/spanien/atletico/forum/611.aspx/spanien/atletico/forum/611.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2013-07-18 13:01
Bara jag som pustade ut när Negredo rapporterades vara klar för Ciry? ;)
Atlético ADCS (red)
2013-07-18 12:11
@Nahro:


Diego är långt ifrån pengakåt. Han är en tävlingsmänniska. Han vill spela VM. Kan Wolfsburg sänka sitt pris så hade Diego gått med på en nästan 40% lönesänkning. Han har även en viss kärlek för Atlético. En troligt uppskattad person och spelare bland Atléticofansen och spelarna. Koke tex sa att han lärde sig otroligt mycket av Diego och det har hjälpt honom utvecklas.
Atlético el niño para siempre!
2013-07-18 11:44
Diego sades ju vara en bra mentor för Koke.. Tycker det är dags att nästa värvning kommer snart, även om de ska få bort de gamla kan man väl ge Simeone sin trupp snart. När är första matchen?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Nahro
2013-07-18 11:12
@ADCS (red):


Frågan är hur bra mentor Diego egentligen är. Jag menar, om han är lika pengakåt som han verkar, då är det fel budskap att pränta in i vår oslipade diamant. Hans kvaliteter som spelare kan man dock inte klaga på.
Atlético ADCS (red)
2013-07-18 11:10
Anyway, nice to be back from New York. Atlético Madrid är helt obefintliga på alla nivåer där.
Atlético ADCS (red)
2013-07-18 11:08
@Chewie:


Ja du, Shaq kommer längre och längre ifrån Bayerns startelva. Thiago och Götze lär inte vara lätta att konkurrera med, samtidigt som Ribery,och Robben redan finns. Frågan är om han föredrar att sitta på Bayerns bänk eller vara startspelare i Atlético? Vi behöver definitivt en högerspringare. Hoppas det är något klubben letar efter. Catania verkar vara svåra att knäcka.
Atlético ADCS (red)
2013-07-18 11:03
@AndeeI:


Hade hellre sett Capoue, Koke och Diego på mittfältet. Vi måste vara försiktiga med att inte köpa en ung mittfältare då Oliver ska slussas in laget sakta över de kommande 2 åren. Oliver kommer förmodligen vara en bättre spelare än Ljajic inom 2 år. Därför är Diego perfekt. Då får Oliver både en mentor och och nån som kan gå åt sidan när Oliiver ska bosätta sig som vårat spelnav om några år.
Atlético Chewie
2013-07-18 00:57
Capoue och shaquiri är min förhoppning.. Vet dock inte riktigt vad den sistnämnda hade kostat att köpa loss.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2013-07-17 23:03
Vaaa rg verkar bli andra kapten.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético AndeeI
2013-07-17 15:29
Diego får skylla sig själv. Spela gärna kvar i Wolfsburg, missa alla chanser till brasilianska landslaget, för som jag ser det, några extra miljoner. Capoue är verkligen intressant. Cazorla hade varit fantastiskt. Tänk er Capoue, Cazorla och Ljajic :)
Atlético el niño para siempre!
2013-07-17 11:35
Asenjo kanske drar in någon miljon men inte mer efter hans år... Tycker snarare att han borde få stanna men klart att han inte vill det... Kanske lån ett år sen konkurrera med en ny målvakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético el niño para siempre!
2013-07-17 11:33
Ärligt talat tror jag inte de är värda mer än 5-6 , knappt det och då är Joel 90 % av det. Pizzi är den bästa men han äger vi ju inte något av... De andra ör ju rena ärkesopor, inget illa om Borja.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kjelleman
2013-07-17 08:55
Om nu Atletico har penga brist varför lånar man då ut spelare som Simeone inte är intresserad av sälj dom istället . Joel är ju redan såld fortsätt med Asenjo, Cabrera , Pulido, Diaz, Pizzi, Ruben Perez, Silvio, Ruben Micael, Borja Gonzalez. Det borde väl räcka till en skaplig spelare , eller.....
Atlético el niño para siempre!
2013-07-17 08:24
Även om jag inte tycker om investmentbolag hade jag gärna sett någon(Peter Lim?) slänga upp ett par millar för Carzorla! Kommer han så finns ju chansen att fler hakar på och att gå långt i CL är ju ingen omöjlighet. Btw, har sagt det innan men tänk ifall Adrian kan hitta sin form och motivation igen. Fyfan va bra vi är då! Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Chewie
2013-07-17 07:48
Det där budet får de nog tredubbla
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
2013-07-17 02:34
För 12 miljoner euro får de inte ens Costas skosnöre för fasen.
Barcelona KristoferDelija
2013-07-17 01:49
Zoran/

Jag förstår men jag menade på att han faktiskt kan hantera passningsspelet och hantera alla olika situationer samt att han kan styra och sätta ton i passningsspelet.
Det var där jag menade att Mario kan va lite nonchalant.
För när han är i form och inte slarvar så kan hantera detta spel.
Det visade han mot Real Madrid som jag menade i finalen där Atletico kunde styra via Mario på mittfältet.

Mario har det i sig. Sen visst jag håller med om att han inte gör det varje match hela säsongen men det var där jag menade att inte är på topp.
Känns som det beror vilken sida Mario har vaknatt för att man ska veta hur bra han kommer vara under matchen haha
Atlético gurra1993
2013-07-17 01:43
12 miljoner för costa? Minst det dubbla:)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético zoran
2013-07-17 01:26
@Tigern (f.d. Kun Kun Kun)

Det har de all rätt att kräva också. Som sagt, om någon timme går säkert Arsenal eller Atlético ut och dementerar det hela. Det som är intressant med Cazorla är att han passar in i profilen som klubben söker: en mediapunta som kan spela på kanterna också. Sen så kan det ju vara så att klubben säljer någon spelare för att värva Cazorla. Ryktet är väldigt färskt i nuläget och ingen vet ens om Gil Marín är i London.

@KristoferDelija

Det handlar inte om att Mario är nonchalant, problemet ligger i passningsspelet som inte håller mot de allra bästa lagen under en hel säsong och det är Simeone väl medveten om. Därför vill man ha in någon som kan vårda bollen när motståndarna sätter in en intensiv press på bollhållare. Som det är just nu har inte Atlético något överdrivet bra spel genom mittfältet (man bygger inte tillräckligt bra och spelar med lite risktagande) och i vissa perioder av matcherna faller man alldeles för långt ned i banan istället för att försöka ta tag i bollen och vila på så vis. Mario deltar väldigt sällan aktivt i anfallsspelet, det är inte hans område, förutom på fasta situationer. Han är dock en specialist på finaler, något som han har visat tre gånger under Simeones ledning. Det handlar således om jämnheten under en hel säsong och att försöka förbättra lagets passningsspel.
Tigern (f.d. Kun Kun Kun)
2013-07-17 01:11
Snackas om att Arsenal vill ha 30 miljoner Euro för Cazorla. Känns inte som en summa som Atléti kan tänka sig betala, vilket jag också förstår. Får nog hoppas på något annat : )
Barcelona KristoferDelija
2013-07-17 01:09
Ok.

Men jag tycker Mario är bra på ta initiativ ifrån mittfältet och mot Real Madrid i finalen visade han det och kunde hantera nästan varje situation i defensiven genom att spela sig ut.
Samt att Gabi som löper och öppnar upp väldigt bra för Mario och gör grymt jobb med så mycket löpningar.
Inte bara att öppna upp ytor utan även försvarsspelet, presspelet och kommer oftast rätt in försvarsspelet och går inte bort sig.

Visst Mario kan va nonchalant ibland men när han är fokuserad och är i form då är han grym.
Tycker snarare att Mario och Gabi kan höja sig mot dom bästa lagen medans dom kan vara lite ofokuserade eller inte på topp dom mindre matcherna.
Cesc#4
2013-07-17 01:08
Hahaha Cazorla, tror ni verkligen på allt ni läser
Atlético Kakan_Atletico
2013-07-17 01:05
Am i dreaming? Cazorla och Capoue? Shiiit.
Atlético zoran
2013-07-17 01:02
Jag har uppdaterat Diego Costas kolumn också. Roma tydligen intresserade.
Atlético zoran
2013-07-17 00:51
Cazorla och Capoue. Fråga mig inte vart de får pengarna ifrån, men det verkar ju som om Gil Marín har något på gång, annars reser man väl inte till Madrid. Hur som helst, det kan bara inte vara så här bra. Omöjligt. Det enda sättet jag kan se att det genomförs är med hjälp av någon investmentgrupp. @KristoferDelija:
Gabi är inte defensiv mittfältare, han spelar som central mittfältare. Mario är inte särskilt bra i passningsspelet när han ställs mot lag som kan pressa och komprimera ytor, ofta bättre lag, något som kommer synas ännu mer i Champions League. Simeone är besatt av att förbättra mittfältet, något som är av allra högsta prioritet. Han vill även ha spelare som bidrar med mål från mittfältet samtidigt som de andra spelarna förbättrar den delen av sitt spel. Tanken är att dra ner Koke i banan om man inte lyckas värva någon defensiv mittfältare som kan agera spelmotor.
Barcelona KristoferDelija
2013-07-17 00:44
Ojoj om det blir Santi Cazorla till Atletico. Champions League mästare Atletico de Madrid.
Hoppas Santi innerligt kommer!
Barcelona PowerplayManager
2013-07-16 23:21
Spelar du redan PowerPlay Manager? Om du inte gör det så registrera dig på direkt och var med och tävla mot närmare 800 000 andra online!

PPM är ett OnlineManagerspel och du kan registrera dig med både ett Hockeylag och ett Fotbollslag och även nu senast ett Handbollslag!
Fler sporter kommer, tex Formel 1, Tennis,skidskytte, basket, mfl.

Så registrera dig nu, det är helt GRATIS!
Atlético El kulan
2013-07-16 20:36
Tror ni inte att Koke skulle göra det riktigt bra i den defensiva mittfältsrollen? Rent defensivt kanske laget tappar lite jämfört med Mario men passningsmässigt hade det varit ett fenomenalt lyft. Laget hade kunnat spela sig ur pressade situationer och hade kunnat leverera bra bollar till de offensiva mittfältarna. Man hade sluppit lyfta långt på forwards så fort laget kommer under press, vilket var fallet förra säsongen. Dessutom hade man förhoppningsvis sluppit de två-tre grova felpassningar på egen planhalva som Mario gör varje halvlek. Jag tror Koke skulle bli grym redan nästa säsong i den rollen. Kan Juventus spela med Pirlo som defensivt ankare så kan vi definitivt ha Koke!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
2013-07-16 20:21
Mario o Gabi är absolut inte tillräckligt bra för CL. Ojämna, kan göra riktiga skitmatcher men samtidigt kan de göra fenomenala insatser också. En lite mer defensivt inriktad spelare på mitten hade varit guld värd.
Atlético gurra1993
2013-07-16 19:26
Sen så tycker jag att Marios passningsspel är alldeles för ojämnt.
Annons: