/spanien/atletico/forum/7.aspx/spanien/atletico/forum/7.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético paniagua
2017-02-26 18:13
Bägge Barca-målen tillkommer efter hönsgård i straffområdet där försvaret visar total oförmåga att med kraft rensa bort bollen. Sluta tramsa och kör en rejäl brittisk rensning för fan!
Bägge målen kommer också som konsekvens av två väldigt tveksamma domaringripanden. Första målet så vräks Vrsaljiko över sidlinjen av Neymar och Lahoz låter spelet fortsätta trots att Barca har bollen. I följande sekvens gör Barca mål. Bara minuten innan hade en motsvarande situation i närheten av Barcas straffområde renderat i Barca-frispark. Andra målet tillkommer efter en väldigt billig frispark i Barcas favör. Det är fan omöjligt att spela mot Barca på lika villkor. Lahoz cementerar sin position som en av de sämsta och mest Barca-vänliga domarna i ligan. Förra säsongen stod Lahoz för hälften av de matchavgörande besluten (röda kort till motståndare och/eller straff tilldömt Barca) som tilldömdes Barca. En statistik som jag plockade fram då och la in här på forumet.
Atlético gurra1993
2017-02-26 17:57
Hur flyt kan man ha ?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2017-02-26 17:41
Yees
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2017-02-26 17:36
Man visste ju att runkmålet skulle ju komma
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2017-02-26 17:34
Hönsgård
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2017-02-26 16:24
Vafan får Savic starta
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2017-02-26 15:31
Ojojoj...riskabel startelva! Att slänga in Oblak som inte spelat en tävlingsmatch på 3 (?) månader och en precis skadefrisk Godin direkt i hetluften mot svårast möjliga motstånd. Det kan gå hur som helst. Fullständig succé eller total katastrof. Väldigt konstigt att "Barca-dödaren" Torres inte får spela från start. Är det någon match i ligan då han bör vara med från start, så är det just mot Barcelona.
Atlético zoran
2017-02-24 18:21
@El Dioso:


Inte för att vara otrevlig eller respektlös, men du förblindas av ditt supporterskap i det här fallet. Det här laget gör alltid sitt yttersta, men det räcker i många fall inte till mot Barcelona eftersom de helt enkelt hittat utvägar, inte bara kollektivt utan framförallt via sin anfallstrio som är den bästa i världen. Atleti har ju trots allt slagit ut Barcelona två av tre gånger i Champions League-spelet, året då de inte stötte på varandra vann Barcelona turneringen. Det är ju faktiskt snarare så att man "kastat" bort ett dubbelmöte med Madrid sedan Simeone blev tränare och det var då man förlorade med 3-0 på Bernabéu och sedermera 0-2 på Calderón.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2017-02-24 13:01
@Forlán:


Sådan reklam gillas :)
Atlético Forlán
2017-02-24 12:59
Och så lite "reklam" igen men hoppas det är OK eftersom det ju är för klubben...
Är det fortfarande några i detta forumet som inte är med ?

Facebookgruppen "Atletico de Madrid Sweden"? startade i november 2016 men är redan ganska stor och mycket aktiv.
Lite träffar ordnas också, hittills i Stockholm men mer är på gång.

Följ länken nedan. Och välkomna !!!!

https://www.facebook.com/groups/332429783801273/
Atlético Forlán
2017-02-24 12:57
Jag tror att man idag har tillräckligt med positiva vibbar för att kunna göra en riktigt bra match mot Barca och att detta ger en seger på 2-0. Dock oroar det faktum att Frente Atletico, som ju är Calderons orkester, kommer att "strejka" vad gäller att heja och sjunga. Minns när det hände mot Villarreal hösten 2014 och det var spöklikt. Något som ju smittade av sig på laget och bidrog till att vi kammade noll efter ett mål av en viss Vietto.
Atlético paniagua
2017-02-24 12:46
El Dioso; Är inte helt säker på vad du menar med "respektlös attityd". Min upplevelse är att Atletico och Simeone respekterar alla sina motståndare. Om du däremot menar att Atletico inte räds och böjer sig, skulle jag snarare vilja påstå att vi varit mer "respektlösa" mot Barca under Simeone, än vi varit mot Real. Saken är bara den att Barca under samma period varit ett bättre lag än Real (tills denna säsong) och vi därför kanske inte fått med oss lika många segrar som vi fått mot Real. Men vi har ju faktiskt slagit ut Barca från CL två gånger under denna period. Sen är det ju givetvis så att det är lite mer speciellt att möta Real då de är våra lokalkonkurrenter och vi inte riktigt har samma rivalitet-historia med Barca som vi har med Real. Inte heller är fans-kulturen sådan emellan Atletico-fans och Barca-fans att det känns extra skönt att slå dem (utom när det gäller svenska Barca-fans förstås, men de vet generellt sett ingenting om fans-kulturen i Spanien utan har bara hoppat på ett tåg som heter Barca och tror de vet ngt). Sett till läget i de båda klubbarna idag, så är det ju upplagt för att Atletico ska ta 3 poäng. Oroligt i Barca. De har sin värsta svacka såväl sportsligt som mentalt och utanför planen sedan Rijkaard lämnade över till Pep. Vi har däremot hittat formen. Torres (notorisk Barca-dödare) och Gameiro har gjort sina bästa insatser denna säsong på sistone osv. Men just detta gör mig ännu mer orolig. För det är just när det ser ut såhär, som det kan bli tvärtom och det kan bli storstryk. Barca är ändå Barca och de har de där tre längst fram som kan ställa till det för vem som helst när som helst. Det ser, på papperet, väldigt bra ut. Men matchen skall ju spelas också. Jag är orolig för att Barcas spelare känner att de har något att bevisa efter de mindre bra insatserna på sistone och att det kan gå ut över oss.
Real Madrid El Dioso
2017-02-24 11:37
@zoran:
Hahah den va bra! Vad tror ni om era chanser på söndag? Mäktar Atletico slå Barca eller i alla fall 1 poäng? Min upplevelse är att Atletico går inte in med samma respektlösa attetyd mot Barca som de gör mot Real. vad tänker ni om det? Tack på förhand
Atlético Profe
2017-02-23 11:21
Några från forumet som ska se Leverkusen/Sevilla på Calderon?
Jag åker ner och ser båda matcherna, vore trevligt med lite umgänge och häng runt matcherna.
Atlético paniagua
2017-02-23 00:05
Intressant fotbollskväll, både i ligan och CL.
Jag blir banne mig inte klok på Valencia. De har en fullständig skitsäsong, men så fort de ställs mot Real eller Barca så händer något med laget. Förra säsongen likadant. Sjukt dåligt, så ställs de mot Barca och de genomför en fullständig "håll-käften-match" och vinner.
Märklig match av Sevilla. Man hade fullständig kontroll på matchen och kunde ha vunnit med 7-0 (ingen överdrift) och ändå blir det bara knapp seger mot ett uselt Leicester. Ett anfall under hela matchen, ett mål. Till råga på allt så slutar Sevilla att attackera när man kunde gå in för dödsstöten och börjar trilla boll på mittfältet istället. Alldeles för många passningar runt straffområdet istället för att gå på avslut trots att man hade Leicester mot repen. Hoppas detta inte straffar sig i returen.
Atlético zoran
2017-02-22 23:06
@daniel77:


Med tanke på aktiviteten på deras forum..
Atlético daniel77
2017-02-22 20:38
Är det någon som har koll på hur det gick för Real?
Atlético Forlán
2017-02-22 15:51
Har ni koll på Facebookgruppen "Atletico de Madrid Sweden"?
Startade i november 2016 men är redan ganska stor och mycket aktiv.
Lite träffar ordnas också, hittills i Stockholm men mer är på gång.

Följ länken nedan. Och välkomna !!!!

https://www.facebook.com/groups/332429783801273/

Atlético Blyger
2017-02-22 07:39
P, Ok! Detta tänkte jag inte på. Blev lite skakig där ett tag..
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2017-02-21 23:34
@Blyger:
Min gissning, och också vad några av de spanska tidningarna låter antyda, är att de gula korten som Gabi och Filipe Luis drog på sig var medvetna just för att de skulle ha ett "rent register" inför kvarten. Viktigare att de inte stängs av inför en kvart än att de är avstängda i returen som vi ändå bör ta, med eller utan dem. Gabis gula såg väldigt medvetet och taktiskt ut. På köpet fick han också betala igen för gammal ost på den spelare som lite tidigare hade sparkat ned honom fult.
Atlético Blyger
2017-02-21 23:22
Ursäkta stavningen P!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Blyger
2017-02-21 23:22
paniauga, Exakt vad jag tänkte! Att vi höll på att he bort matchen pga alla defensiva byten. Det gav avstängningar på två av våra viktigaste spelare i returen därtill. Och vad är det där för Svennis-instruktioner till Moya, att hela laget ska upp till och över mittlinjen före han skickar upp bollen?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2017-02-21 23:09
Jag brukar inte ha så mycket till övers för Marca eller deras förstasidor (som i 99% av fallen har ngn Real Madrid-anknytning), men den här var faktiskt riktigt fyndig.
Översättning för de som inte kan spanska: "Atletico kommer. -Ni kommer att behöva den"
Atlético paniagua
2017-02-21 23:01
Enligt Sportbladet så "rullade" Saul in ledningsmålet i 17:de minuten. Konstig definition på "rulla"....
Atlético paniagua
2017-02-21 22:39
Jag kan inte fatta att vi nästan släpper den här matchen! Tjänstefel av Simeone att plocka bort en fantastisk Gameiro och Griez. Han ger bort matchen där. Tomas en säkerhetsrisk idag där han tappar boll i helt fel lägen och Filipe Luis kladdar alltför mycket med boll istället för att släppa den till fri medspelare alltför ofta. Tur att vi har Torres och äntligen har 3 (TRE!!!) fungerande forwards. Correa....Correa? Vad ska man säga om honom??? Han gör banne mig inte mycket rätt. Det här var en match som vi hade och inte borde ha lidit så mycket som vi gjorde. Två försvarsmissar och de får två mål.
Atlético Chewie
2017-02-21 22:27
@kakan tillslut fick jag Hola vpn att lura viaplay att jag var i Norge. Den ville inte köpa att jag var i Sverige på svenska viaplay av någon anledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Chewie
2017-02-21 22:26
Torres!!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2017-02-21 22:26
Jaaa
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2017-02-21 22:09
Vilken pajas Savic är. Hade hellre spelat med 3backslinje än att se honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2017-02-21 22:08
Lol århundrade flytmål
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: