/spanien/atletico/forum/58.aspx/spanien/atletico/forum/58.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Blyger
2016-05-04 22:38
Sädesavgång med slak snårre, typ.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Blyger
2016-05-04 22:37
Sömnpiller, ja! Ytterst märkligt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Örebro Atleti;)
2016-05-04 22:29
detta var ett sömnpiller till semifinal!!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Blyger
2016-05-04 22:27
City skakiga, Real endast enskilda insatser. Vågar man dra några slutsatser av denna semin? Inte underskattning får man hoppas. - Varför töntar sig Bale så?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Blyger
2016-05-04 22:13
Alltså, varken Real eller City har något lagspel. Så oestetiska.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Blyger
2016-05-04 21:55
Sicken lökig CL-semi. Är dessa lagen verkligen CL-finalkandidater?!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético La God Zilla
2016-05-04 21:42
@paniagua:

Jag förstår din poäng, men tycker nog trots allt att det är lättare att se skillnad på lagen i kvällens match än de båda tillfällena du nämner med Atlético mot Barça. Skulle förvisso se skillnaden ändå tror jag men som sagt, vissa delegater/domare är hårdare än andra. Sen vet man inte hur mycket fuffens som försigår bakom kulisserna vid dessa val ibland. ;)
Atlético paniagua
2016-05-04 20:55
UEFAs matchdelegater asså....herregud!
Barca fick inte spela med ordinarie dräkt hemma mot oss för att dräkterna ansågs för lika. Vi fick inte spela med ordinarie dress hemma därför det ansågs för lika Barcas reservställ (???). Men det går tydligen alldeles utmärkt att City spelar borta i ljust ljust helgult samtidigt som Real spelar i helvitt?
Atlético paniagua
2016-05-04 14:25
@ Palop Jag förstår att du håller med mig och vet vad jag pratar om. Det här skitsnacket om Atleti är exakt samma skitsnack som det sades om Valencia i början av detta sekel, när de nådde stora framgångar i Europa. Då sades det också att Valencia spelade försvarsinriktad, tråkig, fotboll som bara byggde på kontringar. Även då var det etablissemanget i Europa med Real, Barca och Bayern i spetsen som försökte trycka ned, håna och nedervärdera en "uppstickarklubb" som hotade deras positioner. Om det går bra för Leicester i CL nästa år, kan du vara säker på att det kommer att skitsnackas om dem med (det har redan börjat i PL-kretsar). Vilket lag Valencia kunde haft om inte ekonomin satt käppar i hjulet, uatn man, likt Barca och Real, fått behålla sina spelare...Marchena, Albelda, Jordi Alba, David Villa, Joaquin, David Silva, Vicente, Morientes, Del Horno, Juan Mata, Pablo Henandez, Raul Albiol...halva dåtidens spanska landslag. Innan dess, Mendieta. Jösses
Atlético paniagua
2016-05-04 13:49
Nu hoppas jag på Real i finalen av många skäl:
-Jag vill se en helspansk final för att alla Spanien-hatare ska hålla käft!
-Jag ser hellre att ett spanskt lag slår oss än något annat lag.
-Madrid-derby! 'Nough said!
-Om Real vinner så blir det i alla fall lycka i någon del av min familj.
-Revansch!
Atlético paniagua
2016-05-04 13:40
@gurra1993:

Som jag sagt tidigare, bry dig inte om vad svenska Real-"supportrar" säger. De är inte egentligen supportrar till en klubb utan till fotbollsstjärnor. Om Ronaldo lämnade klubben skulle Reals fan-bas i Sverige reduceras till hälften. Det är bling-bling supportrar som gillar allt som glittrar och glänser, som golddiggers och skator, och är uppväxta med att fotboll ser ut som det gör på Fifa-tvspelen. Plastsupportrar är det gott om här i Sverige när det gäller storlagen och de flesta byter favoritklubb lika ofta, och gärna i samband med, att Zlatan byter klubb. Vem brydde sig om PSG och fransk fotboll i Sverige för 6-7 år sedan? De flesta visste inte ens om vad PSG var. Nu är varenda jääääävel PSG-supporter och kollar på fransk fotboll. Givetvis så länge Zlatan är där. I samma ögonblick som han lämnar, förlorar PSG 99% av sina svenska supportrar. De här är inga riktiga fotbollssupportrar som gillar fotbollen i sig och alla aspekter av den. De gillar stjärnor, status, glitter och glamour....bling-bling. Noll klubblojalitet.
Atlético paniagua
2016-05-04 13:31
Förstår inte vad Rummenigge (fjanten) gnäller om. Torres straff gick ju inte i mål, så den situationen var ju knappast matchavgörande och Griezmanns mål visade ju sig, precis som Lagerbäck sa, vara onside. Så det var ju ett korrekt dömt mål. Dessutom har ju linjemännen direktiv att hellre fria än fälla när det är en tveksam situation som de inte är säkra på om det är offside eller ej och om vi behöver hundratals repriser från tjugo vinklar för att vara säkra, så agerar ju domaren rätt som friar. Men nu var ju målet legalt, så det är bra med det.
Atlético gurra1993
2016-05-04 13:22
Vilka jävla hycklare Real supportrarna är. Dom klagar på oss för att vi parkade bussen mot Bayern. Har dom glömt av dom spelade på exakt samma sätt som oss vilket är ännu mera pinsamt med tanke på vilka förutsättningar dom har!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Blyger
2016-05-04 12:51
Dåliga förlorare. Oväntat?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2016-05-04 11:31
Ibland önskar jag att Simeone släpper sin stolthet och sina diplomatiska svar så som "Det finns inget som heter revansch, endast nya möjligheter" och säger "Jag vill ha Real, mer än någonsin, just pga. det som hände 2 år sen".. Skulle betyda så mycket
Atlético Pablo atletico 87
2016-05-04 09:46
no dejes de creer nunca
Atlético Pablo atletico 87
2016-05-04 09:45
God morgooooon! så vackert dag idag, vi är i champions league finaleeeennnn.
förstår ni hur stort och galet detta är?
Atlético Antonio López
2016-05-04 09:24
paniagua/

Instämmer till fullo, igår satt jag och reflekterade över om det finns någon sorts fördel eller taktisk fördel att slå så usla hörnor och frisparkar. Detta för att på något sätt se en rimlig anledning till att de inte är bättre, tyvärr såg jag inte någon. Laget har länge saknat någon som kan ta frisparkar, speciellt en spelare som kan skjuta direkt på mål. Nu när fasta situationer inte längre anses vara Atletis absolut starkaste vapen kanske det är läge att plocka in en spelare i sommar som kan göra mål på frisparkar. Carrasco var väl ganska bra i Monaco med sina frisparkar, han bör få chansen att testa framöver.
Valencia Palop
2016-05-04 09:23
@paniagua:


Just så :-)
Atlético paniagua
2016-05-04 09:20
...apropå ingenting....Vad fan har hänt med Kokes hörnor denna säsong??? Usla!
Atlético paniagua
2016-05-04 09:16
Fantastisk morgon att vakna upp till. Ännu en gång knäppte Atleti fotbollsetablissemanget och fotbollssnobbarna som anser att fotboll bara skall spelas på ett sätt, på näsan. Det bästa laget är det lag som på bästa, och effektivaste, sätt genomför sin taktik utefter de resurser de har, och vinner. Det här är det sätt vi kan vinna på mot klubbar som har 5 gånger större budget än vi har och som kan köpa stjärnor till höger och vänster. Stjärnor som de inte ens använder utan bara köper för att konkurrenterna inte ska ha dem (Arda?). Anledningen till att de gnäller är för att de är bittra för att de förlorar. Bittra för att vi inte väljer att spela på deras villkor, där de vet att de har ett övertag för att de har individuellt skickligare spelare och att vi då förlorar. Jag har inget emot att de kallar oss för ett "skitigt, fult och elakt rövarband", tvärtom tar jag det som en komplimang och känner mig stolt att vara supporter till ett lag som sätter sig upp mot Rummenigge och resten av etablissemanget.
Atlético Blyger
2016-05-04 09:00
Sånt skitsnack! Atleti spelar tråkig fotboll? Även om bollinnehavet inte är högt är ofta anfallen blixtrande - hur kul är det att titta på en boll som duttas runt i sidled i 90 min.. Högt bollinnehav = bra fotboll? Phah!!
Postat via SvenskaFans-appen
Valencia Palop
2016-05-04 07:58
Hatten av! Bara att låta kritiken om hur ni spelar rinna av er. Imponerande minst sagt. En tränare som implementerar sin idé i ett lag efter materialet är en mästerlig tränare, oavsett om andra tycker att det är "tråkig fotboll". Kan garantera att 99% av alla som gnäller över ert sätt att spela inte skulle tveka en sekund att överta S. som tränare. Plocka bort de miljarder som (de andra) storlagen (inse att ni är ett storlag nu eller på god väg att bli) pumpar in och se hur rolig fotboll de hade spelat.

Nu hoppas jag Real kör ut Man. C. och vi får en repris av C.L.-finalen från nån säsong sedan, och då hoppas jag ni kniper segern denna gång. Än en gång hatten av för en mäktig prestation.
Atlético La God Zilla
2016-05-04 06:57
Jaha, en dag av "Atlético är nya Chelsea" och "Tråkig fotboll". Jaha, Barça och Bayern avklarade. Levante i ligan nästa. Bör man hoppas på Real ikväll dessutom? Att få Man City i final är inte så jäkla sexigt. :(
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2016-05-04 01:18
Allt efter matchen kommer upp imorgon förmiddag, hoppas det är ok.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2016-05-04 00:51
@Alexander Ivanovski(red):


Här är situationen hahah, GRANDE CHOLO GRANDE!!
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2016-05-04 00:37
@Gaboro:


Det är Atléticos matchdelegat Pedro Pablo Matesanz hahahah
Sevilla edwinSfc
2016-05-04 00:30
@paniagua:


Haha så sant, jag övertolkade kanske formuleringen. :)
Sevilla edwinSfc
2016-05-04 00:30
@paniagua:


Haha så sant, jag övertolkade kanske formuleringen. :)
Atlético eduardo c
2016-05-04 00:20
Äsch vem bryr sig om Simon bank, allt bara rinner av, ikväll är vi som riktiga teflonpannor. Och jag kommer att sova som en liten bäbis. Så underbart, vilket lag!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: