/spanien/atletico/forum/96.aspx/spanien/atletico/forum/96.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Antonio López
2016-01-20 19:34
Moya; Gamez, Savic, Godin, Filipe; Gabi, Augusto, Koke; Griezmann, Carrasco & Jackson.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2016-01-20 15:04
@La God Zilla:


Marquinhos lär bli allt annat än billig. Kostade riktigt mycket och sitter pa FET lön. Nej tack. Inget fel pa spelaren ifraga alltsa, men summorna skulle bli galet höga, detta för en position där vi har det helt ok just nu.
Atlético Antonio López
2016-01-20 10:23
@paniagua:
Instämmer helt och hållet på samtliga punkter. Hans yttersta styrka är snabbheten och tekniken, det skulle vara "synd" att slänga upp honom som anfallare då det ofta innebär mindre ytor att jobba med. Angående det ljuvliga spelet håller jag med dig att "Los Violentos" är ett patetiskt hyckleri då det ofta strömmar in från de vita i Madrid som är utpräglade drägg. Samtidigt som spansk media gärna hänger på det. Kan mycket väl ha varit så att Las Palmas "slog tillbaka" under matchen men det missade jag isåfall, tyckte bara det var trist då det i mitt tycke verkligen inte behövdes så som matchen såg ut. Att använda sig av fulknep i derby eller mot motstånd spelarna vill få ur balans förstår jag, i matchen mot Las Palmas var det däremot onödigt. Inget generellt om Atleti dock, hårt spel innebär inte fult spel.
Atlético Chewie
2016-01-20 08:43
Jag gillar Savic som fan faktiskt. tycker inte att vi behöver värva någon mer mittback.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
2016-01-19 19:01
@La God Zilla:


Maequinhos är för bra för att agera tredje man. Sen lär han kosta en hel del både i lön och i övergångssumma. Och sen tycker jag inte att Savic varit särskilt dålig? Tycker Savic är en perfekt "tredje mittback". Många försvar i världen som hade blivit väldigt mycket försvagade om Godin skadat sig..
Atlético La God Zilla
2016-01-19 18:43
Vad tror ni om att försöka värva Marquinhos från Paris? En potentiell världsmittback. Jag säger detta med tanke på att jag saknar en mittback av kvalitet som kan gå direkt in i en startelva men också bredda truppen. Jag är realist i det avseende att Giménez/Savic knappast håller om Godin försvinner.
Atlético paniagua
2016-01-19 13:35
@Antonio López:
Klart som fanken att det är fördelaktigt att skada motståndarna, så att de inte finns så många att spela mot ;-) Skämt åsido, så förekommer armbågar i dagens fotboll jämt och ständigt, mer eller mindre medvetna. Jag tycker inte någon av de armbågar som utdelades (en och annan delades också ut av Las Palmas spelare) var i avsikt att medvetet skada någon spelare. Den enda jag reagerade på var den som Griezmann delade ut när han fällde ut vänsterbommen och det var mer en olycka att den hamnade i ansiktet på motståndaren än något annat. Dessutom var det mer underarm än armbåge som träffade Las Palmas-spelaren. Med detta sagt, försvarar jag på intet sätt armbågar i fotbollen. Tycker inte Atleti spelade hårdare eller brutalare än i andra matcher och är lite trött på det där skitsnacket om Atleti som "Los Violentos". De spelar inte hårdare än vilket lag som helst i PL, men det är lite för mycket gnäll istället för att resa sig upp och spela vidare, i La Liga. Jag ser inte Atleticos (eller Athletics för den delen) spelare gnälla varje gång det delas ut en smäll. utan de kan ta en smäll lika väl som de ger.
Atlético paniagua
2016-01-19 13:24
@Yannick Ferreira:

Antar att alla i det här forumet har olika uppfattning om Carrasco, men här är min:

1. 4 av 5.
2. Mycket positivt överraskad.
3. Världsspelare vet jag inte, men han borde vara självskriven i landslaget även om han fajtas med rätt hyfsade mittfältare som Hazard och de Bruyn (reservation för stavning). Men minst som inhoppare.
4. Förbättra: Ibland så far han iväg lite väl fort och blir då ensam med motståndarfösvaret. han kan lära sig att värdera lägena bättre och bromsa in för att få hjälp.
Han är bra i kontringslägen och har också allt mer tagit de defensiva ansvar som Simeone kräver av alla sina spelare. Fin teknik och bra skott (när han får till dem). Har också ett utmärkt samarbete med Filipe Luis på vänsterkanten som gjort att Atletis attacker numer kommer mest från vänster än från höger som fallet varit tidigare.
5. Nej, såvida inte hans roll förändras vill säga. han är ingen toppforward eller striker i den aspekten utan spelar mer som vänsterytter/släpande forward/mittfältare. Hans roll är mer av understödjande typ och som framdrivare av bollen, i alla fall i Atletico just nu.
Atlético La God Zilla
2016-01-19 03:26
Eurosport 2 sänder Celta - Atlético istället för Bilbao - Barcelona på onsdag, jag blev ganska chockad men väldigt glad. :) Hoppas Guidetti får spela från start så får vi se hur osynlig han blir mot Spaniens bästa försvarsorganisation! ;)
Real Madrid Yannick Ferreira
2016-01-19 01:42
Hej Alla Atletico Madrid supportrar!

Jag skulle vara tacksam om ni kunde ta er tid och svara på några av mina frågor då ni säkerligen har större koll på Atletico Madrid än mig. Mina frågor rör kring er nye yttermittfältare Yannick Ferreira Carrasco.

1. Vilket betyg skulle ni ge Yannick nu när lite mer än halva säsongen är spelad?

2. Är ni positivt eller negativt överraskade utav ert nyförvärv?

3. Vad tycker ni ni kring hans potential? Kan han bli en världsspelare och etablerad i det belgiska landslaget?

4. Vad kan han förbättra och vad han är redan riktigt bra på?

5. Kan Yannick bli en spelare som gör 15+ mål varje säsong?(lite som Griezmann)
Atlético zoran
2016-01-18 22:42
Han spelade även fram ett mål. Keko med två framspelningar också. Kändes som en random match med Atlético B från 2009.. Jätteroligt för båda spelarna. Speciellt för Borja som kanske inte hade behövt ta omvägen via lån efter lån om det inte vore för den där korsbandsskadan i debuten mot Getafe. Minns alltjämt hans allra första mål i seniorlaget mot IFK Mariehamn. Det var ett tag sedan nu..
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2016-01-18 22:32
Borja gar som taget, helt jukt. Tva nya baljor ikväll alltsa :O
Atlético monoburgos
2016-01-18 22:25
BORJA - 12 Alcácer - 9 Nolito - 8 Diego Costa - 7 Pedro - 2 Morata - 1 landslaget?
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2016-01-18 20:21
Ursäkta för sent publicerade artiklar, men Wi-FIt var obefintligt på arenan och 3G-täckningen var för dålig.
Atlético Antonio López
2016-01-18 17:22
Vad har armbågat med det att göra? Fördelaktigt att medvetet skada motståndarna?
Atlético paniagua
2016-01-18 15:08
@Antonio López:
En del av spelet är att kunna läsa av nivån som domaren sätter. Simeones (som när han var spelare inte heller la fingrarna emellan) Atletico har blivit mästare på detta också.
Atlético Antonio López
2016-01-18 11:41
3-0 på bortaplan var definitivt något att hurra över igår men jösses vilket fult spel de rödvita bjöd på. Hela tre tillfällen där armbågar och händer fanns i motståndarnas nackar/ansikter som lika gärna kunde blivit rött kort. Att Atleti drog på sig fler frisparkar än motståndaren är ingen överraskning, de spelar alltid på gränsen men det är skillnad på det och fulspelet de bjöd på under gårdagen.
Atlético pego
2016-01-18 11:23
Ok, vet inte riktigt vad man skall säga, 3-0 borta mot LP imponerar verkligen, på samma sätt som det känns lite bräckligt så e det ju så förbannat effektivt. Den defensiven e fantastisk som grabbarna levererar, dock så kändes det som motståndarna kom till mer avslut än vanligt, eller har jag fel? Nu till dagens små undringar, Ryktet säger att Messi har problem med knä/ben, stämmer det? Nån som hat mer info? Läkartid ( missar han matchen den 30 jan...) Suarez, killen som gillar doggystyle, avstängd två matcher, vet man om det bara är i Copa del Rey eller även ligan? Vilka matcher blir det då för honom? Arda, vad tror vi om att han spelar mot oss? Vem sätter man då på att göra första (läs respektingivande) tacklingen?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético La God Zilla
2016-01-17 21:35
@Conserva el Calderón!:

Jag får det till 1 kommentar. ;)

Atlético imponerar verkligen. Längtar verkligen efter att se hur vi står oss mot ett laddat mästarlag från Nederländerna i Champions League. Jag har inget emot kommande matcher för den delen heller. Barcelona och Real har verkligen kniven mot strupen båda två när de varje omgång MÅSTE ta 3 poäng för att inte skämma ut sig. :) CHOLO!! 3 Atleti!!!
Atlético Conserva el Calderón!
2016-01-17 21:24
8 insläppta på 20 matcher. No comment needed..
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Cholo es un dios
2016-01-17 21:21
För er som missat detta klipp (länktips) på hur den nya arenan kommer att se ut så rekommenderar jag er att se den. Häftigt.
Atlético paniagua
2016-01-17 20:12
KOM IGEN NU, KUSIN ATHLETIC!!!!
Atlético paniagua
2016-01-17 20:08
Koke slår bort varje passning i matchen i princip, men när han slår en passning rätt, då blir det mål.
Försvaret (och då menar jag alla inte bara försvarsspelarna) ser äckligt stabilt ut. Kom på mig själv med att sitta och skratta runt minut 78 när Las Palmas haft bollen i 5 minuter och bara passade runt runt. Det fanns INGA luckor att komma fram på. Till slut var de tvungna att lossa ett halvtaskigt skott långt utifrån bara för att få till ett avslut. Imponerande.
Atlético Kakan_Atletico
2016-01-17 19:45
Tycker snart att Griezmann borde va given som toppforward. Gör ju mål varenda gång han agerar spets numera..
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2016-01-17 19:12
Då har Filipe gjort mål också. Detta gör att 14 av våra 22 utespelare gjort mål i ligan. Det måste vara något rekord i spridning av mål i ett lag.
Atlético Cholo es un dios
2016-01-17 18:34
Vackert Filipe!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2016-01-17 14:26
Det dyker hela tiden upp nya frågor kring transferförbudet. En fråga som dök upp hos Bein Sports kommentatorer under Rayo-matchen senast är vad som gäller för de spelare som är utlånade och ägda av Atletico men ännu inte registrerade. Enligt kommentatorerna är nämligen Borré, trots formellt ägd av Atletico och utlånad, inte registrerad och skulle således inte få användas såvida inte Atletico flyger "hem" honom till Madrid och ser till att få honom registrerad hos FIFA före 31/1. Stämmer detta eller är kommentatorerna ute och cyklar?
Atlético zoran
2016-01-16 20:27
Cholos presskonferens från idag är mycket bra. Väl värd att läsa.
Atlético paniagua
2016-01-16 17:53
@La God Zilla:
Förvisso, men det är ju en jäkla skillnad att möta Barca eller Real i en åttondel/kvart där det avgörs över 2 matcher än att möta dem i en avgörande final där allt kan hända. :-) Tycker ändå att en seedning känns bäst. Om man tar lottningen sist t.ex., skulle man kunna ha lagt de 4 för tillfället bäst placerade i ligan i en skål och de 4 minst bra placerade i en annan så drar man lagen i skål 1 mot de i skål 2. I internationella cuper skulle man kunna ha samma princip och gå efter ranking i Europa (UEFA) t.ex.
Atlético La God Zilla
2016-01-16 15:51
@paniagua:

Fast finalen kan ju inte lottas i slutändan, så den som vinner cupen har gjort allt som behövs för att ta sig till final och även vinna där. Om ett annat lag åker ur cupen tidigare är man inte värdig vinnare eftersom man inte har visat sig bättre än samtliga andra deltagare. :)
Annons: