/spanien/atletico/forum/81.aspx/spanien/atletico/forum/81.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Conserva el Calderón!
3/4/2016 19:51
Cholo@ Precis det vi trodde med Jackson, om att få det man betalar. Det visade sig inte vara fallet. Jag är också positiv till att ta hem Borja och låta Vietto och Correa spela in sig på allvar med Griez.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Cholo es un dios
3/4/2016 18:22
@paniagua tycker du inte att det skulle vara smart att plocka in en striker där man vet lite mer vad man får för pengarna? Det största problemet i Atlético just nu är ju målskyttet och jag tror att om man värvade Cavani så har han mer erfarenhet från Champions League samt haft en bra lärare (Zlatan) i PSG bredvid sig och det gör han till en viktig spelare i de "större" matcherna där det krävs lite mer erfarenhet. Intressant det där också med Borja, hur tror ni han hade anpassat sig till Atlético? Han har ju verkligen haft en fin säsong i år (även Eibar). Mycket intressant. Blir minst sagt spännande att se vad som kommer hända i sommar, och väldigt roligt att diskutera och spekulera.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
3/4/2016 17:26
Följer diskussionen nedan med visst intresse och undrar; måste vi värva ngn forward överhuvudtaget? Om vi inte får hem Costa, vad sägs om att köra på det vi har i forwardsväg och bara ta hem Borja? Samtliga (utom Torres) är unga spelare som kommer att må bra av att få speltid. Jag säger: Spar pengarna, lägg dem på att återbetala det sista vi har i skulder och ta hem Borja. Vi behöver inte fler forwards. De vi kan behöva är en back-up på vänsterbacken och kanske en spelfördelande offensiv mittfältare.
Atlético 3-5-2 (f.d. Tigern)
3/4/2016 17:16
Största anledningen till att jag vill ha Cavani är hans styrkor att pressa. Killens arbetsvilja är enorm, inte för jag sett honom direkt i PSG men när han lirade i Napoli så kunde han fan vara överallt på plan. Sprang så sjukt jävla mycket.

Får hoppas Zlatan tar en säsong till i PSG, för då tror jag Cavani vill lämna.
Atlético La God Zilla
3/4/2016 15:02
Ja till Cavani. Costa är ju skadad hela tiden. Ser hellre att vi testar något nytt. Costa gjorde det så bra senast och är lite pasado. Cavani = för mycket pengar dock. Sedan tror jag inte att PSG vill släppa honom. Finns ingenting som talar för det om han inte själv vill, men att lira i PSG idag är ju riktigt grymt. De inhemska matcherna kommer inte bli stora förrän Lyon är tillbaka från sin återuppbyggnad med akademi och en av Europas nyaste arenor. Men PSG = fett med cash och alltid CL-slutspel samt Europas största stad (Nej, London räknad aldrig) :) Cavani dock, som handen i handsken eller fisken i vattnet eller cad Cholo es un dios skrev här nedanför. Folk kan snacka hur mycket dem vill, killen är bästa strikern i världen helt i skymundan eftersom han lirar i PSG och bredvid Zlatan.
Atlético Kakan_Atletico
3/4/2016 13:23
Kan vi inte få hem Costa så är cavani det absolut bästa alternativet. Vad har vi fler gör alternativ? Tycker Jonathas i Sociedad känns som en anfallare som passat bra. Behöver dock slipas till en hel del. Bacca är ju annars riktigt vass. Blir nog svår att få loss dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Cholo es un dios
3/4/2016 01:14
Försäljningen av Jackson bör väl öppna upp för en annan forward till sommaren?

För att spekulera lite så tror jag Cavani hade passat som handen i handsken i Atletico tack vare hans djupledsspel, huvudspel och hans blick för mål. Tänk Griezmann-Cavani som forwardspar, låter inte det ganska fint?

Måste bara få drömma mig bort lite :)
Atlético zoran
3/3/2016 15:51
@Conserva el Calderón!:


De är ute efter en riktig målskytt. Helst Diego Costa, kanske Cavani som de träffade i Madrid för ett antal veckor sedan.
Atlético La God Zilla
3/3/2016 00:02
"Skönt med tre poäng igen samtidigt som Villarreal tappade poäng." - Real Madridsupporter med sunt förnuft. Atlético är nu störst i stan. ;)
Atlético La God Zilla
3/2/2016 23:57
Ja, vi gör inte många mål, men vår spelidé gynnar Oblak enormt. Samtidigt har han visat vilken klass han besitter. Jag tror ärligt talat att det defensiva fokus målvakter i Atlético får gå igenom dagligen och under matcher gör att de utvecklas till de absolut bästa i Europa. Som målvakt vill man vara delaktig, och det blir man i Atlético, men man får samtidigt väldigt mycket hjälp. Måste vara en sjukt bra skola i Atlético för målvakter.

Känns bra att sätta vem som helst mellan stolparna i Diegos lagbygge. Alla verkar komma in i spelet och förstå sambandet med hur man ska försvara, från egen målvakt fram till pressen längst fram i banan. Oblak njuter nog.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
3/2/2016 21:49
@Conserva el Calderón!:


Nice! Kollar man målskillnad har Bayern dock gjort 19 mål mer än oss haha.. Men jäkligt glad för de me Oblak!
Atlético Conserva el Calderón!
3/2/2016 21:16
Neuer släppte in ett mål. Det innebär att Oblak är BÄST i Europa (Europas Zamora) för tillfället :)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
3/2/2016 14:24
och 3,5 år senare byter Simeone ut Godín... Snacka om att vara ovärdelig för sitt lag :)
Atlético monoburgos
3/2/2016 11:42
Atleti (120 km)- Villarreal (114). PSV (109)-Atleti (117). R.Madrid (108)-Atleti (119). Atleti (120)-R.Sociedad (116). Profe får inte den uppskattningen han förtjänar.
Atlético La God Zilla
3/2/2016 10:06
Jag tyckte Filipe var bättre mot Real. Juanfran var bättre idag. Juanfran var ovanligt osäker i defensiven mot Real. Kanske för att han överarbetade mycket med sin kämparinsats. Kan ju inte direkt klandra någon som håller så bra koll som han gjorde ändå. :)
Atlético Bobban (red)
3/2/2016 09:13
Jag tyckte båda våra ytterbackar var bra igår, Juanfran i inledningen och Filipe i avslutningen!
Atlético Conserva el Calderón!
3/2/2016 08:53
Har ni märkt hur det antingen är Filipe som dominerar eller Juanfran. De är aldrig lika bra i en o samma match haha. Men det kan ha att göra mycket med vilken kant man fokuserar sitt anfallsspel längs.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
3/2/2016 01:12
@La God Zilla:


Inget farligt fick jag höra av presschefen för en stund sen :)
Atlético La God Zilla
3/2/2016 00:18
@denilsonfan:

Han blev inlindad i något som liknade plastfolie. :) Säket någon ispåse under också som jag inte såg, men det verkade vara en känning som oroade allihopa åtminstone.
Atlético La God Zilla
3/2/2016 00:17
Stackars Vietto. Han ser så besviken ut. Tycker han tar lite felbeslut många gånger där han egentligen kanske inte borde tänkt så mycket som han verkar vilja göra. Varför slår han inte bara till bollen mot mål istället för att försöka vända runt en extra gång eller ta de där extra meterna. Ibland är enkelheten att föredra, speciellt i hans situation där han lär behöva bevisa saker hela tiden. Nu är det som att han inte ens tar chansen.
Atlético paniagua
3/1/2016 22:58
Stabil insats och ytterligare en nolla i mål-i-baken statistiken. Kan någon statistiknörd kolla historiken i La Liga på detta, för det måste ju vara någon typ av rekord både i avseende få insläppta mål och antal matcher med noll i baken? Tyckte kommentatorn på streamen jag såg sa att Atleti har 24 matcher denna säsong (i alla tävlingar totalt) utan att släppa in mål.
Atlético Chewie
3/1/2016 22:45
Vietto är bra idag, förtjänar verkligen att få näta.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético denilsonfan
3/1/2016 22:11
Godin skadad eller vilas?
Atlético Cholo es un dios
3/1/2016 22:02
När ingen annan gör det så tar Saul initiativet AUPA ATLETI!! GRANDE SAUL!!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
3/1/2016 21:50
Tycker dock Cholo gör rätt som inte faller tillbaka (likt de flesta matcher) efter 1-0 och försöker försvara ledningen. Atletico har lyckats hålla Sociedad ur matchen genom att styra densamma, känns inte som rätt tillfälle att backa hem och överlämna bollen till dem. Måste däremot säga att det är ett väldigt blekt Real Sociedad vi fått se under första halvlek.
Atlético AndeeI
3/1/2016 21:50
Leicester leder just nu med 2-1 efter att ha vänt ett underläge mot West Bromwich. Vad tror ni, orkar de hela vägen till slutet av Premier league?
Atlético Antonio López
3/1/2016 21:44
Pego/
Tycker det ser väldigt lojt ut emellanåt. Märkliga passningar, felaktiga beslut i försvaret samtidigt som de slarvar oerhört mycket i de chanser de fått. Hade det inte varit för självmålet skulle jag vara väldigt frustrerad just nu. Det positiva är att de lyckats komma till många avslut, negativt är att de slösats bort.
Atlético AndeeI
3/1/2016 21:43
@Pego

Vi spelade ju riktigt bra senast mot Real, även om det rent taktiskt var en helt annorlunda match!

.
Atlético pego
3/1/2016 21:40
Länge sen som vi spelade så här bra!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
3/1/2016 21:33
Vilken j*vla brytning av Josema! Kyligt, säkert, resolut!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: