/spanien/atletico/forum/686.aspx/spanien/atletico/forum/686.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Hampus Forsman
2/4/2013 20:30
VadilloJunior
Jag vet inte om jag kan hålla med dig. Varför ska en mediaspelare behöva lämna arenan för att det ska bli lugnt, konstig logik... Ännu konstigare logik är det då du försöker förklara att ni spelade fult för att era spelare inte hänger med. Om man nu spelar i la liga har man nog så pass bra kroppskontroll att man vet om man kommer att nå bollen eller inte. Visst ibland går det inte men med tanke på många situationer igår så undrar men ju om era spelare har någon koll på vad de håller på med...
Real Betis VadilloJunior
2/4/2013 20:18
@Hampus Forsman:

Jag tror bara att Costa var otroligt arg efter matchen. Det kokade nog nästan sönder i hans huvud, man såg det på honom. Jag är glad att han gick direkt till omklädningsrummet, istället för att skapa mer problem efter matchen.
Atlético Hampus Forsman
2/4/2013 20:14
Jag undrar lite om det bara handlade om loskan igår men Costa försvann väldigt snabbt in i omklädningsrummet efter matchen igår. Nu brukar jag inte studera hur länge spelarna är kvar på planen efter en match men Costa var ju nästan snabbare än Cholo vilket säger en del. Jag undrar om det var något som sas under/efter matchen, någon som vet? Visst, Costa är inte Guds bästa barn och snackar mycket själv men kan någon i Betis sagt något extra känsligt?
Real Betis VadilloJunior
2/4/2013 20:12
Antoino:
Som jag sa tidigare, vi spelade också fult. Men det har vi gjort mot er dom 3 senaste gångerna nu. Dock är dom flesta fula grejorna antingen omedvetna (alltså vi kommer helt enkelt in sent in i en tackling för vi inte hinner med) eller så då vi kanske tar en frispark och ett gult kort emot oss då vi stoppar upp ett viktigt Atletico-anfall. Sånt händer varje match. Ni lirar för snabb fotboll, våra spelare hänger inte med. Och jag visste att det skulle bli fulspel när Costa kom in. Det visste vi nog alla. Jag kan ha en konversation om Betisspelarna också om du vill, inga problem! Jag menar inte att ni ska uppskatta all skit jag ger Costa, men att ni åtminstone kan förstå varför han får skit emot sig.

Hur som helst, känns som det inte finns någon anledning till att fortsätta denna konversation. Jag hade gärna fortsätt, men det kanske inte är sån bra idé. Det som gick fel igår och varför vi inte vann var helt enkelt att ni var för bra för oss. Sen kan man väl också kanske skylla lite på alla skador som vi har just nu, och även Benat's grova formsvacka. Benat är spelmotorn i vårat lag men just nu är denna motorn trasig och funkar inte som den ska, vilket gör att inte vi kan prestera vårt max. Men man ska inte skylla på det egentligen.

Auapa: Skulle gärna vilja svara på ditt inlägg, men jag låter bli eftersom det bara kommer leda till värre konversationer. Men jag har fortfarande alltid sagt att Amayas spottloska var vidrig. Om han får flera matchers avstängning tänker jag inte klaga, för han förtjänar avstängning efter det han gjorde på Costa.
Atlético Aupa Aupa!
2/4/2013 20:07
Vadillo@

Skillnaden mellan spottloska i huvudet och att kasta ett spott är generöst stor! Ramos, Pepe och Costa hälsade på varandra efter matchen och sa att allt detta ingår i fotboll. Men vad gjorde er spelare? Lekte som att ingenting hände.

Costas tackling var ful. Inte minst att det var på VÅR spelare, och många här inne sa att det var lite osportsligt att han inte bad om förlåtelse.

Men dina argument håller inte. Varför ska man vara ett ännu större svin (om du nu kallar Costa för ett svin) och ge tillbaks 10 gången värre? Vet du var vi hade varit just nu om alla länder skulle hämnas på varandra? Nej, precis. Bolibompa är över, dags för skönhetssömn?
Atlético Vamos Atleti
2/4/2013 20:06
@ Antonio

Tack jag kunde inte formulerat och sagt det bättre själv
Atlético Antonio López
2/4/2013 19:59
Vadillo, det var ingen diskussion. Du vet att det bara leder till pajkastning. Ingen har något vettigt att tillägga. Betisspelarna var sjukt fula under gårdagens match och Costa var Costa.. Vad finns det mer att tillägga? Eller vill du bara påminna oss om spelaren vi ser vecka in och vecka ut? Vi behöver varken dina videor då de flesta här inne såg matchen live och såg även matchen igår. Du påstår att du bara vill ha en konversation av Costa men inte om Betisspelarna? Du menar alltså att du ska stå och kasta skit på en spelare och Atléticosupportarna ska uppskatta dina välformulerade sofistikerade kommenterar om en av deras spelare och det ska bli en bra diskussion av det hela.

Du får mer än gärna stanna och diskutera matchbilden, taktiken. Vad du kände gick fel och varför Betis aldrig kom in i matchen/matcherna. Berodde det på Betis eller på att Atlético (Cholo) takitskt stängde den? Men ska du komma hit och kasta skit på en av våra spelare utan som du säger inte ens vill komma fram till något speciellt och vägrar bemöta kritiken mot era egna spelare så är det inte många här som vill det nej.
Real Betis VadilloJunior
2/4/2013 19:39
Antonio:
Vill egentligen inte komma fram till något speciellt, förutom att diskutera om en spelare, vilket i det här fall är Costa. Känns som en spelare man skulle kunna diskutera om, efter en match som denna. Men har ni något emot det så avslutar vi väl konversationen. Jag har inget emot att ni kommenterar på vårt forum, verkar inte vara likadant här dock.
Atlético Antonio López
2/4/2013 19:34
Vadillo/
Vad är det egentligen du försöker komma fram till? Är du här för att på något sätt rättfärdiga att en spelare på en fotbollsplan går och spottar en annan rakt i ansiktet? Är det någon som påstått att Costa spelar rent? Visst var tacklingen mot Perez ful men Betisspelarna högg ju som satan på under hela matchen och inte enbart på Costa. Du kanske minns tacklingen på löken också? Du tror inte den var lika medveten?

Jag sitter bara och undrar över poängen att komma in på det här forumet, är det någon sorts vendetta för att ni fick besök på ert forum igår kväll? Är du nöjd och belåten nu? Nu har du fått ditt sagt och kan krypa tillbaka, någon rationell diskussion kommer du inte kunna få när det gäller en spelare som spelar fult och många spelare i motståndarlaget som är lika grisiga.
Real Betis VadilloJunior
2/4/2013 19:11
Karl:
Eftersom ni startade konversationen på vårt forum så tänkte jag fortsätta den på ert forum helt enkelt. Och man kan ha en sådan konversation utan att komma med spydiga kommentaren, vilket du redan gör.

Klart ni älskar killen. Han spelar i ert lag, och han gör det bra. Han är lite som Suarez. Älskad av sina fans, hatad av resten. Så du tror helt allvarligt att Costa inte skulle kunna spotta på en spelare? Han har redan visat klara tecken på att han är kapabel till att spotta på vem som helst. Kolla bara på situationerna med Ramos. Och om en spelare som Amaya kan spotta på en spelare så kan Costa verkligen också det. Amaya är nästan den sista i vårt lag jag skulle kunna tänka mig lägga en loska på någon. Trodde aldrig det skulle hända, men se vad som hände! Han lägger en loska rätt upp i ansiktet på Costa! Att han skulle ta ett ben på Costa skulle inte vara allt för överaskande, men en loska i ansiktet. Aldrig i livet jag trodde det.

Jajemen, ni vann med 1-0 (rättvist) och Costa gjorde målet. Han är en otroligt bra spelare, men samtidigt en otroligt osportslig spelare.
Atlético Karl Pilkington
2/4/2013 19:00
@VadilloJunior

Så du vill ha en konversation angående Costa? Vad fan tror du att vi har att säga om han? Vi älskar killen. Han är en bra spelare.
Ja, han spelar tufft. Ibland spelar han fult. Men han skulle ALDRIG spotta på en spelare. Det är skillnad på att spela fult och att vara osportslig.

Vem som är den störste kålsuparen? Jag vet inte, och jag bryr mig inte heller. Allt jag vet är att vi vann med 1-0 och att du-vet-vem gjorde målet.

Real Betis VadilloJunior
2/4/2013 18:46
Och ni ska vara glada att Costa inte blev utvisad igår, kolla bilden. 100% medvetet, sånna där stämplingar kan leda till allvarliga skador.
Real Betis VadilloJunior
2/4/2013 18:43
Alexander:
Jag är inte ute efter nått tjafs, jag vill bara ha en konversation angående Costa. Och det finns ingen anledning till att leta upp videos på svinerier från våran sida, för vi håller inte på med sånt. Igår blev det lite svinigt från våran sida, men det vara bara pga Costa. Aja. Vi kanske också spelade lite "fult" innan Costa kom in på planen, men det är för vi helt enkelt inte hinner med ert fina lir. Våra spelare hinner inte med, och då blir det så att man kan hamna efter i en tackling osv. Det är inget medvetet bakom det, förutom om någon kanske bestämmer sig för att kapa en spelare för att stoppa en farlig kontring. Det vi gjorde på Costa var ju dock medvetet, det säger jag inget om. Lycka till i fortsättningen, ni förtjänar att ligga i topp med hur pass bra ni spelar. Dock ogillar jag fortfarande Costa lika mycket. Jag gillar era andra spelare iallfall.

Chewie:
Och du tror inte vi tyckte detsamma angående Costa och Amayas loska? Nej men seriöst, det är inte okej någonstans att varken spotta eller kasta en loska/loskor på någon. Sånt hör inte hemma på fotbollsplanen. Men jag tycker det är lite fel att ni kallar Amaya för svinet när ni har en spelare som beter sig ännu svinigare, och det vet du om. Men det är klart, det är ju eran spelare, klart ni försvarar honom. Angående Amaya, han håller annars aldrig på med något sådant idiotiskt, men Costa fick honom att se rött helt enkelt.
Atlético Vamos Atleti
2/4/2013 18:07
@ VadilloJunior

Nu e du nog ute på lite för hal is.....
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2/4/2013 18:06
Vadillo: Nog med pajkastning. Ska vi sitta och leta upp videos på svinerier som Betis gjort?.. en match i taget heter det och vill du diskutera det som hände igår så håll det till den matchen och de diskussionerna.. Costa är ingen ängel, fine, det vet jag men att dra upp saker som hände för flera månader sen är irrelevant.
Atlético Chewie
2/4/2013 18:05
Men det där var ju mot Ramos, då är det okej.
Real Betis VadilloJunior
2/4/2013 17:35
Tycker ni Atleticos borde ta en extra titt på denna video! Okej att kasta loskor på spelare osv, eller?
Atlético Antonio López
2/4/2013 16:03
10 matcher blev Pepe avstängd. Vet inte om man ska kalla det för hjärnsläpp, idioten visste nog vad han höll på med.

Alexander/
Slitvargen Juanfran finns kvar än idag, synd bara att bollkänslan verkar bara borta. Varit högerback för länge känns det som, man kanske borde sätta honom som högermittfältare igen några matcher så han kommer tillbaka till sina dribblingar än en gång ;-). Manquillo kan ta hans plats så länge.
Atlético Kakan_Atletico
2/4/2013 14:29
Det var väl mot Getafe när han överföll en liggande spelare?

Fick typ 3-4 matcher har jag för mig.
Atlético el niño para siempre!
2/4/2013 14:11
Eftersom Reals forum är stängt för allmänheten kanske det är någon som kan svara på hur många matchers avstängning Pepe fick när han fick sitt brutala hjärnsläpp mot Zaragoza för något år sen?
Atlético Chewie
2/4/2013 13:10
Ge Costa ett nytt kontrakt, älskar killen.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2/4/2013 12:39
el Nino: nej han spottade inte tillbaka., Du kan se händelserna i länktips..
Saknar ni inte denna Juanfran?: http://youtu.be/VlPkeAM172k
Atlético el niño para siempre!
2/4/2013 11:48
btw, Puta Sevilla y Puta Betis. Dock skönt att ha bittra rivaler!
Atlético el niño para siempre!
2/4/2013 11:46
Här är lite. Men Costa spottade tillbaka eller? MIssade det isf
Atlético Bobban (red)
2/4/2013 09:24
@ Chewie

Det blev lite stökigt någon minut efter Costas 1-0, men det var mer gästerna som skämde ut sig än Atléticospelarna. Costa Crack!
Atlético Chewie
2/4/2013 03:00
Missade matchen idag, var det en stökig tillställning?
Atlético Karl Pilkington
2/3/2013 23:54
By the way.... Var det någon som funderade på hur bra Miranda var idag? Vilken jävla konung.
Atlético Sk018
2/3/2013 23:49
@Aupa

Kolla tabellen..
Atlético Aupa Aupa!
2/3/2013 23:44
Sk018@ Vi har en bit kvar till engelska ligan. Det e 5-6 lag som e där uppe tills april då United tar tag i skitet.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Sk018
2/3/2013 23:32
Vinst mot Barca hemma och det handlar helt plötsligt bara om 6 poäng, det skulle innebära att ligan lever. Nu tror jag inte att fokus kanske ska ligga där, men är kul att ligan inte längre är tvålagsliga. Alla blinda PL-älskare som påstår annat bör nog inspektera deras egna tabell ;)
Annons: