/spanien/atletico/forum/822.aspx/spanien/atletico/forum/822.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético JFH
5/29/2012 19:57
@zoran, rawkus

Ja, jag förstod nästan att det var planen, men kan man inte casha in så ser jag honom inte som ett sämre alternativ än våra nuvarande, mer defensiva, sådanna. Jag kan dock tycka att han, trots dåliga insatser, fick ta en väldigt stor del av kritiken när majoriteten av laget underpresterade, och dessutom har jag en känsla av att han var ett offer av spelsysteme/t/n. Han fick ofta antingen spela offensivt eller defensivt, istället för att vara den tvåvägsmittfältare han är. Den gångna säsongen i Osausuna visar också på både potential och en viss mental styrka. Kommer det in bud som i alla fall närmar sig åttasiffrigt, så har jag inget emot att sälja, men handlar det om siffror kring €2 miljoner eller att han köper ut sig från kontraktet så ger jag heller honom chansen än utstår en till säsong med Mario Suarez.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
5/29/2012 18:41
Nyckeln till bade Emre och Rodriguez ar ju just Cholo. Om nagon skall fa ordning pa snubbar likt dessa, sa ar det varan Hell Boy :)

Glom att Rodriguez ens hinner lagga pa sig mer an 10 grams overvikt innan Cholo loper sista blodsdroppen ur killen...

OM det sedan skiter sig, sa var de bada gratis och en chansning likt denna kostar saledes inte lika mycket som ett dyrt kop.

Vad laser jag sedan naden? "RG en chans till"? Nar helvetet fryser till is. Bort, illa kvickt - casha in med detsamma.
Real Madrid Ola(Benfica-red)
5/29/2012 18:27
Alexander I//

Tackar. Håller med om att Salvio har en fin potential och därför hoppas jag såklart att vi kan knyta honom till oss. Vi har ett väldigt fint lag på gång och högerkanten är inte av samma kvalitet som övriga lagdelar, utöver vänsterbacken men det är en annan diskussion. Kanske han ni någon till övers:)

Angående Cebola Rodriguez så har han under det senaste två åren bara blivit sämre och sämre. Han var riktigt bra hos oss och första året hos "ondskan" men sen har det blivit bara trubbel, bråk och dåligt spel.
Som Zoran skriver så försökte han mer eller mindre skada JM på träning, och även om det kanske är en överdrift att säga att han försökte bryta benet på honom så känns själva intentionen att vilja skada en medspelare rätt talande för honom. Nåväl ni kanske kan få ordning på honom, men förvänta er inte stordåd.
Atlético zoran
5/29/2012 18:01
Cebolla och Emre är riktigt bra breddvärvningar, det råder ingen tvekan om det. Däremot så är jag betydligt mer tveksam till de båda som startspelare; Cebolla har inte spelat regelbundet på flera säsonger och dessutom har han haft stora problem med såväl vikten som humöret, bl.a. försökte han bryta benet på João Moutinho på en träning för två månader sedan som gjorde att Porto skickade iväg honom från klubben.

Emre är väldigt bra individuellt och kreativit, han kommer ge en extra dimension på Atléticos mittfält (när det gäller att hitta ytor och slå den avgörande, speciellt mot lite tightare försvar) om han får hålla sig skadefri. Det är svårt att göra bra ifrån sig i Turkiet när media är så tätt inpå dig vilket även Arda fick känna av i slutet av sin tid.

Det som ger mig hopp om att båda spelarna kommer göra bra ifrån sig är Cholo. Han har jobbat med många problematiska karaktärer tidigare i tränarkarriären och fixat det. Téo Gutiérrez var ju en av Racings bästa spelare tillsammans med Gio Moreno innan Cholo lämnade för Atlético, nuförtiden drar han pistoler efter derbyn och blir kickad av klubbar till höger och vänster.

Atlético måste dock köpa loss en ordentlig ersättare till Diego och jag tycker vi missade en riktigt bra spelare som vi länkats samman med tidigare: Gylfi Sigurdsson (Swansea). Det finns dock gott om den här typen av spelare på marknaden, förhoppningsvis går de och värvar någon.

@JFH

Rubén Micael och Raúl García kommer att säljas vidare för att samla in pengar till för att behålla Radamel. Rubén Pérez framtid är oviss.
Atlético JFH
5/29/2012 17:31
Spelmässigt tycker jag att det är bra breddvärvningar vi gör, men det kan behövas lite spets också. Att ge Emre 2 år med tanke på åldern känns lite dumt, men även om ja tvivlar att han har spetskvaliteten för att höja laget tror jag att hanslägstanivå är ganska hög. Salvio ut är ltie tråkigt, men samtidigt har han blandat och gett väldigt mycket, och mina förväntningar på honom har varit högre än vad han har presterat. Där kan Rodriguez visa sig vara en direkt ersättare.

I övrigt så skulle det vara guld värt att behålla Diego även nästkommande säsong, och ska man drömma får Perea och Lopez helt plötsligt förlängt.

Annars så har vi ju en jäkla massa centrala mittfältare, varav flera inte rikitgt håller. Assuncao, Ruben Micael, Ruben Perez, Raul Garcia, Mario Suarez, Tiago och Gabi konkurrerar alla om 2 platser på det centrala mittfältet. Då räknar jag met att Koke och Emre är helt givna som back-up alternativ vilket gör att minst 5 av dessa ska bort. Flera är ju redan på väg bort, men jag undrar om det inte är värt att ge RG en till chans? Nu när det ändå spelas lite annorlunda fotboll än tidigare säsonger. Kommer det ett bra bud är det dock ingen tvekan om att han kan säljas, och det tycker jag gäller alla jag nämnde.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
5/29/2012 16:36
Ser for ovrigt INGET negativt med varken Rodriguez(fenomenal nar han ar motiverad!!) eller Emre.

Rutinerade, gratis och de ;lever knappast med illusionen att de anlander som startspelare.

Kan ju arligt saga att jag hellre kastat in 2 valrutinerade herrar om det krampar i en viktig match, snarare an 2 oprovade Canteranos.

Och allt som gors for att kunna behalla El Tigre kommer fa mitt medgivande, med undantag for en forsaljning av Adrian...
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
5/29/2012 16:32
@zoran:


Fabian ar fenomenal nar han ar i form, dvs.

Han ar en humorspelare: God form och pa gott humor = smatt fenomenal. Dalig form och tjurig = minst sagt usel.

Intressant dock att han kopplas ihop med oss. Hetlevrad Mexare fran Jalisco, fran en klubb(Chivas) som har ett eget "forbud" mot icke-Mexikanska spelare.

Chivas har en sjuk ungdomsavdelning och spelar ofta in talangfulla ynglingar tidigt, vilket gor att de redan vid 18-20 ars alder lirar hogsta ligan regelbundet.

Fabian ar en kvick, malfarlig och javligt ettrig offensiv mittf./winger. Han klarar alla offensiva positioner, aven som anfallare, men gor sig bast strax bakom ett par rena anfallare.

Ingen koll pa vilket pris som namns dock...

Det lar bli konkurrens fran bla Hollandska, Franska och PL.
Atlético Garra
5/29/2012 16:32
Om Emre och Rodriguez är till för bänken är jag mer än nöjd, sen tycker jag också att tidiga värvningar är väldigt positiva för laget. Bien Caminero!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
5/29/2012 16:25
Hej Ola!

Salvio har varit en berg-och-dalbana. Han har dock förbättrat sig (precis som alla andra) sedan Simeone tog över. Han har fortfarande steget och viljan men nackdelen är att han kan ibland bli osynlig under stora delar av matcherna. Ibland är han jättepigg och jätteteknisk och ibland snubblar han på bollen.

Men om man jämför honom med innan så är han mycket mycket bättre. Jag hoppas att han stannar i Atlético då killen har mer Potential!
Real Madrid Ola(Benfica-red)
5/29/2012 15:45
Hej, jag följer förvisso spanska ligan ganska intensivt, men tänkte ändå höra med er hur Salvios säsong sett ut? Han hade ju en väldigt fin vår hos oss förra året efter att ha varit sämre under första halvan av den säsongen. I Portugal går det rykten om att affären är klar i princip. För ca 8 m€. Läser att ni verkar tycka det är lite, men vi måste också komma ihåg att vi faktiskt redan har 20%av spelaren som vi betalade 2,5m€ för i samband me lånet förra säsongen. Så säljer ni för 8m€ till oss så är det ju som att ni säljer för 10 till någon annan där vi då har rätt till 2m€. Sen kan man alltid diskutera vad som är rätt pris och så.
Atlético Kaya1
5/29/2012 15:45
kolla in länken emres inter tid lysna på kommentatorn låter som han dör eller nåt liknande
Atlético Kaya1
5/29/2012 15:24
det blir bra ska ni se behöver inte vara för negativ
Atlético Erik_
5/29/2012 15:18
Känner mig kluven, det är bra med gratisvärvningar, mer pengar till att behålla Falcao, samtidigt vill man se värvningar som är CL-klass. Denne Rodriguez vet jag inte mycket om. Emre är ju på fel sida av 30-sträcket men vi får hoppas han kan tillföra en del!
Atlético Chewie
5/29/2012 14:51
Två gratisvärvningar och en förmodad försäljning av Salvio, det betyder väl med största sannolikhet att Falken stannar. Tycker ändå att det kunde vart värre.. in med Capoue så är vi redo för en ny säsong.
Atlético Aupa Aupa!
5/29/2012 14:29
Emre klar..... Mycket dåligt.
Atlético Kaya1
5/29/2012 13:36
Läste precis att Emre Belözoglu är klar för Atletico han har skrivit på för 2 år.
jävligt bra värvning+gratis han är inte mycket sämre en Arda och har hur mycket rutin som helst Kapten i Turkiska lanslaget
Atlético Deion (red)
5/29/2012 11:56
Vamos Atleti //

Spelar egentilgen ingen roll vad vi kramar ut och inte kramar ut då Atléticos ekonomiska rådgivare är en bunt chimpanser som springer efter två åsnor i toppen. Även om vi skulle få in 12 M € för Salvio så skulle Gil köpa en pälsjacka och en Maserati för en del av dom pengarna istället för betala sina skulder till staten och Marbella. Vi är en sån klubb som kan rättfärdiga att sälja en spelare för 5 M € och köpa in en ersättare för 25 M €, även om det inte ekonomiskt går ihop för fem öre eller att vi säljer en spelare för 25 milj € och tar in ersättaren på fri transfer, och sen vet ingen vart dom där 35 M 5 man fått in, har försvunnit nånstans. Ingen ekonomi i klubben går ihop. Så jag har personligen sluta bry om pengar och summor i Atlético, jag tänker bara på det sportsliga,
Atlético Alexander Ivanovski(red)
5/29/2012 11:46
El Niño nej tyvärr.. Albanska Supersport 2, dock ändrar jag det till endast arenaljud... "Vamos Atleti" Ja man tycker ju det... men vi vet båda om att Atlético brukar rea ut alla sina spelare...
Atlético Vamos Atleti
5/29/2012 11:22
Asså jag tycker vi borde kunna krama ut mer pengar än 8 miljoner för våran salvio? Eller? Bara jag som är lite girig kanske? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético el niño para siempre!
5/29/2012 10:52
Är det något man kan se på svensk tv eller? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
5/29/2012 04:18
ligger och kollar på någon repris av Liverpool hemma i EL 2010 när vi vann med 1-0... så l*vla nostalgiskt! med Lopez, dominguez, Perea och Ufo i backlinjen.. imorgon visas repris på Liverpool borta och finalen..bäddar för nostalgidag hahah
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Chewie
5/29/2012 01:42
jag är försiktigt skeptisk, men visst, gratis är ju schysst. Tycker han är en kanonvärvning som utfyllnadsspelare, men han petar ju ingen i dagens anfall.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético El Burro
5/28/2012 23:14
Jag tror på honom!
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
5/28/2012 23:09
Deion / en match jag både ser fram & inte ser fram emot för mitt Portugal ;)

En annan sak, vi släpper väl itne Salvio till Benfica ?
Atlético Mazzjo
5/28/2012 22:51
Diego: "Jag har ett erbjudande från Atlético att stanna."
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Deion (red)
5/28/2012 21:38
Lite off topic..

Tysklands EM-trupp:

Målvakter: Manuel Neuer (Bayern München), Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover).

Försvarare: Holger Badstuber (Bayern München), Jerome Boateng (Bayern München), Benedikt Hoewedes (Schalke), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (Arsenal), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund).

Mittfältare: Lars Bender (Bayer Leverkusen), Mario Götze (Borussia Dortmund), Ilkay Guendogan (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern München), Thomas Mueller (Bayern München), Mesut Özil (Real Madrid), Marco Reus (Borussia Moenchengladbach), , Bastian Schweinsteiger (Bayern München).

Anfallare: Mario Gomez (Bayern München), Lukas Podolski (Arsenal), Miroslav Klose (Lazio), Andre Schuerrle (Bayer Leverkusen)

God damn vilken tung trupp!
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
5/28/2012 21:13
fast...å andra sidan, han har ju inte gått speciellt bra sista åren i Porto och knappt spelat någon hel match....som truppspelare ok, men Ingen startman direkt
Atlético Kakan_Atletico
5/28/2012 20:48
Gratis är gott, det var det iaf förra sommaren. Tänker på en viss Adrian som anlände gratis, gjorde ju hyfsat ifrån sig.

En bra värvning känns det som, även om jag inte har nån som helst koll på denne man. Vi behöver fler lite rutinerade yttrar som kan spela på båda kanterna och anfall om det behövs.
Atlético zoran
5/28/2012 20:37
Fin utmaning för Cholo att försöka motivera Cristián Rodríguez. Om han är motiverad så är han riktigt bra, så har det ofta fungerat med honom, annars blir han lat och går lätt upp i vikt. Han kommer gratis så risken är ganska liten. Han är förövrigt bara 26 år gammal men har mängder med rutin.
Atlético Garra
5/28/2012 19:56
Wow Rodriguez var en stor överraskning. Jag hade velat se han i Atleti 2 säsonger sen, men idag vet jag inte... Kan Simeone få igång honom igen så kan han bli en positiv överraskning! Låt oss hoppas! Vad kostade han?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: