/spanien/atletico/forum/710.aspx/spanien/atletico/forum/710.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético A.K.
1/5/2013 05:12
Rawkus Perea är för fan aldrig off-topic :-) Att Perea gör mål måste innebära att 2013 blir ett väldigt bra år
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
1/5/2013 03:21
@Antonio López:


Haha, har nu Perea i 4 olika versioner: Boca, Atletico, Azul och landslaget. Jagar fortfarande en fran tiden i Medellin. Polaren bör kunna fixa den till i sommar :)

Falcao har jag aven i samtliga klubblag samt landslagets. Om han drar till Real sa saljer jag omgaende den i Atletico, medans jag vantar med att salja River och Portotrojorna tills senare. Landslagstrojan kommer jag aldrig salja.

Ps. Torres salde jag direkt efter att han fulade sig mot Atleti nar Gerrard filmade till sig en straff. Tvi.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
1/5/2013 03:17
Off topic:

Kung PEREA, 2-2 just i detta nu för Cruz Azul borta mot Morelia i ligapremiaren!! :D
Atlético el niño para siempre!
1/4/2013 21:32
Uruguay haha. :) Ska ner i vår och har redan bestämt att ha "Aficion" där bak med #12! Känns mäktigt då det är den absolut bästa spelaren på calderón
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Garra
1/4/2013 20:39
2 Forlan, 1 Godin, 1 borta tröja utan namn. Min nästa blir nog Löken. :) ser ni ett mönster?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
1/4/2013 19:25
Har två tröjor både med samma herres namn som klär mitt nick. Kan inte påstå att jag ångrar det :-). kan tänka mig att rawkus har ett 20-par med Perea också som inte svider att plocka upp och kika på. Med det vill jag bara ha sagt att visst finns det spelare med hjärta för sina lag kvar, kanske inte de bästa spelarna men de finns. Tiago är någon jag skulle kunna tänka mig sätta på baksidan av en tröja idag, synd bara att han lär lämna när säsongen är över. Gabi för den delen också.
Atlético Garra
1/4/2013 17:56
Den här thailändska spelaren, är han tänkt för A-laget?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético patrik (red)
1/4/2013 13:26
Håller med dig Garvis. Jag har själv 6-7 tröjor hemma och ingen med namn. Klubben går alltid före.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
1/4/2013 10:58
Kakan: Nej jag vet, det roliga är ju att AB kommer ut med "Falcao är klar för Madrid" efter de att Cerezo dementerat ryktet...
Atlético henry garvis carlsson
1/4/2013 08:33
Sant eller inte...köper aldrig tröjor med spelares namn. Klubbhjärtat är mer eller mindre utrotat.
Atlético ColinZeal.se
1/4/2013 00:46
Lugn bröder:

Atletico Madrid president Enrique Cerezo is quoted as saying by AS: "It's totally false that Falcao is linked to Madrid.

"Falcao has a contract with Atletico Madrid and there's nothing more to say. It seems there is an attempt to destabilize Atletico."

It had been alleged that Cerezo has said a deal between his star striker and Real had been signed "for some time".

Cerezo added: "One thing is joking and another is talking about things that aren't true. I don't like the fact that you put words in my mouth that I haven't said.

"There's no need to talk about rumours or non-rumours, and the source of the rumour has to be identified so it can be put to bed."
Atlético Kakan_Atletico
1/4/2013 00:07
Dock inte AB som kommit på nyheten.. Men man blir orolig, ligger oftast någon form av sanning i de flesta ryktena. Men går Falcao till Real så bränner jag nog fan ta mig min Falcao tröja. Det är nog det värsta tänkbara scenariot för alla inblandade.. Han får inte det lätt. Men jag tror inte att vår bästa spelare lämnar för "lillebror". Varför skulle han?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
1/3/2013 23:54
Kolla länktips

"Go Home AB, you're drunk"
Real Betis Sobis
1/3/2013 19:40
Antonio López

Rubén Pérez har varit bra och nu kanske Canas sticker till Premier League i vinter så då blir Pérez våran enda defensiva mittfältare. Han spelar moget för sin unga ålder.
Deportivo Khamid (DEPOR-RED) Valerón #21
1/3/2013 19:33
Nu har jag fått tankar om vilken typ av spelare han egentligen är. Tack för svaren!

Zoran,
Nu är det ju så att Domingos som var hans tränare i Sporting Braga, blir faktiskt hans tränare även nu, fast i Deportivo den här gången. Vem vet, han kanske kommer att få mycket speltid, leva upp till sina förväntningar och börja spela riktigt bra, som han en gång gjorde innan skadan. Det återstår att vänta och se helt enkelt.
Atlético zoran
1/3/2013 19:04
@Khamid

Sílvio är i grund och botten en väldigt bra ytterback och började väldigt bra när han kom från Sporting Braga, men skadade sig ganska omgående under förra säsongen och drogs med i stort sett samma typ av skada från november till februari när han genomförde sin operation i knät med hjälp av en ny teknik. Sedan han kom tillbaka har han inte alls kommit upp i samma nivå som han hade innan skadan. Ett av problemen är det faktum att han inte haft särskilt mycket speltid, men när han väl fått chansen har han inte heller visat upp något av värde. Han kom inte överens med Simeone och visade inte alls det engagemang som Cholo vill se på träningarna. Detta blandat med lite för mycket festande i Madrid har gjort att Simeone inte räknar med honom längre.

Hans naturliga position är som högerback, men han är lika bekväm på vänsterbacken. Bra med båda fötterna, outtröttlig i sina bästa stunder och ganska bra i försvarsspelet, speciellt om det är bra kollektivt, vilket det var i Braga under Domingos. Han älskar att följa med upp i anfall, men inläggen är inte av högsta kvalité. Bra med båda fötterna, men gillar att rensa lite för mycket för min smak. Dessutom tycker jag inte om att han gärna slänger sig in i situationer och försöker glidtackla. Det är ett mycket bättre alternativ än vad Deportivo har tillgängligt just nu, men samtidigt måste han också visa att han vill slåss om en plats.
Atlético Aupa Aupa!
1/3/2013 18:40
Khamid@

Det rör sig om en mer offensiv typ än defensiv. I Braga, dock, var han godkänd i defensiven såväl som mer än godkänd i offensiven. Skadorna fick sitt förslag igenom och det gick inte vägen i rödvit..
Deportivo Khamid (DEPOR-RED) Valerón #21
1/3/2013 18:22
Nu har vi (Deportivo) lånat in Silvio Pereira från er. Han måste vara en grym back, han är ju trots allt med i den portugisiska landslaget ju?

Men vilken typ av försvarare är han? En back som försvarar mycket eller en mycket offensivback som ibland glömmer bort sin defensivuppgift? (Som Marcelo, Coentrão, Alves, Alba osv)

Jag har noll koll på Silvio, och det där därför jag undrar :P

Skulle vara tacksam för svar.

Mvh,
Khámid från Deportivo Redaktionen
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
1/3/2013 16:33
Tack Alex / Personligen Hatar jag detta med Januarifönster
Atlético Alexander Ivanovski(red)
1/3/2013 15:24
Kakan: lån säsongen ut!

Sportuga: se senaste AyB, Cerezo har dementerat!
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
1/3/2013 14:50
oroväckande om det stämmer....
Atlético Kakan_Atletico
1/3/2013 13:21
Hoppas att vi inte säljer Joel. Lån eller Köp Alex?
Postat via SvenskaFans-appen
Alexander Ivanovski (red)
1/3/2013 11:16
Ang. Joél till Wigan så gjorde han sin första träning igår (Enligt Marca) och kommer att vara där säsongen ut.

Ang Silvio som Sportuga skrev så är det så pass nära att han kommer att göra den medicinska undersökningen nu i dagarna, ryktas det om.
Atlético Sk018
1/3/2013 10:03
Vore otroligt kul med Leo . Stor potential i den mannen, på en position som känts tunn dessutom.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
1/3/2013 00:58
verkar klart mellan Depor & Silvio
Atlético Karl Pilkington
1/2/2013 23:38
Vill personligen inte sälja Adrian. Han har en jävla potential i sig och är fortfarande ung. Att byta honom mot Baptistao och runt 10 milj är väl dock helt okej, även om Leo är något av en chansning.

Atlético Kakan_Atletico
1/2/2013 21:31
Lämnar Falcao så behöver vi en ny målmaskin, både i ligaspelet men även ute i Europa. Känns inte som om någon av dessa herrar har den potentialen. Tror dessutom att Leo är en ersättare till Adrian. Wenger verkar ha fått allvarlig nys om vår underpresterande Spanjor.

Vi kan knappt ha två offensiva spelare i Koke och Isco på innermittfältet. Och sen två offensiva yttrar plus två anfallare. Anfalla med sex man och försvara oss med 4, känns farligt. Dock så skulle jag kunna se Isco som en ren ersättare till Arda.
Atlético Aupa Aupa!
1/2/2013 21:13
Kakan@

Nu tar vi det lite lugnt. Isco, Benat och Aspas hade varit dugliga ersättare till Falcao alternativt Arda. Vi hade fått mycket mycket pengar för de två och pengarna man får för Falcao hade räckt till de tre. Leo, Apas och Adrian konkurrerar då om anfallspositionen och det hade varit mycket spännande. Isco och Koke på mittfältet och vi köper in 1-2 bra renodlade yttermittfältare för Ardas pengar.
Ja, allt det här hade jag sagt ja till 7/10 gånger!

Personlig åsikt dock.
Atlético Kakan_Atletico
1/2/2013 20:24
Påstår du att Isco, Benat och Aspas är bättre än Arda och Falcao? Nej tack. Isco hade varit en mycket spännande spelare, tror dock att han väljer oljemiljonerna i Manchester som det ryktas om. Benat kostar väldigt mycket och Aspas ser jag inte i Atletico. Säljer vi Falcao så måste vi ha en riktig ersättare. Tror inte Aspas duger.
Barcelona KristoferDelija
1/2/2013 20:02
Tänkte på eran situation med arda Turan och Falcao.
Tänk om ni säljer båda två så kan få TRE fantastiska spelare i Isco, Benat och Iago Aspas. Det skulle jag nästan tagit.
Annons: