är ju ändå inte acceptabelt men jag tycker att man ska ge Manzano lite mer tid innan vi ser på andra lösningar men om de här resultaten fortsätter så håller uag med om att det krävs en förändring.
Atlético Antonio Lopez
11/7/2011 22:42
Någon som har en uppdatering om hur det är med Silvio, Lopez och Godin?

Edit: Caminero har för övrigt gått ut i media med att det inte är tid för stora ändringar i klubben. Antar att han menar byte av tränare, Manzano sitter nog ett tag till.
Atlético rawkus
11/7/2011 20:56
Lopez: Kanske lage att radera alla inlagg gallande tjaffset?

Nu har flera av oss sagt ifran - skarpning eller en ban, om ni fragar mig.

PM, PM, PM och...*drumroll*... PM - taa daa!
Atlético henry garvis carlsson
11/7/2011 20:35
Vi borde ju leda ligan överlägset nu när vi har en sådan Messias i laget.... Tröttsam diskussion! Bara en tidsfråga innan tränaren ryker, men i ärlighetens namn borde hela styrelsen göra honom sällskap.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Sk018
11/7/2011 20:22
Vi släpper till tre mål bakåt med en man mer mot tabelljumbon, för att endast ha flyt med ett skott som studsar turligt framåt. ÄNDÅ kan jag inte läsa om att Manzano är nära på att avgå?!...
Atlético Antonio Lopez
11/7/2011 19:31
Bara lite vägledning för folket under mig.
1. Kolla upp en aning över inlägget så ser ni en flik där det står "forumregler". (Läs dem)
2. Följ dem...
3. Kolla upp igen och se vart i det stora nätet ni befinner er. Var det för svårt så kan jag hjälpa er med att det är Atletico Madrids svenska supporterforum. Med andra ord, inte er plats för meningslösa, arroganta inlägg som inte leder någonstans.
4. Släpp det?
5. Jag vill ha en ny tränare...
Atlético mecus
11/7/2011 19:18
Öj!!!! lägg ner pajkastningen nu för Sören...
Barcelona erkano
11/7/2011 18:50
GÄLLER ÄVEN DIG! TA DETTA VIA PM OM DET ÄR SÅ VIKTIGT ATT SVARA.

RED//
Postat via SvenskaFans-appen
GS Cimbom
11/7/2011 18:11
Monokel,

jävligt fult, försökte få arda fan boysen att sluta skriva här men nu gör ju du bara det värre. idiotiskt inlägg, spärra svinet.

DET HJÄLPER INTE ATT DU KALLAR FOLK FÖR SVIN HELLER. FÖREGÅ MED GOTT EXEMPEL OM DU VILL HA RÄTTVISA I FRAMTIDEN

RED//
Barcelona erkano
11/7/2011 17:58
jag håller på det lag i Europa som en turkisk spelare spelar. Och detta är mitt beslut. Jag får göra hur jag vill. Det finns ej regler om hur man skall hålla på ett lag lr så.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético daniel77
11/7/2011 17:54
Håller med rawkus. Plumpa påhopp blir tyvärr allt vanligare på vårt forum och nu är det fan i mig dags att de inblandade parterna tar sig i kragen och tänker till innan man skriver på forumet.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus
11/7/2011 17:04
Kan nagon i redaktionen satta stopp for detta tjaffset NU?

Vill jag las tjaffs sa finns det ju andra forum att tillga. Turkar v/s "What not" osv har val inte ett javla skit att gora harinne, eller?

Snall, OM ni ar tvungna, sa ta det via PM. Detta blir som en javla sandlada.
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
11/7/2011 16:54
monokel / det är sin sak att vara trött på inlägg i ett forum till att kalla Turkar för "groteskt jobbiga" tycker nog du ska redigera ditt inlägg....
Atlético Monokel
11/7/2011 16:28
INLÄGGET RADERAT! NU FÅR VISSA AV ER TA OCH SKÄRPA ER!! Varför folk håller på Atlético är deras ensak. Ska det ändå diskuteras så håll det på bra nivå. Vi accepterar inte generalisering av folkslag eller denna nivå på "debatten".

//RED
Aupa Atleti---
11/7/2011 16:19
GS Cimbom/

Det lugnt, låt de skriva. Inte som att vi bryr oss.
Barcelona erkano
11/7/2011 16:17
Jag är inte fanatiker utan vill bara turkiska spelarnas bästa att dom lyckas i sitt lag ute i Europa. Men turkiska ligan räknas definitivt inte, bara i derby matcher mellan Istanbul klubbar. Mer intressant ute i Europa , spanska, tyska, engelska , franska & italienska ligan och att följa turkarna där! Svåraren så är det inte.
Postat via SvenskaFans-appen
GS Cimbom
11/7/2011 16:08
"jag följer inte endast atletico pga. Arda spelar där,
jag följer samtliga lag i europa där en turk spelar."

Du följer inte Atletico pga Arda spelar där. Du följer samtliga lag i Europa där en turk spelar? Hmm.

Men visst, fortsätt leka atletico fanatiker.

Aupa Atleti---
11/7/2011 16:08
Om man är supporter betyder det då att man håller på sitt lag i både medgång och motgång? Om ja, vad händer om man aldrig upplevt en verklig lycka med laget? Vad blir man då?
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
11/7/2011 15:25
erkano / vad menar du , att bara för att Turkiska ligan inte är speciellt känd i Sverige så följer du inte den ? låter konstigt i mina öron
Annons: