/spanien/atletico/forum/717.aspx/spanien/atletico/forum/717.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Antonio López
2012-12-15 15:59
olleulv/
Nu får du ta vilken slutsats av detta du vill men när jag streamar Atleticos matcher så är det ESPN som det streamas från 50% av gångerna (i ligan dvs).
Atlético Antonio López
2012-12-15 15:58
Zoran/
Gött, blir det EL final så lär jag utan tvekan befinna mig i Amsterdam. annars får man nöja sig med Copafinalen!
Atlético olleulv
2012-12-15 13:23
Vet ni om espn är något att förlita sig på för att se atletis matcher?
Atlético zoran
2012-12-15 12:22
@Antonio López

Vi har pratat om det lite löst, men jag tänker ju inte sitta hemma i Sverige om de spelar final i Holland. Vi skulle kunna åka ännu fler den här gången.
Atlético Antonio López
2012-12-14 21:45
Zoran/

Tack så mycket!

Man måste ju paxa platsen redan nu haha. En testrunda för att se vart på arenan man vill sitta när det är dags. Har redaktionen planer på att befinna sig där denna säsong med om det nu skulle gå så långt?
Atlético zoran
2012-12-14 20:26
@Antonio López

Leta upp någon som har Sport1 Select. De kommer sända matchen i NL.

Vet inte vad du ska ner där och göra nu, du är ju minst ett halvår för tidig..förbereder du något speciellt för Europa League finalen?
Atlético Antonio López
2012-12-14 20:15
Insåg precis att jag beger mig till Amsterdam på Söndag och därmed missar matchen. Får hoppas man hittar någon bar som kommer visa den, hur är det ni som varit där? Är intresset för La Liga som Sverige eller helt avdankat?
Atlético Karl Pilkington
2012-12-14 18:14
Då har vi lösningen på de ekonomiska problemen!

Cerezo och co går in på Unibet och lassar in en miljard på att han inte lämnar. Således tjänar vi de fyrahundra miljonerna som vi annars hade fått för Falcao!
Aupa!

Vem tipsar klubbledningen?
Atlético Antonio López
2012-12-14 16:20
Willim/
Det är spelbart för en anledning men 1.4 i odds är taget. Som Karl nämnde är det ingen som vet men ska krävas väldigt mycket för att han skulle lämna redan i Januari.
WillimSvensson
2012-12-14 16:05
Hej!

Jag såg att Unibet ger 1.4 gånger pengarna på att Falcao stannar i Atlético under januarifönstret. Känns sponatant som ett väldigt högt odds!

Jag funderar på att lägga ett spel. Någon som tror att det är dumt? Tror ni att det finns någon risk att han lämnar nu i januari?
Nicname
2012-12-14 14:34
Falcao med gubbarna och tränar på Majadahonda idag, grymt!
/ Antonio López
Atlético Antonio López
2012-12-14 13:11
Orange shaped head/
Håller med dig, skämtar ju bara :)

Däremot så är ju mer än hälften av kommentarerna i dessa forum mer eller mindre spekulationer.
Atlético zoran
2012-12-14 09:21
Laget under Aguirre var otroligt obalanserat pg.a. Kun, Forlan, Simao och Maxi hade väldigt fria tyglar i sitt defensiva spel. Det laget hade mer fantasi i anfallsspelet eftersom Kun kan allt, men jag föredrar årets upplaga som är disciplinerade.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Karl Pilkington
2012-12-13 22:58
@ Antonio Lopez

Haha. Gillar bara idén om att en utomstående person, troligtvis helt utan insyn i föreningen, kommer in hit och talar om för oss hur vi ska spela våra kort.

Sanningen är att ingen vet när, om eller hur Falcao lämnar. Att spekulera i det är bara hjärndött.
Atlético Antonio López
2012-12-13 22:45
Ingen chans att Löken är tillgänglig för spel mot Barca? Han har inte tränat med resten av laget idag antar jag?

Se så Karl P, lugn och fin.
Atlético Karl Pilkington
2012-12-13 22:08
@ Rejsin

Vad bra att du vet.
Jag vidarebefodrar informationen till klubbdirektören.
REJSIN SANTANDER
2012-12-13 21:52
De ni borde koncentrera er på att behålla är Simeone. Så länge han stannar finns det en chans att även Falcao gör det.
Atlético Antonio López
2012-12-13 20:40
Saknar honom, längtar tills han kommer tillbaka!
Atlético JFH
2012-12-13 19:51
Torres fick ju faktiskt ett par säsonger med Maxi, Martin Petrov och Galletti i laget, så han var inte helt utan understöd. Däremot var laget som helhet aldrig lika bra som under Agüeros, Forlans och framförallt Falcaos bästa tid.

Det är som många varit inne på väldigt svårt att jämföra mellan så olika spelare, som alla har bidragit väldigt mycket till klubbens utveckling. Jag tycker att både Torres och Agüero hade mer att ge i många lägen. Båda har trots det burit laget på sina axlar under långa perioder. Falcao har många gånger varit extremt viktig och direkt avgörande, men jag har aldrig känt mig like orolig när han har varit borta, som när någon av de andra har varit det.

Därför faller min röst på Forlan. Han hade en helt makalös avslutning på säsongen 08-09 och tog laget till en väldigt imponerande fjärdeplats. Intrycket av hans helt makalösa spel försämrades kanske lite efter en ganska blek sista säsong, men trots det så tycker jag att hans bästa insatser är svåra att matcha. Falcao har dock alla möjligheter att bli ännu större i mina ögon, och har stått för en hel del oförglömliga ögonblick.
Atlético el niño para siempre!
2012-12-13 17:22
Började följa atletico när jag endast var 8-9 år. Första matchen jag såg var när vi mötte Deportivo borta och förlorade med typ 5-1. Så Torres har man följt hela vägen (och lite därför man gärna vill ha tillbaka honom) och när han gjorde 18-19 mål runt 2003-2004 var han grym. Men Forlan, enligt mig den bästa spelaren i världen i under våren där 2009. Helt sjukt va bra han var. Aguero var enligt mig aldrig "superbra" innan sista året men sista våren var han sjuk han med, bar hela laget på axlarna. Aguero och Forlan var ju mer spelade anfallare medans Torres och Falcao är mer straffområdsspelare. Så det är ju lite svårt att jämföra... Torres har ju aldrig haft en Diego, Turan eller Adrian, Simao bredvid sig. Han försökte jobba med Luccin, Maniche eller Kezman, Muzampa. De som var bäst komplement var ju Ibagaza och Salva Ballesta. Så laget har ju blivit bättre och bättre. Kun och Forlan var ju de bästa som hänt klubben efter de gick upp från segundan. Falcao dominerar ju han med. Så sjukt svår fråga men svaret blir: Forlan! Så underbart med nostalgi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2012-12-13 16:33
Väl mött på söndan, boys! Hoppas på en bra match, det blir det alltid när vi möts. Mycket mål och bra fotboll från båda lagen. :)
Atlético Aupa Aupa!
2012-12-13 15:54
FSP var överlägset bäst!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
2012-12-13 15:26
Problemet med Aguero var att han gjorde för lite mål på alla de chanser han skapade på egen hand. Som kreatör var han helt makalöst bra. Tänk Falcao - Aguero. Vattnas i munnen bara av tanken!

Forlan hade ju två grymma fötter, sköt lika bra med båda vilket gjorde honom livsfarlig när han hade bollen på motståndarens planhalva. Men Falcao är mer den grymma target/Målsprutan som alltid betyder mycket för laget. Kan göra mål om bollen kommer in i straffområdet.

Mycket svår fråga att avgöra vem som varit bäst. Håller dock både Falcao och Forlan högre än Aguero.
Atlético Garra
2012-12-13 15:23
Shanghai: Det är därför jag har svårt att svara på min första fråga, Aguero gjorde bort världsklass spelare men gjorde inte lika många mål som tex Forlan. Aguero hade överlägsen bollkontroll medans Forlan skottade upp i krysset från 30-40 meters avstånd. Falcao kan inte göra nån av dom sakerna men däremot så krigar han i straffområdet som om det vore på liv o död, och huvudspelet är han överlägset bäst på. Som sagt Svårt att jämföra pga deras olika spelstil.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Garra
2012-12-13 15:13
Om man leker med tanken och lägger Falcao då när Forlan/Aguero spelade, hade han vart lika bra? Eller tvärtom med Forlan/Aguero? Falcao passar perfekt för dagens spelide samtidigt som Forlan/Aguero passade perfekt för då tidens brist på spelide, om man nu inte räknar att "Alla passar Forlan/Aguero" som spelide?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-12-13 15:11
Garra

Även om jag är inte Atlético supporter så vill jag nog svara på den frågan pga intresset.

Enligt mig är Forlan överlägset bästa anfallaren ni har haft. Han var helt sjuk säsongen 2008-9. Han jagades av Eto'o, men Forlan vann med still i slutändan.

Favoriten är ändå nog Agüero. Han var en högerfotad Messi kopia. Han kunde vrida och vända på dem bästa defensiva spelarna. Jag har alltid sagt det till vännerna och ska skriva det här till er, den som har haft mest lekstuga mot Puyol är Sergio "Kun" Agüero.
Atlético Garra
2012-12-13 15:05
Karl pilkington: Bra svar Karl. Jag får rysningar när jag tänker på Forlan 2009, han var som sagt obeskrivlig. Det var då jag började hålla på Atletico seriöst. Nackdelen var att han kunde vara off i perioder men kollegan Aguero var alltid där som backup, han hade en jämn hög nivå och enligt mig så var dom två som gjorde att vi inte hamnade i bottenstriden ett par säsonger. På så sätt så var dom "Frälsare" för Atletico. Torres var före min tid också, men det känns lite som om att det var han som starta "Framgångs hjulet" för Atletico. Falcao är den med mest arbetskapacitet och lagmoral, vill man ha en spelare i ett lagbygge så är nog Falcao det bästa valet.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Karl Pilkington
2012-12-13 14:44
@Garra

Bra fråga.
Jag minns att Forlan var helt jävla outstanding våren 2009. Det året vann han guldbollen i Europa på 32 mål men under första halvan av säsongen gjorde han nog max tio av dem. De 15 sista matcherna var han obeskrivligt bra. Jag minns att jag verkligen inte hade ord för hans briljans just då.

Torres var lite före min tid, faktiskt.
Aguero var möjligtvis både bättre och jämnare än Forlan men han hade nog ingen period då han var lika dominant som Diego.
Falcao, å sin sida, är väl i grunden den bästa spelaren av de fyra. Fortsätter han i den stil han har öppnat säsongen på tror jag definitivt att han snart kommer ses som den bästa forwarden vi har haft på 00-talet - om han inte gör det redan.
Atlético Garra
2012-12-13 14:33
Fick en fråga idag som jag hade svårt att svara på, vem utav Torres, Aguero, Forlan och Falcao har vart bäst i Atletico? Det roliga är att alla är helt olika spelartyper vilket gör det svårt att jämföra dom med varandra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2012-12-13 14:20
Falcao sat out training today with a muscle injury and is a doubt for the match with Barcelona on Sunday!
Annons: