/spanien/atletico/forum/789.aspx/spanien/atletico/forum/789.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Antonio López
9/3/2012 00:09
Alexander/
Nevermind, kom på att jag själv hade laddat ner matchen och stycket jag letade efter fanns med där. Tack ändå :)
Atlético Alexander Ivanovski(red)
9/2/2012 23:57
P.S.

Utanför Calderón säljer de sådana, bara att åka ner och haffa en :), finns flera modeller!


Mazzjo: du har PM!
Atlético Mazzjo
9/2/2012 23:56
Skulle gärna ha firandet från neptuno.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético P.S.
9/2/2012 23:46
Hej alla!

Jag träffade denna spanjoren och kände att jag var tvungen att ta en bild på mitt barndomslags fana efter em finalen i somras. Jag är helt såld på den, skulle vilja hänga upp den i mitt rum. Någon som vet var jag kan få tag på den?
Atlético Alexander Ivanovski(red)
9/2/2012 23:23
Kakan: u got PM
Atlético Kakan_Atletico
9/2/2012 23:19
Alex: Länka gärna!
Atlético Alexander Ivanovski(red)
9/2/2012 23:00
A.Lopez: Har Viasats och C+ (spanska), på C+ är det en kort intervju med Courtois efter de gått ner med pokalen sen slutar videon.

kan länka via PM om nån vill ha firandet från neptuno
Atlético Antonio López
9/2/2012 20:15
Ganska glad för Athletics skull att de lyckades plocka 3 poäng mot Valladolid. Såg inte alls bra ut när de möttre oss.
Atlético Antonio López
9/2/2012 19:55
Alexander/
Har du möjligtvis firandet på arenan? Viasat fotboll avbröt ganska snabbt direkt efter de fick lyfta pokalen.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
9/2/2012 18:13
Finns det någon som missade/vill se firandet igen så har jag spelat in det.

Kan länka till nedladdning om någon skulle vara intresserad :)

(Det var mäktigt)
Atlético el niño para siempre!
9/2/2012 17:37
Aupa@ Om han fortsätter så här ser jag det bara omöjligt att han stannar, tyvärr! större klubbar, mer lön, chans att vinna cl mm. Där emot så tror jag även att Atléti har stor chans att göra en mäktig säsong, Simeone har gett klubben en helt ny anda. Håller med dig om vi skulle hamna topp 3, vinna EL och gå till CL kan han stanna, men klubben måste ha ambitioner som lockar honom och tror inte vi skulle kunna värva 2-3 klassspelare, betala lön och så även om vi går till CL, men jag har haft fel innan.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
9/2/2012 17:10
Vad är SF's problem den senaste veckan, allt tar hur lång tid som helst. Kanske dags att investera i nya servrar?
Atlético Karl Pilkington
9/2/2012 12:39
Yes. Allt hänger på CLs vara eller icke vara. Alltid viktigt men nu viktigare än på länge. Vi bör dock klara det. Vi, Valencia, Sevilla och kanske Malaga lär slåss om två platser.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
9/2/2012 12:23
Tvekar på att Atlético kommer värva 2-3 klasspelare nästa sommar, tvekar faktiskt på att man lyckas värva någon klasspelare. Men tror nog det mesta handlar om man lyckas ta en CL plats.
Atlético Aupa Aupa!
9/2/2012 12:13
el niño para siempre! @

Varför skulle han vilja lämna ifall vi vinner EL, kommer 3a i ligan, direkt CL, värvar 2-3 klasspelare? Finns väl ingen IQ-befriad spelare som hade tackat nej till det. Förutom van Persie då..
Atlético el niño para siempre!
9/2/2012 11:44
Har några frågor som gärna besvaras :) Nästa sommar är jag helt inställd på att Falcao kommer lämna, för det finns väl ingen som inte tror det? Om det skulle hända blir ju summan 60 miljoner € ungefär, hur mycket skulle vi Isf kunna lägga på spelare efter vi gjort av med olika skulder och gett skatteverket sin del? Om vi skulle få in ganska mycket pengar ser jag gärna att Courtois köps loss, vad har han för pris tror ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Karl Pilkington
9/2/2012 10:09
Aha, okej. My bad. Kan inte minnas mig att man flyttat en match så sent innan. Det hade tex aldrig hänt i allsvenskan.... Men det är det mycket som inte gör :) Tur för oss ändå, även om jag hade sett fram emot matchen på måndagskvällen...
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
9/2/2012 09:20
Kakan: Kolla länktips ang. pengarvinsterna i EL o CL

Atlético fick totalt för EL-vinst: €10,51 miljoner
Chelsea fick totalt för CL-vinst: €59,935 miljoner

(tror att detta är rena vinstpengar och inte från sponsorer osv)
Atlético Kakan_Atletico
9/2/2012 02:47
Det var ju enbart positivt för våran del i nuläget. Risken finns kanske att vi får ett jäkligt tajjt schema vid typ jul eller nåt sådant eftersom att vi nu har en hängmatch.
Atlético zoran
9/2/2012 01:23
Matchen mot Betis är inställd. Den skulle ha spelats imorgon, men Atlético vädjade till LFP om att ställa in den pg.a. man har sju spelare otillgängliga eftersom det är landslagsuppehåll. Atlético-ledningen frågade de olika landslagen om de ville släppa spelarna en dag senare, men de vägrade. Nästa steg var att komma överens med Betis om att ställa in matchen, men de ville spela matchen då de antagligen såg sin chans att spela mot ett försvagat Atlético och då gick spanska fotbollsförbundet in och ställde in matchen.

Inget nytt datum har dock satts ut ännu.
Atlético Karl Pilkington
9/2/2012 00:42
Vad snackar folk om? Betis matchen flyttad? Kikade både på lfp.es och Betis officiella och där står det att de spelas på måndag 21.30 precis som det alltid varit tänkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético zoran
9/2/2012 00:04
Atlético kommer inte sälja Falcao i vinter. Om klubben behöver sälja för att balansera bokslut så kommer någon annan att flytta och Falcao kommer endast att säljas nästa sommar om det skulle behövas och han vill gå. Man behöver få in ungefär €10 miljoner och det sägs att de har kommit överens med Skatteverket om att skjuta upp den här summan. Om någon lämnar så är det Raúl García eller Diego Godín.

Jag minns när ESPN rapporterade att Agüero hade ett förkontrakt med Chelsea efter att Atlético åkt ur Champions League och snubblat in i Europa League..ett par månader senare vann vi vår första titel på 14 år och plötsligt var det inte aktuellt med något förkontrakt. Sommaren innan hade Agüero förkontrakt med Barcelona, det gick ett par månader och plötsligt hade han inget sådant längre.

Om det överhuvudtaget finns något förkontrakt så är det antagligen bara en försäkring om man inte skulle få in de pengarna som Skatteverket vill få in.

@Kakan_Atletico

Exakt. Varför håller man i Falcao under hela sommaren och säljer av i stort sett allt för att ha råd att behålla honom om man ska sälja honom sex månader senare och försätta laget i en mycket svår sits? Den logiken är inte ens normal för Gil Jr, speciellt inte när det finns tre klubbar som mycket väl kan lägga upp fantasisummor för Falcao nästa sommar och vi kan styra ett budkrig.

Förresten, kommande vecka kommer ni få höra en massa om det här då han är med det colombianska landslaget.
Atlético Kakan_Atletico
9/1/2012 23:58
Säljer vi Falcao i Januari lär vi varken ta oss till CL eller försvara vår EL titel. Vilket ger mest cash i längden?
Atlético Antonio López
9/1/2012 23:47
Kakan/
Pga Atlétis ekonomiska situation kan man komma att sälja Falcao redan i Januari. Om så är fallet har man på förhand gjort en deal med Chelsea om att de (Som Ivanovski nämner) har förtur före andra klubbar på spelaren som isåfall skulle säljas för 60 milj euro. Inget är alltså bestämt och detta skulle likt väl kunna vara en stor hög dynga men Gils uttalande som även står i artikeln är oroväckande.

Edit:... aa, what he said.. Var lite seg där :)
Atlético Alexander Ivanovski(red)
9/1/2012 23:45
Kakan: Enligt Caragol har Atlético o Chelsea skrivit ett kontrakt om att OM,OM man skulle behöva sälja Falcao till vintern så står Chelsea på "förtur".. de hade dock likadant med Agüero och vi alla vet hur det gick.. ta det med en nya salt..
Atlético Kakan_Atletico
9/1/2012 23:26
Går Falcao till Chelsea i Januari? Eller vad fasen dillar ni om?
Atlético Alexander Ivanovski(red)
9/1/2012 22:32
ColinZeal.se: gråter......


EDIT: Dock står det att man inte måste göra det utan OM, OM man säljer honom i vinter kommer det vara så att Chelsea har förtur..

"El preacuerdo, por supuesto, no obliga a las partes a realizar el contrato, pero el Chelsea tendrá la prelación en el mercado invernal para quedarse con el delantero si las condiciones del Atlético lo obligan a venderlo."
Atlético ColinZeal.se
9/1/2012 20:24
Pre-avtalet mellan Atletico och Chelsea för Falcao Garcia

Gol Caracol konstaterades att innan Europeiska Supercupen båda lagen undertecknade ett dokument för angriparen är blues under vintern: i januari skulle klä sig i blått.

:-((((
Oundvikligt...
Atlético Alexander Ivanovski(red)
9/1/2012 20:23
Firandet live i länktipset!
Atlético zoran
9/1/2012 19:54
Sí, amigo.
Annons: