/spanien/atletico/forum/92.aspx/spanien/atletico/forum/92.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Alexander Ivanovski(red)
1/30/2016 16:42
All heder åt Barcelona, snacka om att vara effektiva.
Atlético Cholo es un dios
1/30/2016 16:11
JAAAAAAAAA
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Lago
1/30/2016 16:11
JAAA VAMOS
Atlético eduardo c
1/30/2016 16:10
sååååja grabbar! har saknat dom här intensiva starterna
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
1/30/2016 16:10
KOOOOOOOKEEEEE
Atlético Lago
1/30/2016 16:09
Nästan lika dåliga som Holmgrens uttal
Atlético Alexander Ivanovski(red)
1/30/2016 16:04
@Lago:


Jeeeeesus vad dåliga hörnor han har lagt denna säsong.
Atlético Lago
1/30/2016 16:04
"Koké"
Atlético Kakan_Atletico
1/30/2016 15:45
Bra elva idag! Hoppas Griezmann visar att han är vass och kan vara bra mot bra lag. Förra säsongen var han blekare än snö mot de bättre lagen! AUPA ATLETI
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
1/30/2016 15:17
@Flavia:
Vem har sagt att jag har andra åsikter än du. Jag vill bara att du tar din arroganta skriva-på-näsan attityd och beger dig till ditt eget forum. Btw: Det skulle förvåna mig mycket om du visste vad den verkliga orsaken till till rivaliteten mellan Barca och Real är. PS. Det är inte den som de flesta i detta avlånga land fått sig itutat av media och andra som är lika okunniga om spansk fotboll (och politik).
Flavia
1/30/2016 15:00
Atléticos startelva (4-5-1 formation): Oblak Juanfran - Godín - Giménez - Filipe Luís Koke - Sául - Augusto - Gabi - Carrasco Griezmann Bänk: Moyá, Savic, Thomas, Jesús Gámez, Óliver, Jackson, Vietto.
Flavia
1/30/2016 15:00
@paniagua:


Argumentera istället för att dra fram troll-spöet när någon har andra åsikter än dig själv.
Atlético zoran
1/30/2016 14:59
@paniagua:


Det är bara att gratulera dig till slutförd kurs. Du är numera innehavare av "jag ignorerar trollet"-diplomet. Grande Paniagua :D
Atlético Antonio López
1/30/2016 14:58
Märkligt hur barcapesten tagit över marängerna denna säsong i detta forum. Är det den nya uppsättning fans som kom efter förra säsongen eller något annat som hänt? Jösses vad osäkra ni måste vara som människor, speciellt när det enda hoppet ni hänger på är att Griezmann ska skada sig eller få en formsvacka haha.
Atlético paniagua
1/30/2016 14:53
Nu är trollet här igen. Schas schas fula troll.
Flavia
1/30/2016 14:41
RojiBlanco

När Arda fortfarande var en Galatasary-spelare under 2011, så berättade turken för NTV att FC Barcelona var en klubb som han drömde om att representera i framtiden. Visst nämndes det att PL-klubbar ville ha honom, men dessa var bara rykten. Att Arda ej spelat en match under 6 månader stämmer egentligen inte riktigt eftersom att han gjorde iallafall landskamper för Turkiet. Ni fick bra betalt för Arda, en spelare som ni köpte för €12M och fick tillbaka €34M + €7M i prestationsbaserade tillägg. Finns inget att vara bitter över.

Lägg av med att dra på dig offerkoftan om den nuvarande TV-talet, Atlético och de allra flesta klubbarna godkände att man skulle förhandla TV-pengarna individuellt. Och eftersom att Real Madrid och Barcelona är världens absolut största klubbar, så är det förstås inte särskilt konstigt att vi får merparten av TV-pengarna. Folk är hellre intresserade av att se oss jämfört med typ Málaga.

Sedan får du förklara hur Arda "bråkade sig bort mer än vad Luis gjorde" såsom du försöker få det till. Atlético accepterade turkens önskan om att lämna den spanska huvudstadsklubben utan att Arda för delen gjorde en större grej av det hela. Filipe Luis däremot vägrade som sagt kontakta klubben ett tag efter att han fick ett löneerbjudande från Atleti och var en tvättäkta legosoldat när denne inte kunde motstå locktonerna från Chelsea och deras lönekuvert.

Bra jämförelse när du drar in Figo, menar du på fullt allvar att den eviga rivaliteten mellan Barcelona och Real Madrid ligger på sportsliga grunder? Eller oj sorry, du är antagligen historielös.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
1/30/2016 14:36
:)
Atlético Conserva el Calderón!
1/30/2016 13:50
@Kakan_Atletico:Helt rätt! Samt att Arda kysste klubbmärket på ett lag han själv inte gillade under tiden han mötte dem.
Atlético Lago
1/30/2016 13:50
Flavia
Svårt att missa alla artiklar som gått runt om Arda och Liverpool. Att han ville lämna var ingen överraskning och det står det inte heller.
Atlético Kakan_Atletico
1/30/2016 13:14
Arda har sedan han kom till oss alltid sagt att Liverpool varit hans favoritklubb. Och han skulle älska att spela där. Sen ryktades det mer o mer o PL. Och helt plötsligt BAAAM klar för Barca. Där han inte skulle få spela en ända match på typ 7 månader. Och han visste att det skulle reta gallfeber på alla Rojiblancos världen över.

Klart att vi inte kan konkurrera med er. Ni har ju en fyra gånger så stor budget, ni snor åt er, tillsammans med Real, mer än hälften av alla TV-pengar i ligan. Hur fan PÅ ALLVAR ska vi ens vara i närheten av er? Att vi just nu ligger mer eller mindre lika säger mer om er än om oss.

Filipe en pengakåtjävel? Tyckte på fullaste allvar att han var förtjänt av att få flytta. Han hade vunnit allt som går att vinna förutom CL med Atletico och ville självklart testa PL och dess hutlösa löner. Men som tur var fungerade det inte och han ville tillbaka. Arda bråkade sig mer bort än vad Filipe gjorde, i mina ögon.

Måste också fråga, hur kände du när Figo ville spela i världens bästa lag? Eller oj, sorry. Du var antagligen inte född då..
Flavia
1/30/2016 12:42
Vill bara ta upp om artikelförfattaren som skrev den senaste artikeln (Erik Lago) kring Arda Turan. Jag kan väl ta på mig friheten att citera några meningar och ifrågasätta dessa. "Det är också matchen då Arda Turan, som lämnade Atlético med en bitter eftersmak i somras, för första gången ska ställas mot sitt gamla lag." Arda sade rakt ut till ledningen att denne ville lämna er klubb. Att turken drog till Barcelona, en klubb som är bättre än er sportsligt sätt och som dessutom var hans favoritklubb sedan liten, är väl inget som genererar bitter eftersmak. Det kan verkligen inte jämföras med typ Filipe Luis som var en pengakåt jävel och som vägrade att acceptera ett löneerbjudande från Atlético (som förövrigt valde att satsa på honom trots att han drog på sig skada) för att sedan bråka sig bort från Atleti. "Men den 6:e juli kom så bomben. Arda var klar för Barcelona. Övergången väckte så klart starka känslor bland Atléticos supportrar när han valde en direkt konkurrent framför Premier League, speciellt när han ändå inte skulle få spela under den första halvan av säsongen." Med all respekt men såsom jag tidigare har förklarat, så är Atlético verkligen ingen en konkurrent för oss. Visst, jag förnekar inte att laget har haft en fantastisk fin form men Griezmann lär hamna i en formsvacka och då ser det onekligen inte ljust ut kan man säga...
Atlético 3-5-2 (f.d. Tigern)
1/30/2016 12:29
Eftersom klubben får värva i sommar tror jag de väntar till sommaren.
Atlético Kakan_Atletico
1/30/2016 11:49
Försöker vi på allvar få hit Costa i januari? Eller är det bara meningslösa rykten?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
1/29/2016 19:20
Paniagua/
Ingen enorm överraskning med tanke på att Miranda, Mandzukic, Tiago och Raul Garcia samtliga inte har möjlighet att spela för Atleti. 4 enormt skickliga spelare på fasta situationer.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
1/29/2016 13:34
@paniagua:
Dagarna innan viktig match för Atleti behöver man inte läsa AS o MARCA.. Alltid samma visa :)
Atlético paniagua
1/29/2016 13:17
Läser precis i Marca och AS att tålamodet med Jacksons attityd börjar tryta även bland lagkamrater och Simeone. Återstår att se om det är ett påhitt av madridista-tidningarna (som ju bara uppmärksammar Atleti när det är något negativt att rapportera) eller om det har ett korn av sanning.
I samma tidningar fick jag till slut den efterfrågade statistiken angående vår effektivitet på fasta situationer. Förra säsongen gjordes 47% av målen på fasta situationer. Hittills i år har endast 16% av målen tillkommit på en fast situation (7 på hörna, 1 på frispark). Det är ganska lätt att se att här har vi tappat när det gäller målskyttet. Rejält! Man kanske till och med kan dra slutsatsen att det är här vårt primära problem ligger. Vi gjorde kanske inte fler spelmål förra säsongen än denna, utan det kanske är de fasta situationerna som är skillnaden?
Atlético petgom
1/29/2016 07:40
Alltid lika intressant att läsa allas kommentarer om framtida uppställngar, vilka spelare som skulle passa in i vårt lag, vilka som gör mål etc.

Jag skulle först säga hur avis man blir på redaktör Ivanofski, som vecka efter vecka får se bra matcher, roliga träningar och inte minst, intervjua en sån spjuver som Guidetti. Typiskt att grabbhalvan gör en sån bra insats mot just oss. Hatten av för redaktör och målgörare!

Några reflektioner:

Trots att vi i flertalet matcher denna säsong kanske inte alltid fått varken spel eller målskyttet att fungera så har vi på något sätt oftast fått med oss alla poäng. Det är säsonger när just detta sker, dvs att man vinner fast man inte alltid är värd det man kan vinna titlar.

Nu har vi haft tre matcher i rad där vi inte fått full pott, skillnaden är att vi åtminstone spelat bra (jämfört med några av våra 1-0 vinster) i dessa tre matcher, eller typ 5 av 6 bra halvlekar.

Visst saknas det kanske lite kreativitet, lite rörlighet och lite omväxling i anfallsspelet, men på det stora hela har man åtminstone försökt göra ett bra dagsverke.

Vart vill jag komma med ovan? Jo, i min värld så tror jag att vi kommer att göra en fantastisk match mot Barca!

Grundat på vaddå?
Jo, vi kommer att sälja oss dyrt, det finns alternativ till vilken spelidé man kommer att följa (varav en av dem är att parkera buss, göra motståndarna säkra i sitt bollinnehav och sen blixtra till och köra press med obligatorisk kontring...) Ja, som den optimistiske idioten man oftast är så tror jag på en seger, 2 bollar bakom hunden, dvärgen och mannen som uppfann hollywood dykens målvakt. Vilka som gör mål? Jackson sätter åtminstone en... kanske två....Annars blir det någon av våra mittbackar som tvålar in den på hörna.

Hopp, tro & mål!
Aupa!!!

hoppet är det sista som överger en....
Atlético Chewie
1/28/2016 21:50
Vi har en historia av att värva spelare som gör mål mot oss, så vem vet!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
1/28/2016 21:50
Eller Vietto.
Atlético Antonio López
1/28/2016 21:50
Eller Jackson.
Annons: